על איזה ארוע אתה מדבר? על "קללת" רפי דהן או משהו כזה? אולי שחר מקבל הוראות מלמעלה להרוס את המועדון? מה שאני חושב על התקשורת הישראלית החובבנית אני מעדיף כרגע לא להגיד הרבה. כן, אלה שכותבים על "מקורות בקבוצה" או "שחקנים שאמרו ככה או ככה". אני לא רוצה לראות אלימות, אבל דחילכ יש גבול לכל תעלול.
על מה הוא פסל את השער? רחמים כלפי מכבי חיפה כנראה כי פאול לא היה שם(ברקע דוס-סאנטוס מחבק שם שחקן אגב). מהצד השני מכבי חיפה מבקיעה וזה 3-1 במקום 0-4, לא שזה ישנה משהו כי חיפה גמורה ולא תחזור גם אם ישחקו עוד 200 דקות אבל נמאס שהשופטים הישראלים מתאימים את החוקים למשחק ולא את המשחק לחוקים. מזכיר לי את המשחקים שלנו נגד סכנין שהשופטים מתעקשים לא להוציא צהובים כדי "לא לחמם את האווירה" ולמעשה רק מסכנים את השחקנים ופוגעים בערך הספורטיבי של המשחק.
מה מותר? מרחם על חיפה? ראיתי את ההילוך החוזר 10 פעמים לא הצלחתי להבין על מה הקוון סימן ועוד שהשופט רחבה והראשי היו קרובים ממנו החלטה מוזרה
@Ajax Amsterdam אלכס כבר החזיר לך תשובה. אי אפשר להשוות בין הקבוצות ולמשברים שעברו. שחר מדרדר את הקבוצה לכיוון הליגה השנייה מצב שאייאקס בכל השנים האלה ממש לא התקרבה אליו. עם הכסף שיש לשחר מינימום מקום שלישי זה מתבקש. כבר שנים שהוא אפילו לא מתקרב למקום הזה.
אולי יאשימו אותי בשכתוב ההסטוריה אבל כל בעלים עשיר כמו שחר שהיה לוקח את מכבי חיפה ב - 1992, היה מצליח הרבה יותר ממנו. השיא של שחר היה כשהבעלים הכי רציני בליגה מולו היה סמי סגול ושותפיו. ומילא זה, מצב קבוצות אחרות בעיה של קבוצות אחרות, אך הוא לא ניצל את התקופה כדי לפתח את המועדון, כי הוא תמיד ראה במועדון קודם כל במה לפיאור עצמי. כשהגיעה תחרות יותר גדולה הוא התפרק לחתיכות והתחיל להסריח ברמות של אלי זינו. שחר הוא אלי זינו רק עם יותר כסף. תנו לו עוד כמה שנים ואנחנו גם נגמור כמו ב"ש ב - 2006-2007.
שי, האירוע היה איזה אירוע עם הקופים או משהו כזה, לא זוכר בדיוק. מתי יש תקופה כזאת שמבחינה דתית אסור כביכול שיהיו שמחות? קיצר, איזה שטות מטומטמת שאנשים שתקועים לפני אלפי שנים בחרו כסיבה לקריסת המועדון.
שמע, היו חבר'ה שעלו לקברי צדיקים, לא? רואים שזה עזר...כל אחד יאמין במה שהוא רוצה, עם זה ממש אין לי בעיה, אבל ברגע שאתה הופך את הדת למשהו שבעיניי זול אז זו התוצאה. מבחינתי הרבה יותר יעזור אם שחר יעזוב את תפקידו למישהו יותר שאפתן וראוי. בשביל זה לא צריך לעלות לשום קבר.
קשה לי להאמין שזה יקרה כי בגלל הגב העצום של מכבי חיפה מהתקשורת שיוצר המון באז וזה יכול להוביל להבאת בעלים חדשים אחרי עידן שחר. אני אומר את זה כי בסופו של דבר,מדברים הרבה מאוד על ה"כישלון" של מכבי חיפה כאילו זו קבוצה שעל סף הירידה לליגה א'.משהו שלא ראיתי גם כשהפועל ב"ש והפועל ת"א ירדו ללאומית.
זה בגלל ששברנו את הרגל לרפי דהאן. ב"ש ירדה ללאומית עם אלי זינו(ב - 2004/05) ובכלל ידעה אפילו שם מלא עונות עלובות. זינו השמיד את הפועל ב"ש וזה מועדון מכובד, עם הסטוריה וקהל. גם פוטנציאל קהל.
מכבי חיפה=מכבי תא בכדורסל(מבחינת יורוליג). אם עסקינן באלי זינו אז אתם חייבים להחריף את המחאה כדי ששחר אלך. במחאה נגד אלי זינו הייתה תקופה שרק 70 אוהדים היו במשחק