מה אפשר להסביר לאוהדים שכבר לא יכולים לסבול את אוהדי באר שבע? הם גם כנראה לא באמת יודעים מה היה טיב היחסים בין משפחת בוזגלו לאוהדי באר שבע.
אני רואה את התכנית סיכום ב-FANSEE עם תומר לוי, ועלה לשידור אוהד באר שבע שטוען שבוזגלו כל המשחק התגרה באוהדים. יש אמת בדבר?
מה איינבינדר קשור? לא זכור לי שאיינבינדר כתב פוסטים והתראיין נגד הקבוצה. כולם פה יודעים מה אני חושב על בוזגלו, אבל יכול להבין לגמרי כל מי ששרק לו וקילל אותו. אני רק הייתי מצפה שברגע הפציעה הקהל היה מגלה קצת גדלות ולכל הפחות לא ממשיך לקלל בכל הכח, זה היה מוציא אותנו הכי גדולים בעולם. זה לא קרה וחבל, לא לעניין לרקוד על הקבר, אבל אין ספק שגם הוא עשה הכל כדי שזה יקרה. Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk
עכשיו הגזמת... אתה נמצא פה בפורום ולא מצליח לראות את השנאה והיריבות רבת השנים בין ב״ש למכבי חיפה? Sent from my iPhone using Tapatalk
אני לא יודע מי ידע ומי לא ידע איפה הפציעה של בוזגלו אתמול ומי במגרש הצליח לראות על פניו שהוא על סף בכי או לא. להגיד לא ראיתי לא ידעתי נשמע כמו תירוץ של ילדים. אין אחד שישב אתמול בבית(הגיוני שגם במגרש) וזה לא הדבר הראשון שעבר לו בראש. הבן אדם יורד על סף בכי מהדשא... באותו זמן עוברים לו בראש דברים קשים מאוד... אולי אפילו תחושות של סיום קריירה... כל אדם עם טיפה אנושיות שמבין שזה ספורט אמור לדעת להשתלט על עצמו. מה אתם משווים לי עכשיו קללות לאוגו בנתניה? אתם אמיתיים? הקהל של הפועל ב״ש היום הקהל הכי טוב בארץ. מהמון בחינות. אם היו עומדים אתמול בזמן שבוזגלו, האיש שיחד עם ברדה הביא את המועדון הכושל הזה מהמקום הכי נמוך למקום הכי גבוה שמועדון בישראל יכול להגיע, יוצא החוצה פצוע ומוחאים לו כפיים- הם היו שמים חותמת על היותם הקהל מספר אחת בארץ! במקום זה הם כבר פעם שניה תוך שבוע יוצאים קטנים ועלובים. כמה חבל בשבילם. Sent from my iPhone using Tapatalk
פעם בפורום הזה אנשים היו מגיבים לגופו של עיניין והשנאה לא הייתה מעוורת,עכשיו,אנשים אוהבים את הרפש ואתם הצבועים בדיוק מחזקים את התופעה שנקראת יעקב בוזגלו,הצביעות כאן לא פחות תת רמה ממנו. ושוב אני יחזור על הנקודה שאומרים את זה לשחקן אחר לא משנה מי זה היה עובר בשקט,אבל זה בוזגלו אז חייב להיות פסטיבל,מי שרוצה להמשיך להיות צבוע יש מקום ליד קופמן ביציע העיתונות
the fuck.... מה? אתה רציני? מי מחזק את תופעת יעקב בוזגלו? בחייאת תעשה בריף מהיר בדיון התקשורת ותראה מה רושמים עליו. ועל איזה שנאה אתה מדבר? יש רק קהל אחד בארץ שרוצה ברעת ב"ש, וזה הקהל של הקבוצה שמתחרה מולכן, מכבי ת"א, וגם הם לא כותבים פה בצרורות. זה נשמע שרגשי הנחיתות חוזרים..
karma is a bitch. מי שניסה לפגוע במכוון במועדון שלנו, מי שהתגרה בקהל שנתן לו כל כך הרבה אהבה, מי שלא עצר את בני משפחתו שאיימו ותקפו את אוהדי קבוצתו, מי שהלך מספר שעות לפני משחק על אליפות(ובעוד מספר הזדמנויות בהמשך) אחרי 40 שנה ומלכלך על הקבוצה והמאמן, מי שלא כיבד את אוהדי קבוצתו לשעבר במשחק הקודם(״הדופק עולה״) - לא יכול לצפות למשהו אחר. וכל מה שציינתי כאן זה על קצה המזלג. אני בטוח במיליון אחוז שאוהדי בית״ר/הפועל/מכבי/חיפה היו מגיבים בדיוק באותה צורה ואפילו גרוע מכך. רק מהדוגמאות שאני זוכר - המקרה של אובארוב ובנו - הפועל ת״א, רפי דהאן - מכבי חיפה, ראדי - מכבי ת״א ועל בית״ר אין טעם להרחיב. ובכל הדוגמאות אף אחד מהם לא פגע במועדון של האוהדים, אף אחד לא חיבל מקצועית בקבוצה ואף אחד לא שלח נציגים שבאיומים ניסו להשתיק אוהדים. מי שהיה אתמול באיצטדיון יודע שברגע שבוזגלו יצא, הרבה אוהדים הבינו שמדובר בפציעה קשה ומחאו כפיים. אוהדי הפועל ב״ש, לפחות מאז השינוי שעשינו מאז הגעתה של אלונה, הם מהאוהדים היותר ספורטיביים בליגה וזה הוכח מספיק פעמים. אציין שלא שרקתי בוז ולא קיללתי, לא לפני הפציעה ולא אחרי הפציעה מסיבה אחת פשוטה - בוזגלו לא מעניין אותי. לא אבזבז טיפת אנרגיה במגרש על האפסים האלה. את הדייסה שאבא שלו בישל, מאור אוכל בזה הרגע ואת העונש שלהם הם מקבלים מלמעלה.
אפשר קצת פירוט לגבי הקהל של אוהדי ב"ש כלפי מעשים של מאור בוזגלו עצמו? זה שהאבא והאחים מגעילים אני מבין. אבל מה מאור עשה?
לפי איך שזה נראה; הוא לא צעק על אח שלו שניסה לפרסם שאוחנה על חומרים אסורים (שעבר רק בקבוצה של בני יהודה), הוא לא צעק על אבא שלו שטינף על ב"ש ואלונה, הוא לא צעק על המקורבים שלו שאיימו (מידע שאני שומע רק ממס' אוהדים פה של ב"ש) על אוהדי ב"ש, הוא לא צעק על היחצנים שלו שטינפו על ב"ש, קיצר, זה מה שהוא לא עשה. לדעתי יש פה עניין של אוהדי ב"ש לחפש איזשהי דמות שתהיה שנואה על המועדון, זה הדבר האחרון שחסר לה כדי להיות קבוצת צמרת.