מחזור 15: 3-1 לחיפה על מכבי ת"א, בית"ר מפסידה

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Raulito, Jan 11, 2008.

1. FelaKaT Member

כן, 13 משחקים בלי הפסד זה לא בזכות עצמה, זה בזכות החולשה של בני יהודה. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

2. לירן מנהל כללי מנהל כללי

13 משחקים שרובם בית"ר ממש לא מרשימה ולא מפסידה בגלל קבוצות ליגה חלשות, פשוט וקל.

3. FelaKaT Member

לא צריך לשחק טוטאל פוטבול בשביל להיות אלופים, מספיק להיות יציבים ויעילים-בדיוק כמו צ'לסי של מוריניו ויובנטוס של קאפלו.

בית"ר הבקיעה הכי הרבה (בפער די ניכר), ספגה הכי מעט והיא הקבוצה שמאיימת הכי הרבה על השער. אם זאת לא הקבוצה הטובה ביותר בליגה, אז אני לא יודע מה כן.

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הבנת הנקרא ידידי, תראה לי איפה רשמתי שבית"ר היא לא הקבוצה הכי טובה בליגה אני רץ בקור הזה ערום בהר הצופים...

בית"ר טובה יותר מכל הליגה ועל זה אין ויכוח, אבל זה אך ורק בגלל זה שאין לה יריב ראוי, ראית את מכבי חיפה בשנה וחצי האחרונים? בושה ליענקל'ה שככה המועדון שלו נראה.

דעתי היא, שברגע שיהיה מאבק, ברגע שחיפה תהיה קרובה לבית"ר- האליפות הולכת לחיפה.

5. Don Joan Roman Member

ואנחנו אשמים שאין קבוצות מספיק רציניות וחזקות להתמודד איתנו?.
    אנחנו במקום הראשון עם הכי הרבה ניצחונות, הכי הרבה נקודות, עם הכי הרבה שערים והכי פחות ספיגות ולכן אנחנו במקום הראשון, זה שהאחרות אל השכילו לעשות יותר כדי לעבור אותנו לא אמור להטיל ספק ביכולות של הקבוצה שלנו.

6. FelaKaT Member

מצד אחד אתה אומר שבית"ר לא במקום הראשון בזכות עצמה ומצד שני אתה אומר שבית"ר הכי טובה בליגה. יש לנו פה סתירה רצינית.

גם למכבי חיפה לא היה יריב ראוי בכל האליפויות שלה וברגע שהיה לי היא הפסידה אותה.

בכל מקרה, אם המצב ימשך כמו ב2 המחזורים האחרונים, אז בהחלט יכול להיות שהאליפות לא תהיה צהובה השנה.

7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתם מפספסיים את הנקודה שלי. אז נעבור הלאה.

ומה זה "מטילים ספק ביכולות של בית"ר?" אין פה שום הטלת ספק בנוגע למי הקבוצה הטובה בארץ- בית"ר ירושלים.
    אבל בכלליות, היכולת שלה זה כלום ושום דבר, רק ששאר הקבוצות כאן הרבה יותר עלובות.. זה ההבדל.

הדוגמא הקלאסית לכך היא קופנאהגן, קבוצה בינונית מאוד, שבית"ר תפסה אותה ב-2 ימים רעים ולא הצליחה לנצח, זאת בית"ר ירושלים, והיא לא הציגה משחקים טובים יותר ממה שהיא שיחקה נגד קופנאהגן.

8. FelaKaT Member

זאת בכלל לא דוגמא טובה-בית"ר קבוצה צעירה באירופה, אי אפשר לצפות ממנה לעשות ניסים ונפלאות מול קבוצה טובה ומנוסה ממנה. דברים קורים לאט לאט, אין הוקופס פוקוס בכדורגל.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

סבבה, את זה נראה בעונה הבאה, גם בעונה שעברה אמרו קבוצה חדשה וכו' וכו' וכולם באו עם ציפיות לעונה הזאת, אז כנ"ל לעונה הבאה כאילו? נראה.

Last edited: Jan 15, 2008
  10. King Kenny Member

אוהדי בית"ר, אתם עושים את עצמכם או מה?
    אם הבנתי נכון את לירן, מה שהוא אומר כאן זה שבית"ר היא הקבוצה הכי פחות חלשה בליגה.

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

אני חושב שאני מבין היטב את הדיעה של לירן (תקן אותי אם אני טועה).
    בית"ר כרגע מובילה את הטבלה בבטחה, אין ספק, אך ברגע ששתי הקבוצות יהיו צמודות, נניח שבחודש האחרון יהיה באמת קרב רציני, המסורת, ההתנהלות הנכונה, תטה את הכף לטובת הירוקים.

12. Don Joan Roman Member

אז הליגה חלשה, אנחנו יודעים את זה, מה באתם לחדש פה אני לא מבין? אתם סתם מחפשים דרכים לעקוץ.

אם זה יקרה, נראה מה יהיה.

אתם ממשיכים להתעסק בשאלות היפוטתיות ולמצוא להן תשובות שאתם מצפים להן בכליון עיניים, התפקיד של הקבוצה שלנו זה להשאיר אתכם מתוסכלים גם הפעם, נקווה שנצליח.

Last edited by a moderator: Jan 15, 2008
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

משהו בסגנון...

אבל בואטנג צודק, אלו סתם שאלות היפוטתיות. נחצה את הגשר כאשר נגיע אליו.

14. BeitaReaLiverpool Member

1. אני לא חושב שמכבי חיפה תגיע לישורת האחרונה עם בית"ר.
    2. הטענה שלכם היא בעצם שהליגה חלשה.
    מה חדש? בשלטונה של חיפה הליגה הייתה חזקה?

חוץ מזה, זה פחות שהליגה חלשה, ויותר שהקבוצות הגדולות חלשות, בגלל זה הבלבול.

15. beitar4ever Member

אני לא מבין מה הויכוח פה, לירן מתכוון לכך שבית"ר היה הטובה בליגה מכיוון שאין לה יריבות חזקות , ולא בגלל שהוא מרוצה מהיכולת שלהם.
    והוא טוען שכאשר חיפה יכנסו למאבק חזק עם בית"ר, מי שבסוף תקח את האליפות זו תהיה חיפה זה הכול, תקן אותי אם אני טועה.
    בכל מקרה אני לא מזלזל בחיפה בכלל ואני חושב שהם יכולים לקחת את האליפות מאיתנו אם נמשיך להציג יכולת כזו, ואם הם ימשיכו במומנטום הטוב הזה.