מחזור 15: 3-1 לחיפה על מכבי ת"א, בית"ר מפסידה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jan 11, 2008.

1. אבו Member

אני הולך היום למשחק.
    בפעם האחרונה שהייתי ראיתי ביזיון חיפאי של כדורגל..הפעם עם היריבות והכושר הטוב של שתי הקבוצות אני מקווה לראות משהו רציני.

בהצלחה למכבי...ת"א כמובן.

2. יהודה ברוך Member

ללא כל ספק הסופר קלאסיקו הישראלי, משחק ענק בין שתי המעדונים הגדולים והמצליחים של הכדורגל הישראלי איצטדיון מלא ואווירה אדירה הולך להיות חם הערב בקרית אליעזר כשחיפה תנסה לצמצם את הפער מביתר ותל אביב תנסה להמשיך את מסע ההיחלצות שלה מהתחתית. לי בכל אופן יש הרגשה מאוד טובה בנוגע למשחק הזה משלוש סיבות 1.חיפה (עם כל הכבוד ליכולת של מכבי מאז המכירה לשנידר) היא קבוצה הרבה יותר טבה ממכבי תל אביב 2. אנחנו מארחים את המשחק הזה ובקרית אליעזר חיפה צריכה לנצח כל קבוצה בארץ 3. חיפה תבוא במוטיבצית שיא למשחק הזה בגלל ההפסד של ביתר בשבת (לא שזה עזר במשהו מול פתח תקווה) ההימור שלי: אחת אפס לחיפה.

3. הרצליה Member

ניצחון ענק,שער ענק ושלוש נקודות ענקיות במשחק החשוב ביותר עד עכשיו.
    צ'ם נטויה עם שינוי של 180 מעלות מאז הפגרה, הוא השחקן האחרון שהייתי חושב שיבקיע שער כמו השער האדיר שהוא הבקיע אתמול.

הסגל מתחיל לקבל סוף סוף עומק כאשר אתמול שיחקנו בלי שני בלמים קבועים.

אגב המאזן שלי פשוט מדהים, 3 משחקים בבסיס(הפועל,כפר סבא ובני יהודה), 3 ניצחונות,אני צריך להתחיל להישאר יותר שבתות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx .

4. בית"רי מלידה Member

המשחק עוד לא התחיל, וכבר יש עצורים.

בבונים!

5. מקסים לנגו Member

אף אחד לא מאמין, בדיוק בגלל זה כל הסיפור נמצא על אש קטנה. שים לב שאם חיפה לא הייתה מפסידה במשחק טיפשי נגד נתניה ומאבדת נקודות שבוע שעבר אז המצב היה נראה אחרת. אבל אתה יודע, לא מסתכלים על העבר אלה על העתיד ובעתיד תסריט שבו בית"ר מאבדת את ראשות הטבלה הוא קצת יותר מציאותי מאשר לא מציאותי - כל כולו תלוי במכבי חיפה.

6. בית"רי מלידה Member

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

צפוי. זה לצערנו רחוק מלהיות הסוף להיום...

8. יהודה ברוך Member

ואת זה אומר אוהד של הקבוצה עם הקהל הכי מתורבת בארץ http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx .

9. Don Joan Roman Member

זה שהוא יוצא גם עליהם, גורם לך לאכול את הכובע ואת התגובה שלו להכי לגיטימית בעולם.

10. Igi Member

פשוט לא מובן למה רוני לוי ממשיך להתעקש על חרזי בהרכב של חיפה. משומר יותר מהיר, יותר טוב בהגנה, יותר יציב, יותר תומך בהתקפה... היתרון היחיד של חרזי הוא המיקום ומשחק הראש, אבל מול קבוצה עם שחקני התקפה מהירים כמו מכבי ת"א צריך את משומר, במיוחד כשלידו משחקים קינן,קרוסה ודנין.

Last edited: Jan 14, 2008
  11. יהודה ברוך Member

המשחק נפתח בשליטה מוחלטת של מכבי תל אביב עם שתי הזדמנויות מצוינות של עזרו אחת לקורה והשניה הצלה אדירה של דווידוביץ'. ושמישהו יסביר לי למה משומר שוב לא פותח? חרזי כבר מעבר לשיא והחלקה שלו כבר סידרה לעזרן מצב ודאי לשער, די כבר עם הרכבים אידייוטים!

12. הגבר באדום Member

השער של אפק בא פשוט משום מקום - אבל ככה זה כשאין הגנה.

13. WSM Member

2-0!
    התערבתי הם חברים שלי שאפק יבקיע!,עוד מעט מגדלים את התוצאה.
    :aaarse:

14. GAL_XD Member

WSM , אל תשמח יותר מדי ,
    כבר 2:1
    גם אני , כמו איציק זוהר , חשבתי שחיפה הולכת להביס את המשחק [ יש מצב שזה יקרה .. ]
    אבל מכבי תל אביב לא ויתרה .. ושוב יש לנו חור בהגנה ,

אלון חרזי צריך לפרוש לפני סיום העונה ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אין לו את היכולות של פעם .. הוא בהחלט מאכזב !

רוסו נלחם עד הסוף , רנאטו קצת מעופף .. קטן במבצעים אישיים טובים ואפק מספק את הסחורה :]

רק נותר שחיפה תמשיך עם היתרון עד סוף המשחק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

15. Don Joan Roman Member

יניב עזרן עם 2 החמצות שפשוט לא מבינים איך העוואר הזה היה מלך השערים בשנה שעברה, כאילו החליפו שחקן, החמצות נרואיות שלו, רוסו לימד אותו איך נוגחים נכון בדקה ה-17 ואםפק הראה לו איך בועטים נכון לשער, פשוט אפס של חלוץ.