מחזור 14 בליגת העל: 4 משחקים מסתיימים ללא שערים ; ב"ש ות"א מנצחות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nave, ‏11/12/15.

1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

נטו ניצחון של אופי. ולחשוב שבוזגלו כבר במשחק הבא צפוי לחזור,כנראה שגם שהר...
    טרנר זה מבצר לכול דבר והגיע הזמן לב"ש יהיה אחד כזה. ושוב עולה השאלה איך לא בנו אותו עם יותר תכולה?! מחדל.
    מבחן גדול שבוע הבא מול מכבי.

2. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אליפות. כן, בסדר. תעירו אותי בסיבוב השלישי כלב"ש יפצע אוגו ואחד הבלמים והם יבכו על זה שהמחליפים שלהם לא ברמה - ומכבי יביאו איזה 2 תותחים בינואר ויטוסו קדימה.

ניצחונות של אליפות משיגים בסיבוב השלישי. לא במחזור 14.

AmitHBS אוהב/ת את זה.
  3. Love Is Red Member

זה למה אנחנו גם רוצים חיזוק בינואר של קשר אמצע וחלוץ...!

4. קשר שמאלי Member

2 המאמנים משחקים כדורגל התקפי
    0-0 לא יהיה

עידן444 אוהב/ת את זה.
  5. Raulito Madridista

שמח על הניצחון של באר-שבע, הייתה לי תחושה שהיא מסתבכת במשחק הזה, ק"ש טובה נגד היריבה שהיא כן יכולה להתגונן מולן. הניצחונות הקשים שמושגים בקושי הם הכי מרגשים. ומצד שני הכדורגל לא מספיק טוב כבר כמה וכמה מחזורים וק"ש הייתה יכולה לנצל זאת בתבונה בהתקפות המתפרצות אך לא עשתה את זה וראינו החמצה אחת מזעזעת. הובאן מצד שני כבש שער חשוב היום ואותת שהוא גם כאן, כי העונה ראדי קצת גנב לו את הפוקוס מאז הפתיחה. באר-שבע מצליחה להלחיץ מאוד את מכבי ת"א שלה יש משחק לא קל בדוחא, סכנין קבוצה עם חלק התקפי מעניין. זהו, אין תירוצים, בואו נראה את באר-שבע עומדת כמו שצריך בבלומפילד בשבוע הבא וחוזרת עם תיקו ומעלה נגד מכבי שרק סיימה את הסיבוב האירופי ונראית גרוע מאוד.

6. $zinedine zidane$ Member

בסוף המשחק שפיגלר ואיווניר נתנו את התגובה האוטומטית בערך לכל ניצחון של מכבי וב"ש בשנים האחרונות - "ניצחון לא מרשים". מבחינתי, ניצחון מרשים הוא לאו דווקא בתוצאה, אלא באיך שהקבוצה שיחקה 90 דקות. ב"ש אומנם נתנה מחצית ראשונה בינונית, אבל במחצית השניה הייתה מצוינת ורק משחק מצוין של זועבי הציל את ק"ש מתבוסה, אז כן, מבחינתי זה ניצחון מרשים אפילו שהוא בהפרש מינימלי ובדקה 94.

נוואקמה התעורר אחרי כמה משחקים פחות טובים והציג לראווה את היכולות ההתקפיות המגוונות שלו - אם זה דריבלים על מנת לעבור שחקן או להשתחרר לבעיטה מסוכנת, הגבהות מצוינות לרחבה שבנס הסתיימו רק בשער אחד או סתם מסירה חכמה שפותחת את המשחק. פשוט תענוג של שחקן.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

האצטדיון לא היה מלא היום. טריבונה אחת ריקה לגמריי. אז למה שיבנו אותו עם יותר תכולה תגיד לי ?

8. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי כשתפגשו קבוצה קצת יותר גדולה ישארו הרבה אוהדים בחוץ.

9. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

במה זה שונה מכל אצטדיוני העולם בערך?

10. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אז לבנות אצטדיון של 20,000 כדי שב15 משחקי בית יהיה מלא "רק" ב15,000 ובעוד 3-4-5 ימלאו אותו?

אם העונה אנחנו לא מצליחים למלא אצטדיון (ואתמול זו לא הייתה פעם ראשונה, יותר מזה - אתמול היו יותר כרטיסים למכירה כי כלל לא דאגו לחציצה בינינו לבין 9 - ספרתי - אוהדי קריית שמונה שהגיעו) אז אין לנו שום סיבה להלין על גודל האצטדיון.

11. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

למה עוד משתמשים במונח "כדורגל התקפי/הגנתי"?
    אלה שתי קבוצות ברמה דומה שחייבות להקדיש יתר ריכוז וזהירות במשחקים מהסוג הזה. גם אני לא חושב שיהיה 0-0, אבל זו אפשרות סבירה לגמרי.
    על כל פנים לשתי הקבוצות יש תפוקה התקפית לא מרשימה. באר שבע עם פחות משני שערים למשחק, מכבי עם קצת יותר משני שערים למשחק.

12. עידן444 Member

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם קרה, זה קרה כשהוא יצא בחילוף לקראת הסיום כי לפני זה הוא בכלל לא הגיע לאיזור של הקהל שלנו. אני נגד אלימות, ומגנה כל מעשה כזה, אבל יש שחקנים כל כך טיפשים שמחממים את האווירה בלי שום הצדקה. אני מבין שמזרחי לא רגיל לכבוש ולשחק מול כל כך הרבה אנשים, אבל למה הוא צריך לרוץ דווקא לקהל שלנו אחרי הגול ולהתגרות בו (גם קיבל צהוב מהשופט)? לך תחגוג עם המאמן שלך או הספסל שלך או חברים שלך לקבוצה.

בקשר לקהל, אני מעדיף איצטדיון של 16,000 שהוא סולד אואט כמעט כל משחק ושאנשים יריבו על כרטיסים (רק גורם לערך שלהם ושל הקבוצה לעלות), על איצטדיון של 20,000 או 30,000 מקומות שיתמלא רק כשהקבוצות הגדולות מגיעות ובשאר הזמן נראה קרחות בכל מיני יציעים.
    הנה אתמול נשארו כמה מאות כרטיסים בקופות אחרי שאוהדי קריית שמונה לא הגיעו, והם עדין לא נחטפו (לדעתי עם שיווק נכון גם הם היו נחטפים, ועדין, מלמד על העובדה שנכון להיום טרנר משרת אותנו מצוין ומספיק לנו).

14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

דרך אגב, אומנם חובאן ואוגו היו אלה שכבשו אתמול, אבל הניצחון הוא כולו של הילד דן ביטון.
    כשהוא נכנס החבר שעמד לי אמר לי שהוא לא מבין למה מכניסים אותו, שהוא בטוח יברח מאחריות. בסוף אותו דן ביטון במשהו כמו 15 דקות של משחק בישל כדור אחד בנגיעה למליקסון שנגח לבד לידיים של זועבי, ואז בדקה ה - 94 אותו ילד הזיז את כל המבוגרים ולקח את הקרן המכריעה כשהוא מניח כדור נפלא על הראש של אוגו.
    לפעמים צריך להאמין בילדים ולתת להם דקות, ומבחינת הקהל היום הוא צריך לקבל דקות הרבה לפני שחקן הרכש רועי גורדנה...

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שהאוהד האופטימי ביותר מאמין שיגיעו לפה 2 תותחים בינואר.

ניצחון של אליפות זו קלישאה וקלישאות בד"כ לא מעניינות. ב"ש העונה - בין אם תיקח אליפות או לא - היא מתמודדת אמיתית, וזה מגיע מאחד שלא ספר אותם בשנתיים האחרונות ודאג לכתוב את זה על דפים וירטואליים אלה ממש. יש בהם מספיק כישרון לנצח את כל קבוצות הליגה ללא מאמץ מיוחד (מלבד... נו) ולא מעט גמישות ופתרונות כשתוכנית א' לא עובדת. אם הם ינצחו בבלומפילד - והם יכולים - גם הקוף המנטלי של השישייה ההיא יתפוגג ובמאני טיים הרגליים ירעדו פחות והמכנסיים ישארו יבשים יותר.