מחזור 15: 3-1 לחיפה על מכבי ת"א, בית"ר מפסידה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jan 11, 2008.

1. Don Joan Roman Member

עוד הרבה, עד תום העונה לפחות, אבל צריך להיות הוגנים ולומר שלמרות שקאלה לקח לנו היום נקודה הוא גם הציל אותנו לא מעט פעמים העונה הזו, סה"כ קאלה הוא שוער טוב מאוד אבל לא אחד שמתאים לבית"ר ירושלים בגלל שהוא נוהג לעשות טעויות קריטיות במאני טיים וחבל.

בקשר למשחק: עוד משחק חלש מאוד מבית היוצר של בית"ר "יצחק שום" ירושלים, הבעיה היא שגם את העליונות שהייתה לנו על הליגה, זו שסייעה לנו לנצח משחקים פחות טובים בניצחונות נאים נעלמה עם בואה של הפגרה והחזרה ממנה וזה עוצר לנו את התנופה, אנחנו קודם כל צריכים למצוא שוב את העליונות שאפיינה אותנו, ברגע שנשיג אותה גם הניצחונות יחזרו להגיע, אני רק מקווה שזה יקרה מהר ולפניי שמכבי חיפה תמצמצם את הפער מאיתנו, כדורגל טוב? אולי בשנה הבאה, אולי.
    על הטענות המקצועיות אני אדבר בדיון של בית"ר, ויש הרבה כאלה.

Last edited by a moderator: Jan 13, 2008
  2. King Kenny Member

אני לא מכיר איך זה שהשופטים לצידנו והעונה די במפתיע במחזורים האחרונים השופטים נגגדנו בצורה קיצונית.
    יש דבר כזה שקוראים לו הבנת הנקרא, עכשיו תילך ותסתכל בהודעה הקודמת שלי ותראה שלא דיברתי רק על הכמה פנדלים שלא נשרקו עבורינו.

3. a.m Member

אני איתך, לא מגיע האדומים? יש כאן שני שחקנים שמנסים בכח לגרום לשחקן יריב לצאת מהמשחק, זה דבר שאני לא סובל בכדורגל, כל ההצגות האלה, אפילו לא בשביל להשיג פנדל, אלא לגרום לשחקנים לקב אדום גם מבלי שמגיע להם, שניהם הביתה וזהו, טוב עשה חכמון.

בואטנג - לגבי החתימה שלך, אני טוען שארקדי יעשה הכל בשביל הקהל הבית"רי יאהב אותו, המופע הפתאטי שלו מוריד לא מעט מכבודו של ארקדי.

לגבי בית"ר, ככה זה, כשאין קהל הכדורגל הוא לא כדורגל, בואו נקווה שיהיו כמה שפחות משחקים כאלה.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מכבי חיפה- מכבי תל אביב
    http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/4.Xxx- http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/3.Xxx

ראשון, 20:50
    שופט: אסף קינן

מכבי חיפה קיבלה אמש זריקת מרץ רצינית בדמות הפסד ליגה ראשון של בית"ר הענה, 1-0 לסכנין, ובחיפה יודעים שאם עדיין מישהו מעלה בדעתו לחלום על המילה אליפות אז הערב אין מקום לטעויות- אם חיפה לא תנצל את ההזדמנות הזו קשה להאמין שמתישהו חיפה תוכל לצמצם את הפער הלא קטן בינה לבין בית"ר. משחק בין מכבי חיפה למכבי ת"א תמד היה מעניין, בדרך כלל השלכותיו היו על החלק העליון של הטבלה ותו לא, אבל הפעם ניצחון של מכבי ת"א יסמל באופן סופי את הבריחה מהתחתית, צמרת? עדיין אין מה לדבר.

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x153/746/348.Xxx
    בחיפה דרוכים מאוד לקראת המשחק

נראה שהניצחון אתמול של סכנין העיר את אוהדי מכבי חיפה, בשעות הערב עד הבוקר נמכרו דרך האינטרנט והטלפון הרבה מאוד כרטיסים ועכשיו בחיפה די בטוחים שהמגרש יהיה מלא לחלוטין וש-3,000 הכרטיסים שנשארו בערך ימכרו גם הם, בינתיים הבטיחו את מיקומם במגרש כ-11,000 ירוקי ועוד 2,500 צהובים.
    בשבוע שעבר מכבי חיפה קיבלה צ'אנס דומה להתקרב לבית"ר ירושלים, בית"ר עשתה תיקו בשבת וחיפה הגיעה בראשון לאורווה בידיעה שניצחון יצמצם את הפערים, אבל חיפה לא באה מפוקסת, לא רצתה מספיק והחמיצה הזדמנות פז להתקרב לבית"ר. אז עכשיו בית"ר (יותר נכוו סכנין) מעניקה לחיפה ורוני לוי עוד הזדמנות להתקרב לבית"ר, לשם כך היא צריכה לנצח את מכבי ת"א שנמצאת במומנטום חיובי מאוד וזה ממש לא יהיה פשוט. בחיפה יודעים שמכבי תעלה עם ביטחון לכן המגמה של רוני לוי היא לפתוח בסערה ולתת למכבי להבין כבר בהתחלה איפה הם נמצאים ואולי כך לערער את ביטחונם של הצהובים.
    רוני לוי יחסר כמובן את מסיללה שנמצא באפריקה, את מקומו יתפוס אלירן דנין, בהתקפה נראה את אפרלוב, מליקסון וארבייטמן מחממים את הספסל כאשר רוני לוי מקבל חזרה את ג'ובאני רוסו שחוזר מהשעייה, בחיפה בונים על רנאטו בתקווה שיחזור להפגין את היכולת הגבוהה מלפני הפגרה. ההתלבטות היחידה של רוני לוי היא בעמדת המגן בין אייל משומר לאלון חרזי כאשר הנטייה היא לפתוח עם משומר.

http://www.nrg.co.il/images/archive/408x322/819/546.Xxx
    ניר לוין, ניצחון בחיפה יסמל סופית את סוף השהייה בתחתית

במכבי תל אביב עסוקים בימים האחרונים בחיזוק הקבוצה, אבי נימני שכבר מזמן לא נחשב כשחקן במועדון טס לאנגליה וכל מיני שמות בעיקר של שחקנים אמריקאים עלו כאופציה לחיזוק הקבוצה. בינתיים בלי שום חיזוק נראה שמכבי עולה לאט לאט על המסלול הנכון כאשר מכבי סוחבת אחריה 2 ניצחונות רצופים ו-3 משחקים ללא הפסד. המרחק מהקו האדום יחסית מרגיע ומה שעוד יותר מרגיע את ניר לוין היא היכולת המזעזעת של אשדוד, בני יהודה וגם הפועל ת"א- כך שלא קיים איום רציני על מכבי ת"א. אבל במכבי משוכנעים שהיא תנסוק קדימה בזכות עצמה בלי קשר ליכולות של קבוצות התחתית. במכבי ת"א העיניינים מתחילים להתחבר, עזרן יותר מעורב, קאמאנן עושה את ההבדל כמו שציפו ממנו בתחילת העונה ובאמת מה שחסר במכבי זה שחקן יצירתי נוסף בקישור שישלים קבוצה שבהחלט יכולה להתקדם במעלה הטבלה.
    אוהדי הקבוצה חיסלו את הכרטיסים שהגיעו מחיפה ומתכננים לתת מפגן אהדה מרשים בשביל הקבוצה במטרה לחזור מחיפה עם 3 נקודות.
    מבחינת ההרכב- אין שינויים. ניר לוין ממשיך לפתוח עם דן רומן, רביד גזל, יוסי שבחון ורודי חדד בקישור, כאשר עומר פרץ יחזור לסגל אחרי פציעה של 3 חודשים וצפוי להשתלב במשחק לפי הצורך.

הרכבים משוערים:

מכבי חיפה: ניר דוידוביץ', אייל משומר (אלון חרזי), דייגו קרוסה, דקל קינן, אלירן דנין, בירם כיאל, גוסטבו בוקולי, ג'ובאני רוסו, עומרי אפק, רנאטו ויניב קטן.
    מכבי תל אביב: דראגוסלב יבריץ, יובל שפונגין, מילאן מרטינוביץ', ליאור ז'אן, אורי שטרית, רביד גזל, דן רומן, יוסי שבחון, רודי חדד, יניב עזרן ויאניק קמאנאן.

5. בית"רי מלידה Member

כמה פצועים ועצורים יהיו אחרי המשחק? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

6. JR-Riquelme Member

אז זה מה שטוב בארקדי, שהוא עושה מה שהוא רוצה, ממי היא כבר צריך להתבייש?...מחבורת הלייצנים בהתאחדות?
    בן אדם תותח אין מה להגיד.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, על מה בדיוק מאיר כהן נבחר לאיש המשחק??? על שתי ההצלות שלו? שכל שוער טוב יכול לעשות את זה??

8. Chievo Member

אכן, אבל מי שבוחר בשחקן המצטיין אלה אנשים לא מוחמים, אי אפשר להתיחס לכל בחירה ברצינות .. פטי הוא המטציין שלי אתמול.

9. Alvarez Member

עם כל הכבוד למאיר כהן, המצטיין היה צריך להיות עידן טל.

10. שער 7 Member

נו, אז שחקני סכנין יקבלו את הוודקה המפורסמת למי שתנצח את בית"ר?
    ואם כן, הם בטח ימכרו אותה לרוסים דרך סוריה.

11. beitar4ever Member

חח תאמין לי שברגעים של ניצחון על בית"ר גם שלג לא יעצור אותם.
    בכלל כל הכבוד לסכנין, אני ממש מפרגן להם על הניצחון, הם עצרו את הסחך הביתרי, ומגיע להם מילה טובה על כך.

בקשר למקרה של אלי אוחנה במשחק נגד הפועל ת"א ,תרשו לי להגיד לכם שכשראיתי אותו עושה את זה לא הפסקתי לצחוק http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx .
    וקצת רצינות, אלי תמיד יישאר ילד לא משנה מה יהיה , גם לבני יהודה הוא עשה את זה ועכשיו להפועל ת"א, ואני מאמין שגם בעתיד הוא יעשה את זה.

למשחק המרכזי של המחזור, מכבי חיפה מול מכבי ת"א, אני מקווה מאוד שחיפה לא ינצחו היום כי ניצחון היום עלול ממש להדאיג אותי, בעיקר בעקבות המומנטום השלילי של בית"ר בזמן האחרון נק'1 מתוך 6 אפשריות.
    תיראו שתי הקבוצות יגיעו במומנטום חיובי , מכבי חיפה כבר מזמן יצאה לדרך החדשה והטובה שלה, כאשר היא עם מאזן של 7 משחקים ללא הפסד(4 ניצחונות), ובנוסף היכולת שלה מתחילה להזכיר לנו את חיפה של האליפויות, ואת חיפה שאכן יכולה להאבק לאליפות.
    לעומת זאת ניראה את מכבי ת"א שבמחזורים האחרונים החלה להתאושש, בשבוע שעבר היא הביסה את כפ"ס 3-0 וזה היה מן פריקת עצבים לאחר פתיחת עונה רעה מאוד.
    לדעתי השחקן שיכול לעשות את השינוי במכבי ת"א, הוא יוסי שבחון , שבעצם הוא הקשר שאמור לחלק את הכדורים החכמים אל שחקני ההתקפה, ובנוסף השחקן יודע לעשות הרבה מהלכים יפים לבדו, מכבי תלויה בעיקר בשבחון היום.
    תיראו חיפה תגיע היום למשחק עם זריקת מרץ, אך עדיין לדעתי ניראה שתי קבוצות רוצות, שתי קבוצות טובות, וכמובן שתי קבוצות שיגיעו במצב הרבה יותר טוב מהמפגש הקודם בין השתיים.

Last edited: Jan 13, 2008
  12. Raulito Madridista

כשירוק וצהוב נפגשים - הסופר קלאסיקו המקומי: כתבה יפה מאתר ONE על מפגשי העבר בין השתיים
    http://images.one.co.il/images/d/dmain/nz/gg791026.Xxx
    כמובן שאת מפגשי העבר הרחוק אני לא ראיתי מעולם, אלא רק שמעתי עליהם. שני מפגשים שאני כן זוכר הם השניים האחרונים. "בניון, בניון, שער!!! יוסי בניון עושה את זה, שוב בתוספת הזמן". בניון לקח כדור מהאמצע, עבר שלושה שחקנים ביניהם את בן-דיין וטל-בנין ובעט כדור מדוייק ליד הקורה, אחד המשחקים שהכריע שהאליפות תיהיה של מכבי חיפה.
    הניצחון של מכבי ב-2003 היה אחד המשחקים הטובים באותה עונה. היה משחק מלא דרמות.
    מכבי נתנה משחק אדיר וחיפה הייתה מאוד עייפה מהמשימה האירופית. היא בקושי הגיעה למצבים וכבשה משתי התקפות בודדות. זו הייתה העונה שהוערף של חיפה ספג 40 שערים ועונה בה מכבי הציגה משחק התקפה טוב מאוד ברשותו של ברוך דגו. שם הייתה ההתחלה של ספסולו של נמני.
    בקשר למשחק היום, אני צופה כדורגל מעניין ומשחק-טוב. אני בעד מכבי חיפה מן הסתם. לא רוצה שסיפור האליפות ייגמר סופית, שהירושלמים ייכנסו ללחץ. מצד שני, שמכבי עדיין תישאר קרובה לתחתית ותמיד שהצהוב מפסיד זה מצויין.
    מכבי נראתה נפלא בשבוע שעבר, אבל היום היא תשחק נגד יריב אמיתי. חיפה הפתיעה אותי מהמשחק שלה באורווה, זה היה אולי המשחק הטוב ביותר שלה העונה, אם לוקחים בחשבון את היריבה(הפעמים הקודמות שבהם חיפה הרשימה היו נגד מכבי מפורקת, נגד אשדוד ונגד בני-יהודה), והגיע להם לנצח ללא ספק. רוסו שחוזר להרכב יעזור מאוד. ממכבי אני גם מצפה להיות פקטור, רביעיית ההתקפה שלהם מסוכנת מאוד.
    אם 20% מהאווירה ומהקצב של המפגשים בין השתיים בעבר, יהיה, אז לא נתאכזב.

Last edited: Jan 13, 2008
  13. מקסים לנגו Member

אני לא רוצה להשמע נלהב מידיי, אני גם לא רוצה להראות פזיז אבל המשחק של הערב בין מכבי חיפה למכבי ת"א יהיה משחק המפנה של כלל העונה. ניצחון של מכבי חיפה מקטין את הפער מהמקום הראשון ל-7 נקודות בלבד. אני אומר "בלבד" כי עוד לפניינו שני מפגשים בין בית"ר לחיפה וכבר בשבוע הבא משחק קשה לבית"ר באשדוד (תזכרו, אשדוד לא תפסיד את המשחק הזה).

סבלנות היא שם המשחק ועד כה חיפה שמרה על אש קטנה, ניצחון שלה הערב והאש תתחיל גם לחמם - את המאבק החדש על האליפות.

14. BeitaReaLiverpool Member

תתפלא , אני גם מקווה לניצחון ירוק, מכמה סיבות:
    1. שיהיה קצת עניין בליגה, אולי זה גם ידרבן את השחקנים של בית"ר לשחק נורמלי.
    2.אני לא ממש מאמין שחיפה יכולה לסכן אותנו.
    3. שמכבי יסתבכו בתחתית.

15. beitar4ever Member

עצה שלי אליך- תתחיל להאמין ,הקבוצה שלך לא מציגה יכולת הירואית שאתה כ"כ בטוח שהיא כבר לקחה את האליפות. בנוסף חיפה מציגה כדורגל טוב והיא חוזרת לעצמה לאט לאט. אני לא יודע מה איתך אני לא הייתי מזלזל בירוקים, כי היסטוריה מספרת שהם צימצמו פער גדול מ7 נקודות .

Last edited: Jan 14, 2008