מחזור 15 בליגת העל: 3:4 אדיר למכבי ת"א על בית"ר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Dec 25, 2009.

1. Love Is Red Member

הפועל באר שבע חוזרת למסלול הניצחונות ומנחילה הפסד ראשון להפועל עכו אחריי 8 מחזורים ללא הפסד מצידם.

2. Igi Member

ואם הדרבי יגמר ב-10:10 גם תכתוב את התגובה הזאת? הרי הכי קל לדבר בדיעבד.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, אבל סביר להניח שהדרבי לא יתעלה לרמת משחק כזו, הכי טובה שהייתה השנה בליגה(משחק לא חד צדדי וקצב אדיר).

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

דווקא לפי איך שזה נשמע ברדיו 8-3 היה יותר משקף את המשחק הזה....

ניצחון חשוב שלנו, אני מתקשה לשכוח את הנקודות שאיבדנו העונה בזכות טיפשות שלנו... אחרת היינו כמה מקומות למעלה.
    3-1 חשוב במגרש לא פשוט נגד יריבה שהיא לא אוויר, הכי חשוב להמשיך ולקחת נקודות נגד הקבוצות האלה, שבוע שעבר מעדנו שלא לצורך, חייבים לשים סוף לטעויות.
    כל הכבוד ל-100 אוהדים בערך שעשו את הדרך הארוכה.

Last edited: Dec 27, 2009
  5. Igi Member

יכול מאד להיות שלא, אבל היו שיקולים אחרים שגרמו לבחור בדרבי של חיפה שכבר נכתבו פה לפני המשחק.

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שום לך הביתה רחם עלינו....אם במשחק כל-כך עלוב שלנו אנחנו מצליחים להבקיע 3 גולים מ-5 הזדמנויות וכמעט לא להפסיד את המשחק(טוטו!!!%#$%#@$&$) אז מראה כמה פוטנציאל יש לקבוצה הזאת וכמה הסמרטוט אפס שמן על הקווים הורס אותנו עם בנאדו ודנין העלובים ודה-לה-האסה הנגר, אין דרך ואין שיטה רק כדורים ארוכים נגד קבוצה אפורה ודי חלשה כמו מכבי ת"א.
    אין לי כוח ממש להגיב בפירוט עכשיו, למשחק נגד הפועל ת"א אין סיבה להופיע בכלל כי אנחנו נחטוף שם 7 והעונה הזאת גמורה, יאללה לים.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

היית צודק אם זה היה בני יהודה-הפועל רעננה ולא בית"ר ירושלים-מכבי תל אביב.
    לפני המחזור הסכמתי עם ההחלטה של ערוץ 1, אבל בכל זאת זה מצחיק אותי שהם הפסידו את המשחק הכי גדול שהיה בישראל העונה.

8. Obafemi משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההגנה של בית"ר פשוט מביכה, לפרקים אפילו מול נצרת היה קשה יותר. מצד שני העובדה שנגמר 4-3 מראה בדיוק למה אנחנו עדיין לא קבוצה לאליפות. מכבי בשלה הייתה מנצחת היום 5-0, מכבי הפסיכוטית של השנה סופגת שלושה שערים מ-4 וחצי התקפות ורק בנס לא אוכלת גם את הרביעי.

אבל לא מתלוננים אחרי משחק כזה, זה בטח עדיף על כל 1-0 אפור.

9. Raulito Madridista

משחק משוגע נגמר לו ואותי מעניין לשמוע את אוהדי בית"ר בנוגע למשחק היום - האם הם סבלו בגלל ההפסד או שהם מסתכלים על הדברים בצורה שונה ומרוצים שהקבוצה שלהם הייתה שותפה(אם כי ברור שהיא שיחקה פחות טוב) לקרנבל של כדורגל, בידיוק כמו שאמר אבי נמני. הניצחון של מכבי היה מוצדק מאוד. הפעם מכבי ידעה לשמור על היתרון וזה בגלל בלאגן גדול מידי של בית"ר בדקות האחרונות. ההתקפה של מכבי בהחלט במגמת עלייה והיא הבקיעה 12 שערים בשלושת המשחקים האחרונים וזה מספר עצום!; מכבי נראית כרגע הקבוצה ששווה את המקום השלישי בליגה. ומה קורה אצל בית"ר? - ההגנה בחופשה והרוש הציל היום המון. צמד המגנים בלי משחק ראש ובלי יותר מידי שכל, בנאדו המשיך את הכושר העלוב שלו מפתיחת העונה וראו איך מאיוקה חגג עליו בגול הרביעי(מעניין אם גם את בן-יוסף, שנראה שהוא חייב להיפצע או לנטוש את המגרש דווקא כשהוא משחק, מאיוקה היה משאיר מאחור בקלות כזאת. לטעמי בן-יוסף הציג מחצית ראשונה לא רעה בכלל) יצחקי עשה את שלו עם שני שערים, תמוז הבקיע שער אחד ולמרות שהחמיץ הזדמנות מצויינת אחרי סיבוב על שפונגין, זה היה בהחלט משחק טוב שלו, ומי שעדיין נחבא אל הכלים זהו ברוכיאן ומעניין מתי הקפטן של בית"ר יתעורר. אני מקווה שזה לא יקרה בשבוע הבא בבלומפילד נגד הפועל. למרות שבית"ר באמת נראית רע, אני דואג בקשר למשחק הקרוב, אבל על זה נדבר בהמשך.

10. נועם אסולין Member

ביתר קבוצה פשוט לא מספיק טובה.. איך אפשר להסתכל על הדברים בצורה אחרת?
    3 גולים כולם במיקריות 90 אחוז מהמשחק היה בשילטת מכבי משחק רע מאוד של ביתר.
    שבוע הבא הפועל בבלומפילד ביתר חלשה הפועל לא עוצרת זה יכל להגמר מאוד כואב ..

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור אין לך שום סיבה לדאגה, תבחר מספר שהקבוצה שלך תבקיע בשבוע הבא והיא תעשה את זה פשוט כך, אתם 2 רמות מעלינו בהכל - יכולת, רצון, סדר, מאמן ודרך, אצל שום אתה לא מקבל אף אחד מזה, המשחק היום היה פשוט בנוי על כדורים ארוכים ואני לא לוקח מזה כלום כי בית"ר לא הייתה היום שותפה לכלום, תקפנו אולי 4-5 פעמים בכל משחק, אם תמוז היה כובש והתוצאה הייתה 4-4 אז זאת הייתה פשוט גניבה(כמובן שלי לא היה אכפת).

עוד 15 מחזורים + פלייאוף ואין יותר שום.

12. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הפועל ת"א לא ב-2 רמות מעל בית"ר, אלא 4 רמות. בהכל. אבל כמו בכל משחק... הקבוצה הפחות טובה יכולה לעקוץ, בטח במשחק עם אמוציות כמו זה.

13. אלי מתחן Member

הסתכלתי עד ה3-2, לא נראה לי שהייתה לבית"ר מסירה אחת נורמלית ב40 מטר שקרובים לשער. גם שני הגולים הראשונים היו מקריים לגמריי.
    אין לבית"ר קישור, מתחילת השנה זה ברור, זה גורם להתקפה להיות מקרית ולהגנה להיות מסננת. המשחק היחיד השנה ששיחקנו טוב היה במחזור ראשון, כנראה בזכות העובדה ששום לא הספיק להכין את הקבוצה לעונה ולא היה לנו קישור אחורי בכלל, זה גרם לקבוצה לשחק בצורה שונה וכנראה גם טוב יותר. כל עוד שום נמצא לא נראה לי שתיפטר הבעיה הזאת, גם בגלל הבאנקר של עידן טל בהרכב וגם בגלל שאין שום ניסיון של הקבוצה להניע כדור.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנחס אה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    לא יכול לסבול כשאומרים "אין מה לדאוג", מאז שאני אוהד הפועל אני לא באתי למשחק אפילו פעם אחת בתחושה של "היום הולכים לנצח".

15. beitar4ever Member

חביבי, במה שום אשם בדיוק? הוא מוציא מהסגל שיש לו את ההרכב הטוב ביותר שאפשר. אני בכלל לא מאשים אותו בהפסד. הוא לא אשם בזה שההגנה של בית"ר היא כמו מסננת. הרי זה מה שיש לנו.
    ------------------------------------------

אני לא מצליח להבין שחקן כמו תומר בן יוסף שמחליט לצאת בגלל בחילות ממשחק כה חשוב וברגע כזה, עוד לאחר שרק לאחרונה הוא קיבל קרדיט בהרכב והוא חייב להוכיח שמקומו בהרכב לזמן ארוך.
    המשחק של בית"ר היה גרוע. מכבי הכתיבה את קצב המשחק. בית"ר הייתה טובה בהברקות, ולא יותר מזה.
    אולי אפשר להגיד שלקראת סוף המשחק היא הפעילה לחץ על שערו של שטראובר, אך לא מעבר לזה.
    בכל מקרה, האכזבה העיקרית, הכעס והעצבות שלי באה בעיקר מההגנה שהייתה העוגן של בית"ר לפני שנתיים, ואפילו לפני שנה.
    נקודות אור שממשיכות להרשים אותי ממשחק למשחק הן עידן טל, ברק יצחקי וטוטו תמוז.
    אני הייתי פותח בשבוע הבא עם שלושה בלמים במערך של 5-3-2, בעקבות הבעיה החמורה שיש לנו בהגנה.
    לסיכום-ידענו שבועות גרועים יותר ובכל זאת אני מאוכזב כרגע ואני מאמין שגם שחקני בית"ר, לאחר שנקטע להם רצף הניצחונות. אולם, הם צריכים להרים את הראש ולהתעשת כבר מחר, כי מחכה להם משחק קשה מאוד מול הפועל ת"א, שמציגים כיום את היכולת הטובה ביותר בליגה.

Last edited: Dec 27, 2009