מחזור 15 בליגת העל: שלושת הראשונות מנצחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏26/12/14.

1. עידן444 Member

מכבי נתניה של עטר\מתיאוס זה אפילו לא דומה להפועל ב״ש של אלישע. לא דומה פשוט בכלום! מעליב בכלל לעשות השוואה. רק המיקום היה דומה ועדיין, בהבדל עצום!

2. עידן444 Member

לדעתי אתה מפריז בתקציב של ב״ש אבל נניח שלא, אתה מדבר על תקציב שחקנים במכבי ת״א שגדול במינימום 20 מיליון מאשר ב״ש ואתה אומר לי שזה לא משמעותית יותר גדול??? זה הבדל עצום! זה פעמיים תקציב השחקנים של בית״ר ירושלים!
    אתה באמת חושב שזה לא משמעותי?

3. Bilev Member

אור ברוך..

הייתי במשחק. לדעתי הוא היה השחקן הכי חלש במשחק.
    לפי התקציר שראיתי באתרי הספורט ערכו את זה בצורה שגם הסתירו את ההחמצה המזעזעת שלו מול שוער באחד על אחד, ועוד הוסיפו שמסר ברגל החלשה שלו.
    אז פשחצקי היה השדר והרעיף עליו מחמאות.. דברים שגורמים לי לחשוד שהוא זה שמדליף לו סודות מחדר ההלבשה...
    נראה איזה ציון הוא יקבל מחר בעיתון.. בטח 6... מאותה סיבה הרוש בטח יקבל 5

אגב לפי וואן - 1000 אוהדים
    לפי ערוץ הספורט - 2500 אוהדים

לדעתי קרוב יותר ל2500

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זה משמעותי, אין ספק. אבל אז אתה נכנס לשיחות על הרכב ראשון וכד'... המספר גם דיי משקר, כי כולל המון בונוסים בפנים - במכבי אין שחקן בלי בונוס גביע למשל, או בונוס אליפות, ובקבוצות אחרות זה לא ככה. כל השטויות האלה מוסיפות עוד כמה מיליונים אחדים לתקציב.
    בקיצור, לומר שאלישע מצליח באופן יוצא דופן בתקציב הרבה יותר נמוך משל מכבי זה מוגזם. יש לו תנאים מעולים. הקבוצה שלו נראית רע מאוד, ואם מכבי הייתה משחקת כמו שבאר שבע שיחקה היום היו שוחטים את המאמן, למרות ניצחון.

עוד משהו מצחיק שקראתי היום - בפורום השחקן אחד כתב שאם אייגיבור היה משחק מחצית כמו הראשונה של אוגו היו פורצים אוהדים עם קלשונים ומדי קו קלוקס קלאן למגרש. זה פשוט נכון..

5. oFiRzZz Member

מה כזה שונה ?
    מועדון שלא היה במקומות הגבוהים של הטבלה שנים רבות חוזר לשם בזכות הכסף הגדול של הבעלים ,
    אבל הקהל יוצא נגד המאמן כי למרות המיקום הגבוה , היה ניתן לשחק יותר טוב .

Nigel de Jong אוהב/ת את זה.
  6. Love Is Red Member

תגיד אתה חושב שזה קל פתאום לייצר מיליון מוצרים שלפניי חצי שנה היה בקושי חולצה?
    במקום להגיד איזה יופי וכל הכבוד אתה ממשיך עם ההתנשאות שלך והשווציריות.
    אגב מבחינת סגל חוץ מעמדת החלוץ אנחנו לא נופלים מכם השנה והייתי אומר שאם היה לנו צוות מקצועי כמו אצלכם היינו עם 5 נקודות יותר...

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כשאחד המאמנים הבינוניים בליגה מצליח לעשות בית ספר בעשרה שחקנים לבית״ר, ועוד בבית שלה, לעומת סטויינוביץ׳ שאיבד את הראש לגמרי בבית שלו, זה אומר המון על כמה המאמן הזה יכול להוציא מחיפה. מה שראינו אתמול מהגנת חיפה זו חרפה, איציק כהן קיבל מתנות חג מולד וניצל אותן עד תום. דרך אגב, קוראץ׳ לא מצליח אפילו לשחרר בעיטה במצבים האלה, ברוך שפטרנו מעונשו של ״חלוץ יונייטד״.

משחק לפנתיאון. תצוגת העידוד שלנו הייתה נהדרת, חזרתי בלי גרון ולמעט אחרי הגול לא שמעתי את אוהדי חיפה כל המשחק, וכמובן השלישייה הזאת. צריך לציין לטובתה של בית״ר הנוכחית שלמרות עונה בררה עד עכשיו, את הרגעים המאושרים היא ידענ להביא. 10 נקודות מ-12 אפשריות נגד הגדולות המסורתיות זה בהחלט משהו שכיף לראות.

המצטיינים שלי הם:
    אופיר קריאף - היו לו דקות מצוינות, בעיקר בחלק הראשון. מניע כדור, מחזיק בו יפה מאוד ומנסה לעשות פעולות חכמות. הוא אמנם לא שחקן בעל ראיית משחק או טכניקה ברמה גבוהה, אבל הוא היה שינוי בים של שבלוניות וזה גם משהו שכדאי להעריך.
    קליימן ואיציק - לא צריך להגיד למה. בוריס אדיר!
    אצילי - הולך ומסתמן כסופר סאב. עשה פורפרה לטוואטחה ושחקני חיפה באגף.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ההרכב הראשון שלנו טוב יותר מזה של מכבי תל אביב. הבעיה זה שפה זה מסתכם. למכבי תל אביב יש צוות מקצועי וספסל הרבה יותר איכותי, לכן הם בסופו של דבר קבוצה טובה וחזקה יותר

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

ההרכב הראשון שלכם לא טוב משל מכבי בשום צורה. דיי עם השטות הזו.
    תחליפו בין ההרכבים באותם תנאים ומכבי תשחק פחות טוב, בזמן שבאר שבע תשתפר.

אני מכניס להרכב של מכבי שני שחקנים מבאר שבע במקרה הטוב - בוזגלו והובאן, וגם זה כי מיטרוביץ' לא מספיק טוב.

10. עידן444 Member

אני אענה לך בדף שלנו. אנחנו סוטים מהנושא.

11. עידן444 Member

ההרכב של ב״ש לטעמי לא נופל משל מכבי ת״א. מעבר לזה אני חושב שאתה מגזים בניסיונות שלך לצייר תמונה כאילו ב״ש נראית נורא לעומת מכבי שכל משחק נותנת הצגה. זה רחוק מהמציאות, אבל נראה לי שאם את המשחק שלכם מולנו הגדרת כמשחק טוב שלכם יש לנו בעיה לקיים דיון על איכות משחק.
    ב״ש עונה שעברה ״גנבה״ הרבה משחקים. העונה היא לא פעם ״הרגה״ יריבות. לא השאירה להן סיכוי. עובדתית הפרש שערים שבדרך כלל מהווה מדד לאיכות בין 2 קבוצות עם בערך אותן נקודות(בהנחה שאין איזה 8-0 במשחק ספציפי שמטה את זה) הוא די דומה.
    אם אני אוהד מכבי ת״א אני ממש לא חושב שהאליפות מונחת בכיס, ואני גם מוטרד יותר מב״ש מאשר מק״ש. אכן יש תחושה שמכבי ת״א יציבה יותר ומועדת פחות. למעשה בזכות הווינריות והרעב הבלתי נגמר של ערן זהבי שסוחב חבורה שיש משחקים שנראית באופן טבעי פחות רעבה ומעט עייפה אחרי 2 אליפויות. לקחת 3 אליפויות ברצף זה לא עניין פשוט. הוא מתאפשר כשיש פערי איכות ברורים שבעיני מאוד הצטמצמו העונה.

12. עידן444 Member

אג׳ידה, טיבי, סוארס, בן הרוש(אם דוידזאדה היה בכושר היתה לי התלבטות), ייני(בכל זאת פיגורה לעומת בן ביטון), הובאן, אלברמן, בוזגלו, זהבי, טל בן חיים-זה ההרכב משולב שאני הייתי הולך עליו. 6 מכבי ת״א. 4 ב״ש. לגבי חלוץ קשה להחליט.
    אז אולי לא היית לוקח יותר משניים מב״ש להרכב של מכבי ת״א, אבל זה ממש לא אומר שב״ש היתה רוצה לקחת תשעה מההרכב של מכבי ת״א.

itzik.miro ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  13. Love Is Red Member

מבחינת סגל חוץ מחלוץ אנחנו לא נופלים מכם, רק מבחינת צוות מקצועי אנחנו נופלים מכם, אם אני לוקח שחקן שחקן, רק לצורך העניין ההרכב שלכם אל מול שלנו:
    חואן פאבלו<אג'ידה
    שירן ייני<בן ביטון (כן כן מה שאתה קורא)
    פאיוביץ'>איתן טיבי
    סוארס<גארסיה
    דוידזאדה>בן הרוש (דוידזאדה בכושר גרוע לאחרונה)
    בוזגלו>בן חיים
    מליקסון>מיכה
    הובאן>מיטרוביץ'/אלברמן
    אוגו=אייגיבור
    זהבי>ברדה
    ארבייטמן<פריצה

בכוונה לקחתי הרכב של 4 שחקני הגנה 5 קשרים וחלוץ, למרות שברדה הוא חלוץ אבל עדיין.
    גם ספסל המחליפים שלנו לא נופל משלכם אם כי יש לכם קישור אחורי דיי טוב וייתכן שחסר לנו גם קשר נוסף, אבל עומק בעמדה אחת לא אומרת הרבה, בכל מקרה עמדת החלוץ ועמדת הקישור המרכזי שלכם חזקה אבל שאני לוקח שחקן שחקן אנחנו לא נופלים מכם.
    אני לא הייתי לוקח את טל בן חיים לצורך העניין, הייתי מביא את בדש לסגל הרחב, לא הייתי מביא אף שחקן הגנה שלכם וכמובן הייתי לוקח את זהבי והייתי מביא לסגל הרחב את בן רייכרט, סך הכל 3 שחקנים...
    עכשיו אתה מוזמן להגיד מה שבאלך כמה שבאלך...
    לי נמאס כבר מההתנשאות שלכם, שטעיתי אשתקד אמרתי לעומר שטעיתי, אבל אתם פשוט לא מפסיקים לשפוך מהסגל שלכם כאילו מדובר ברולאנדיניו ומסי.
    הצוות המקצועי שלכם עושה את ההבדל הכי גדול, הכושר הפיזי שלכםעולה על הליגה מה שנותן לכם את השליטה במגרש, בנוסף המאמן שלכם מבין עניין בטקטיקה.
    ולכל זה תוסיף את ג'ורדי קרויף.

זה כל ההבדל, מבחינת סגל שחקנים אין אף שחקן שלכם שנופל משלנו.
    לי נמאס כבר מהשחצנות שלך אדון אורימור.

14. Love Is Red Member

תתפלא אני הייתי בכלל לוקח הרכב כזה:
    אג'ידה, בן הרוש, סוארס, טיבי, בן ביטון, בוזגלו, הובאן, אלברמן/אייגיבור/אוגו, מליקסון (כן,כן...), זהבי וארבייטמן

מעבר לזה לא הייתי לוקח אף שחקן שלהם, בן הרוש, זהבי.
    ולסגל הרחב הייתי מוסיף את בדש ואת בן רייכרט.
    סך הכל 4...

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ענו לפניי אז אני לא אחזור על השמות.. יש יותר מ-2 וגם יותר מ-3 שחקנים יותר טובים אצלנו בהרכב. אבל שוב, זה פחות רלוונטי, בראייה כללית יותר יש למכבי יתרון מוחץ כך שרק הרכב ראשון באמת לא נותן כלום. ואת זה נראה ביום שני הבא, אין לנו סיכוי וזה כי אנחנו מגיעים בלי אוגו וגורדנה, וזה ללא ספק מראה למה אנחנו נחותים.