מחזור 14 בליגת העל: 4 משחקים מסתיימים ללא שערים ; ב"ש ות"א מנצחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏11/12/15.

1. yedidel Member

פלט שחקן מעולה שכמו הרבה לפניו דועך במכבי חיפה (ועדיין יש לו יותר שערים מכולם שם לא?)

אני מסכים עם עידן. שפלט היה אצלנו היו שורקים נגדו בכל מאבק על כדור. זה קורה גם לא מעט עם אוגו היום. השופטים פה משתפים פעולה עם הכדורגל בלרינות, אחרי זה אנחנו מתפלאים למה בנבחרת אנחנו כל כך לא פיזיים.

2. alexshw Member

יש לו 3 כמו לדקל. לעטר יש 4.
    דווקא מול פלט שורקים לרוב בצדק(פרט לאותו פנדל בדרבי שהוא באמת לא עשה כלום). לא מבין למה הוא משחק ככה. זה טפשי. איבדת את הכדור תן אפשרות ללחוץ.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  3. DRORIKO Member

אגב חלוצים, מה עם רוקביצה באמת? החלוץ הזה שכולם מהללים מקיר לקיר סוגר כבר 6 משחקים בלי שער. ומדובר בשחקן שנבחר על ידי רבים לזר הכי טוב של הסיבוב(מה שגרם לי להיעלב קשות בשם אוגו). כנראה שכשקבוצה טיפה מצופפת נעלם ממנו כל העוקץ. מעדיף את פלט עליו בכל מקום ובכל שעה.

4. קשר שמאלי Member

3 שערים, ואוו. תורג'מן בדקות שפלט שיחק היה מבקיע יותר

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

מצחיק שאתה מזכיר את תורג'מן שגם עליו הגנתי פה מפני ההמון הזועם.
    אבל למה אתה לא מזכיר שמות אחרים? למה אתה לא מזכיר את שכטר שכשהוא היה החלוץ המוביל לא הבקענו במשך מי יודע כמה משחקים? למה אתה לא מזכיר את גוזלן שלמרות כל ההזדמנויות שקיבל העונה עדיין לא מצא את הרשת?

6. Hapoel_Tel_Aviv Member

ברוכים הבאים לכדורגל הישראלי, ענף שהשקר בינו לבין שערים הוא לא קיים.

היום סוף סוף גיא לוי נתן ליחזקאל לשחק וזה התבטא בקצת יותר מצבים להפועל אבל גם הוא לא חלוץ טבעי ולקה בבעיטה.

הפועל ת"א עם 5משחקי בית ברציפות (1 מתוכם בנתניה) ללא שער.
    ב3 משחקי הבית האחרונים של הפועל בבלומפילד הובקעו 0 שערי שדה ושער 1 מפנדל.
    שער השדה האחרון של הפועל ת"א היה נגד הפועל ב"ש אי שם בגארבג' טיים במחזור ה8.

וכמו שגיא לוי אומר, עם כמה שהפועל גרועה, מתחתיה מבחינת ניקוד יש סכנין, ק"ש , הפועל כפ"ס, הפועל חיפה, הפועל עכו ומכבי נתניה מתחתיה, ומתוך זה יורדות 2, אפשר להוסיף למעשה קבוצות גרועות אבל קצת פחות כמו מכבי חיפה,בני יהודה,הפועל רעננה,פ"ת ובית"ר שנחשבות כאן לקבוצות צמרת למרות שהם משחקות רע.

@alexshw אני בטוח שב2009 לא היה כמות משחקים כזאת של 0-0 למרות שממוצע השערים היה נמוך. מקווה שאולי אורי קופר ודומיהם יכינו טבלה שיראה בכמה משחקים בעונות שלפני ההגדלה נכבשו 0 שערים ובכמה נכבשו 1-2.

וזאת הבעיה בליגה הזאת, אפילו ליגה של 10 כבר לא תעזור כאן וגם לא הוספת זרים למי שחושב שכן.
    הממוצע משקר כי קבוצות כמו חיפה מפרקות קבוצות כמו עכו 0-5 ומכבי 0-4 את בני יהודה וזה מעלה משמעותית את הממוצע.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/15
  7. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הבחירה ברוקאביצה סתם הייתה מגוחכת, שחקן שנתן 2 וחצי משחקים באמת טובים ולא יותר מזה. מדובר בשחקן איכותי, אין ספק שלא, אבל מה שהציג לאורך כל הסיבוב? אוגו בכמה מדרגות מעליו, גם את נוואקמה הייתי בוחר לפניו, וזה עוד לפני שחשבתי על זרים מקבוצות אחרות. מדובר בשחקן נהדר שלא שמר על עקביות לאורך הסיבוב.

8. עידן444 Member

ח׳ברה, לא הבנתם אותי. אני לא מדבר כעת מקצועית אלא על הביקורות לגבי המשחק המלוכלך. אמרתי שכשרואה את סיסאיי אני לא מתפלא שפלט ואידריסו שדי דומים לו מבחינת הגודל- מאבדים את קור הרוח וקצת מרביצים... לדעתי זה יקרה גם לסיסאיי בסוף כי ההגנה מהשופטים במקרה שלהם שואפת לאפס! להם(הכוונה נגדם) מותר לעשות הכל... כשהם רק עושים תנועה חדה המשרוקית בפה באופן אוטומטי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

9. DRORIKO Member

שלא תבין,יחזקאל הוא כשרון. אבל כמו שאתה אומר הוא לא חלוץ. למעשה גיא די במצוקה, כי אין לו אף חלוץ בסגל. אז פעם הוא מנסה את יחזקאל, פעם הוא מתפרע ומנסה את רייכרט, אבל הכל מחוסר אונים. הוא פשוט נפל לקבוצה שנבנתה באופן אוטיסטי. לא סתם כשהיה את הדיון על גוטמן אם להגיע להפועל או לא אמרתי שאסור לו בתכלית האיסור כי זאת התאבדות למאמן במעמדו. גיא לוי נפל בחכה. זה לא בית"ר של שנה שעברה שנבנתה על ידי קורצקי ואוזן בצורה נהדרת וגיא יכל לקטוף את הפירות. הפועל היא עיי חורבות.

10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו איזה אובססיה יש לך לבית"ר, תיגש עם מרשם לבית המרקחת הקרוב לביתך אולי יביאו לך משהו נגד זה.

אין טעם לשחק עם רוקאביציה חלוץ כל עוד אין קשר מאחוריו שיפעיל אותו וכל עוד עומר אצילי בצד ימין ובצד שמאל משחקים לידור כהן וגבאי הלא היעילים ובקישור משחקים 3 קשרים שלא יכולים למסור קדימה אז אין לך למה לצפות ממנו להבקיע בצרורות.

11. Hapoel_Tel_Aviv Member

ומכל האלתורים האלה הכי פחות רע זה לנסות את יחזקאל.

12. JR-Riquelme Member

רוקאביצה שחקן שלא מתאים לאף תפקיד במערך הזה של ביתר. לא דריבליסט ויצירתי מספיק לאגף ולא פיזי וחכם לשחק חלוץ רחבה. חלוץ שני יכול להיות מצוין בשבילו לטעמי.
    קישור הגנתי מדי שלא יודע ללחוץ קדימה(צעירי דווקא הפתיע אותי ושיפר מאוד את ההתקפה שהוא נכנס, שיחק לעומק) וקבוצה שלמה שמחכה לקסם מעומר אצילי.

13. DRORIKO Member

פשוט יש לי אלרגיה קשה לפופוליזם,אפשר מרשם באמת?

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/15
  14. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

השנה הליגה באמת חלשה מהרגיל.
    זה מה שקורה כשמקבלים החלטות מפגרות. כל מי שהתלונן על מעט שערים בליגה קטנה יותר שתירצו עם כל מיני הנפצות כמו "מפחדים לרדת" מקבל את זה כעבור כמה שנים בליגה גדולה יותר כי הסטטיסטיקה מתיישרת. אין כאן מספיק שחקני כדורגל בשביל כמות כזו של קבוצות בכל ליגה, ועכשיו גם מתנגדים לזה שיהיו פה יותר זרים עם כל מיני הסברים מופרכים.
    מתעסקים כאן בקקה ולא בכדורגל ואז עוד מתלוננים על הכדורגל.

15. DRORIKO Member

יחזקאל לא חלוץ. לא ראיתי שום שיפור בהתקפה של הפועל היום,ובטח לא משהו שאפשר לייחס לטובתו של יחזקאל. במקום להשקיע את הכסף במיליון קשרים/קיצונים הפועל היתה צריכה להביא חלוץ אמיתי. החלוץ הטבעי היחיד שלכם בסגל זה דודו ביטון.