ללא ספק , יש כאלה שיחשבו שאני מגזים .. הפועל תל אביב - הפועל כפר סבא היה המשחק שהכי הרשים , אותי לפחות , מתחילת העונה . הייתי מרותק על הספה .. היו כל כך הרבה הזדמנויות , אוהד לויטה הוכיח שהוא שוער ענקי ! אם לא הוא .. הפועל כפר סבא היתה בתחתית ..
אוי ואבוי לאוהד שלא יודע להפסיד בכבוד ! בית"ר הפסידה במו רגליה, בגלל חוסר תיאום בהגנה,ששכחה שכדורגל משחקים 92 דקות, ולא 89. עידן טל לספסל,להעלות את ברוכיאן. טוטו כנ"ל, ובמקומו חן עזריאל. קוזאקין להרכב על חשבון גרשון, ואת אמסלם דווקא להשאיר. שבית"ר תתאמץ להחתים את דודו אוואט.
להקיא על המשחק שהיה עכשיו... בית"ר פשוט גרועים. חייבים לעשות איזה ריענון בהרכב שעולה. לשנות שיטה, להביא שחקן לאגף (ימין חייב!)... את גרשון שיעיפו כבר, סתם סוס מרכבה ואין לו מקום כבר בבית"ר. טוטו תמוז כמו תמיד סתם רעש וצילצולים (האוברייטד הכי גדול בעשור האחרון של הכדורגל הישראלי). בן שושן לא עשה שום דבר כמו תמיד ורומולו לא יכול לשחק בלי אחד מהיר לידו.... את בואטנג, בית"ר חייבים להוריד לספסל. זה כבר בלתי יאומן איך הוא עדיין בהרכב, לא שם זין על אף אחד... ועוד משהו: גאידמק אתה תותח !
FORZA Sakhnin :aaa021: :aaarse: :aaarse: בדקה ה89 של המשחק, תשמע צעקה של אושר ושמחה בכל העיר, 25 אלף תושבים בסכנין ביחד צועקים "יייייששששששש".. ואוו איזה ערב, איזה ערב...
משחק כל כך חלש של בית"ר , והם נמצאים כרגע בתקופה לא טובה , היה פשוט מגיע לסכנין . שראיתי את ארקדי תיארתי לעצמי שהוא אומר " בקבוצה הזאת אני משקיע תקציב מעל 100 מיליון שקל ? " , "השחקנים האלה באמת שווים את המשכורת הזאת שהם משחקים כמו קבוצה רגילה בליגת העל ?". בית"ר משחקים גרוע , כמו כל הליגה , חסרונו של יצחקי מורגש לדעתי , וגם אם הם יקחו אליפות אני לא מציע להתלהב יותר מדי .
דור על מה הטענות לחכמון? אולי הגיע להפועל פנדל בסיטואציה אחרת אבל הפנדל שנשרק הוא חד וחלק לא שווה שריקת פנדל. והאדומים, אני איתו, צריך להעיף שחקנים שרבים ביניהם בלי לחשוב פעמיים.
קמצנים: קירות דקים וזכוכיות בעובי נייר. בטח מהזיקוקים הזכוכיות מתנפצות...http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx אה לואי: מברוק, מה שמגיע מגיע.
ההפסד הזה היה צריך לבוא מזמן... זה לא משנה עם קהל בלי קהל, בית"ר ממשיכה להיראות כמו קבוצה שהמילה "אלופה" לא ממש מגיעה לה. השער של בוזגלו מעבר לטכניקה גבוהה שלו הוא באשמתו המלאה של קאלה, יציאה כל כך נמהרת, מטופשת, חשף לבוזגלו את השער ואמר לו- בוא תבקיע. בקשר לבואטנג, שחקן נהדר אין ספק אבל רמת הלכלוך כל פעם צפה לנו מול הפנים... לא יאומן שדווקא מאיר לוי לא שולף לבואטנג אדום על עבירה כל כך מכוערת וקשה, עם כל הכבוד לבואטנג זה גליץ' של שחקן טיפש ביותר. בקשר לתחתית, אשדוד מראה סף שבירה נמוך מאוד, כרגיל. נתניה לא כזאת גדולה, בכלל, אני מאמין שאם לא הבעיטה החופשית אז זה בטח לא היה נגמר בניצחון כזה. אלון חזן צריך להתחיל להסיק מסקנות, יש גבול עד כמה אשדוד ממשיכה להישבר כל כך בקלות. מגיע שאפו ענק להרצליה שממשיכה שוב להוכיח היא יותר טובה מיריבותיה לתחתית, 3 נקודות חשובות ביותר נגד בני יהודה והרצליה נמצאת במצב בהחלט טוב. יש להרצליה עוד הרבה לעבוד אבל אם תמשיך ככה אני חושב שתבטיח את ההשארות לפני המחזורים האחרונים.