מחזור 15 בליגת העל: שישיית הצמרת מנצחת; ב"ש בפסגה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Blanco 7, ‏22/12/17.

1. yedidel Member

מה עוד בוזגלו היה צריך לעשות מבחינתך כדי שיגיע לו לקבל את היחס הזה? לשרוף דגל של הפועל באר שבע?

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה הוא עשה לכם כבר? לא הפסיק להבקיע? הוציא אתכם מהחור של 40 שנה בלי תואר ונדנדה בין הלאומית לליגת העל? אתם לא רציתם אותו, הוא לא רצה אתכם, קורה. אל תעודדו אותו, אבל למה לתת לו יחס כאילו הוא איזה ורמוט שעבר יום אחריי הדרבי למכבי או איזה אבוקסיס?

וכן, גם אם הקהל של ביתר היה מתייחס לאיינבינדר במקרה דומה הייתי אומר את אותם דברים ואני רחוק מלאהוב את איינבינדר. מינימום כבוד.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ובניון...
    ברגע ששחקן טוב עוזב באווירה לא טובה דברים כאלה בכל מקום קורים. גם סמל שעובר לקבוצה היריבה יזכה ליחס כזה. אנחנו לא צריכים להיות צדיקים. שמחה לאיד זה הדבר הכי נחמד שיש. לא צריך לשמוח ברגע ששחקן ייעדר אולי חודשים, אבל חוץ מזה הכעס על בוזגלו די מובן.

4. DRORIKO Member

אבל זהו שאוהדי ב"ש כן רצו אותו, אבל מאור נתן לאבא שלו לחרבש הכל. תגיד לי זה נראה לך נורמלי שבעיצומו של מאבק אליפות,שהדבר הכי חשוב זה שקט במועדון, הבוזגלוז רבים עם בכר ואלונה?
    גם לבן שהר יש אמא מאד דומיננטית,אבל אפילו היא שמה לעצמה גבולות. יעקב בוזגלו זה אשפתיות ברמת המינו ראיולה

5. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הוא עשה ?
    1. מעביר ביקורת על מאמן הכי טוב שנחת פה בפייסבוק על זה שנכנס ל13 דק' .
    2. כובש שער נגד מכבי פת ורץ עם יד על האוזן לקהל שלנו
    3. חותם בחיפה הרבה זמן לפני המשחק נגדנו , לא מעלה שום פוסט ברשת החברתית שהוא כל כך אוהב(גם אחרי נצחונות של חיפה) , חיפה מנצחים אותנו , פתאום הדופק שלו עולה .
    4. אחרי שעוזב אותנו עושה איזה ראיון דבילי בוואלה ספורט וממתחיל לללכלך על מליקסון
    5. שולח את הגיסים שלו לאיים על אוהדים שמעבירים ביקורת על מאור בוזגלו , הבעיה שהגיסים שלו הומואים ולא באו לאף מפגש שהם רצו עם האוהדים שלנו (וכולל אותי אגב) .
    6. במאבק אליפות האבא חוגג בתקשורת עם הבן שלו
    7. בוזגלו לא משחק במוק' אלופות והאבא יוצא בכותרת "אחרי אולימפיאקוס מאור לא נשאר בב"ש"
    8. בראיון לערוץ הספורט אחרי האליפות הראשונה אומר מאור בעצמו "מקצועית לא כדאי לי להיות בהפועל ב"ש"

ויש עוד ועוד סיבות .

zivmay ו-modric19 אוהבים את זה.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

רץ עם היד על האוזן? תאמין לי, חבל רק קרע את המיניסקוס. למה הוא עשה את זה אגב? הרי אין עשן בלי אש.

אל תהיו ילדים ואל תעשו פה השוואות מפגרות בינו לבין יוסי בניון. אם בוזגלו היה עוזב באותה צורה שבניון עזב, כל הדיון הזה לא היה מתקיים.

אגב, איך יש לו גיסים אם יש לו רק אחים ואף אחד מהם לא גייז?

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  7. yedidel Member

באמת פספסתי איך קיבלו את אייבינדר באהבה בטדי.

בוזגלו ניצל כל הזדמנות עונה שעברה כדי לשים את עצמו מעל הקבוצה. ראיונות הזויים לפני משחקים קריטיים, לכלוכים על המאמן בפייסבוק ואיומים של קרובים שלו על אוהדים ביציע.
    אף שחקן הוא לא יותר גדול מהמשחק ומהקהל. אין יותר צבוע לצפות ליחס מלטף אחרי שהתנהלת ככה.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתקופה של סיום העונה שעברה היה קומץ קטן ששרק לו בוז וקילל אותו בגלל המעשים שלו ושל האבא. אבל זה קומץ מאוד קטן .
    שאתה נותן גול לך תחגוג עם הקהל שלך לא תשים יד על האוזן לכל הקהל שלך , את העיניניים עם הקומץ תבליג , תתאפק .

9. DRORIKO Member

עם כל הסלידה שלי מבניון, מאז שעזב הוא לא טינף על המועדון ועל הקהל אפילו פעם אחת. הוא כן דיבר על "קומץ של אנשים עלובים", אבל הוא עדיין מכבד את המועדון.

10. EO11 בפה אליל היכל התהילה

למה מותר לקהל לקלל ולו אסור להגיב? הוא לא בן אדם? כשאתה קונה כרטיס למשחק יש לך פריבילגיה לעשות מה שאתה רוצה? אז הם עשו והוא הגיב, כמו שאחרים כמוהו עשו בקבוצות אחרות.

לא אומר לכם מה לעשות ולא אומר שאתם צריכים לאהוב אותו. אבל כשהוא יורד פצוע, בבכי... זו לא דרך.

איינבינדר התקבל בצורה הכי סתמית שראיתי בטדי, הלוואי היו מתייחסים לבוזגלו ככה. אתה גם לא יכול להגיד לי אחרת כי הייתי במזרחי משעה 19:00 באותו יום.

11. Melikson24 Member

דווקא עד הפציעה היה באמת יחס סתמי כמו שתיארת. הבוזים לדוידזאדה היו הרבה יותר בלהט מהיום. אפילו שירת "בוזגלו מת" בחימום הייתה קצרה ולא משמעותית.

בכל אופן, לא מבין למה אוהדי ב"ש כאן כל כך מתאמצים להסביר את עצמם. מובן מאליו שאנשים מבחוץ לא יבינו את שורש הבעיה. תעברו הלאה ותנו להם להעביר ביקורת עד הסקנדל הבא.

rivaldo אוהב/ת את זה.
  12. Ajax Amsterdam Member

סים דה יונג שהעונה חזר לאייאקס היה סמל אדיר הביא 4 אליפויות לאייאקס, חתם בפ.ס.וו עונה שעברה נראה לכם שקיבלו אותו יפה בארנה במדי פ.ס.וו?, שלא נדבר על קנת וורמיר.
    שמאחלים למאור מליקסון שהוא ללא ספק יהיה חקוק בדברי הימים של המועדון לקרוע רצועות אז תדע שזה יחזור אלייך.
    אני בטוח שבסופו של דבר סמלים זוכרים יותר בכדורגל וכך יהיה עם מליקסון יזכרו אותו יותר מבוזגלו

rivaldo אוהב/ת את זה.
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין שום ספק שהשחקן לפני הכל בן אדם .
    אבל זה לא פעם ראשון ששחקן לא משנה מי הוא מקבל קללות , מהקהל שלו או מהיריב ובגלל זה הוא צריך לדעת איך להתנהג .

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אחלה השוואה, מסתבר שיש יריבות גדולה ביניכם לבין מכבי חיפה ולא ידעתי.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  15. Ajax Amsterdam Member

מבחינתי לגיטימי שיקללו אותו ככה(אני באופן אישי מאחל לו רק בריאות) באמסטרדם תלו בובה של וורמיר עם חבל תליה, אז קצת פרופורציות, שצועקים אוגו מת בנתניה עונה שעברה זה עבר חלק.
    רק בגלל שזה בוזגלו אז אנשים משחקים אותה צדיקים.