מחזור 15 בליגת העל: 3:4 אדיר למכבי ת"א על בית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/12/09.

1. wings Member

גולסה שנה שעברה לא היה שחקן של טריקים. גם שנה שעברה הוא היה מצוין, הוא פשוט לא קיבל דקות.
    אחת הסיבות שחיפה שיחקה כל כך טוב מול הפועל ת"א במשחק העונה זה גולסה. גם אז זה היה במקרה, בוקולי נפצע על ההתחלה וגולסה נכנס.
    הכי מצחיק שעונה שעברה כל פעם שברקוביץ פרשן משחקים של חיפה וראה את גולסה עושה גליצ'ים ומחלץ כדורים, הוא היה צועק "מה אתה עושה, זה לא התפקיד שלך, תשחק למעלה" ועוד כל מיני שטויות בסגנון.
    אני רק מחכה שהליצן הזה יקבל את הנבחרת או כל קבוצה אחרת.

2. LIVERPOOL87 Member

זה נכון ששברנו לגולסה את הרגליים במחצית הראשונה, אבל אתם אלה שכל עבירה 2 דקות לפחות הייתם על הדשא.
    באמת ראיתי המון בזבוזי זמן בחיים שלי אבל דבר כזה כמו אתמול באמת שלא ראיתי.
    זה היה ביזיון של מכבי חיפה.
    נכון, הפועל חוץ מלחימה לא היה לנו מה למכור, אל תשכחו שמדובר בקבוצה שעם כל הכבוד לדרבי, הפסידה 5 משחקים מתוך שש עד לפני שבועיים והצלחנו להפסיד אפילו להפועל פ"ת שזה כבר מראה על מצב הקבוצה.
    אנחנו קבוצה שאם לא הייתה הגדלה של הליגה, היינו נלחמים עד הסוף על הירידה, זה מה יש בינתיים.
    אבל מקבוצה כמו מכבי חיפה, קבוצת צ'מפיונס, אתה מצפה שיעלו את רמת המשחק ולא ידרדרו את המצב.
    עליתם עם 5-5 ושוער, ארבייטמן ודאבשווילי לא עברו את החצי רוב הזמן, וחוץ מאיזה פריצה של הגרוזיני שאיבד את הכדור, הוא לא הגיע לשום דבר.

מזה חשוב, כדורגל לא היה באשמת 2 הקבוצות, אבל האווירה הזכירה נשכחות :aaa021:

3. AVISEY Member

אי אפשר לשחק כדורגל ששוברים לך את הרגלים , כמה עבירות היו להפועל חיפה שמתם לב? הפועל חיפה באה להפריע ואכלה אותה , סך הכל הייתה אווירה מדהימה אבל כדורגל לא מרשים כל כך , אבל מצחיקים אותי אלו שאוכלים את הלב לא יודע על מה , אבל הם פשוט מחפשים רע רע ועוד רע, לא היה כדורגל נכון , אבל צריך לזכור שבדרבים כאלה אין הרבה כדורגל ! למה הדרבי הת"א היה מסעיר? לא זכור לי , היה 1:0 קטן ממצב נייח , קבוצה אחת באה כקבוצת צמרת שתאבק על האליפות ראש בראש , וקבוצה אחת באה בלתי יציבה וכעולה חדשה, ושאין לכם מה להציע אז מתחילים לשבור למה לא. אבל זה בסדר ידוע שיש כאן הרבה מגיבים בלתי אוביקטייבים שעל כל פיפס יצעקו וישתוללו כאילו חרב העולם . מכבי חיפה הקבוצה הכי טובה בליגה השנה לא לפרקים (כרגע) ובגלל זה היא בהפרש של 9 נקודות מהשנייה בטבלה . אבל תנסו לחפור להפוך(תבדקו אולי יעקב שחר בא עם עניבה אדומה) אולי מישהו ימצא משהו בדברים שלכם .

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/09
  4. Yotam Member

חיפה סוגרת סיבוב מצוין והיא מראה רק כמה הכשרונות הצעירים שלה משפיעים על הקבוצה, מתוך חמשת השחקנים הכובשים העונה בליגה, רק 1 מהם הוא מעל גיל 24, והוא יניב קטן.
    שחקני הפועל חיפה קיבלו הנחיות לשחק הגנתי ולסגור פערים, מבחינה התקפית הם היו על הפנים אבל כאשר שחקני הקישור וההגנה של הפועל קיבלו הנחייה לשמור אישית על חלק משחקי מכבי אז ניתן לומר שהם ביצעו אותו מעולה, הפועל שיחקה בונקר ואפשר להריע להם על כך, רק שיש לה את הזמן להתחזק בחלון ההעברות הנוכחי מכיוון שהסטטסיטיקה אוומרת הרבה: שני ניצחנות מתוך עשרת המשחקים האחרונים בקבוצה , יש מה לשפר בקבוצה המיוחדת והכשרונית הזאת, גם 15 שערי חובה מתוך 8 משחקים מראה שהקבוצה מחיפה חייבת שיפור .

5. IdoS Member

מכבי חיפה אומנם סגרה סיבוב מצויין מבחינה סטטיסטית אך אי אפשר להתעלם מהעובדה שמכבי חיפה משחקת כדורגל אפור ביחס להפועל ת"א ואני לא מדבר מתוך אובייקטיביות.
    הנתונים מוכיחים שלמכבי חיפה יש 14 ניצחונות מתוך 15 משחקים בליגת העל, אבל חלק גדול מאוד מהניצחונות התנהלו באופן בינוני מאוד מצד שחקני מכבי חיפה.
    רוב הניצחונות לא עלו על הפרש של יותר משער זכות לטובת הירוקים, וזה מוכיח שרצף הניצחונות הזה לא ימשיך בצורה הזאת אם חיפה לא תתעלה על עצמה ותפגין יכולת טובה יותר.
    בנתיים ההפרש מהפועל ת"א עומד על 9 נקודות אך אם הפועל תנצח היום ההפרש יחזור להיות 6 נקודות בלבד. בהתייחס לעובדה שהעונה בתום 30 המחזורים, הנקודות של הקבוצות מתקצצות אפשר להגיד שהכל עוד פתוח ואם הכל ימשיך להתנהל כך, הפועל ת"א היא מועמדת ראוייה יותר לאליפות.

לגבי המשחק היום, הפועל ת"א מגיע למשחק כפייבוריטית ברורה, והיא לא רואה תסריט אחר מלבד ניצחון.
    אם הפועל תנצח, זה יהיה הניצחון ה-9 ברציפות של הפועל בליגה (דבר שמעולם לא קרה במועדון). אני מקווה כמו כל אוהדי הפועל שהשחקנים יעשו את העבודה ויחזרו הביתה עם נקודות.
    בהצלחה.

6. spurs Member

הטענות כלפי הפועל צודקות אבל לא הוגנות
    מחצית ראשונה באמת שיחקו ברוטאלי אבל מחצית שנייה ניסו יורת הנעת כדור וכו (רוב תחילת המחצית השנייה הייתה בשליטתנו) בנוסף לכך מכבי שיחקנו מגעיל ומלוכלך ואת כל המחצית השנייה עם בילו על הדשא ובהעברת זמן גועל נפש. כמו לידס של דון ריבי

בנוסף לכך דרבי זה משחק טעון שרובו משוחק באגרסיות ולא במטרה לשחק כדורגל יפה אז הטענות כלפינו וכלפי מכבי שלא נגמר איזה 4:4 לא הוגנות. דרבי זה משחק שקבוצות באות לנצח בשביל האוהדים נקודה

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/09
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אוהב את הטענות של אוהדי הפועל חיפה שאומרים שבמחצית השנייה הירוקים בזבזו זמן. אם הקבוצה שלהם הגיעה רק בדקה ה-94 לשער של דווידוביץ' תארו לכם מה היה קורה אם מכבי חיפה לא היתה 'מבזבזת' זמן.

מכבי חיפה הציגה משחק בינוני ביותר, אבל עם כל זה ניצחה למעשה בקלי קלות. מבחינתי אלישע לוי עזר להפועל חיפה עם טקטיקה לא נכונה, אבל מצחיק אותי שאוהדי הפועל לא יורדים על המשחק של הקבוצה שלהם. אני ראיתי קבוצה תחתית שניצלה מתבוסה, אז במקום לדבר על בזבוזי הזמן שאולי הצילו אתכם מתבוסה מה יש לכם למשל להגיד על השחקנים שלכם? איפה היה אתמול למשל אדון לוי?

אני רחוק מלהיות מרוצה מהקבוצה שלי, אבל 3 הנקודות בקופה. אנחנו ממשיכים הלאה.

8. קטלוני Member

מה היה קורה?

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

את זה אולי סבתא שלי ז"ל יודעת...

הפועל חיפה בעטה פעם אחד למסגרת ועשתה את זה בדקה ה-94. אתה רוצה להגיד לי שאילולא ה'בזבוזים' הפועל היתה משווה? ואם אני אגיד לך ששופט אחר היה משאיר את האדומים/שחורים עם 9 שחקנים אז מה היה קורה?

בסופו של דבר מכבי חיפה ניצחה את המשחק הרע הזה בהילוך שני וזה הדבר היחיד שמטריד אותי. אני עדיין מחכה לקצת ביקורת של מחנה הפועל חיפה על המשחק ה'גדול' שלהם, אבל כנראה הם גאים שהם ביצעו כמעט 30 עבירות ובעטו פעם אחד למסגרת של דווידוביץ'. אותי זה לא מטריד, אני כבר מסתכל למחזור הבא.

10. T0XiN Member

אני רוצה להתייחס למה שהיה אחרי המשחק בחיפה,בלאגן וחוסר אירגון כזה עוד לא ראיתי המון זמן.

הדבר העוד יותר מוזר הוא שהיו במשחק 15 אלף אוהדים של חיפה ואף אחד מהם לא ידע לכוון אותי כמו שצריך לרכבת.

מה שקרה ברכבת זה כבר "משחק" בפני עצמו,דחיפות ושירה אדירה. אני אשקר אם אגיד ש-90% מהאוהדים באמת קנו כרטיס רכבת חזרה כי פשוט אי אפשר היה. כמעט כל האוהדים פשוט קפצו לרציף בלי כרטיס. ברכבת עצמה היתה שירה מפוצצת של אוהדי מכבי שחלקם גם נזרקו מהרכבת עקב התפרעות. ותוסיפו לזה את האלכוהול שזרם בכמה מהשולחנות לידי.

אה כן,בחיפושי אחרי הרכבת ראיתי את אייל ברקוביץ' xD

11. spurs Member

האיצטדיון ודרכי הגישה אליו באמת זוועה עמדתי חצי שעה בפקק בחזור...

היה לא מעט תאקלים עם אוהדי מכבי לפני ואחרי ובזמן הדרבי

12. קטלוני Member

על אותו משקל אני יכול לומר אם גולסה לא היה כובש...אבל זה קרה,מה זה משנה מה היה קורה אם לא הייתם מבזבזים.
    אני יכול להודות שזה היה משחק נוראי.

13. alexshw Member

פרט למכבי ת"א, אין הבדל משמעותי של תוצאות לטובת הפועל ת"א. שלא לדבר על הקבוצות אותן הפועל לא ניצחה.
    מבחינתי לנצח את הפועל פ"ת 4:0 או 7:1 זה אותו דבר. את אחי נצרת 4:0 או 4:1 - גם.

14. LIVERPOOL87 Member

קודם כל אני רוצה לציין שמה שהלך בתחנה בבת גלים מבחינת עידוד הוא תוצאה של התוצאה במשחק, ניצחון למכבי.
    אני בטוח שאותם אוהדי מכבי היו מתנהגים אחרת אם הם היו מפסידים.
    אני חושב שרוב האוהדים של הפועל התנהגו יפה וקיבלו את ההפסד בכבוד, פרט לאוהד או שניים, שזרק צרור של קללות בכריזה ברכבת, שזה היה לא לעניין במיוחד עניין אמיר רנד.

באמת אני לא מבין את הרכבת, היא הפסידה שם מאות אם לא אלפי שקלים על 2 הרכבות שיצאו דרומה וצפונה, ניתן היה לשים שומר בכניסה.
    הרגשתי ממש מוזר שקניתי את הכרטיס וראיתי איך כולם קופצים להם שם ללא מפריע.

15. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

שים לב טוב במשחק שעד השער שלנו היו אולי 5 שחקנים שלכם שביזבזו זמן על עבירות לא גסות,אחרי זה היה את המקרה שניר וכיוואן נכנסו אחד בשני וזה היה רציני,פירקתם את גולסה שזה כל פעם היה רציני ופירקתם לבירם כיאל את הצורה חבל על הזמן,חוץ מזה לא היו בזבוזי זמן,אין לי בעיה להגיד ששיחקנו מגעיל כי באמת שיחקנו אבל רשמת בהודעה שכאילו אנחנו באנו ויזמנו משחק כזה,אין מצב שזה נכון.
    כל המשחק המגעיל נבע מעצם העובדה שפשוט סגרתם אותנו חזק מאוד (דאבל מינינג).