מחזור 15 בליגת העל: 3:4 אדיר למכבי ת"א על בית"ר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏25/12/09.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

פומ"ג?

מה שחבל זה שבדרבי הבא יהיו 11 אלף אוהדי מכבי חיפה ו-3 אלף בלחץ של הפועל...

מבחינת האווירה היתה אווירה מעולה ואת האמת שמהבית שמעו יותר את הקהל של הפועל חיפה...את אוהדי מכבי חיפה שמעו בעיקר בקללות לערן לוי ובסיום (תוספת זמן ואחרי השריקה)

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/09
  2. Charlton Member

http://www.thecamels.co.il/images/milon/Hapoel11.Xxx

3. SkiMan Member

זה בגלל שאת הדרבי הבא החמאס מארחים...

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יסלח לי שלומיי דורה אבל אם אחרי המשחק הוא אומר שהוא מרוצה ושהקבוצה שלטה במשחק והכתיבה את הקצב אז הוא חייב מחר לשים את המפתחות וללכת הביתה. אולי הגיעה להפועל חיפה נקודה ושוב בגלל שחיפה לא עשתה כלום מבחינה התקפית, אבל הקבוצה שלו פשוט ביזבזה זמן עד דקה 90 כיסחה את כל העולם ואחותו ופשוט שיחקה רע, ואם האוהדים שלה יוצאים מרוצים אז זה עצוב. אולי היה אחלה אווירה ועידוד זה טוב ויפה אבל לקבוצה שלהם אין מה למכור בחלק העליון של הטבלה.

שלמה שרף אמר נכון יואב כץ זה פקה פקה, בכלל הצחיקו אותי האמירות שלו, שמתאימות לליצן בקרקס מדראנו, באמת ליצן היואב כץ הזה, משקיע 10 מיליון שקל בקבוצה וחושב שהקבוצה שלו תבוא ותשטוף את הדשא, כל הזרים של הפועל חיפה, אולי פרט לליפניה שהיה בסדר גמור היום, היום קקה. ערן לוי שכמה דיברו על זה שהפועל חיפה תלויה בו פשוט התעקש לקחת הכל לבד במקום לנסות להיכנס למשחק דרך שיתוף חברים ואז אולי לקחת יוזמה, ונראה היום פשוט על הפרצוף. מכבי חיפה לא היתה צריכה את קטן, והוא היה מאוד גרוע, אבל ככה זה כשהיריבה לא משחקת ולא באה לשחק, אם הפועל חיפה היתה באה לשחק והיתה משחקת, אולי היא היתה מובסת, יכול להיות שהיא גם היתה מוציאה נקודה או מנצחת אבל בצורה שהיא שיחקה היום, לא היה לה סיכוי להיוציא משהו יותר מבונקר של 0:0 וכיסוחים.

5. alexshw Member

להפועל חיפה לא הגיע שום נקודה היום.
    מכבי חיפה הייתה רחוקה ממיטבה, אבל עדיין עשתה מספיק בשביל לתת את הגול.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3826586,00.html

שחקנים במכבי חיפה הביעו כעס רב בסיום על צורת המשחק הברוטאלית לטענתם של שחקני היריבה. מספר שחקנים סיפר כי שמעו את הקולגות מהפועל צועקים: "תפרקו אותם, תורידו אותם".

בושה וחרפה!

6. wings Member

הדגל של הפועל חיפה יפהפה. לא ממש דגל שמתאים למגרש כי קשה להבין מה הולך שם,
    אבל שהסתכלתי עכשיו על תמונה שלו זה באמת מרשים הציורים בו. כל הכבוד למי שצייר את זה.

http://images.one.co.il/Images/Packages/10136/557_372/IMG_4042.Xxx

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

הציורים מאוד דומים. מישהו הלשין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

אגב כל הכבוד סוף סוף להפועל חיפה שחזרה למדים האמיתיים שמייצגים אותה. שישארו איתם.

8. מיכל3 Member

יכולת חרא, משחק גרוע, הרגשתי שאני במופע בושידו. אבל מה שחשוב במשחקים כאלה הן הנקודות ואני שמחה שעברנו בשלום את המשחק, ויותר מכך לראות את אייל גולסה מבקיע משחק שלישי ברציפות ואת ההמשכיות ביכולת הטובה שלו לאחרונה (היחיד יחד עם כיאל שנלחם היום והציג יכולת טובה).

בנוגע לאווירה, הייתה אווירה מדהימה..מאז המשחק מול זלצבורג לא היה טירוף כזה ביציע ג' ובכלל בכל היציעים הירוקים שהצטרפו ברוב השירים במהלך המשחק. היה נחמד גם לראות את ערן לוי אוכל את הלב כל פעם כששרנו נגדו.. איך הוא ניסה לעורר את הקהל של הפועל בהתחלה ובסוף הוא ניסה להשתיק את שלנו, שיאכל את עצמו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

9. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק אותי שLIVERPOOL87 חשב שאנחנו באנו לסגור את המשחק :)
    שברתם לשחקנים שלנו רגליים אבל אנחנו באנו לסגור.

שי,אני לא כזה מפרגן לרפאלוב,אני פשוט חושב שקוטלים אותו יותר מידי,בדרך כלל הוא בינוני כמו רוב הקבוצה אבל כולם נהנים להגיד שהוא היה הכי גרוע ועשה רק טעויות ולא רואים גם דברים טובים שהוא עשה והכל בגלל שפעם ציפינו ממנו להרבה.

10. קטלוני Member

המפשט שהיה כתוב היה נראה לי מהשאול ועולם המתים באנו לצבוע את עיר הפועלים.

11. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מילה במילה, בדיוק מה שרציתי לכתוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    לסיכום, הוכח בפעם הנוספת שחיפה ירוקה ואני מתאר לעצמי שהרבה אוהדים של קבוצות אחרות רוצים שההגמוניה בעיר תהפוך להיות אדומה, אז קבלו סקופ, זה לא יקרה כל עוד מר כץ ינהל את הקבוצה, כי פשוט אין לו מושג. הסרדינים צריכים לחפש נצחונות על נתניה, אשדוד וקבוצות התחתית, אין להם מה להציע מולנו, אנחנו לא באותה ליגה, נ.ב. שישתדלו במשחקים הבאים שלהם להתעסק נטו בכדורגל ולא לשבור רגליים, דרך עלובה להוציא משהו מהמשחק, על הדברים של דורה בסיום אין צורך להגיב, הוא כנראה היה עסוק בלהתבונן בתפאורה של האוהדים, בטח ובטח שלא ראה את המשחק.

המשך שבוע נעים וירוק!
    http://www.mhaifa.co.il/forum/Images/smile_102.Xxx

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה גבר להשוות קבוצת כדורגל לארגון מחבלים. וואו, העלת את הרמה של הפורום הזה חביבי. לא רק שאתה ילד קטן מלא שנאה אתה שוכח שבסה"כ מדובר במשחק נחמד שנקרא כדורגל. אני דורש הרחקה מהפורום, ליצנים כאלה לא צריכים להיות פה.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי המשחק אתמול. אם המחנה האדום/שחור גאה במה שהשחקנים שלהם הציגו זו כבר בעיה שלהם. להפועל חיפה לא היתה מה להציע במשחק הזה ושיגידו תודה שיפת ריחם על הקבוצה שלהם. העבירות של טרטצקי ואבוקארט נועדו לשלוח שחקנים לבית החולים! אגב גם כיאל היה יכול לקבל מצדי אדום, אבל כולם ראו ששחקני הפועל חיפה מהדקה הראשונה שמו להם למטרה לשבור רגליים. זה נס שאייל גולסה עבר את המשחק הזה בשלום.

אני כבר ממשיך הלאה למשחק הבא שלנו בעכו, אני מקווה גם שנוכל לחזור להבקיע ביתר קביעות.

14. Raulito Madridista

דרבי צריך לדעת לנצח ולא משנה באיזו צורה ומכבי חיפה עשתה את זה בסופו של דבר וכל הכבוד לה. היא השלימה סיבוב פנטסטי עם 42 נקודות ואני בספק אם דבר כזה עוד יחזור. אייל גולסה בשנה שעברה היה ילד של טריקים והשנה הוא נע למקומות הנכונים וגם כובש. חבל רק שהכדורגל ששתי הקבוצות הציגו היה עלוב. חיפה כבשה את השער הראשון והובילה וברור שלא בכל משחק צריך לתת הצגה, אבל מה שלא ברור זה הריפיון מעתה והלאה, בכל-זאת מדובר בדרבי והשחקנים לא רצו מספיק בחלק ההתקפי(אלישע אפילו השאיר את חיפה בלי אף חלוץ בשלב מסויים). מהפועל חיפה הופתעתי לרעה שלמרות החילופים ההתקפיים של דורה, הקבוצה הגיעה להזדמנות הראשונה רק בתוספת הזמן. היה דרבי עם יותר מידי כאסח ובלי כדורגל(אף קבוצה לא חיברה יותר משלושה פסים), עד שבחדשות הספורט החליטו ליצור מגמה כאילו שחקני הפועל חיפה בעטו ספציפית בגולסה ולדעתי הם פשוט כיסחו כל מה שזז. דורה בילבל את השכל אחרי המשחק, כי הקבוצה שלו ממש לא שלטה במשחק, אבל בואו נגיד שהיא עמדה על המגרש בכבוד וכן הקשתה מאוד על חיפה. אגב, באמת שלא מובנות לי הקללות לערן לוי. בעטו אותו החוצה והפועל חיפה היא השיקום שלו. אבל שיהיה. בדיעבד, זה נראה מגוחך שהדרבי היה המשחק המרכזי. אבל בואו לא ניהיה חכמים כאלו...

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

דור, לדעתי אלישע לוי הוא הראשון שצריך להודות שבגלל טעות אחת שלו המשחק אתמול לא הפך לניצחון ירוק יותר משכנע. אני גם עכשיו דבר בדיעה שארבייטמן ודבאלישווילי לא יודעים (כרגע בטח) לשחק ביחד. הצבת קטן על הקו למעשה רק עזרה להפועל חיפה. במחצית השנייה אחרי ההוצאה של הגאורגי קטן חזר למעשה למרכז השדה והוא חזר להוביל את הקבוצה. רק אז גולסה לגמרי נעלם...בליגה הישראלית הקישור הירוק מספיק טוב בשביל גם לדאוג לשערים.

לגבי השחקן שכבש את שער הניצחון, הבחור מראה ניצוצות של כדורגל מצויין ואתמול לא בפעם הראשונה ראיתי אותו מחלץ כדורים בחצי שלנו (טרטצקי לא הבין מאיפה גולסה הגיע). הוא רק צריך להמשיך עם העניין הזה כי בצורה הזאת הוא יוצא יותר מהר לאירופה.

שמתי לב אתמול גם לכוחו של ארבייטמן בכדורי גובה. ברב הכדורים שהגיעו אליו בגובה חלוץ מכבי חיפה גבר על המגן שלו. הוא עדיין לא 'אלי דריקס', אבל העונה הוא מראה בהחלט ניצוצות של שחקן שכזה. מילה אחרונה על הטמטום מכיוון היציע לכיוונו של ערן לוי. זה שהוא במקור מהצד הירוק בעיר אולי מתסכל חבר'ה ביציע ג', אבל לא צריך להגזים. אני יותר כעסתי על המשחק הברוטאלי של טרטצקי ובנו של סמל מכבי חיפה...לא ראיתי את מה שערוץ הספורט שידרה, אבל מבחינתי אם זה מה שהם שידרו הם צדקו. גולסה היה מטרה חיה בשביל עבירות קשות מצד שחקני הפועל חיפה. יפת במשחק חלש ביותר נתן למשחק הזה לגיטימציה. מצחיק שבסוף הוא דווקא בשביל דבר קטן נתן צהוב שני לדורה. במעריב יפת קיבל ציון 7...(בכלל הציונים שנתנו שם לשחקנים גבוהים מדי, שום שחקן של הפועל צריך לקבל יותר מ-4, הירוקים צריכים להסתפק ב-5 נקודות.)