מחזור 15 בליגת העל: 3:4 אדיר למכבי ת"א על בית"ר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Dec 25, 2009.

1. alexshw Member

אתה שוכח שגדיר נראה לא טוב בתקופה האחרונה. ההרכב שלו היה טוב.
    אבל ההוצאה של ארביטמן מיותרת.

מתי כבר ימכרו את רפאלוב? כבר לא משנה מי יבוא לעמדה שלו. העיקר שיעיפו את הדביל הזה.

2. Don Joan Roman Member

משחק חלש ביותר, שעה ושלושת רבעי של בזבוז זמן מוחלט, מהלך אחד ב-90 דקות מ-2 קבוצות, נקווה לא לראות יותר משחקים כאלו בליגה שלנו וכמה טוב שקברניטי הערוץ הראשון אוכלים עכשיו את הלב, נחכה לראות כמה רייטינג גרף המשחק המסקרן בין החיפאיות.

3. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה ישל מרפאלוב?ממתי שהוא נכנס הוא עשה עבודה סבבה,החזיק בכדור,אמנם עשה שני איבודי כדור דבילים אבל בדקות האחרונות לא היה שחקן חוץ מגולסה שלא עשה איבודי כדור מפגרים.
    סך הכל הוא היה לא רע בזמן שהוא שיחק.

4. alexshw Member

היה לא רע בלאבד כדור.

5. Igi Member

באמת שאני לא מבין למה ציפיתם שיהיה כאן איזה מותחן כדורגל מטורף. הרי היה ברור שמכבי ת"א-בית"ר, משחק בלי חשיבות מיוחדת בשלב כזה של העונה ובמצבן של שתי הקבוצות, יספק כדורגל פתוח וטוב יותר מהדרבי החיפאי החד-צדדי. האווירה שהייתה שם שלא הזכירה בליגה שום דבר דומה לה(להוציא את הדרבי התל-אביבי כמובן) והמתיחות במשחק הזה בדרבי ראשון אחרי 4 שנים הם הסיבות שבזכותן ערוץ 1 בחר לשדר אותו.

לגבי רפאלוב, לא אהבתי, כמו כמעט תמיד במשחקים גדולים, את המשחק שלו מאז שנכנס. אולי רק אני שמתי לב לזה, אבל היום בנוסף לטעויות הרגילות בשיקול הדעת אפילו נראה שהוא קצת מפחד לגעת בכדור לעומת כל שאר השחקנים.

Last edited: Dec 29, 2009
  6. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן,הייתה אווירה בת זונה.
    אני מבסוט מהקהל שלנו ששמעתי אותו כל השידור.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, קודם כל יפה ששמת קצת את הרגש הבסיסי בצד ואתה עכשיו מדבר יותר עם הראש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

1. מסכים איתך. לדעתי מכבי חיפה לא מנצחת 14 מתוך המשחקים בסיבוב השני. הדבר הכי חשוב מבחינת היריבים של האלופה היא לנצח אותה במפגשים הישירים. האדומים בהפועל ת"א צריכים פעם לקחת 3 נק' בחיפה, בית"ר ב'טדי' היא תמיד מוקש. מה נשאר? מכבי ת"א בקרית אליעזר? איכשהו בחיפה אני תמיד חושש מהצהובים/כחולים...יהיה גם מעניין לראות אם מכבי חיפה מסוגלת לנצח ב'קופסא'.

2. שוב מסכים איתך. הגדלת הליגה היא טמטום פרטי של לוזון (הטמטום עם הפחתת הנקודות כבר לא קשורה לעניין מקצועי נטו אלא לחוסר ספורטיביות). בתשעים אחוז מהמשחקים אין מגרשים מלאים, זו עובדה. חוץ במשחקי הצמרת לקבוצות אין בכלל קהל אוהדים רציני. את רעיון איחודי הקבוצות אתם לרב פסלו, אבל מבחינתי זה הצעד הראשון להבאת יותר קהל למגרשים. היום ראינו את הפועל מארחת את הדרבי בחיפה ומשום מה הצבע האדום לא שלט ביציעים...

3. יש לי בנקודה הזאת עוד מה להוסיף? אני לא חושב.

4. כסף זו לא הבעיה אלא יותר מדי קבוצות ברדיוס קטן. למדינת ישראל אין ערים בסדר גודל כמו בדרום אמריקה. בתל אביב יש כבר 3 קבוצות מובילות (מכבי, הפועל, ובני יהודה), אבל כמה תושבים יש בעיר? באמסטרדם יש מיליון תושבים, אבל יש רק קבוצה מקצוענית אחת! מבחינתי יש רק מקום לשתי קבוצות, מכבי והפועל.

8. Don Joan Roman Member

האווירה בבלומפילד הייתה לא פחות טובה מאשר האווירה בדרבי, אבל זה כבר ישן ולא מעניין, חוץ מזה שבטח שלא ציפינו מהפועל חיפה ומכבי חיפה להציג משחק כמו בית"ר ומכבי אבל לפחות מינימום של כדורגל, גם זה לא היה לנו היום וחבל כי למכבי חיפה יש כדורגל.

9. נועם אסולין Member

הייתה אווירה מצויינת, הקהלים שיחקו אותה..
    חבל שהרמה של המשחק הייתה נמוכה ורוב המשחק היה דיי משעמם.

10. alexshw Member

בדרך כלל ככל שיש יותר רעש סביב המשחק לפני, ככה רמתו יותר נמוכה.
    האשמים העיקריים הם השופט והפועל חיפה. דווקא לראשון יש לי יותר טענות.
    הפועל חיפה באו כדי להפסיד בתוצאה מינימלית, ככה שהם יכולים להיות מרוצים.

11. kfiros Member

אני דווקא חושב שליגה של 16 קבוצות כן הוכיחה את עצמה במובן שחוץ מ7 הגדולות כביכול, שאר הקבוצות כמעט וזהות ברמתן ואם אנחנו מסתכלים על מקום 8 ומטה, כל הקבוצות עדיין בסוג של סכנת ירידה וגזירות לוזון שיבואו אלינו בקרוב רק יחדדו את זה. כל העסק הזה יוצר עניין גבוה גם במרכז הטבלה ובתחתית בניגוד לתחזיות
    הבעיה היא המגרשים הביתיים, מצב בו ל3 מקבוצות הליגה אין איצטדיון ביתי זה מצב רע מאוד שבהחלט פוגע בליגה. אם לעכו היה איצטדיון בעכו, לרעננה ברעננה ולהפועל רמת גן "מגרש נייטרלי" שהוא לא ווינטר, אני בטוח שממוצא הקהל היה הרבה יותר גדול.
    מה שמדאיג שיש קבוצות שיאלצו לשדרג את האיצטדיון או לנדוד למגרש אחר אם יעלו לליגת העל ואני מדבר על עירוני רמה"ש ועירוני בת ים שלפי איך שהעיניינים נראים כרגע, סביר מאוד שנראה לפחות אחת מהן אם לא את שתיהן בליגת העל בעונה הבאה וזה רק יחמיר את המצב.

לגבי הקטילה של הפועל חיפה- לדעתי אי אפשר להסיק מסקנות מקצועיות עליה על סמך הדרבי הזה. הקבוצה באה מלכתחילה בגישה של משחק אגרסיבי כדי לחפות על החולשה שלה בסגל השחקנים מול מכבי חיפה. הרעיון לנסות לגנוב גול במתפרצות לא הצליח והקבוצה התקשתה לעלות קדימה אבל אם נסתכל על המשחקים הקודמים של הפועל חיפה נראה קבוצה הרבה יותר התקפית ויוזמת מאשר קבוצה אגרסיבית וסתגרנית.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם לא גאדיר אז מה עם רפאלוב? אני לא אוהד שלו, אבל הוא היה בקלות יכול לפתוח היום במקום אחד החלוצים. אלישע לוי היה צריך לדעת שהפועל חיפה תבוא לקחת נקודה, מכבי חיפה לדעתי עוד לא הציגה משחק אחד טוב עם שני החלוצים ביחד. אז למה הוא פתח בצורה הזאת? 'בונקר' לרב מפתחים מהצד, קטן לא מהיר כך שבזבזנו קרוב לשעה סתם. לשמחתי ראינו מהלך אחד מבריק כדי לעלות ליתרון, אבל מול קבוצה
    בכושר כזה מכבי חיפה היתה צריכה לכבוש יותר.

רפאלוב? לדעתי אתה מגזים איתו, אבל זיו יותר מדי מפרגן. אני בעד עסקה של הבאת עטר לקבוצה ומכירת רפאלוב לבני יהודה.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

האווירה בדרבי - 10.
    המשחק - 0.

אלישע לוי באמצע המשחק החליט שוב להפוך לאיש הכי פחדן שיש לנו בכדורגל ובאמת פעם אחת אני רוצה שהוא ישלם על זה, כזה פחדן לוזר הרבה זמן לא ראיתי, ושוב זה לא שבלעדיו מכבי חיפה לא היתה מנצחת, מוביל 1:0 מול קבוצה שלא מגיעה לשער שלו ובמקום לגמור את המשחק מוציא חלוץ. ציון: 4.5.

שלומי דורה איכזב אותי בגדול. לא רק שהקבוצה שלו היתה חלשה ולא הגיעה למצבים, החילוף הראשון שלו מגיע בדקה ה-72, 27 דקות מאוחר מדי במיוחד כשהיה ברור שהדקות הטובות של הפועל חיפה יהיו בפתיחת המחצית השניה, ובאמת עד דקה 55 הפועל חיפה החזיקה כדור וניסתה להגיע למשהו אך ללא הועיל, למה? כי יש לה נגר כמו בלו בהתקפה, באמת לא מבין מה הוא עושה בליגת העל, לא שווה יותר מלאומית. פשוט נגר. הישאם כיוואן היה היחיד שניסה כשערן לוי כל כך גרוע ומה הוא עושה? מוציא אותו. החילוף של אבו ניל היה טוב אבל שוב, מאוחר מדי. אין שום סיבה שבדרבי שאתה בפיגור והקבוצה שלך עושה כלום התקפה אתה עושה חילוף בדקה 72. אפילו אבי נמני שמבחינת ניסיון אין לו ניסיון של אימון כמו דורה ואין לו אפילו תעודת אימון בדרבי בו הקבוצה שלו בערך היתה התקפית כמו הפועל חיפה, אומנם שלטה בכדור אבל לא הגיעה למצב והיריבה היתה כמו מכבי חיפה, הפועל פרט לכדור חופשי ומשקוף של ורמוט לא עשתה כלום, זרק את כל החילופים ההתקפים שלו עד דקה 70. ובכלל במקום להוציא קשר אחורי ולזרוק חלוץ הוא הוציא את כיוואן כמו שכתבתי...ניהול משחק גרוע. ציון 2.

14. קטלוני Member

אתם מדברים כאילו כל דרבי תל אביבי נגמר ב4:4 לפחות.מכבי והפועל היום תפסו יום חלש מאוד.היחיד שאפשר לציין לטובה זה גולסה.

15. alexshw Member

לא מגזים. אני לבטח לא צריך לספר לך מה הסטנדרטים במכבי חיפה, כאשר היא רצה לאליפות ורוצה לשחק כדורגל אטרקטיבי, שלא לדבר על אירופה.
    רפאלוב פשוט לא מתאים לרמות האלה. מה לעשות.
    חסר שחקנים כאלה? לא.