מחזור 14 בליגת העל: 4 משחקים מסתיימים ללא שערים ; ב"ש ות"א מנצחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏11/12/15.

1. alexshw Member

10% מהכרטיסים צריכים להעביר ליריבה, יש בטח עוד מקומות שנשארים פנויים כדי שיהוו חוצץ. התפוסה כמעט מלאה.
    אם מכבי חיפה תמשיך בדרכה מסכים שהממוצעים ירדו.
    מכבי חיפה עם בעלים תחרותי מסוגלת למלא גדולים מזה משמעותית. תאמינו לי.

2. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב, אתמול זועבי לקח שתי הצלות אדירות ממליקסון, אבל כמו מזרחי וההתנהגות שלו בגול, האופי של הישראלים הצעירים בארץ הוא פשוט גרוע, וזה כולל את זועבי.
    אחרי הגול של אוגו זועבי איבד את זה. בעט בקורה, בדשא, קילל את הקהל, בשלב מסוים גם בעט בבקבוק מים שלו בעצבים לתוך היציע. אחד מהאוהדים זרק עליו חזרה את הבקבוק (אותו אוהד אגב נתפס ונעצר לפי מה שראיתי), וזועבי בתגובה לקח את הבקבוק והעיף אותו שוב לקהל. היה צריך את ההתערבות של השופט הרביעי כדי להרגיע את זועבי (שהבנתי שבסיום המשחק התנצל על ההתנהגות שלו וטען שזה קרה בגלל סערת הרגשות).
    ועדין, אם האוהד צריך להענש על ההתנהגות, מה עם זועבי?

0:37 בסרטון -

3. Drama Guest

ג'ורדן פוצ'ה נתן 10 בחצי עונה אם אני לא טועה

4. Roma מנהלים

Sir Alex Ferguson ,

בקשר לסיפור שלך, שני הצדדים צריכים להיענש אבל הפתרון הוא חינוך וענישה וזה לוקח שנים על גבי שנים ובמדינה כמו שלנו זה לא יקרה ולכן הפתרון הקל מוצג למטה בתמונה:

http://images1.calcalist.co.il/PicServer2/20122005/544014/bundesliga-fc-union-berlin-rb-leipzig_l.Xxx

אנשים באים לראות כדורגל מאהבה ואי אפשר לתת לכמה חוליגנים להרוס את הדבר הזה.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא הפיתרון וזה מזכיר יותר מכלאה מיציע כדורגל.
    הקהל של הפועל באר שבע לא הדליק השנה אפילו אבוקה אחת או רימון עשן אחד בגלל שיתוף פעולה שקיים עם המשטרה והראה שאפשר גם אחרת. שאם מתייחסים לקהל כמו בני אדם ולא כמו חיות אז הם מתנהגים כמו בני אדם.
    אני זוכר שני משחקים בבלומפילד שבהם הפועל באר שבע הפסידה למכבי ת"א במשחק עונה וכל הקהל של באר שבע בסיום מחא כפיים לסוזה בזמנו ולקרויף בשנה שעברה והם מחאו לנו כפיים חזרה.
    מי שמתנהג בכבוד עם הקהל מקבל כבוד בחזרה.
    לא יעלה על הדעת ששחקן כדורגל, לעיני השופט הרביעי, יבעט בקבוק לעבר האוהדים, יקלל את האוהדים, ואחרי שהבקבוק נזרק חזרה ירים אותו ויזרוק אותו בחוזקה פעם נוספת לקהל ללא הבחנה ומי שיצא אשם הוא הקהל.
    שחקן כזה הייתי מרחיק לפחות לחודשיים עם קנס כספי גבוה מאוד על מנת שמקרה כזה לא יחזור עוד. את האוהד אגב הוציאו מהיציע באותו הרגע ולקחו אותו לחקירה והקבוצה כבר הודיעה שהוא יענש בחומרה. גם השחקן צריך להיענש בחומרה. אין מקום לאיפה ואיפה והגיע הזמן שגם שחקנים שמתגרים בקהל או נוהגים באלימות לקהל יקבלו עונשים חמורים.

6. Roma מנהלים

אם אתה רוצה להיות תמים אז בבקשה.

אין ספק שבמקרה הזה הקהל של באר שבע יצא נקי לדוגמה אבל אופיר מזרחי טוען שאוהדי באר שבע קיללו וירקו לעברו. אם זה נכון אז גם הקהל של באר שבע לא נקי. אני איתך זועבי צריך להיענש בדיוק כמו האוהד של באר שבע אם לא יותר. אני גם מסכים איתך בעוד נושא, הקהל של באר שבע הוא באמת מצוין ברובו אבל שאר הליגה זאת הבעיה וצריך לפתור את זה.

הקהל לא מקלל ומגדף שחקנים? לא זורקים חפצים על מאמנים ושחקנים? אלימות בין מחנות אוהדים?
    אני רואה את הקומץ ודגש על הקומץ של נתניה, בני יהודה, חיפה , בית"ר והפועל(עלו בראש) שכבר כמה מחזורים לא מפסיקים לקלל ולגדף שחקנים ומאמנים. אם הייתי נשוי עם ילד לא הייתי רוצה ללכת למשחק של הקבוצות האלו, נכון לפעמים אין אלימות אבל גם קללות לא מקובל עליי בתור אבא עם ילד במגרש. אין מה לדבר על שירי העידוד של חלק מהקבוצות זה ביזיון ברמה אחרת בכלל.

7. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני הייתי במשחק, ישבתי בדרומי, ואני אומר לך בוודאות שאף אחד לא ספר את מיזרחי (או את זועבי) לפני ההתגרות שלהם. לא רואים בקריית שמונה איזה יריבה גדולה או משהו, הם גם הביאו אולי חמישה אוהדים איתם, ולכן המשחק הזה בלי שום יוצרות מיוחדות מבחינת הקהל שלנו.
    שוב, לא מצדיק את האלימות ואני חושב שלא משנה מה השחקן בדשא עושה זה לא מצדיק אלימות, אבל שני המקרים התרחשו ממש סמוך אלי ולאיפה שישבתי ביציע ושניהם הגיעו למה שהגיעו בגלל שהשחקנים החליטו להתגרות בקהל. רק הפך את הניצחון אתמול למתוק יותר.

8. $zinedine zidane$ Member

אז גם מכבי עושה את העבודה ומנצחת 2-0 בדוחא לפני משחק העונה המטורף שהולך להיות במחזור הבא.
    ראייקוביץ' בעוד משחק מצוין בין הקורות עם הצלה של שער בטוח ומשחק חף מטעויות, כל הכבוד ילד.
    ההגנה במשחק קצת פחות טוב נתנה לסכנין לייצר יותר מידי מצבים מסוכנים והיום החלש יחסית שתפסו אלברמן ואיגבור לא תרמו לעניין.
    בהתקפה זהבי כרגיל מעל כולם, שחקן נהדר וסקורר אדיר. טכניקת הבעיטה שלו היא 5 רמות מעל כל הליגה הזאת. מנגד, ריקן ממשיך להוכיח שאין לו מה למכור באגף וחבל שיוקאנוביץ' מתעקש לתת לו לשחק שם ולא מציב אותו באמצע.

סה"כ מכבי עשתה את העבודה, אבל בשביל לנצח את ב"ש בשבוע הבא היא תצטרך לשחק הרבה יותר טוב. אם יוקאנוביץ' מתעקש על המערך הזה, אז אני מקווה שלפחות יחזיר את טיבי למרכז ההגנה וייתן למיכה או טבח לפתוח על חשבון ריקן או על חשבון אזולאי כשריקן עובר לאמצע.

9. קשר שמאלי Member

גם השופט של גולדהאר עשה את העבודה

Sir Alex Ferguson ו-Turgi אוהבים את זה.
  10. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אני עוד בהלם שטל בן חיים לא קיבל אדום. זו אחת העבירות הגרועות שראיתי העונה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

oranfu, שי, Civil ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  11. Turgi Guest

תצוגת שיפוט מהגרועות שראיתי העונה. והיו לא מעט...
    אדום לחלאילה.
    אדום לבן חיים.
    פנדל על כלום. ועוד הוא היה ממוקם הכי טוב שאפשר.
    שער חוקי שנפסל בטענת נבדל.
    נבדל של שלושה מטרים שלא נשרק הצד השני.

הכל הפוך.

12. $zinedine zidane$ Member

צודק, לסכנין. עד שדור פרץ שם גול גם אותו לוקחים על אף שהיה חוקי, אין לו לב?

13. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

כבר שבועיים ברצף שפוסלים למכבי גול חוקי ועדיין לאנשים אין בעיה לכתוב "שופטים של גולדהאר".
    נשגב מבינתי, באמת.

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הייתם כובשים מהפנדל שלא היה אז הייתם גומרים את המשחק ב2-0, או שזה נוח לך להתעלם מהפרט הזה רק כי זהבי בעט לקורה? אולי גם נוח להתעלם מהעובדה שבן חיים היה צריך לקבל אדום ולהעדר ממשחק העונה והשופט החליט להוציא רק צהוב?
    ההחלטות עדין מאוד לטובתכם, בצורה די קיצונית, גם אם אתמול הורם דגל לנבדל שלא היה.

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  15. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אני לא אוהב את ה"אם" הזה, מעדיף להתעסק במציאות ולא בהערכות. גם אם אוגו היה מקבל את הצהוב השני שהיה ראוי לו שלשום הוא לא היה מנצח לבאר שבע את המשחק.
    ואם סכנין הייתה כובשת מהמצב הפנטסטי שניתן לה בנבדל ברור, היית אומר שזה התאזן? אני בספק.

לא טענתי ולו לרגע שהשיפוט דופק את מכבי, אני כבר חודשים כותב שהוא פשוט גרוע. אתמול היה שיפוט נוראי וכמו שבן חיים לא ראה אדום (על עבירה שביצע בטעות גמורה ובלי טיפת כוונה, יש לציין לפני שישחטו אותו כבדרך כלל) גם חלאיילה לא ראה אדום, וגם עותמאן התפרע קצת בפתיחת המשחק ומכבי קיבלה פנדל מונפץ לחלוטין. זה היה שיפוט שבעיקר דפק את המשחק.

$zinedine zidane$ אוהב/ת את זה.