הוא עשה אולי דברים טיפה פחות חמורים ממה שעשה האב , אבל הוא גם לא השתיק את האב הוא לא נלחם בו . שילמד מבן שהר איך משתיקים את האמא שרק צמאה לדם ולדיבורים בדיוק כמו יעקב .
בכלל לא הייתי מגדיר אותה פלסטיק. זאת הליגה היחידה בה אין פילטרים בין הספורטאי לקהל. יש רמקולים על חלק מהשחקנים במהלך המשחק. ע"מ לתת סדרי גודל - בוסטון בלי היווד זה כמו נתניה בלי עלי מוחמד, מתפקדת אבל זה לא אותו דבר. קליבלנד היריבה השנואה, מי שמדיחה אותם פעם אחר פעם מהגמר האזורי (בערך כמו שב"ש הסתכלו על ת"א והיום ת"א מסתכלים על ב"ש). אבל הפלא ופלא, ברגע של פציעה נוראית, אין קול אחד של שמחה לאיד. וגם לשחקניי היריביה כואב (אבל לשחקני באר שבע יש זיכרון קצר יותר כנראה, בכל זאת, האמריקאים העבירו שנה אחת בקולג' למעט לברון) כדרך אגב - וזה לא אומר כלום אבל חייב לציין - כל דיבורי הקארמה האלה מצחיקים, מעניין שאף אחד לא זוכר למי בוזגלו גמר ת'קריירה.
רשמת שזה רק מקורביו ולא השחקן.. זה לא המצב. בוזגלו בעצמו עשה פעולות אקטיביות ואמר דברים בעצמו. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
עכשיו קראתי מה שרשם @Sir Alex Ferguson ולהגיד לכם את האמת, לפחות עליי אני יכול להעיד, גם אני הייתי נכנס לסיחרור הזה. הקבוצה מיוצגת אצל X, מאור מיוצג אצל Y, המאמן מיוצג אצל X ורוב השחקנים אצל X (להוריד זרים). איך בן אדם לא יכנס לפראנויה ? ראיתם בעצמכם מה קרה לגל אראל (וברכות על השידרוג, יצא טוב בסוף) בורחל (איפה הוא משחק היום?) ומישאלוף. גם הם איבדו את זה לחלוטין, מי שראה את הלייבים הבין שהאנשים לא נמצאים במקום טוב (נפשית). יעקב הזה בלתי ניתן לעיכול זה חתיכת חולרע, קשה מאוד להסתדר עם דבר כזה. אבל לפחות מאור הוא יחסית בן אדם, נעלב בקלות ואוהב לקשקש ברשת זה כן, אבל הוא ממש ממש לא טל בן חיים (שמקלל את הקהל שלו, עושה לו אצבע משולשת, יורק, רב, דוחף ומה לא בעצם עברנו איתו). גם אם הוא שם מקלות בגלגלים של ב"ש, בשביל להופיק תועלת אישית (דק' משחק), בנפול אויבך אל תשמח... ומעניין כי לפני שנתיים הייתה יותר לגיטמציה להתנהגות שלו שעכשיו מעבירים עליה ביקורת http://www.asoccer.co.il/threads/הפ...לומית-שמסתיימת-עם-צלחת-האליפות.32258/page-168
אני לא מבין אתה רומז שבכר מאמן שפועל תחת שיקולים לא מקצועיים? הוא הכי לא ישראלי בזה ואיך אפשר לטעון כשרואים את העבודה שלו? בכר סופר מקצועי יהיה הסוכן שלו אשר יהיה. ההורדה של בוזי במעמד שלו הוכיחה את עצמה. המאמן צריך לדאוג לטובת המועדון ולא לטובה אישית של שחקן.
אם דודו דהאן לא היה מייצג את אוחיון, גאדיר ,אלחמיד וזריהן, הם היו מגיעים לדעתך להפועל באר שבע? כל הכדורגל הישראלי זה שכונה
יכול להיות. אלחמיד עם פוטנציאל יחסית לליגה שלנו. אחרים באו לגמרי כמשלימים. שוב בכר המאמן הכי טוב והכי מקצועי בארץ. אז יש לו סוכן. ולאיזה מאמן אין סוכן? השאלה איך מתקבלות החלטות בהפועל ב"ש. המציאות מוכיחה שההחלטות שם טובות מקצועית. טעויות יש, זה לא אומר אוטומטית ששיקולים לא נקיים. הם 180 מעלות מהיריבה שלהם אתמול ולכן היוצרות גם התהפכו ב - 180 מעלות. לא כולם שחר.
אני טוען שאפשר להצדיק פראנויה של פלוני אלמוני אשר עומד במצב של בוזגלו. להסתמך נטו על המקצועיות של בכר זה לתלות את תקוותיך באדם אחד, מצב לא אידיאל. ומפני שאתה נשען על אדם אחד, כשברקע יש רחשים לא טובים, כל תנודה שלו גורמת לתנודה (פי 2-3-4) אצלך. ובהמשך להודעה של קשר שמאלי, אין לי ספק לשנייה שזריהן לא היה נרכש בכאלו סכומים, אלא אם כן...
בב"ש אין מנהל מקצועי. הם תפסו את אחד המאמנים הישראלים הטובים בהסטוריה. אני חושב שלהסתמך עליו די עובד להם. כשיעזוב יצטרכו לעשות חושבים. לא אכפת לי מזריהן. ההחלטות של בכר מקצועיות.
שאלה פשוטה, אתה חושב שבכר היה מביא את אוחיון או אלחמיד או זריהן לבאר שבע בידיעה שיש פה אינטרס אחר ולשחקנים האלה אין מקום בקבוצה ששואפת להתחרות על תארים?
מהרשימה למעלה - אוחיון יובש רוב הזמן בספסל ומקבל לאחרונה דקות רק בגלל פציעות והרחקות, גאדיר עוד לפני הפציעה לא נספר והחתימו את מלמד בגלל האכזבה ממנו, גם זריהן כמו גאדיר עם שמועות שאולי יעזוב, גם אלחמיד אחרי שאיכזב מוצא עצמו בספסל כשאפילו וובה בראון מועדף על פניו. בכר הוא הכי מקצועי שיש, אין אצלו הנחות, אין אצלו קיצורי דרך, אפילו את קוואנקה שהוא הביא בעצמו ושהמועדון שילם עליו לא מעט כסף הוא העלים אחרי שראה שהוא מאכזב, וגם פקהארט שעדין לא מחובר מיובש הרבה בספסל למרות שגם כאן אם פקהארט יכשל הרבה חיצי ביקורת יופנו לבכר ולבחירה שלו בקיץ לוותר על הובאן כדי להביא חלוץ זר שהוא 9 קלאסי. לא מעניין אותי מאמנים אחרים בכדורגל הישראלי, ברק בכר הוא מקצוען שלא מסתכל לא ימינה ולא שמאלה, אפילו את אליניב הוא בזמנו סיפסל כשראה לנכון.