מחזור 15: ריאל מארחת את סראגוסה בברנבאו

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Dec 18, 2009.

1. riquelme1 Member

רומריץ' הוא שחקן שגורם לכדורגל להראות משחק כל כך רע. הקייטה של סביליה, גולם שאין כדמגותו, לא מבין איך מנולו חימנז נותן לו קרדיט, השחקן הזה נתן עונה זוועתית בעונה שעברה, העונה כל פעם שהוא שיחק סביליה נראת רע והוא משחק גרוע. לפתוח עם שתי גרזנים כמו איפוטטים כמו זוקרה ורומריץ', זה אחד הדברים המגוכחים, חטאפה ב2-0 בפיחואו, ושולטת במשחק ללא עוררין.

הצמד שחקנים האלה מחוף השנהב של סביליה, ארונה קונה ורומריץ' זה אחד הדברים הכי מגעילים בליגה העונה. ושיתן כבר צ'אנס לקאפל, פרוטי לא פוגע כבר חודש.

2. AS R Member

חטאפה שולטת ? חחחחח. צריך למצוא איפשהו נתוני החזקת כדור של המחצית הזאת.

ורק אתה מזיין ת'שכל ומתלונן כתמיד וסביליה כובשת מרגלי נגרדו.

3. riquelme1 Member

וזה היה הגול האחרון במשחק. סביליה מפסידה בפיחאן בפעם הראשונה העונה, ומשיגה 2 נקודות מתוך 9 נקודות בבית ב3 המשחקים האחרונים.

סביליה צריכה להתחזק בחורף.

4. riquelme1 Member

אז'אלה הזקן כבר בקושי זז, רחמים לראות אותו ככה, למה הוא עושה אתזה לעצמו?

היגוואין ממשיך לבסס את עצמו כאחד הסקורים הטובים באירופה, סביליה מפסידה ריאל תקרע את סארגוסה, ואחרי המחזור ה16 אנחנו נעבור לקרב אחד בליגה הספרדית, מירוץ בין בארסה לריאל, סביליה לא מספיק טובה, לדעתי ולנסיה יכולה לדגדג אבל גם זה לא יספיק.

שעמום..

5. אלי מתחן Member

חסר לי עוד שחקן התקפי בהרכב, ריאל תוקפת ביעילות יחסית עם 3 שחקנים, אבל זה לא מספיק.

6. riquelme1 Member

עם נוציא לרגע אתזה שריאל משחקת עם קבוצה שהמילה גרועה עושה עימה חסד, ריאל נראת פשוט פנטסטי, הניצחון על ולנסיה העלה לריאת את הבטחון ואחרי 15 מחזורים ריאל מדריד נראת כמו קבוצות כדורגל.

סארגוסה מעוררת רחמים, הגנה חלשה, בלי קישור, ועם החלוץ הכי מגוכח בתולדות הליגה- חאוויר אריזמנדי(תוצרת של אתלטיקו, נו מה), כל פעם שאני רואה אותו אני צוחק, הפצרוף הממורמר שלו והגוף הגמלוני, איך חלוץ שמבקיע בעונה אחת בליגה 2 שערים נמצא בליגה הספרדית? לא מובן.

7. REAL MADRID Member

לא ראיתי משחק כ"כ משעמם של ריאל מדריד מאז הקיץ.

8. riquelme1 Member

ועוד זאת הקבוצה שלך, מה אוהד ניטרלי כמוני צריך להרגיש? דווקא נהנתי מריאל, אבל החוסר תחרותיות הזאת היא דבר בלתי נסבל.

דרך אגב, סארגוסה עשתה טעות שפיטרה את הדבר הכי טוב שהיה לה, מרסליניו טוראל המאמן שלה, הוא לא אשם במצב של הקבוצה ובסגל הנוכחי סארגוסה לא יכולה להיות במקום טו ביותר, אחד המאמנים המוכשרים בליגה שעוד יכל להציל אותה והעלה אותה בעונה שעברה ליגה, החלטה טיפשית של המועדון שלדעתי תשלם עלייה אלא עם תתחזק בינואר.

9. אלי מתחן Member

גם לנו מגיע להשתעמם קצת לא רק לברצלונה...

10. riquelme1 Member

6-0 לא כוחות, ריאל כרגע הרבה יותר מרשימה אותי מברצלונה.

מנולו חימנז יוצא בהתקפה חמורה לקבוצה שלו, ומבקר את החוסר מחץ והחוסר ריכוז של הקבוצה שלו במשחקים האחרונים, ובמיוחד במשחק היום נגד חטאפה, ואומר שסביליה חייבת לנצח כל משחק בית ולא משנה איזה יריב היא פוגשת.

אני לא מחזיק מחימנז מאמן גדול, להפך לדעתי הוא מאמן מאוד פרווה, אחרי שנתיים בתפקיד אני לא מתרשם מימנו, הוא לא מאמן שיעשה את החילוף שישנה משחק, הןא לא מאמן יצרתי, הוא הפך את סביליה לקבוצה מאוד יעילה אבל ממש לא אטרקטיבית שמראה ניצוצות לעיתים רחוקות, מחזיק יותר מדי מפרוטי לדעתי ודי גומר את קאפל המוכשר, משנה תפקידים לשחקנים כמו אדריאנו מגן ימני וקונקו בתור בלם, מחזיק מאפס מאופס כמו רומריץ', והיה אחראי הבלעדי לעזיבה של שתי שחקנים האהובים עלי- מרסקה ופאולסן.

מה שכן, אי אפשר שלא להעריץ את האופי השאפתני של הבן אדם, הוא תמיד רוצה לנצח, הבן אדם סבילאני בנשמה, הוא אוהב את סביליה בדם שלו, הוא היה שחקן של הקבוצה ואימן את הקבוצה המשנית 7 שנים רצופות, אי אפשר להתעלם מהאכזבות שלו שסביליה מפסידה, הוא גם מסוג המאמנים שלא מתרצים הפסדים הוא מודה לבעיות- מעריך את הבן אדם אבל בתור מאמן הוא לא יותר מבינוני.

Last edited: Dec 20, 2009
  11. ארסנל ונגר Member

אני רוצה להתייחס לדבר אחד מהמשחק הערב של ריאל מדריד. לדבר הזה קוראים - היגוואין. תשמעו יצא לי לראות אותו מבקיע שער כשהוא היה בן 18 בדקה 90 נגד בוקה ג'וניורס כשהוא משכיב את השוער בסטייל של ראול גונזאלס. כשהוא הגיע לריאל חשבתי שמדובר בעוד פלופ תוצרת ארגנטינה, או באחד שלא מתאים לרמה של ריאל מדריד כמו גאגו למשל. לאט לאט הבחור התאקלם, כשעונה שעברה הוא כבר הספיק לכבוש 20 שערים פחות או יותר. השנה הוא גם פתח בסערה וכרגע הוא עומד עשרה שערי ליגה. יכולתי לכתוב את הדברים כבר לפני מחזור או שניים, אבל השער השני שלו היום פשוט הריץ אותי למקלדת. זהו שער ענק, שער שאגדות כדורגל היו גאים בו ומספרים על כך לנכדים, אם היגוואין ימשיך כך, אין ספק שריאל מדריד תזכה באחד החלוצים הטובים בעולם, יורש העצר של ראול גונזאלס.

Last edited: Dec 20, 2009
  12. JR-Riquelme Member

סראגוסה באמת קבוצה ביזיונית. לא ראיתי המון המון זמן קבוצה עם הגנה כזאת רעה. אפילו מתפרצות אין להם. חרא קבוצה.

13. Campeon Member

רגע רגע מישהו מוכן להסביר לי למה כשברצלונה מנצחת 6-1 את סראגוסה, זו קבוצה סבבה פשוט היא שיחקה נגד ברצלונה העילאית אבל כשמדובר במשחק נגד ריאל מדריד היא קבוצה מסריחה בלי הגנה בלי התקפה שריאל ניצחה רק בזכות זה?

14. AS R Member

תראה, בסדר ריאל ניצחה 6-0, אבל מול קבוצה בכושר נוראי שבקושי מסוגלת לעשות 2 פסים זה לא כזה הישג אדיר. וגם ריאל לא שיחקה קבוצתי כמו שברצלונה משחקת.

15. Campeon Member

ריאל לא שיחקה קבוצתי?
    אתה בטוח?