מחזור 14 בליגת העל: מ.חיפה מנצחת 0:1 בקריית שמונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏9/12/10.

1. Carlo Zampa Member

באמת אין הסבר לחוסר הקהל של נתניה. יש להם עיר גדולה, אין להם עוד קבוצה שם, יש לקבוצה מסורת וגם שהם במומנטום עם שחקני בית וכדורגל מלהיב הם בקושי מסוגלים למלות את הקופסא...

2. alexshw Member

אולי המתקן.
    אולי שיווק לקוי.

3. לא מצאתי כינוי Member

גם בשיא ההצלחה עם יאמר הם לא הצליחו למלות את הקופסא ובשיאם לא הצליחו לגרד יותר מ3- 4 אלף אוהדים למשחק בית, אולי לנתניה הנוכחית אין באמת כל כך הרבה אוהדים, בטח לא כמו נתניה של שנות ה70'. ואני לא מדבר על הפוטנציאל של האוהדים, אלא על כמות האוהדים האמיתית שמגיעה למשחקים.

4. Green Lantern Member

זהו?הוא מבקיע שערים אז הפסקתם לקלל אותו?לרסס לו את הבית?איפה הססמא של "לא רוצים ירוקים בהפועל"?

5. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גוטמן האו אכן גדול הבכיינים.

החוק הזה אגב הוא אומר 10 ימים או שני משחקים...בב"ש הוא ישחק, בגביע הטוטו מול מכבי חיפה, לא. אבל גם ככה גביע הטוטו נגד מכבי חיפה הולך להיות משחק רדיוס! או-לה!

6. Muurad Member

אפשר לשאול מה פשר החוק המטומטם הזה? שמעתי עליו לראשונה שבוע שעבר עם בית"ר שחשבו שיקבלו הפסד טכני, וצחקתי על רמי וויץ כי חשבתי שלא יכול להיות _באמת_ חוק כזה מפגר ושאשכרה יאשרו אותו.

7. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוק מטומטם שחוקק נראה לי לפני איזה 20 שנה אם לא יותר...

אבל מה לעשות, זה ששחקן מקבל אדום בליגה ואז מרצה בגביע הטוטו לא מטומטם? זה ששחקן מקבל אדום בגביע הטוטו ומרצה בליגה לא מטומטם? יש מלא חוקים מטומטים...

8. Don Joan Roman Member

אני רואה ומכיר את משעלי כבר 15 שנה מאז הימים שהייתי שומר עליו כחלק מהקבוצה של גבעת גונן מול הקבוצה של גילה ובאמת שאף פעם כולל בנוער לא ראיתי ממנו משהו יוצא דופן כמו מה שראיתי מחן עזריאל ועידן ורד למשל, אבל אין ספק שהוא יודע לכבוש שערים, שיש לו סיבוב טוב על המקום ושהוא צריך לשחק הרבה לפניי סרג'יו, כי הוא צעיר שיכול להתפתח ואיילי כבר לא יתפתח לכלום.

בנוגע לאביתר היום הוא גרם לי להתעצבן מול המסך כנמו שלא התעצבנתי כבר הרבה זמן ולשבור 2 כוסות תה כשבמקום לתת לערפאת קטנה, לקבל צהוב ולמנוע גול הוא נתן לו לרוץ עד השער, חמור.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/10
  9. Raulito Madridista

אולי הקהל של מכבי וגם הצוות המקצועי התלונן על השיפוט, אבל אתמול השער בשער השבת(קרדיט לדני ענבר) עשו קלוזאפ על ניבאלדו 'המחסל' שביצע לפחות שלוש עבירות של צהוב ברור ו...לא קיבל אפילו לא כרטיס. וכמובן גם המקרה עם פאביצביץ'. אז נסכם את התרומה של ניבאלדו למשחק - גם גרם לכרטיס אדום של מכבי פ"ת וגם ברח אולי מכרטיס אדום שהגיע לו. ללא ספק השחקן המצטיין בשורות מכבי.
    וכדאי שמכבי ירדו מהעץ ויפסיקו לבכות בתקשורת שקבוצות משחקות בונקר נגדן. נגד הפועל ת"א הסיפור שונה? מול מכבי חיפה קבוצות לא מבתנקרות? זה מביש להעביר ביקורת על סגנון משחק של מאמן אחר. אני גם לא ראיתי שום שיפור במכבי בקטע של משחק נגד הגנות מסודרות ובגלל זה היא בקושי כובשת.
    משהו אחרון בנוגע למשחק הזה - לבקוביץ' הציל פשוט כדור אדיר אתמול, איך הוא הצליח להישען על הקורה ולא ליפול אחורה וככה מנע גול.

לנוכח התקופה הגרועה של מכבי נתניה והשיפור שהיה בבאר-שבע, האמנתי שהקבוצה של קלינגר תצליח לחזור עם משהו הביתה. לפי התקציר מסתמן משחק די שווה-כוחות. קשה לומר יותר מידי לפי התקציר אבל עושה רושם שנתניה כן שינתה משהו במשחק שלה, ראינו יותר בעיטות לשער, גם מחוץ לרחבה, ופחות 'קוצי-מוצי', כלומר התמזמזויות עם הכדור מצד חן עזרא, אסור ועוד.

האירוח של דראפיץ' באולפן היה הזוי. בהתחלה אי-אפשר היה להבין את הדברים שאמר, אחר-כך לא נתנו לו לדבר ובסוף הוא בעצמו התבלבל. בני-סכנין חייבת להשאיר את מאיר כהן וגם את יניב לוזון ולירן כהן, שוב, כי יותר מידי אופציות אחרות בקישור - אין לה. סכנין עם הפסד מביך אתמול יש לומר במשחק בו הייתה בסה"כ בעיטה אחת למסגרת. השוער הצעיר של סכנין גם אשם בגול.

התיקו בין הפועל רמת-גן להפועל פ"ת לא מקדם אף-אחת מהן. אני לא חושב שהיה פנדל על סרור אבל פ"ת הייתה צריכה להגדיל את היתרון קודם לכן כדי לשמור על הניצחון גם במידה ותבוא טעות של ההגנה. אני באמת חושב שמפילים תיק על דודו ביטון, שוב, ביחס לאיך שהקבוצה שלו נראית - הוא מוציא מים מהסלע.

ולסיום, אשדוד עם משחק חלש מאוד אתמול והפסד מוצדק 2:0 להפועל חיפה של ניצן שירזי, שלא הייתה קרובה לפלייאוף העליון כבר עשרה מחזורים. מקרייב ושריקי מאוד לא מרוכזים ולגבי האקדמייה - זה לא מספיק ללמד את השחקנים סגנון מסוים, מה עם שחקני ההגנה? אני לא זוכר שחקן הגנה אחד באמת מרשים באשדוד בשנים האחרונות. לא, וזה לא אומר שמתגעגעים לגונזאלס. סאשה מהפועל חיפה הציג אתמול משחק טוב מאוד והבישול שלו לממן היה קלאסה.

10. JackSparrow Member

איך ישחקו נגדכם בונקר אם אתם משחקים סגור?

11. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

רק מחר בצהריים יקבע האם המשחק בין קריית שמונה למכבי חיפה יתקיים.
    גשם רב ירד בקריית שמונה ולא צופים הפסקה באופק. כרגע המגרש מ-ו-צ-ף ונראה שהמשחק לא יתקיים מחר.

12. Raulito Madridista

בחיי שאתה ליצן, אחת התגובות הכי מטומטות שראיתי בחייי. פשוט מכביסט עיוור. תגיד, ראית כדורגל בשנתיים האחרונות או שאתה תקוע בעשור הקודם? הפועל משחקת את הכדורגל הכי התקפי והכי יפה בליגה. העונה היא בינונית כמו יתר הקבוצות אבל בשנה שעברה לא היה עוררין על סגנון המשחק ואיכות הכדורגל של הפועל. להזכיר לך שהקבוצה שאתה אוהד עלתה לדרבי עם שלושה בלמים? מכבי אגב לא משחקת כדורגל התקפי, היא לא משחקת כדורגל.

היום צפוי משחק קשה מאוד נגד בני-יהודה. לא רק מזג-האוויר יערים קשיים וכמובן הפן המנטאלי - בני-יהודה קבוצה ששווה הרבה יותר מאשר הדירוג שלה. בלילי הרי יתחיל לכבוש בסופו של דבר ולא הגיוני ששחקנים כאלה מוכשרים יזייפו שבוע אחרי שבוע. העובדה שגלבאן לא משחק בהחלט מעודדת כי הוא השחקן הכי משמעותי בבני-יהודה, אבל הלחץ על הפועל בעיקר. לו הייתי גוטמן, לא הייתי משחק עם אותו הרכב שפתח נגד ליון. ערן זהבי צריך לקבל מנוחה וגם לרדת לקרקע, אני בטוח שהיום הוא יהיה אחד מהגרועים על כר הדשא. טועמה רעב לקבל דקות וזה הזמן לשלב אותו. אני מקווה שהמשחק המצויין של שהר נגד ליון יוציא אותו מהמשבר ונראה ממנו המשכיות. חשוב מאוד שהוא יכבוש היום. ניצחון ונוכל לטפס למקום הראשון לפחות זמנית, אסור לפספס הפעם! צריך לפתוח את המשחק עם שער מהיר. ואיך-אפשר שלא להתייחס לדרור קשטן ופיני בלילי? שניים שתרמו כל-כך הרבה להפועל. אני בטוח שהקהל מעריך מאוד את התרומה שלהם להפועל ונתנהג בהתאם. למרות מזג-האוויר המגעיל אני לא מתכנן לפספס את המשחק ומקווה לניצחון ביום-הולדת 18.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אל תדאגו דיון הסטטיסטיקה לא נשכח, הוא יעודכן מחר

14. Fanatic Member

איזה גשם מטורף יש במרכז. לא יודע איך לא מבטלים את המשחק של הפועל, בארץ, במזג אוויר כזה אי אפשר לשחק כדורגל.
    שלא נדבר על זה שהמון אוהדים לא הגיעו למגרש (בסביבות ה1000) וחבל.

15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אה פתאום כן לבטל? למה כי יש גשם? אז מה טיפה גשם מה קרה?

לא סתם אמרתי אתמולש במגרש אי אפשר היה לשחק...