מחזור 15: ריאל מארחת את סראגוסה בברנבאו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Dec 18, 2009.

1. ValenciaCF Member

שוערים: סזאר ומויה.
    הגנה: מיגל, אלקסיס, דלברט, ברונו ודל הורנו.
    קישור: מדורו, אלבלדה, בראחה, פרננדס, חואקין, באנגה, ג'ורדי אלבה וחואן מאטה.
    בהתקפה: וייה, זיגיץ' ו-Isco.

ולנסיה מגיעה בלי כמה שחקני הרכב: פאבלו הרננדס, דויד סילבה, ז'רמי מת'יו ודוד נבארו. גם מרצ'נה שנפצע מול גנואה ביום חמישי האחרון יעדר מהמפגש מול דפור.

לצד השחקנים החסרים, יש גם 2 שחקנים שלא שיחקו אפילו דקה אחת מתחילת העונה: מנואל פרננדס שחוזר מפציעה ארוכה ואסייר דל הורנו המגן השמאלי שלא ראה דשא העונה.

אני כבר מת לראות את מנואל פרננדס כבר משחק !!!
    איזה טילים יש לשחקן הזה!

Last edited by a moderator: Dec 20, 2009
  2. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד קרב תחתית בעונה המקולל הזאת...ובניגוד למשחק נגד חרס הפעם משחקים נגד יריבה הרבה יותר רצינית שצפויה להקשות עלינו מאוד(יותר נכון אנחנו מקשים על עצמנו) אין ספק שבכל משחק ביכולת סבירה אנחנו מסוגלים לנצח כמעט את כל קבוצות הליגה....אבל הבעיה היא שהעונה אפילו לא היה משחק אחד טוב... לא משנה איך, העיקר לצאת עם 3 נק' היום !!!

3. Sergio Ramos Member

כי ברצלונה זאת ברצלונה שנהנים להדר ולפאר. כי ברצלונה עושה את זה כאילו יותר 'קלאסי' עם 3000 מסירות לרוחב בין צ'אבי ושות', מה שכולם נהנים לשבח בלי סוף. חייב לציין ששתי הקבוצות נהנות מליגה חלשה(אם כי גם לא צריך להגזים), פערים שרק גדלים ובפרט הגנות זוועתיות שמעונה לעונה ממשיכות להדרדר.

-------------------------------------------------

בנוגע למשחק - 90 הדקות אמש היו הדקות שהכי ריתקו אותי למסך. לא ציפיתי שזה יהיה קל מידי, אבל מסתבר שסרגוסה יותר מידי גרועה כדי לעצור את רונאלדו והשאר. אני חושב שרונאלדו ייזכור את המשחק אתמול כאחד הקלים מבחינתו, למרות שרשם שער אחד בלבד לזכותו, אבל עשה כל שעולה על רוחו, כאילו השאר הם אוויר; היגוואין פשוט מלך, אין מקום ליותר מידי מילים, פשוט עושה טוב לנשמה שגדל אצלך שחקן ברמה שלו. כישרון תמיד ידענו שיש לבחור, אבל מה שקורה איתו בשנה האחרונה פשוט מדהים. משחקן די פרווה הוא הפך לג'וקר אמיתי בחוד ההתקפה, שחקן עם סיומת שרק משתפרת, כוח עצום ואינטלגציית משחק מהגבוהות שראיתי. לעניות דעתי החלוץ בפורמה הכי טובה באירופה כיום. זה מה שציפתי לקבל ממנו בקיץ - מובן היה מאליו שאת תחילת העונה הוא ייבלה על הספסל, אבל עם הרבה שקט וכמה משחקים בודדים כמחליף הוא הוכיח את מקומו והיום אין אחד שלא יסכים באשר למיהו הבאנקר הבלתי מעורער של עמדת החלוץ.

כל השאר:
    -שאפו למרסלו אשר ממשיך לעשות קריירה נחמדה על חשבון משחקים כאלו, גם זה משהו.
    -לא ראיתי כבר כמה שנים את הבלמים שלנו מיותמים באופן כזה מעבודה, אותו דבר קסיאס.
    -אף אחד לא התכחש ליכולות של רפי, שאתמול מילא את המשבצות שלו מצוין. לעיתים הוא נעלם לפרקים מהמשחק אבל לצד השחקנים שמשחקים איתו הוא נכס. לאור העובדה שרובן נמכר בקיץ ומרסלו עגלה אני מקווה שהוא יישאר איתו לפחות את תום העונה.
    -בנזמה עדיין לא בר הוכחה.
    -רונאלדו מפלצת.
    -נחמד מאוד לסיים ככה את 2009 שתזכר בעיקר לרעה.

Last edited: Dec 20, 2009
  4. Raulito Madridista

לא רוצים פגרה!

http://www.realmadrid.co.il/spaw/season0910/zaragoza1_2.Xxx

ככה צריך לשחק בכל משחקי הבית. עכשיו ברור שלא בכל משחק נבקיע כל-כך הרבה שערים ונטייל על המגרש. אבל חשוב שהקבוצה תעלה למגרש משוחררת ובטחוה בעצמה, שהשחקנים יהנו, ואסור שאיזה גול מקרי כמו שאלמרייה הבקיעה לפני שבועיים, יגרום לשחקנים לא לתפקד או להוריד את הראש לדשא(אני זוכר שפעם ריאל הייתה מתחילה לשחק רק אחרי שהיא הייתה נקלעת לפיגור, השחקנים בכלל לא התרגשו מזה והשער שהיינו סופגים דווקא היה משפיע לטובה). צריך לשלוט בכדור בחלקים נרחבים מהזמן(בסופו של דבר יצא 57-43 לטובתינו בשליטה בכדור, הייתי בטוח שעברנו את ה-60% אבל לא נורא) - ממש הרגשתי כמו בעידן דל-בוסקה, להיות נמצרים ולא להוריד את הרגל מהגז גם לא אחרי השער השני. סיום נהדר לשנה גרועה, מעצבנת ומתסכלץ. נקווה שהעתיד יהיה טוב יותר.

מאוד הפתיע אותי מה שקרה אתמול. על הנייר ההרכב היה מעט מאכזב - חלוץ אחד בלבד(רונאלדו לא בידיוק נחשב לחלוץ), שני קשרים אחוריים ושניים שהם ממש לא מנייה בטוחה(ואן דר וארט ומרסלו), אבל בסופו של דבר זה הצליח ונתנו הצגה גדולה. מרסלו עם עוד שני בישולים ו-ואן דר וארט שבר את הבצורת. מקווה שהוא יתרום בהמשך עוד גולים כי הוא שחקן שיודע מה לעשות מול השער. סראגוסה חלשה, נכון, אבל למי אכפת? צריך לדעת לתת בראש לקבוצות כאלה ולנצל את החולשה שלהן. בשנה שעברה ברצלונה הצליחה להגיע למספרים מדהימים ולזכות באליפות בקלות בגלל חולשת הליגה, אז למה שאנחנו לא ננצל זאת?; והכי מצחיק אותי חוסר ההחלטיות של חלק מאוהדי בארסה - בשנה שעברה הם כמובן התכחשו לגישה הרווחת לפיה הליגה בקאנטים, ועכשיו, כשריאל מדריד מנצחת בתוצאות גבוהות - דעתם התהפכה. נו טוב, אין מה להוסיף.

אני עדיין בהלם מהשערים של היגואין ורונאלדו. לא בכל יום רואים שערים נהדרים שכאלו. היגואין כבש שער מהרמה הגבוהה ביותר, פשוט הבקיע שער מכלום. היגואין ממש לא חלוץ שדוחק משני מטר, הוא שחקן מאוד יצירתי ומגוון, אבל השער הזה פשוט נפלא ביחס לסטנדרטים שלו. כרגע אף אחד לא יכול להזיז אותו מההרכב ובצדק. אף אחד גם לא רוצה שהוא ייצא מההרכב. בנוגע לגול של רונאלדו - למעט מאוד שחקנים יש כזה קור רוח ברחבה. אבל הערה כללית בקשר אליו - הוא חייב להבין שאף אחד לא 'יכעס' עליו או יתאכזב אם לא בכל משחק הוא יבקיע. שישחק עוד יותר משוחרר אפילו ושלא ירגיש שאם הוא סיים משחק בלי שער אז זה כישלון.

ראול ובנזמה עלו כמחליפים. לא ברור לי למה ראול הולך למרכז השדה, הוא רוצה לשנות עמדה בגיל 32 וחצי?; בנזמה רץ לרחבה כמו שצריך וראול משום מה רחוק משם. בנזמה כבש שער יפה מאוד לטעמי. מדובר בסה"כ בפאבון, אבל בנזמה הזכיר לי את רונאלדו הגדול במהלך הזה. רוב הגולים של רונאלדו של אחרי הפציעה הקשה ב-2001, היו כאלו - בריחה הצידה וברגל השנייה בעיטה לפינה הרחוקה. בנזמה עולה כמחליף ומבקיע בזמן האחרון ואילו ראול לא מגיע כלל למצבים. אם משחקים כאלה הוא גומר בלי שער, מתי זה כן ייכנס לעזאזל?;

אמש התקיים אחד המשחקים הבודדים בהם קסיאס באמת היה מובטל. רק פעם אחת הזדקקנו לשירותיו, וגם הבעיטה של לאפיטה לא באמת הייתה מסוכנת. אבל זה לא היה המבחן האמיתי של אלביול וגאראי.

מדוייק מאוד.
    אני תמיד טענתי שהליגה חלשה, זה הפיזמון הקבוע שלי מהעונה שעברה ואני עדיין דבק בו. רק מעניין שאוהדי ברצלונה לא חשבו כך כאשר ברצלונה פירקה את היריבות שלה, אבל כאשר ריאל מדריד 'הנחותה בכאילו' עושה זאת, אז הדעה משתנה. נו טוב.

5. קטלוני Member

אבל אח"כ כשבודקים את התוצאות בין ברצלונה לריאל בשנה האחרונה רואים יתרון ברור לברצלונה.אז אל תאשימו את הליגה החלשה.עוד מעט תאשימו שגם ליגת האלופות חלשה ובגלל זה ברסה זכתה.

6. Sergio Ramos Member

דפורטיבו לה קורניה - ולנסיה

http://up193.siz.co.il/up3/dgnbok2mz1qt.Xxx - http://up193.siz.co.il/up3/ntgmodt4nkzk.Xxx

ראשון, 20:00, הריאזור, שידור ישיר בספורט 5 לייב.

לה קורוניה:
    כל קבוצה בליגה יודעת שלה קורוניה אולי אינה הקבוצה המפוארת שהייתה בשתילת שנות האלפיים, אבל בהחלט אחת הקבוצות היותר נוקשות בליגה. עם שני מחזורים בהם ליקטה נקודה אחת, בדפור מרגישים שדווקא המשחק נגד ולנסיה, הכבשה השחורה שלה, יהיה נקודות המפנה להתקדם בטלה. דפור לעיני רבים נחשבת לקבוצת הצמרת הכי אפורה, אבל למרות ביקורות כאלו ואחרות, דפור מעונה לעונה רק מקשיחה את עמדתה בצמרת ואחרי שאנחנו קרובים למחציתה של העונה, היא ניצבת סה"כ 2 נקודות מהמקום שמוביל לצ'מפוינס ליג, במקום השביעי. מיגל אנחל לוטינה הגיע לפני 3 עונות לעמדו על הקווים של קבוצה מפורקת שדישדשה בתחית הטבלה עם הרבה צרות כלכליות וניהול עגום, אבל היום היא במקום אחר לגמרי בזכות החיבור הנפלא שהנחיל לוטינה. הקשר בינו לבין השחקנים אדוק ואחרי שהתאוששה מכמה שנים רעות במיוחד, ניצלה מירידה וביססה את עצמה מחדש, דפור שואפת להתקדמות. והמשחק היום הינו אחד החשובים עבורו, שכן ולנסיה צפויה להיות אחת היריבות העיקריות שלה על מקום שמוליך לאירופה. הסטט'בינה לבין ולנסיה משחק לטובת העטלפים, אבל זה עשוי להישבר היום; לוטינה ייצטרך להסתדר היום ללא ריקי ולאסד בסגל, השניים גוררים פציעה ולא יטלו חלק. גווארדדו שכבר הספיק להתאושש מהפציעה שלו, יישחק היום בהרכב ו-ולאלרון הוותיק ייקבל את חולצת ההרכב.

הרכב משוער: ארנזוביה; פליפה לואיס, לופו, קולוטו, מנואל פאבלו; סרחיו, טומאס, ואלרון, גווארדדו, חואן רוריגז; אדריאן.

ולנסיה:
    ההפסד לריאל מדריד מהשבוע שעבר עוד בעוכריו של אונאי אמארי המאמן הולנסיאני, אבל כמה ימים אחרי המתיקו החניכים של המאמן הספרדי את הגלולה המרה עם ניצחון חשוב וגם די יוקרתי על גנואה האיטלקית, מה שהעלה אותה מראשות הביתה בליגה האירופית. בהגרלה, שנערכה ביום שישי האחרון, ולנסיה יצאה עוד יותר מחוייכת כאשר נודע לה שהיריבה שלה תהיה קלאב ברוז'; העטלפים מולנסיה באים הערב להתארח באיצטדיון שהם מאוד אוהבים, הריאזור. המגרש הפך בשנים האחרונות לאחד הקשים בספרד, אבל לולנסיה דווקא הולך מצוין כאשר היא מגיע לשם. מבחינה סטטיטית - שלושה מתוך ארבעת הפעמים שהיא הגיע לריאזור בשנים האחרונוץ, הסתיימו בניצחונות לזכותו, ועוד מפגש שהסתיים בתיקו. הציפיות מולנסיה העונה ברורות לכולם - בקבוצה שעברה קית מאוד מטלטל ועדיין נמצאת בחובות לא קטנים, מקווים להגיע לליגת האלופות דרך מהמקום הרביעי. במבט על המשחקים שלה העונה, ניתן ללמוד שולנסיה הפסידה לא מעט נקודות בצורה שטותית ואלמלא הייתה טיפה יותר יציבה ביכולתה, יכלה להיות בראשות הטבלה. עם זאת מקומה עדיין טוב בצמרת, במקום הרביעי מתחת לולנסיה ומעל מאיורקה שתשחק היום. האנדולוסים דרך אגב, הפסידו אמש ולעטלפים הזדמנות היום, במידה ויחזרו הביתה עם כל הנקודות, לעקוף אותם ולהעפיל למקום השלישי. אמארי הסביר באספה שערך את חשביות המשחק, אשר לקראתו גם מתכנן כמה שינויים במגרש - מרצ'אנה, פאבלו הרננדס ומטאייה הפצועים יישארו בחוץ, כמו כן דוד נאברו המורחק בשל צהובים ואותם צפויים להחליף בהרכב חואקין, אלקסיס, בארחה וברונו; אבר באנגה שמקבל מחמאות לאחרונה עקב יכולתו, ימשיך לשחק בעמדת הפליימייקר לצד אלבלדה ובארחה על חשבון סילבה שעדיין לא התאושש מהפציעה שלו.

הרכב משוער: סזאר; מיגאל, דלברט, אלקסיס, ברונו; אלבלדה, בארחה באנגה; חואקין, וויאה, מאטה.

7. xavi6 Member

למה אבל אתה מזיין ת'מוח? מה, שיחקתם יפה העונה עד המשחק הזה? שיחקתם כדורגל מהנה? אתה יכול להגיד שחוץ מהמשחק הזה הצגתם כמה משחקים ברצף שפשוט אמרתם "וואו" וניצחתם בהפרשים גדולים? למה סתם להפוך את התמונה? משבחים את ברצלונה כי שנה שעברה היא שיחקה את הכדורגל היפה בעולם, ריאל לעומתה לא כזאת בשנים האחרונות, לא רק בשנה האחרונה-גם כשזכיתם בשתי אליפויות שלכם שחקתם כדורגל מחורבן, במלוא מובן המילה, והבלוף נשחף באירופה. עד כה אני שומע שברצלונה לא מזכירה את ברצלונה של שנה שעברה והיא בכלל לא משהו, תשמע את יעקובי ואיווניר. וואלה, הם צודקים. אבל להגיד שאותנו "קל" לפאר זה בולשיט טהור, זה קל כשזה באמת מגיע. כשאתם שיחקתם עם זידאן ושאר הכוכבים-גם אותכם פיארו והידרו או איך שלא כותבים את זה...

גם עונה שעברה מלא אמרו שברצלונה רומסת בגלל הליגה החלשה, אל תגידו שלא-זה הטיעון העיקרי שאמרו על ברסה לרעה כיביכול. אני אישית לא חושב ככה היום, גם לא חושב ככה לגבי ריאל היום. ריאל 5 רמות מעל סרגוסה, זה לא אומר שסרגוסה של אז לדוגמא יותר טובה מסרגוסה של היום, או סביליה של אז פחות טובה משל היום, ואם כן-ההבדלים לא כאלה עצומים.

8. Bensh Member

אבל חלאס עם הקנאה הזאת שמשפריצה לכם מכל משפט, זה כבר מעליב לענות לזה בכלל
    כן ברצלונה עושה את זה יותר קלאסי, כן, תמיד, וה3000 מסירות האלה חתכו לכם את החור של התחת אצלכם בבית עם שישייה, לקחו 6 תארים בעונה אחת, ולקחו בחצי הרכב את גביע האלופות על הגב של מנצ'סטר יונייטד הגדולה שכולכם הימרתם ש"תחשוף את הבלוף של ברצלונה"

יאללה יאללה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

9. riquelme1 Member

יש לי הרגשה לאיזה 4-2 במשחק בין אתלטיקו לטנריפה, שתי הגנות זוועה והתקפות לא רעות.

10. Sergio Ramos Member

ראשית, יהיה מובן אני לא שם ספק בהצלחה ובכוח של ברצלונה כקבוצה. לעניינו, מבחינתי את העונה שעברה שלכם, שבהחלט הייתה הכי מוצלחת, זכיתם בכל תואר אפשרי, ניפחו מעבר לכל פרופורצייה... "הקבוצה הטובה בהיסטוריה" ושאר אמירות מפגרות של אוהדי ברצלונה שהשתן עלה להם לראש. שיחקתם כדורגל יה וזכיתם בתארים, בדיוק כמו שריאל מדריד ומנצ'סטר יונייטד עשו כמה שנים קודם לכם, אבל את ההצלחה שלכם לקחו צעד אחד קדימה, אולי בגלל סיפור הצלחתו הרומנטי של הרוזן פפ על הקווים. הנקודה שלי היא שנוצר קונצנזוס בקשר לבארסה, שכן, למשל, נוטים להפוך כל פס\דריבל או שער של מסי או כל רצף מסירות שמסתיים בדאבל פס נחמד למאורע הכי נדיר ויפה שידע הכדורגל. רק מלשמוע את התגובות הייצריות של יעקבי אחרי שער פשוט של מסי מוציא אותי מדעתי.

זאת עובדה, אוהבים לאהוב ולשבח את ברצלונה מעבר למה שהיא, וזה מתבטא למשל בהודעה אליה הגבתי ואתה הגבת - אני מבטיח לך שגם עוד 30 שישיות שלנו לא יישנו את דעת הרוב - ריאל מדריד חכמה על חלשות וברצלונה קבוצה אלוקית בזכות הנעת הכדור המשלהבת שלה. אתם הפרינססה של אירופה. אני שונא אתכם יותר מיום ליום....

Bensch,
    כן, אני מקנא בברצלונה. מה אתה רוצה, שאני יסתיר את זה? מקנא בכם מאוד, אתמול שברתם שיא ונראה לי שגם אם נגיע אנחנו לשיא הזה מתישהו זה לא ירגיע אותי ויוריד לך את השחצנותואולי קצת נ
    מההתנשאות הסרוחה של הקבוצה שאתה אוהד... יישמח אותי יותר להשפיל אתכם בחזרה בברנבאו, מוטב בגמר ליגת האלופות.

בריאל מדריד במשתפרת זה רונאלדו שבא לאסוף כדורים מלאס דיארה ולחתוך הגנות ואצלכם זה צ'אבי ואינייסטה שמתמסרים 3001(או 3002?)פעמים עד שהכדור מגיע לבלוק השבדי שלכם או למסי שמשם מסיימים את זה ברשת. הייתם מחוררים לנו את החור של התחת בלי שום קשר. וגם כאן שלא יהיה ספק - אני לא מוריד מערכם של אינייסטה, צ'אבי, הנרי והשאר.. לא מוריד מהחוכמה של צ'אבי בניהול המשחק והגאונות של אינייסטה . לברצלונה יש את משחק הלחץ הטוב בעולם כיום והיא הרוויחה את התארים שלה בזכות וביושר. זה לא סותר את העובדה שאוהבים לפאר אתכם יתר על המידה ולהתנהג אליכם כפריננסה הרומנטית של הכדורגל העולמי. מוגזם מידי.

יחד עם זאת אין עדיין מקום להשוואות, ריאל מדריד עודנה קבוצה במבחן כל זמן שלא תעבור לפחות את מחסומי השמינית ורבע גמר ליגת האלופות. בקבוצה בהחלט פוטנציאל להשתדרג למפלצת חדשה בכדורגל, אבל זה טרם בר הוכחה מלאה וכמובן קבלות. להגיע למה שאתם הגעתם בעונה שעברה ייקח לנו עונה או שניים של חישול, וזאת בהנחה שהכל יתקתק כמו שעון.

11. riquelme1 Member

מסכים איתך לחלוטין, הקוזנצוס שיש על ברצלונה כקבוצה הטובה בהיסטוריה וההתלהבות של נדב מכל מהלך קטן של מסי הוא יוצא מכל פורפרציות, נדב יעקבי לוקה בנפשו, הצעקות שלו אחרי הגולים אתמול כאילו מדובר בגמר ליגת האלופות היו פשוט חולניות, שהוא משווה את הגול של מסי לגול ברומא נגד מנצ'סטר, מגביע זניח שצריך לנצח בו שתי קבוצות בינוניות עד חלשות אפילו במושגים דרום אמריקאיות.

עם בעונה שעברה זה היה עוד הגיוני, העונה זה ממש לא ברצלונה מספקת לנו העונה כמה תצוגות מחרידות העונה, וזה לא משחק או שתיים, ברצלונה העונה קבוצה משעממת.

כרגע ריאל מדריד יותר מרשימה מברצלונה, משחקת כדורגל יותר טוב ופוטנציאלית גם הרבה יותר מפחידה. ברצלונה עד שלא תמצא קיצוני שמאלי במקום הנרי, ותפטר מהליצן הזה קייטה עדיין לא הקבוצה הטובה בעולם.

ויאריאל עם ניצחון נוסף 2-0 על ראסינג משעירם של יורנטה ורוסי, ממשיכה במגמת השיפור ונמצאת 5 נקודות מהמקום המוביל לאירופה בוענה הבאה.

קלבר סנטנה מועדף בהרכב על פני ראול גארסיה, וחוראדו ממשיך לקבל קרדיט ולפתוח בהרכב- תמות קיקה.

Last edited: Dec 21, 2009
  12. Bensh Member

סבבה, כל עוד ברור לך שברצלונה בעונה שעברה זכתה בכל סופרלטיב בזכות ולא בחסד, אין בעיה

13. riquelme1 Member

דקה 2 1-0 לטנריפה, ניניו. החלוץ שכבש שער אחד העונה, כמה כיף לפגוש את אתלטיקו, מאלגה ניצחה העונה רק משחק בית אחד העונה וזה היה נגד אתלטיקו, אחת הנקודות הבודדות של מיורקה בחוץ העונה הי נגד אתלטיקו, כל מי שפוגש העונה את אתלטיקו מרוויח שיא חדש.

הקבוצה הזאת שוברת שיאים, אבל שהביאו מאמן יותר גרוע מאבל ראסינו שפותח עם סנטנה במקום ראול גארסיה מהמצטיניים של אתלטי בעונה שעברה, וממשיך לתת קרדיט לחואניטו וחוראדו זה המצב.

14. xavi6 Member

השאלה איזה רצף מסירות. אתה לא היית מתלהב מזה שתוך 3 מסירות הנרי כובש שער? לא היית מתלהב מזה שתוך 5 מסירות בנגיעה אחת אטו כובש שער? כי אני כן. אתה לא היית מתלהב אם מסי היה משאיר מאחור שחקן עם החזה אחרי מסירה מושלמת של צ'אבי מהאוויר, עובר את הבלם ואז את המגן וכובש? אני אשאל אחרת-אתה לא היית מתלהב אם תוך 3 מסירות בנזמה היה כובש? לא היית מתלהב מזה שתוך 5 מסירות בגג 2 נגיעות היגוואין היה כובש שער? אתה לא היית מתלהב אם רונלדו היה משאיר מאחור שחקן עם החזה אחרי מסירה מושלמת של אלונסו מהאוויר, עובר את הבלם ואז את המגן וכובש? כי אני יודע שהייתי עומד מהצד ואומר לעצמי "וואי הם משחקים יפה". אתה שם אטמי אוזניים כשריאל משחקים? אתה שם את הטלויזיה על מיוט? אז תפעיל קצת את הווליום, הגניחות של יעקובי ומלר פועלים שעות נוספות גם במשחקים שלכם, גם כשהשם הוא רונלדו וקאקא ובנזמה ובטח לבטח אם זה היגוואין.

.

לא לא לא. בואו נעמיד דברים על דיוקים. שיחקנו את הכדורגל הכי יפה, לדעתי הכי יפה מבין כולן. אתה טוען שזה בגלל היריבות הנחותות, ניחא. אנחנו שברנו את כל השיאים של ריאל ושל מנצ'סטר מבחינת כיבוש שערים אם אינני טועה, בטח בליגה הספרדית. זאת עובדה. אנחנו זכינו בכל התארים שהיינו מתחרים אליהם. מנצ'סטר וריאל לא עשו זאת. זאת עובדה. אז זאת לא עובדה שאוהבים לאהוב ולשבח את ברצלונה מעבר למה שהיא כי זה בולשיט, הרבה שונאים אותנו, כמו שהרבה שונאים את ריאל והרבה שונאים את צ'לסי. האוהד כדורגל הנייטרלי יותר אוהב אותנו מהסיבה הפשוטה שכרגע אנחנו משחקים יפה, כשתגיעה הנפילה שלנו יעברו למילאן\מנצ'סטר\ריאל\ארסנל\לקבוצה שתשחק את הכדוגל היפה. אבל שונאים יש לנו, זה בולשיט להפוך אותך לפנינה של עולם הכדורגל ולהגיד שסתם אוהבים אותנו. זכינו בתארים שלנו ושברנו את השיאים וזכינו להערצה הזאת ולאהבה הזאת בצדק לא בחסד. אתה רוצה להגיד שאהבו אותו בעונה שלפני הטריפלטה? שאהבו אותנו בעונה אחרי שזכינו בדאבל? כי שתינו יודעים שזה לא נכון. כשאתם תתנו 6 בקאמפ נואו, שאתם תזכו בכל 6 התארים ומעל הכל-תשברו את כל השיאים ותשחקו את הכדורגל שאנחנו שיחקנו, אתה לא תגיד שקל לאהוב אותכם ושהתקשורת סתם מנפחת, כי זה לא יהיה נכון-זאת תהיה האמת. כמו שזה אמרת שמנצ'סטר לפני שנתיים הייתה קבוצה מדהימה, כמו שזה אמת שריאל של תחילת 2000 הייתה קבוצה מפחידה, כמו שזה אמת שברזיל דאז הייתה הנבחרת הכי טובה שראו, כמו שזה אמת שברצלונה של יואהן קרויף הייתה דרים טים. כמו שזה אמרת שריאל של שנות ה-50 שיחקה את הכדורגל המושלם...

אני לא יודע איפה היית כשריאל שלטה בכדורגל העולמי ואותה שיבחו בכל חור(שוב, בצדק), אבל אתה נראה לי כאחד עם רגשי נחיתות מאוד גדולים, וזה לא משהו שמאפיין את הרוח של ריאל מדריד ואוהדיה. מה קרה ידידי, עד כדי כך כואב לך לראות אותנו ככה?

Last edited: Dec 21, 2009
  15. riquelme1 Member

מחצית בטנריפה, הנבואה שלי לא רחוקה מלהתגשם, רק בזכות אסנחו והחמצות מזעזעות של טנריפה המשחק נמצא ב1-1, כאשר טנריפה מחטיאה פנדל בדקה ה45, אתלטיקו לא במשחק בכלל וטנריפה הרבה יותר טובה.

חוראדו למרות הגול, מקומו בספסל, פורלאן בדיחה עצובה, וקלבר סנטנה צריך לפרוש מכדורגל. ההגנה כרגיל קומדיה, חואניטו ופראה...