מחזור 15 בליגת העל: ב"ש גוברת 1-2 על מכבי ת"א בבלומפילד

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nave, Dec 18, 2015.

1. alexshw Member

קבוצה עם IQ מינוס 200. עזרא יעביר את עצמו עד המוות.
    טריליון איבודי כדור.
    הכי גרוע שעונה הבאה הם יהיו באותו מקום בדיוק עם שחר כבעלים.

אגב סאלה פוטר עם נקודה פחות מרוני לוי. סתם לידע כללי.

EsheD likes this.
  2. Sturridge Member

הוא רק נהיה גרוע ממשחק למשחק. לפחות שינסו להראות שהם מתאמצים לתקן.

אני אגב הייתי בעד שסטויקו ירוץ עם הכדור עד הרחבה של כפר סבא, גם ככה כנראה הדריבל שלו יותר טוב משל כמה שחקני התקפה בחיפה.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

תוצאה מוצדקת.
    על האפסים שאמורים להיות שחקני חיזוק ובפועל הם שחקני חיזוק ליריבה אני לא מעוניין לדבר. מי שאיכזב אותי הוא סטויקוביץ' עם משחק מאוד לא ברור.

oranfu and de Middenweg like this.
  4. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס, זה לא רק עזרא. עטר ופלט גם צריכים להבין שהם לא לבד במגרש. היום הם היו הרבה יותר גרועים מעזרא. כנראה שההתנהגות הזאת גם גורמת שהקבוצה לא ממש מתחברת ואנחנו מתקשים להבקיע. זה כאילו מעודד שהצלחנו לפי הסטטיסטיקה לאיים לא מעט על שער היריבה, אבל כפ"ס גם קיבלה מספיק הזדמנויות בשביל לנצח. זהבי לבד היה מבקיע היום שלושער...

אני מקווה שנשחק בפלייאוף התחתון. בשביל שחר אני מקווה שנרד.

5. DRORIKO Member

לא מתאימה לך דמגוגיה.זה הרי ברור שאנחנו עם 20 נקודות בגלל פתיחת העונה הנוראית שבה לא הבקענו איזה 5 משחקים ברצף. אצל סאלה לעומת זאת נראינו רע לאורך כל ה-15 מחזורים,וגם הנצחונות שלנו הגיעו בטעות. תסתכל על המחצית השניה הערב,לא נראינו כמו בארסה, אבל ראית כדורגל שלא ראית אצל סאלה. סאלה הוא המאמן הכי גרוע שדרך במכבי חיפה, וזה הישג מרשים כי זאת קבוצה שעברו בה ראובן עטר,אריק בנאדו ודושאן אוהרין.

ועוד משהו, בסדר תפטר את רוני. את מי תביא בדיוק? את בלבול שאתה לא סובל? את אלישע לוי? את דרור קשטן? הם כן יעשו קסמים? הקבוצה סך הכל לא רעה, ואם עטר או אוברניאק היו מנצלים הערב את המצבים שלהם ברחבה היינו מדברים עכשיו אחרת. צריך חיזוקים פה ושם,וכבר כתבתי עליהם למעלה,אבל זאת בטח לא קבוצה שצריכה זעזוע, בטח לא בעמדת המאמן.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכול אלה שחושבים שעזרא שחקן ..הוכיח בפעם המי יודע כמה הוא שכונה ולא חכם,גם הוא מצליח אישהו תמיד לעשות את הפעולה הלא נכונה. דגני גם עם משחק מעצבן שום הגבהה אית מוצלחת ולא מעט איבודים. נראנו פשוט זוועה.
    דרינציץ גמר את הסיפור שלו וטוב שככה. ערן ביטון צריך לקבל הזדמנות

Bluekipper likes this.
  7. alexshw Member

או פלט, נהדר. דוגמא מעולה לחוסר מושג כללי במועדון איך לבנות קבוצה. זה גם חלוץ שהגיע ברגע האחרון גם לא מה שהקבוצה צריכה. היא לא יודעת להפעיל אותו, אין לה מגביהים מספיק טובים. אין משחק התקפה נכון, לכן אין הרבה תועלת ממנו.
    מכבי חיפה צריכה חלוץ שיהיה גם טכני וגם סקורר.
    שוב מעניין את שחר רק איך לחסוך אלא אם צריך לעשות טובה לחברים וככה זה נראה.
    אין איש אחד במערכת שיודע איך הסגל צריך להראות. בושה.

oranfu and de Middenweg like this.
  8. DRORIKO Member

נטע לביא אגב מצויין. רוני שלא כהרגלו זרק ילד למים העמוקים ועד עכשיו הוא בהחלט מוכיח את עצמו.

oranfu, EsheD and de Middenweg like this.
  9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גדול. המראיין בשרות בניון או משהו כזה? הוא מאד רוצה לשמוע מרוני לוי או חן עזרא מה דעתם על הקהל הכאילו לא תומך ומקלל. אני אומר שיגידו תודה שהם לא משחקים למשל בלאציו כי שם האוהדים לא כל כך סלחנים לשחקנים. הגרעין הקשה לא חושב פעמיים לאיים על השחקנים כך שהמראיין לא צריך להתבכיין. מבחינתי האוהדים תומכים וסבלניים בצורה בלתי רגילה. מכבי חיפה אמוה להיות קבוצת צמרת, לא מועדון שלאט לאט נראה כמו קבוצת תחתית.

דרור, נטע לביא מראה בנתיים המון חוזק מנטלי כי לשחק עם מוגבלים כאלה זו באמת משימה לא פשוטה. לבחור יש כשרון, כרגע הרבה יותר מריאן ועטאא ובאמת כולי תקווה שהוא ממשיך ככה.

ומילה אחרונה על דרינציץ'. שיקח מטוס ויחזור הביתה. רוני לוי נתן לו מספיק הזדמנויות, ככה לא מתנהגים.

EsheD likes this.
  10. DRORIKO Member

האולטרס של לאציו הם נאצים מסריחים, כל שחקן על הפלנטה צריך להגיד תודה שהוא לא משחק שם

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קרענו אותם 1:1.
    ועכשיו ברצינות. זה התחיל רע, המשיך ורע והיה צפוי שגם ייגמר רע. אנחנו כלום ושום דבר, ואם במקום להפסיד לבני יהודה וכפר סבא אנחנו מוציאים מולן תיקו זה המדד השתפרות של רוני לוי זה אומר הכל על המועדון הזה.
    סטנובייץ היה עושה את כל השגיאות האפשריות, אין ספק בכלל, אבל הוא לפחות היה גבר. אמר בסוף כל משחק ששיחקנו חרא. שהוא יודע שהוא מאכזב את הקהל הזה. הוא הציע להתפטר פעמיים, השם שלו גם עלה פעם אחר פעם. והעונה? רוני לוי עם אותו המאזן בדיוק וכמה "מפתיע" שלפטר אותו זאת אפילו לא אופציה שנשקלת.

oranfu likes this.
  12. DRORIKO Member

עוד פעם,פיטרת את רוני לוי, את מי אתה מביא? את פאולו סוזה?

13. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

משהו זר שלא ייתעסק לי בהכל חוץ מבקבוצה.
    ומעבר לזה, משהו שבאופן אובייקטיבי יישפט על פי היכולת המקצועית שלו ואיך הקבוצה ניראית, ולא על פי הפרשנים והעיתונאים.
    מצד שני, כל עוד שחר ממשיך להיות במועדון הזה אין כאן באמת תקווה שמשהו יישתנה אז אין לי באמת חשק שוב לדון בזה.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק הקטע דרור, יש מספיק קבוצות בעולם עם אוהדים שלא היו מקבלים כזו הדרדרות. אני לא תומך באלימות, אבל מבחינתי כבר מזמן הקהל היה צריך להגיד משהו על מצב הקבוצה. עם התקציב השני בליגה ככה להדרדר? אנחנו בכלל לא פקטור בצמרת. בשבילי כאוהד מכבי חיפה זה כבר מזמן עבר כל גבול. לא מעניין אותי מה יקרה הלאה, אני לא רוצה יותר את שחר והחברים שלו בקבוצה. אני מודה לו על כל השנים היפות, אבל האיש לא רוצה יותר להצליח.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

המזל של לוי שאין אלטרנטיבות בשוק. האמת שאני די מרחם עליו הוא בסה״כ מאמן טוב שנתקע עם שחקנים פח ונשיא שמכתיב לו עם מי לשחק.

חייב גם לציין מאוד אוהב את התגובות של עטר באמת רואים שאיכפת לו וכואב לו על היכולת אבל ראבק הוא תוקע את המשחק כשהוא מתמזמז עם הכדור. זה שאין לו עם מי לשחק זה לא אומר שלא צריך למסור הזמן. תמיד עוד הדריבל הקטן לפני המסירה וזה הופך אותו ללא תכליתי .. כשהוא ישנה את זה הוא באמת יוכל לתת קונטרה לזהבי.

de Middenweg likes this.