מחזור 15 בליגת העל: שישיית הצמרת מנצחת; ב"ש בפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Blanco 7, ‏22/12/17.

1. Noam77 Member

מספיק עם השטויות. ממציא תיאוריות ועוד מדבר עלינו.
    הסיפור עם בוזגלו התחיל הרבה לפני שעבר קבוצה. אפשר להגיד שהאוהדים ששרקו בוז טעו והיו צריכים להיות מעל הסיפור הזה, אבל להגיד שלא היה כלום מצד בוזגלו ומשפחתו זה בדיחה.

2. zivmay Member

למה ראש קטן?
    שחקן שיוצא נגד המאמן ונגד הקבוצה כלכך הרבה פעמים ( גם מגבה את אביו), מה אני צריך להרגיש לשחקן כזה? לחבק אותו כי כבש 2-3 גולים חשובים? ( לא היה פקטור בשני שלבי הפלייאוף האחרונים בליגה).

3. Butragueño מנהלים

מה ראש קטן? לא מכיר תופעה כזו וכך גם שאר הפעילים פה בפורום. שואלים אתכם כמה וכמה פעמים מה הסיפור ואתם בעיקר ראש בקיר.
    בוא תתן לנו רפרנסים, כתבות וסיקורים שבהם מאור בוזגלו יוצא נגד המועדון בעודו משחק בו. זו הבעיה שלי אתכם, שקודם כל אתם חושבים שהוא כבש בסה"כ 2-3 שערים חשובים (כמובן ששוכחים את המשחק ההוא נגדי מכבי ת"א), וגם אם כן, מיד שוכחים את ערך המוסף שלו.

בבקשה, לשים לב להדגשה שלי. לא רפרנסים לרגעים בו כבר היה כמעט בחוץ מהמועדון. אלא ממש שיחק במועדון.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  4. zivmay Member

פוסט נגד ברק בכר אחרי המשחק מול מכבי חיפה. הראיון הטלוויזיוני הגדול אחרי האליפות הראשונה. ותאמת שזה עוד כלום.

5. Raulito Madridista

מאור בוזגלו נתן לבאר-שבע הרבה וקיבל ממנה עוד יותר אפילו. אם רב"ש היה יכול בזמנו לצרף אותו והעדיף לקחת את ישראל זגורי להפועל - זה אומר הכל. ובקבוצה אחרת שהיא לא באר-שבע - לא היו סותמים את הפה על כל השטויות של אבא יעקב, אי-אפשר לעשות הפרדה כל-כך מוחלטת. בוזגלו לא ילד בן שנתיים והאמת שכמה שהאבא עזר בקריירה וניפח אותו למימדים גדולים - הוא גם פגע בו.

אין לנו תרבות ספורט בארץ בלי קשר וביום בו יוסי בניון יפרוש אני מקווה שכל אוהד כדורגל יעמוד על הרגליים וימחא כאפיים. גם אלו של באר-שבע שכועסים, גם אלה של מכבי חיפה שצריכים לזכור מי השחקן הכי טוב שלהם בסוף שנות ה-90 ותחילת שנות ה-2000 ושבלעדיו אין אליפויות. הטור של בוזגלו האב למעריב עוד היה בסדר אבל הקללה זה מגוחך, פה זה לא 'זגורי אימפריה'. כמה שכואב עליו על מאור וליבי יוצא אליו - יש שמחה קטנה לאיד לאבא יעקב שחייו לסתום את הפה אבל ככה זה שנותנים לו יותר מדי כבוד כאן בארץ, פרשנינו לענייני חארטה.
    מי ששורקים לו בוז זה שחקן שהיה שחקן משמעותי, ובוזגלו לדעתי נפרד בדרך לא מכובדת עם אינסוף השמצות לעבר באר-שבע מצד האב וכמובן שאת בוזגלו עניין רק בוזגלו עצמו, הקבוצה הייתה משנית. הוא הביא את זה על עצמו.

Noam77 אוהב/ת את זה.
  6. Telkiyski Member

בוזגלו היה ללא ספק אחד מ4-5 השחקנים הבולטים בשנתיים המוצלחות של באר שבע.
    הבעיה הייתה שזה לא הספיק לאבא שלו, שרצה לראות את הבן שלו ככוכב הבלתי מעורער, על הדשא ובשכר.
    אז הוא העביר אותו לחיפה.
    זה הסיפור.

7. alexshw Member

הבעיה שאדם בן 28 עדיין מסתתר מאחורי אביו.

8. Noam77 Member

אנסה לפרט מה שאני זוכר:

1. הסיפור התחיל בפלייאוף בעונת ״האליפות הראשונה״. בכר העדיף ללכת עם מליקסון, טוני ושהר בהתקפה על חשבון ברדה ובוזגלו.
    משם יעקב בוזגלו התחיל בפסטיבל. במגרש פתוח, ערב המשחק מול מכבי חיפה בסמי עופר - מחזור לפני אחרון כשהקבוצה חייבת ניצחון כדי לזכות באליפות אחרי 40! שנה, יעקב בוזגלו ואחד הבנים(נדמה לי אסי) ישבו מול המצלמות ולכלכו על בכר הלא מקצועי, אלונה והמועדון בכלל. לא מעריכים את מאור וכל החרא הזה ומאור חייב לעזור.
    אמרו שזה האבא וכל הבולשיט הזה?
    דקות בודדות אחרי הזכייה באליפות והנפת הצלחת, מאור בוזגלו מתראיין ואומר בדיוק מה שאבא בוזגלו אמר לפני המשחק בחיפה. כנ״ל מספר ימים בודדים לאחר הזכייה באליפות, מאור בוזגלו מתראיין לערוץ הספורט ואומר ״מקצועית אסור לי להישאר בהפועל ב״ש. לא מעריכים אותי״.
    מילא, גם המועדון וגם הקהל הבליג על זה.

2. מוקדמות ליגת האלופות. משיגים תוצאה נהדרת במשחק בחוץ באולימפיאקוס, רגע לפני המשחק המכריע בטרנר, כלב השמירה של מאור, אבא בוזגלו יוצא בהצהרה - ״מאור יעזוב את באר שבע אחרי הגומלין״. כל המערכת נכנסת לסחרור לפני משחק כל כך חשוב. למה?כי את בוזגלו, האבא והבן, מעניין רק בוזגלו, גם על חשבון פגיעה מקצועית בקבוצה.

3. בהמשך העונה שוב האבא והבן עם הקפריזות הרגילות. ראיון של יעקב שטוען בפה מלא שבכר מעדיף את מליקסון על בוזגלו בגלל הסוכן דודו דהאן. אמירה חמורה מאוד.
    למה?כי בוזגלו עלה כמחליף ל10 דקות פעם אחת. כמובן שברוב המשחקים פתח.
    מאור כותב בפוסט שהוא מרגיש מושפל וגם הוא, כמו אביו, טוען להחלטות לא מקצועיות של המאמן.

4. כאן חלק מהקהל כבר מתחיל לכעוס. מתחילה ביקורת ברשתות החברתיות ואפילו שריקות בוז מחלק מהקהל כמחאה נגד אמירותיו של בוזגלו.
    הקרובים של בוזגלו, האחים נמני ומקורבים נוספים, מאיימים על חלק מהאוהדים ואפילו מגיעים לאיצטדיון לחפש את אותם אוהדים שלכלכו על בוזגלו ברשתות החברתיות.
    ארגון האוהדים ומאור מליקסון פונים לבוזגלו ומבקשים ממנו להתנער פומבית מאמירות אביו נגד בכר ומליקסון ולטפל באותם בני משפחה אשר מאיימים לפגוע באוהדים המביעים ביקורת נגד בוזגלו.
    בוזגלו מסרב, מליקסון לא מוכן לעבור לסדר היום ושם התחיל הסכסוך ביניהם, שכמובן הגיע לתקשורת דרך בוזגלו.

4. בזמן כל הבלאגן הזה, בוזגלו נכנס כמחליף מול מכבי פ״ת, סופג שריקות בוז מחלק מהקהל(כשחלקו מוחא כפיים), כובש ורץ לכיוון הקהל על אצבע על האוזן. בוגר מאוד.

5. השקרים הבלתי נסבלים. לאורך כל הדרך מאור ובעיקר יעקב סיפרו בתקשורת שאין שום הצעה להארכת חוזה.
    שקר מוחלט. אלונה ואלי ניסו מספר פעמים והציעו סכומים גבוהים מאוד, אבא בוזגלו דרש מיליון יורו! וכשנדחה - רץ לתקשורת.

6. לאחר שעזב רץ ללכלך בראיון טלוויזיה על המועדון, האוהדים, המאמן ומי לא. ״רציתי לקרוע את החולצה״.

7. ״הדופק עולה״. זה מה שמעלה אדון מאור בוזגלו אחרי הניצחון של קבוצתו הטרייה על האקסית. זונת קהל שלא מכבד את אוהדיו לשעבר, למה שיכבדו אותו אחר כך?!

מעל הכל הקהל שלנו מרגיש נבגד על ידי מאור. לא בגלל שבחר לעזוב, ממש לא.
    לא ככה מתנהגים ולא ככה עוזבים מועדון וקהל שנתן לך לא פחות ממה שנתת. הוא קיבל אהבה אין סופית גם אחרי כל בלאגן שעשה יחד עם אביו ובמקום לסיים את זה בצורה יפה בחר לסיים את זה מכוער.
    מי שלא מבין מאיפה התגובה של אוהדי הפועל ב״ש מגיע הוא צבוע בריבוע. אף קהל אחר לא היה סובל את הדברים שמשפחת בוזגלו עשתה כאן, אף קהל אחר לא היה נותן לבוזגלו כבוד אחרי שירק על האוהדים ועל המועדון בכל הזדמנות, גם אחרי שעזב.

hbs7, zivmay ו-Telkiyski אוהבים את זה.
  9. Butragueño מנהלים

כל הדברים שציינת, בזמן ששיחק בב"ש, לא נבעו ממנו, אלא שוב, ממקורביו. ככה שזה לא ממש עונה על השאלה שלי.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  10. alexshw Member

שוב בוזי ילד גדול. אם היה רוצה להפסיק את הרעשים הם היו נפסקים. הוא היה מזמן צריך להחליף את אביו בסוכן נורמלי.

11. Noam77 Member

לא לא לא.
    היו לפחות 2 ראיונות(שבהם אמר בדיוק מה שיעקב אמר בכל הזדמנות בתקשורת), פוסט נגד המאמן ושחקן נוסף בקבוצה והתגרות בקהל. במדים שלנו.
    העובדה שבחר לשתוק כשנאמרו דברים חמורים מצד אביו לא מורידה ממנו גרגיר אשמה. אנחנו מכירים את השיטה של משפחת בוזגלו.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

עזבו רגע את מה שאבא יעקב העביר אותנו לאורך השנים (ומי שחושב שהדברים לא היו בהסכמת מאור הוא או תמים או מעוות את המציאות, הנה הדברים שבוזגלו עשה לאורך השנים בזמן שהקהל שלנו הרעיף עליו רק אהבה) -

יומיים אחרי אליפות היסטורית, כשאנחנו עדין באופוריה של החגיגות, הוא יוצא בראיון נגד המועדון, יוצא נגד ברק, מספר על דברים שנאמרו בארבע עיניים, שם את עצמו מעל הקבוצה, מדבר על עזיבה כשהוא תחת חוזה אצלנו:

בוזגלו: "מקצועית, אסור לי להישאר בהפועל באר שבע"

"ברור שאתאכזב שלא פתחתי ושלא נכנסתי חילוף שלישי, הרגשתי סוג של מושפל"

""אני חושב שמקצועית אסור לי להישאר, אבל יש פה הרבה מאוד דברים שהם לא רק מקצועית. אני חושב שאם אני אשאר זה יעשה לי עוול".

"אני לא יודע אם מותר לי להגיד את זה, אבל הייתה לי שיחה עם ברק, אחרי שלא שיחקתי דקה נגד מכבי ת"א, אחרי שהוא עשה שלושה חילופים ואני, מאור בוזגלו, ששנתיים אחורה הייתי מועמד לשחקן העונה, מלך הבישולים ומלך הכיבושים של הפועל ב"ש, לא ביניהם. נפגשנו מחוץ למתחם וסרמיל והתחלנו לדבר על הכל. בדיבור שלי עם ברק הרגיש לי שהוא לא רוצה אותי. אני יכול לפרש את זה לכל דבר, או שההבנה שלי הייתה לא נכונה. אבל אני שחקן והוא מאמן וההרגשה שלי באותו רגע שהמאמן לא יהיה על הגדר בשבילך".

עולה כמחליף מול מכבי חיפה, תוקף את בכר ואלונה בפייסבוק וטוען שהשיקול הוא לא מקצועי ולאחר מכן לא מגיע על דעת עצמו לאימון הקבוצה יום לאחר המשחק -

עוזב למכבי חיפה, במקום לכתוב פוסט תודה למועדון ולקהל על 4 השנים, לסיים יפה, אומר:
    ""רציתי לקרוע את הבגדים של הפועל ב"ש, לא להישאר""

מאור בוזגלו: "רציתי לקרוע את הבגדים של הפועל ב"ש" | ספורט 1

המקורבים שלו איימו על אוהדים, נערכה פגישה במועדון, הזעיקו גם את אבי נימני לפגישה, במטרה שמאור יפרסם התנצלות על ההתנהגות של המקורבים, הוא סירב. אמרו שלפחות שישלח הודעה פרטית בפייסבוק לאלה שקיבלו איומים. סירב להתנצל.

ynet אלימות ברשת: כך פועלים הגיסים של בוזגלו - ספורט

?????? ????? ?? ?????? ??????, ????? ??????

גם אחרי החתימה בחיפה, חיכה להפסד שלנו באירופה כדי להעלות פוסט שחוזר לחיפה, לא מעלה פוסטים בקשר למשחקים של חיפה עד לניצחון מולנו -

ושוב, מדובר באדם שהוא עוד מעט יהיה בן 30, עם 4 ילדים משלו! עם ביטחון עצמי גדול מאוד, מי שחושב שהדברים שאביו עשה לאורך השנים לא היו ביוזמתו, או בהסכמתו, או בהסכמה בשתיקה אפילו, הוא או תמים או משקר כדי לסלף את המציאות. אחרי שקוראים את הדברים של מאור בוזגלו מבינים מאיפה הגיעה הביקורת של יעקב בוזגלו.
    מזכיר לכולם שאסי בזמנו אמר למאור בוזגלו אנחנו מוכנים להעלות לך את השכר ולתת לך חוזה לכמה שנים, רק תחליף סוכן, תעבוד מולנו ישירות או עם סוכן אחר, ומאור בוזגלו סירב ואמר שאביו מייצג אותו ואת האינטרסים שלו. ואז האבא מגיע בכובע של הסוכן לפגישה עם אלי ברקת, מראה חוסר כבוד, מדבר בצורה מזלזלת, יהירה ומתנשאת כאילו מדובר במסי שבא לבאר שבע הקטנה, מבקש 1.5 מיליון יורו בכוונה כדי לשמוע לא (אמר את זה בעצמו בתוכנית שעשו על המשפחה), אז גם זה לא על דעתו של מאור?

המשפחה פגעה ובגדה באהבה שקיבלה מאוהדי הפועל באר שבע, גם דרך הסוכן של השחקן וגם באמצעות השחקן עצמו. לגיטימי שלא יתקבל באהבה (ביציע הדרומי בכלל חשבנו שמדובר במתיחה כי הוא המשיך לשחק, ולכן נשרק לו בוז, אף אחד לא חשב שמדובר בפציעה רצינית).

zivmay, hbs7, alexshw ו-4 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אתה טועה ומטעה. ופה נוצר הפער של אי ההבנה שלך. מאור בוזגלו בעצמו כינס ריאיון אחרי האליפות הראשונה שבא אמר במפורש שלא נכון לו להמשיך במועדון, כאשר הוא תחת חוזה.
    מאור בוזגלו בעצמו העלה פוסט בעקבות כך שנכנס מחליף דקה 78.

rivaldo ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
  14. Raulito Madridista

אני עדיין חושב שאם היה מדובר רק בדברים שמאור עשה שלטעמי הם פחות חריפים ממה שעשה בוזגלו האב - הקהל היה מגיב אחרת. ומבליג לו על ההתעסקות בקקה. ובוזגלו לא הושפל אגב, הועדפו על-פניו שחקנים שבאותה נק' הזמן היו טובים יותר ממנו או לפחות כך חשב המאמן בכר. השפלה זה שבריהון עולה לפני בניון לדעתי, לא מה שקרה למאור. ההבדל בין ילד לגבר זה דחיית סיפוקים, לבלוע את הגלולה, בוזגלו לא משחק בקבוצה של עצמו. ואם אחת האמירות שלו הייתה פוגעת בקבוצה וחלילה לא הייתה אליפות? אגב זה גם ההבדל המרכזי בין החייה לאדם אולי.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא עשה אולי דברים טיפה פחות חמורים ממה שעשה האב , אבל הוא גם לא השתיק את האב הוא לא נלחם בו .
    שילמד מבן שהר איך משתיקים את האמא שרק צמאה לדם ולדיבורים בדיוק כמו יעקב .