מחזור 14 בליגת העל: 4 משחקים מסתיימים ללא שערים ; ב"ש ות"א מנצחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏11/12/15.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שראיתי אנטל הפיל אותו לדשא, לזכותו של פפיר יאמר שהוא יישר קו עם השחקנים של שתי הקבוצות, הם פוחדים לתקוף כדי לא להפסיד והוא פוחד לשרוק כדי לא לטעות.

משחק עלוב, כ"כ הרבה שחקנים לא טובים ולא מוכשרים על מגרש אחד שזה לא להאמין.
    אצילי היחידי שהראה פה ושם שהוא שווה יותר מזה אבל גם הוא היה במשחק לא טוב בדומה לכל השאר.
    ההחמצה של לידור כהן לפני הסיום מעליבה את האוהדים ששילמו כרטיס על המשחק.

לבית"ר חסר שחקן במרכז הקישור ועוד חלוץ רחבה.
    צעירי פה ושם הראה שהוא יכול לצאת יפה קדימה ולהיות האיש הזה במרכז הקישור שדוחף קדימה אבל אפשר למצוא טובים ממנו.
    בהתקפה של בית"ר רוקאביציה, לידור כהן וגבאי הם חלוצים נסוגים(גבאי החלש ביותר מביניהם), דראפיץ' צריך חלוץ 9 פיזי(כמה שנים כבר בית"ר צריכה חלוץ מהסוג הזה?) כדי לנצח משחקים כאלה.

2. alexshw Member

כבר לפני 3 שבועות נפתח

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

5 משחקים, 4 תוצאות של 0:0

ושמשהו כבר יכבה את האור.

David De Gea, oranfu, Love Is Red ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  4. DRORIKO Member

הנאום שלו פשוט הזוי. הוא באמת לא מבין למה מתמקדים רק בהפועל ולא בחצי ליגה. אולי כי להפועל יש את התקציב בין הגדולים בליגה? אולי כי הפועל הביאה 2 שחקנים מנבחרת רומניה, את אנטל שהיה בין הזרים הטובים בעונה שעברה, ואת רייכרט במיליון ומשהו שקל? קבוצות כמו עכו,נתניה וסכנין אלה קבוצות שעושים להם הנחה כי אלה קבוצות שחיות מהיד לפה, הפועל היא ממש לא המקרה הזה. לא מגיע לה שום הנחה,בדיוק כמו שלנו לא מגיע.

מה שכן הייתי מסכים עם גיא, אם היה אומר אותו(ומובן למה לא אמר) זה שהאשמה היא לא עליו אלא על האידיוט שבנה את הקבוצה. הוא זה שצריך לקבל את כל החצים. גיא במועדון בקושי שבועיים.

5. Bon Argumentum Ad Hóminem

בניגוד למה שחושבים, גם את אלי טביב עוקצים. 1.2 מיליון על לידור כהן. עקיצה כזו לא הייתה מאז הדבורה מאיה.

6. oFiRzZz Member

שוב פעם אני אגיד זאת נתניה הגרועה ביותר שראיתי מאז ומעולם .
    ההגנה עוד בסדר אבל משחק ההתקפה שלנו נע בין לא קיים למזעזע .
    עם חלוצים כמו סיאסי ואבידור אי אפשר לנצח משחק גם בליגה א' דרום .
    זה הגיע למצב שאחרי עוד נפילה של סיאסי אני והאוהדים שמסביבי התחלנו
    לצחוק במקום לצעוק או לתפוס את הראש . קבוצה מצחיקה .
    לא מבין למה לא מנסים לתת צ'אנס לאחרים , גם ככה אין מה להפסיד .. ההתקפה
    הזאת לא תשים גול גם עוד 5 משחקים .
    אגב אבידור , חבל לי עליו כי והא נותן 150% כל משחק , אבל יש עליו קללה , גם מול
    שער ריק מטר מהשעה הוא יחטיא .

abcd ו-Love Is Red אוהבים את זה.
  7. קשר שמאלי Member

אין מצב שטביב שילם עליו סכום כזה

8. Love Is Red Member

שבת של אפסים עכשיו מתחילה.
    על אחד מבין כל אחד מציע זה נול המסך וזה מן היציע הנה זה קורה אז אף מילה של שבת אפסים עכשיו מתחילה...
    זה מה שהמחזור הזה מוציא ממני בתור חובב של כדורגל ישראלי...
    שבת של משחקים מגעילים...

9. DRORIKO Member

והכי גרוע זה שבגלל שטביב לא רוצה "לצאת פריאר" הוא מכריח את המאמנים שלו להרכיב אותו כדי שלא יצא שהוא שילם עליו סתם. היה לו הרבה התכסחויות עם קורצקי על זה, זה בין הדברים שהובילו לפיטוריו.

10. עידן444 Member

ראיתי כאן יותר מוקדם את הביקורות על פלט ואני זוכר את הביקורות על אידריסו. לדעתי השחקנים במימדים הללו פשוט עוברים התעללות עם אפס הגנה מהשופטים. לעומת זאת כל נגיעה שלהם בשחקן יריב מלווה בשריקה אוטומטית. אני רואה את זה השנה מצוין על ממדו סיסאיי שלנו. קופצים עליו, תופסים אותו, נכנסים בו והמזל שלו ושלנו שכנראה מדובר בילד טוב שלא מחפש לעשות מניפולציות ויודע לשמור על פאסון(אולי גם כתוצאה מבטחון רעוע)- אם היה לו את הטמפרמנט של קאיודה לדעתי בכל משחק הוא היה מורחק. מניח שפלט, שזו לא השנה הראשונה שלו כאן, הבין שכדי לשרוד הוא צריך שיפחדו ממנו... לגבי אידריסו אני לא מספיק מכיר אבל נראה לי שגם הוא לא סתם היה פצצה מתקתקת על המגרש...

Sent from my iPhone using Tapatalk

hbs7 אוהב/ת את זה.
  11. alexshw Member

נתחיל מזה שאידריסו בא לכאן לפנצ'ר בחורות ולא לשחק כדורגל.
    לגבי פלט זה שחקן שצריך מאוד להתאים את הקבוצה אליו. אני רואה אותו דבר מפלט כמו בב"ש אבל קישור שונה לחלוטין.
    בוזגלו אחד מה היה שווה?
    במכבי חיפה אין בניה אמיתית. זה טלאי על טלאי. אין מי שבאמת מסתכל על איך אמור להראות הרכב וסגל.
    אפילו אין מי שיגיד לפלט להפסיק לשחק עם הידיים.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/15
    EsheD אוהב/ת את זה.
  12. קשר שמאלי Member

פלט הוא חמור גארם חסר כישרון
    גם בבאר שבע הוא היה חלש.

13. DRORIKO Member

קודם כל פלט מאז שהגיע,והוא לא פה כל העונה,כבר עם 3 שערים ועוד איזה בישול או שניים. אז זה כבר עושה אותו יותר טוב מאידריסו.
    דבר שני,כן היה לו משחק רע היום, אני לא אבי נמני שמגן על השחקנים שלו גם אם כבשו 3 שערים עצמיים באותו משחק. רק שבניגוד לכמה חברים פה אני לא אחתוך אותו לחתיכות אחרי משחק אחד. נכון שמאז שהגיע היו לו דקות מתות, אבל גם היו לו באותה מידה דקות טובות. אני חושב שזה שחקן עם איכות שיכול לתרום לקבוצה.

14. Love Is Red Member

פלט הוא דווקא שחקן לא רע אבל פיזי בצורה מטומטמת מדיי...
    סיסיי גרוע ומזכיר יותר את אידריסו מבחינת יכולת...

15. Raulito Madridista

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12376243_865716443544524_4588597421657162366_n.Xxx?oh=9f8ae3aefe2b93b962dda4c94053a1b8&oe=56D76792

ואחרי זה יבוא הליצן ויגיד שהליגה פה לא חלשה.

- אנטי כדורגל מובהק היום בין הפועל ת"א לבית"ר ירושלים בבלומפילד. כמו שלא היה אפשר לחוש מי הקבוצה המאחרת ומי קבוצת החוץ - ככה לא היה אפשר לחוש מי קבוצת צמרת שקרובה-קרובה למוליכות ומי קבוצה פח שמפחדת מהצל של עצמה. שגיב יחזקאל קיבל בידיוק צ'אנס אחד כדי לכבוש והחמיץ אבל למרות שנכשל בדבר הכי חשוב הוא הוכיח שוב בכל פעולה על כר הדשא עד כמה הוא כישרוני ברמה רמות ממה שיש לנו, בושה אם לא ירוצו איתו עד סוף העונה. יותר מדי אגואיסטים יש בקבוצה הזו ואני מתחיל להתעצבן. לפחות לא ספגנו עם השוער בדיחה שלנו וגיא לוי היה אמיץ בסוף וניסה לשחק עם שני חלוצים. הכי טוב בבית"ר? לינגאנה.