מחזור 15 בליגת העל: שלושת הראשונות מנצחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏26/12/14.

1. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

עשינו את זה שנה שעברה, ועדיין אנשים פה זילזלו אם אני זוכר נכון.
    נכון, הוא מתאר את זה כאילו אנחנו מטיילים לעבר התואר, וזה לא המצב. אבל יש לנו בכל זאת קייס להיות "שחצנים" כדבריך, שתי אליפויות רצופות, ששתיהן במס' דו ספרתי של נקודות מהמקום השני בסוף העונה. וזה לא שהרשמנו במיוחד במהלך העונה עם אוסקר, וגם בשנה שעברה הפסדנו לכם בוסרמיל.

יש פה נטייה לגמד את מכבי ת"א בכל הזדמנות שיש, וזה קצת מצחיק למען האמת.

2. Civil Anti Madridista

כל פעם מחדש אני נדהם איך לעזאזל זה יכול להיות שהוא עדיין ברעננה. כל ההתנהלות שלו עם הכדור זו תאווה לעיניים אבל אני לא חושב שק"ש באמת צריכה אותו. נוואקמה מזכיר מאוד בסגנון שלו את מנגה, מאוד חכם ואלגנטי אבל רחוק מלהיות סקורר.
    יש הבדל בין להיות בטוח בעצמך לבין לזלזל בהתנשאות ביריבות שלך ולהשוות אותם לעלה נידף.
    לכולם זה ברור שמכבי ת"א פייבוריטית, וגם אם היא לא במקום הראשון כרגע היא בעמדת מפתח לסיים את העונה הזו כאלופה בפעם השלישית ברציפות. יחד עם זאת צריך גם להכיר באמת שבשונה מהעונות האחרונות אתם פגיעים יותר מבעבר ורק עיוור יטען אחרת.
    בנוסף לכך הפסדתם לשתי היריבות הישירות שלכם על התואר, ככה שראוי לשמור על פרופורציות כי יש עוד הרבה זמן עד השמפניות.

נערך לאחרונה ב: ‏29/12/14
  3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

בחיי אני לא מבין מה חבריי אוהדי באר שבע כל כך מתרגשים ונפגעים מתגובות אוהדי מכבי . אני בהחלט יכול להבין אותם, הם הכי גדולים, הכי חזקים, שנה שעברה הייתה דומה וזה הסתיים בפער לא קטן, כל הנתונים איתם, מה הסיפור שהם בטוחים שזה שלהם? זכותם המלאה.

שי אוהב/ת את זה.
  4. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

חייב להתעכב על זה. גם שנה שעברה הפסדנו לב"ש, שהייתה המתמודדת הישירה על התואר, ו...?
    פגיעים יותר מבעבר, לא מרשימים, הכל נכון. כל עוד אנחנו לוקחים את הנקודות איפה שהאחרים מפשלים (ק"ש וב"ש עוד ייפלו במשחקים, גם אנחנו נעשה את זה כי אף אחד לא חסין שטויות), הסיכוי שנסיים עם התואר ביד הוא לא רע בכלל.

5. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני לא בטוח שהכל נכון. אני יכול להשתגע מזה שכבר שלוש שנים טוענים שאנחנו לא מרשימים.

6. Civil Anti Madridista

אין ספק שאם ק"ש או ב"ש חולמות אליפות הם צריכות לשמור על עקביות, ושבוע הבא בבלומפילד עשוי להיות סוג של מבחן כוונות
    לקבוצה של אלישע יש נטייה לירידת מתח אחרי פיק מסויים, וזו מגמה שחייבת בדחיפות להשתנות לפני שמכבי תתחיל לרוץ.
    לגביי היכולת בעידן פאקו זה עוד מוקדם לקבוע, חלק מהשכלול נופל גם על תארים אבל בעייני לפחות עידן סוזה הרשים יותר מאוסקר.

Love Is Red אוהב/ת את זה.
  7. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. אנחנו במקום הראשון.

ב. גם אם נרד בסוף הערב למקום השני, זה לא יהיה בגלל מה שקרה על הדשא.

ג. תן לקלישאות לנוח. כשמכבי היתה גרועה, פחדתי גם ממשחקי בית נגד ראשל''צ ואחי נצרת. אבל עכשיו אנחנו טובים, מאוד, הרבה יותר מכולם, ואני אפחד מיריבות שיתנו לי סיבה לפחד מהן. ב''ש, בעונה שעברה וגם במשחק הראשון העונה, לא עשתה את זה. גם לא ק''ש.

ד. תן לעצבים לנוח. לא זילזלתי בב''ש, קבוצה באמת לא רעה. אבל גם אם זה לא נעים לך באוזן (או בעין), קבוצה פחות טובה ממכבי ועל פני עונה שלמה זה - שוב - יקבל ביטוי גם בטבלה. אם תהיו שם באפריל, שאפו. אני אזכור לפרגן.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

באר שבע תפסיד ביום שני לא בגלל ירידת מתח. אלא בגלל שהסגל שלה לא איכותי מספיק ואין תחליפים איכותיים לגורדנה ובמיוחד לאוגו.

9. Love Is Red Member

ומה יקרה אם תפשלו יותר?
    אני מכבד אותכם וחושב שיש לכם צוות מקצועי מושלם לליגת הפח וחושב שיש לכם בכלים נהדר אבל הזלזול וההתנשאות שנוטפת ממך ומאורימור גורמת לי להקיא כמו שאורימור אמר שזה כלום לפתוח חנות מרצנדייז שמעולם לא הייתה קיימת ו36 מוצרים לשנה ראשונה זה מעט או הזלזול בקבוצה אני בעצמי אומר שאם אלישע לא ניקח אליפות כי הוא בינוני מינוס אבל להגיד שאין סיכוי בחיים לא ולא בגלל שאני אוהד אלא בעיקר בגלל שהסגל שלנו העונה בניגוד לעונה שעברה הפעם באמת לא נופל לגמריי משלכם..
    ואפילו יש אצלכם אוהדים שמבינים את זה אבל אתה ואורימור ועוד אוהדים בפורום השחקן ה12 מזלזלים בצורה מגעילה...

10. David De Gea Rade Prica היכל התהילה

לא מבין איפה ראית זילזול בהודעה שלי. כתבתי הכל בהנחה שאנחנו מפשלים פחות מכם, זה הכל.
    מן הסתם אם נפשל יותר לא מגיע לנו לקחת אליפות, ככה זה עובד בדר"כ. לא מבין מה הסיפור.
    בינתיים אתם אלו שאומרים כל הזמן כמה שאתם יותר טובים מאיתנו, וכמה שלא הייתם לוקחים שום שחקן מההרכב שלנו, אז מי פה מזלזל במי?

11. עידן444 Member

מכביזם בשבילי זה ו-י-נ-ר-י-ו-ת!!! כן הם שחצנים. כן הם חושבים שהם מעל כולם. כן הם דורסניים. כן הם מעצבנים!!!!
    הרוח הזו חסרה לי בקבוצות אחרות כולל בקבוצה שלי. אני מבין אוהדים כמו שלנו ושל הפועל ב"ש ששנים ארוכות של להיות אנדרדוג מובהק, ללא שום הצלחה משמעותית(לב"ש לפחות יש גביע בטווח הנראה לעין) עושים אותך כזה. זהיר, קטן אמונה, סקפטי, מסתכל תמיד על חצי הכוס הריקה(לעומת המכביזם שמסתכל על חצי הכוס המלאה).
    אני לא חושב שזה בה מזלזול ביריבות. חס וחלילה. אם הם היו מזלזלים הם היו אוכלים אותה יותר...
    קוראים לזה ו-י-נ-ר!!! חבל שהדבר הזה קיים בספורט הישראלי רק במכבי ת"א!
    וכן... מי שלא אוהב אותם... בדרך כלל שונא אותם!!!

south boy- אני יודע כמה אתה מת לתקוע אותם שבוע הבא- אבל גם אם זה יקרה, ביננו... לא תנצל את זה כדי "להחזיר להם"... תשמח עד השמיים, ודי מהר תחזור לצניעות ולסקפטיות... מה לעשות... ככה אתם... ואנחנו... ובעצם כל מי שהוא לא מכבי ת"א...

12. Love Is Red Member

אמרתי שאנחנו טובים מכם?
    אמרתי שהסגל שלנו שווה לשלכם או שחסר לנו שני שחקנים בשביל זה, ממש לא אמרתי שאנחנו יותר טובים, תלמד לקרוא.
    אורימור כתב שבהרכב הראשון אנחנו לא טובים מכם.
    וגם רשמתי מיליון פעם שיש לכם יתרון ענקי בדמות הצוות המקצועי גם עונה שעברה כתבתי את זה וטעיתי לגביי איכות הסגל שלנו בסופו של דבר, אבל העונה אני לא טועה.
    אני לא מזלזל בכם, אני יודע שאתם קבוצה טובה ומכבד אותכם, אבל האוהדים שלכם חלקם הגדול מתנשאים וזה דיי מגעיל, אני לא מדבר על משהו טבעי בגלל שאתם הקבוצה עם הכי הרבה תארים אלא משהו שהוא מעבר.

13. Love Is Red Member

יש הבדל בין ווינריות להתנשאות וזלזול...

14. עידן444 Member

ה"אני יותר טוב ויותר חזק מכולם, ורק אני אחראי לגורל שלי" מתפרש כהתנשאות ואפילו כזלזול. אני שוב אומר, אם הם היו מזלזלים ביריבות הם היו מפסידים נקודות כל שבוע שני. תהיה בטוח שהם לא מזלזלים בכם. ואם כן- תתחילו להכין את הבמות...

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

זה קצת בולשיט... הם לא כאלה תמיד.. הם כאלה עכשיו.. כי הכסף איתם וההצלחה איתם. בשנות ה-2000 שהפועל עשתה מהם סלט קצוץ בכל דרבי הם היו כמו ברביות. זה בסדר, בזכות הכסף והאליפויות הם הרוויחו להרגיש כך ביושר.

Raulito, oranfu, שי ומשתמש נוסף אוהבים את זה.