מחזור 15 בליגת העל : נס גדול יהיה פה ?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Blanco 7, ‏24/12/16.

1. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

אי אפשר להיות לוזון בלי להיות מאוס על כולם?

2. alexshw Member

אפילו לוזון רצה לרדת להגנה להציל נקודה :)

שאפו להפועל ת"א. לחימה גדולה וטקטיקה נכונה. נגד ב"ש צריך לשחק אגרסיבי.
    ב"ש היום באה סופר עצבנית, נגררה למשחק של הפועל, גם הקהל היה עצבני מדי.

3. Ajax Amsterdam Member

רפה שכל תהיה מילה עדינה לגרינפלד

4. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אוגו ריסק אותי, איך הוא תפס את הכדור ועצר את המשחק על דעת עצמו ולא עשו עם זה כלום. גדול.

Butragueño אוהב/ת את זה.
  5. Raulito Madridista

גיבורים באדום. השופט ריחם עלינו(לא בטענה של באר-שבע לפנדל אלא בכל עבירה של '50-50'), זה היה מכוער ומגעיל, היה לנו מזל והרוש הדף המון. ואנחנו מבקשים סליחה שקצת פגענו כרגע במירוץ האליפות לכם, באר-שבע. אבל זה לא אכפת לי. באמת אפשר לשפוט אותנו? הקבוצה לא עומדת על הרגליים, תרתי משמע. הספסל של גולסטאר עם ברל'ה השמן ועם דודו יותר עמוק ממה שהיה להפועל ת"א. השחקנים נתנו הכל מצאת החמה עד צאת הנשמה אבל כדורגל אין להם, מה לעשות. ולשמוע את הקהל 'הפועל אותך נמשיך רק לאהוב ומי שלא קופץ צהוב" בסוף המשחק - זה נותן את האנרגיות, משאיר את הדמעות בפנים בינתיים ונחכה ליום שלישי בתקווה שהמועדון הגדול הזה לא ימות.

בקדנצייה הראשונה שלו בהפועל לוזון הראה שזה גדול עליו למרות שקיבל חרא של ירושה. נכשל בזרים, שיחרר את דה-ברונו, השיג מאזן אימים. עכשיו זה אחרת, בלעדיו אין הפועל ת"א. גאה בו.

הרבה תגובות פאתטיות היו כאן, ומי שאני מדבר עליו יודע, אבל לא נורא. לא מצפה שימחאו לנו כאפיים. אנשים אחרים מדברים פה על הקהל מביש, נו באמת.

לגבי באר-שבע - וואו, כמה כישרון על המגרש בסיום המשחק. נאווקמה-בוזגלו-מליקסון-בן-שהר וברדה על תקן האיש והמוטיבטור. באר-שבע יצרה מצבים אבל לא שיחקה כמו שהיא רגילה ודודו גורש כמעט בישל לנו עוד שער. המשחק לא הוסיף לה כבוד. ככה לא נראית אלופה גם אם ביזבזנו זמן והוצאנו את המיץ, ואני מבין. קצת יותר שקט נפשי של ברק בכר על הקווים, וזה הקרין על השחקנים יחד עם המון מזל רע שהיה מול השער - ובאר-שבע הייתה מנצחת. הפאניקה התאימה למועדון קטן. מכבי עדיין הרחק מאחור מבחינת הטבלה וגם הקבוצה עצמה נחותה משמעותית מזו שיש לבאר-שבע.

Sir Alex Ferguson ו-לירן אוהבים את זה.
  6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

השופט רצה לצאת גבר ולהראות שהוא לא שורק פנדל בטרנר בדקה ה 80, פנדל ברור על קורהוט.

הגענו למצבים בזכות טעויות ודי מזל, עוד משחק לא טוב שלנו שרק אנחנו אשמים שלא ניצחנו, אנחנו לא צריכים שופט.

גאדיר לא היה צריך לקבל אדום, לא היה שם כלום, אבל אוגו כן, נפל והחזיק את הכדור ביד, מה זה? צהוב שני בלי למצמץ.

2 משחקים רעים, צריכים לתת את הדעת על המשחק ההגנתי המזעזע, אבל אין מה למנות משחקים, כולם לא טובים. צריך לסיים את התקופה הלא טובה ולהמשיך לשמור על הפער הגדול שעדיין לצידנו.

Sent from my ASUS_T00J using Tapatalk

7. Butragueño מנהלים

מה גדיר עשה?

זה שרייכרט עשה קפיצה תיאטרלית לא הופך את זה לעבירה גסה. גדיר נתן דחיפה בדיוק כמו כל הדחיפות שהיו במהלך המשחק. רייכרט יכול להמשיך לקפץ ולעשות סלטות. מה שכן, המהלך בדקה ה-3 זה המהלך שעשה להם את המשחק. הצליח פשוט להעלות את סף העצבים של ב"ש עם האגרוף הזה לפנים של ראדי. טוואטחה קיבל על פחות מזה אדום, כשלא עברה אפילו דקה על השעון.

לגבי המשחק עצמו. הפנדל על קורהוט נראה ברור יותר מהפנדל של צדק שגם בהילוכים חוזרים אני לא מצליח לראות מגע ממשי באלטמן. גרינפלד בשיפוט מרגיז. אני אובייקטיבי לגבי המשחק (אין לי אהדה לאף אחד מהקבוצות) והתעצבנתי בשביל הבאר שבעיים. נראה שכל מהלך של 50-50 הוא הלך עם הפועל.

מבחינה מקצועית. רייכרט מקומו לא בענף הכדורגל. לפחות לא המקצועני. או החצי-מקצועני. לגבי מנגה, פיזי, חזק - שווה לנסות אותו בתור קשר אחורי. כי בתור החלוץ הוא לא יבקיע גם בעוד 100 שנה. אוגו במשחק חלש בטירוף, ממשיך את המשחק הרע מול רעננה. מליקסון פשוט אוהב את הכדור בדיוק כמו שהכדור אוהב אותו. לא מפחד לקחת יוזמה ומנסה לפתוח את המשחק. ברדה ... מבין שהקהל מת עליו, אבל הוא לא נראה כשחקן שיכול לתת משהו לב"ש העונה, לפחות לא על הדשא. לגבי אריאל הרוש, מתחיל להזכיר לי את קליימן. נותן הצלות נהדרות, אבל שווה שער חובה כל משחק.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  8. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

זינק (באמת, אשכרה קפץ עליו) שם על רייכרט בלי קשר לכלום, עם שתי הידיים.
    זה אדום.

9. קשר שמאלי Member

הבכי של באר שבע בלתי נסבל

10. Butragueño מנהלים

אני אחכה לתקציר לפני שאמשיך את הדיון הזה.
    ממה שראיתי במהלכים החוזרים במהלך המשחק - זה היה נראה דחיפה עם הידיים קדימה. בדיוק אותה הדחיפה שמנגה ביצע (ולא קיבל אפילו שריקה). זה שגינצבורג, שפיגלר ורייכרט הגיבו לזה כמו שהגיבו, עדין לא הופך את זה לאדום. ותאמין לי, אני האחרון בעולם שיסנגר על גדיר.

11. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כל הכבוד לבכר על התגובה, גבר אמיתי, מדבר תכלס, שום בכי ושום תלונות, תגובה מלאת כבוד, שאפו.

12. Raulito Madridista

מנגה שחקן טיפש לא פחות מרייכרט ולכן הוא לא מתאים לשחק בקישור האחורי. לא יודע לאן ומתי לרוץ, ההשתלטות על הכדור לקויה. בכל-מקרה גם אם הוא לא קשור לענף, להפועל אין סגל. זגורי משחק קשר אחורי כי אין משהו אחר, שיש משחק בלם, החילוף היחיד שלנו הוא דודו ביטון שבכלל לא בריא. אי-אפשר להגדיר את רייכרט מבלי להתייחס לפרובוקציות אבל הוא חילץ כדורים היום ויש לו מהירות ופיזיות. הבעיה שהוא יותר מדי מטומטם. רוצה לומר - היסודות לקשר אחורי סביר, בטח ביחס למה שהפועל ת"א שואפת כרגע(לא הסכום ששולם עליו) - נמצאים שם, אבל זה לא יקרה. כשהוא לא מנסה לעשות דברים שהוא לא יודע כמו לכדרר מקילומטר והוא מתרכז בעבודה שחורה - יש ניצוצות, אבל מעל כולם אביחי ידין.

זה מאוד פאתטי לבוא בטענות לסגנון המשחק של הפועל או כל דבר אחר, עדיף לחיות מכוער מאשר למות יפה. יש קבוצות שכאן באו לשחק התקפי בטרנטר ולא ביזבזו זמן?

מסכים לגבי השיפוט, כבר אמרתי שכל 50\50 הלך לטובת הפועל, אבל השופט לא הכריע את המשחק והפאניקה של שחקני באר-שבע אחרי כל שריקה הייתה מיותרת, הם נגררו למה שהיה נוח להפועל.

טעות של ברק בכר לפתוח עם גאדיר ולא עם בן שהר לטעמי אבל גם מה שהיה על המגרש היה אמור להספיק. בואו נהיה כנים, באר-שבע יצרה הרבה מצבים די מוזרים, בוזגלו מנסה להגביהה מקילומטר ואיכשהו זה מסתובב לחיבור, הגול הגיע מטעות של הרוש. ברור שהגיע לה לנצח אבל זה לא הכדורגל שהיינו רגילים לראות ממנה. ברק בכר היה עם שקט נפשי במעמדים הרבה יותר חשובים. זה הזכיר את הלחץ בבאר-שבע בתחילת הפלייאוף בעונה שעברה.

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מי בא בטענות לשיטה של הפועל תל אביב? נתנו אחלה משחק, בכר לא דיבר על הפועל תל אביב מילה רעה ובצדק, אחלה של משחק של הפועל תל אביב.

14. yakov_y YNWA

ג׳ון אוגו - כניסה מכוונת לרגלים של רייכרט, מחיאות כפיים לשופט ונוגע בכדור ביד ומסיים משחק בלי אדום.

amn אוהב/ת את זה.
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני לא מבין את אוהדי באר שבע כאן או בכלל. המשחק בקלות יכל להיגמר ברביעייה או חמישייה לטובתכם, הפועל הבקיעו ממצב וחצי. לא חייב לחפש את מי לבקר, באמת שהיום לא ראיתי משחק שקרוב להיות רע מצד ב״ש. פשוט חוסר מזל.