מחזור 15 בליגת העל: 3:4 אדיר למכבי ת"א על בית"ר

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Dec 25, 2009.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

טעית עומר, בדקה ה-94 מישהו באדום שחור נגח לשער של דווידוביץ' http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אין לי באמת מושג איפה הפועל חיפה היתה היום, אבל מבחינתי שיחקנו היום נגד קבוצת תחתית. אילולא היוקרה וכל השטויות האלו אני הייתי יורד על הקבוצה שלי (כרגע נותר רק להטיל ביקורת על המאמן שלנו). עומר, איך מכבי ת"א הפסידה בקרית אליעזר נגד הפועל חיפה?

2. AVISEY Member

סבבה לגמרי , אבל כבר אמרתי בעבר(מחקו את זה כן .) שמעלים פה דיונים לאוויר על כל מיני "שטויות" והדיון פשוט נגרר לתוך וויכוח על כמות אוהדים או העתקת שירים או כל אירוע כזה או אחר , אולי דבר עם המנהלים שיפתחו נושא כזה וזהו, שם תגיב כמה שתרצה בנושאים כאלו .

3. alexshw Member

אני חושב שגם אוהדי מכבי חיפה עצמם לא צריכים להיות שבעי רצון לגמרי מהכדורגל שמציגה מכבי חיפה במשחקים האחרונים.
    תמיד אצלינו שואלים לא רק כמה, אלא איך.
    זו המסורת, אלו הדרישות.

Last edited: Dec 29, 2009
  4. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא ממש שטויות, הקהל הוא חלק מרכזי בכדורגל. ואני ועומר הבענו את דעתנו שזה מגעיל שהעתקם שלט ושירים מקבוצות אחרות, מותר לנו.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה?טבלת ליגת ווינר?אשכרה ניצחון שווה נקודה(בהנחה שהפועל תנצח את עכו למשל..),אפילו בליגת ווינר ניצחון שווה יותר,קיצור שכונה..

שחם והשאר,מספיק עם הריבים המפגרים!

בקשר למשחק עצמו,משחק מגעיל,השחקנים שטובים במשחקים מגעילים כמו קולמה הם אלה שבלטו.
    כעיקרון אני מגבה הרבה את דבאלשוילי אבל וואלה גם לי מתחיל להימאס מהאגואיסטיות שלו,אני לא מבין איך אלישע ודרסליה לא עושים עם זה כלום,הוא יכל לסדר לארביטמן 2-0 היום והעדיף לנסות לבעוט כמו מפגר.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה עם זה שחיפה מנצחת בקלילות, יש לי בעיה כשהיא מנצחת כשהיא עושה התקפה אחת במשחק, וזאת הקבוצה שניצחה את כל הקבוצות בליגה!!!! איזה התקפה היתה למכבי חיפה היום? גם הגול שלה הגיע מהרחקה רעה של שחקן של הפועל חיפה...כמה פעמים דאבלשווילי וארבייטמן נגעו בכדור ביחד? קטן, מישהו ראה אותו היום? וגם גולסה פרט לבעיטה וכמה דריבלים פה ושם מה הוא עשה התקפית?

זה מה שמרגיז, לא זה שהפועל חיפה זו אסופה של כלום שהיתה חייבת משחק כל כך עלוב של מכבי ת"א בשביל לתת לה 3. אני ידעתי שלהפועל חיפה לא היה מה למכור בדרבי הזה מבחינת יכולת וגם אמרתי את זה כל השבוע, אבל לא ציפיתי שמכבי חיפה תהיה כל כך מסכנה, אני מצטער אבל מכבי חיפה נראתה היום פשוט רע. אם הפועל חיפה היתה יוזמת יותר או היה לה לפחות שחקן אחד שווה לקנות בשבילו כרטיס, ויסלח לי ערן לוי, מכבי חיפה היתה יורדת היום עם 3 חתיכות ברשת שלה.

אם אני צריך לתת ציון לדרבי הזה זה אפס אחד גדול. 0 על הכדורגל 0 על הרמה של המשחק ו-0 על הכניסות הברוטליות והמגעילות, קודם כל להפועל חיפה ואחרי זה גם למכבי חיפה שנגררה לגועל נפש הזה. מישהו באמת ראה פה 5 דקות נטו של כדורגל? מי שראה שיקום (או שירשום אני). המשחק הזה היה כל כך גרוע שבאמת התעצבנתי שזה הזבל שנתנו לנו לראות ביום שני, אחרי זה אנשים אומרים שהכדורגל שלנו רע, תראו מה הם צריכים לראות, הקבוצה שדורסת את כל הליגה עושה ב-90 דקות התקפה בודדת, והקבוצה השניה כשעוברת את החצי לא יודעת מה לעשות עם הכדור.

7. AVISEY Member

אבל אחרי זה זה נמחק ! אז למה להיגרר לתוך דיון ולבזבז אנרגיות שאחרי זה המנהלים ימחקו את הדיון , מחקו כבר עשרות דפים על נושאים כאלה תשאל את המנהלים , מבחינתי הסתיים הדיון תעשה מה שבאלך .

8. henry1 Member

אם הייתי מביע דעה על סבן על-פי משחק אחד, הייתי מקבל את הדעה שלך, אלא שמי שמכיר אותי, יודע שדעתי על סבן נבנתה כבר שנים על גבי שנים. אף פעם לא החזקתי ממנו, אף פעם הוא לא היה שווה משהו ואף פעם כבר לא יהיה. יש לו דבר אחד שאני מקווה שיהיה לכל שחקן וזה לחימה בכל משחק, אלא שאם נשפוט רק על-פי היכולת המקצועית, הוא לא שווה כלום. פשוט כך.

בליגה של 16 קבוצות, הוא מתאים. לא יותר. עצם זה שהוא היה מגן הנבחרת שלנו, מראה עד כמה הכדורגל של עלוב ומביש. רק בגלל זה טוב שקשטן לא ממשיך בנבחרת.

Last edited: Dec 29, 2009
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי מספר העבירות, הדבר קודם כל התחיל משיפוט מחריד של אלון יפת. ברבע השעה הראשונה הוא היה צריך להוציא צהוב לטרטצקי על פגיעה בגולסה. הוא לא עשה את זה והשחקנים מיד הבינו שמותר להם לכסח. בשלב מסויים שחקני האלופה התחילו להחזיר ומבחינתי הצהוב לכיאל היה במקום. אני ראיתי גם עבירה של קולמה שדינה היה צהוב.

לדעתי טרטצקי בעבירה המכוונת שהסית את האיצטדיון היה חייב לעוף. יפת נתן בצדק למשומר צהוב, אבל טרצקי היה חייב לעוף בטח לאור העובדה שהוא במחצית הראשונה השתולל. אחר כך בא הכסאח של אבוקארט בכיאל. חוקי פיפ"א מאד ברורים, עבירה מכוונת מאחור דינה אדום. מה קיבל אבוקארט? בדיוק, טשיירה קיבל צהוב על התלוננות, מסיללה על משיכת זמן ולבסוף האדום כבר הגיע. האמת הוא שלאור שתי עבירות קשות של טרטצקי ואבוקארט הצהוב השני של דורה היה ילדותי. כיאל במשחק רע גם היה מועמד לעוף.

בקיצור, אלון יפת שפט היום משחק רע ביותר. לשמחתי הפועל חיפה הגיעה לשער של דווידוביץ' רק בדקה ה-94 ומכבי חיפה בסופו של כל הסערה ניצחה בקלות.

10. wings Member

לגבי הכדורגל, מכבי חיפה קבוצת הגנה הרבה יותר טובה מהתקפה, אל תצפו לכדורגל גדול.
    אלכס - אתה צריך להנות לפחות מרוב השחקנים שלך. כל פעם ששחקן אגף של הפועל ניסה
    לעשות משהו על הקו, שלשה שחקנים קפצו עליו. נכון הם קבוצה חלשה, אבל הרבה בזכות הלחימה
    בהגנה הם לא הגיעו לשום מצב. בזמן פציעות טרטצקי עם הרבה מזל הצליח לברוח מקטן ובוקולי שהתנפלו
    עליו וזה נגמר במצב של הפועל.
    בהתקפה יש הרבה מקום לשיפור, וזה ממש לא חדש. לא הייתי צריך את המשחק הזה כדי לדעת את זה.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסקנות שאני יוצא מהם מהסיבוב הזה:

1. זה הסיבוב הכי טוב שמכבי חיפה יכלה לקוות לו, והסבירות שהיא תעשה סיבוב כזה למרות הפועל עכו ושאר העגלות הוא די קטן, וגם כמות הנקודות שהיא תאבד היא לא תעבור את ה-9 נקודות, כך שעדיין היא תעשה את ה-10/11 נצחונות שלה...

2. הליגה לא שווה 16. לא צריך את סיום העונה בשביל להגיד את זה. אם קבוצה כמו הפועל חיפה בדרבי לא בועטת בעיטה אחת לשער במשך 90 דקות אין סיבה ל-16, וזו קבוצה שיש לה קהל. אם המשחק בדוחא מסתיים כמו שהוא מסתיים עם אבנים וזה עוד 2 קבוצות גרועות אז אין סיבה ל-16. אם במשחקים של מכבי פ"ת, רעננה, הפועל פ"ת ועכו יש בסה"כ 2000 ואני עוד מגזים, אז אין מקום ל-16, ואני לא מדבר בכלל על הרמה של הקבוצות הללו.

3. הקרב האמיתי על האליפות יהיה בפלייאוף והקרב האמיתי על הירידה יהיה בפלייאוף, למה? כי חותכים את הנקודות עם הדבר הכי מגעיל שנראה פה מאז פרשת הזונות והנבחרת...וזה לא משנה גם אם מכבי חיפה תנצח את הפועל ת"א בעוד 3 שבועות או לא...

4. אם רוצים 16 קבוצות חייבים לעלות את תקציב המינימום בכמה מיליונים לפחות, מי שלא יכולה להעמיד, שלא תשים פה קבוצה, ואם אין מספיק אז לא יהיה 16 קבוצות.

12. alexshw Member

ברכות למכבי ת"א על תואר הקבוצה היחידה שלקחה לאלופה את הנקודות בסיבוב ראשון. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

13. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר אתה מסתכל רק על הצדדים השליליים וההודעה שלך ממש לא אובייקטיבית,סורי.

14. Hapoel B"s Member

גועל נפש המשחק של הפועל חיפה היום,פשוט מוציאים את החשק לראות שחקנים יצירתיים כמו גולסה משחקים.

מה זה העבירות האלה עליו?!מילא פעם אחת,אבל כל המשחק כל פעם שהכדור אצלו ברגליים?!אייל טרטצקי היה צריך לצאת עוד במחצית הראשונה באדום.

אלישע לוי עשה מה שגיא עזורי לא ידע בכלל שצריך לעשות-לא נתן לערן לוי לנסות לבעוט אפילו.בלי הבעיטות שלו הוא שחקן מוגבל מאוד שפשוט לא יודע לעשות שום דבר חיובי חוץ ממסירות ארוכות כאלה ואחרות פעם-פעמיים במשחק.

15. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, מבחינתי מכבי חיפה במחצית השנייה היתה צריכה לכבוש מההזדמנות של דבאלישווילי (כדור הרוחב שהוא בלי להסתכל נתן. ארבייטמן היה חופשי) והנגיחה של ארבייטמן ליד הקורה.

בסה"כ אני מסכים שהמשחק הזה היה עלוב, בטח לצופה הניטרלי, אבל בסופו של דבר הירוקים ניצחו בצדק. אני כנה איתך ומעביר ביקורת קשה על אלישע לוי כי לדעתי אם לא היה פותח עם ארבייטמן ודבאלישווילי ביחד יכול היה להיות שמכבי חיפה היתה היום מנצחת בתוצאה יותר גבוהה. בכל מקרה כרגע הכל ספקולציות...

אגב את מכבי ת"א הירוקים לא ניצחו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx