מחזור 14 בליגת העל: מ.חיפה מנצחת 0:1 בקריית שמונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י לירן, ‏9/12/10.

1. alexshw Member

יש חוק בינלאומי?
    כמו שאין חוק בינלאומי לכמה צהובים צריך להגיע בשביל השעייה למשחק אחד, ככה נראה לי אין הנחיה גורפת לגבי משחק שהופסק.
    זה דברים שבאחריות ההתאחדויות המקומיות.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/10
  2. Green Lantern Member

מושפעים,לא משוגעים.

3. Raulito Madridista

http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/1/Black354X281/201431.Xxx

גם בגשם הפועל. ההחלטה לקיים את המשחק הייתה מאוד לא נכונה למרות שעד הדקה ה-30 מזג-האוויר הקשה אך לא היה מזעזע, בכל-מקרה מזל שהשופטים הודו בטעות ודחו את המשחק כי אין טעם שהקבוצות היו ממשיכות לשחק בבריכה הזאת. יהיה קשה מאוד לנצח במחצית אחת אבל עדיין יש סיכוי. אם המשחק החוזר יהיה מלא אז מדובר בבונוס גדול. תרשו לי לטפוח לעצמי על השכם - מי שבא היום הוא אוהד אמיתי מהמדרגה הראשונה. אני לא מצטער שהלכתי ומזל ששמרתי את הכרטיס. היה מרגש לקפוץ ולעודד את הקבוצה גם בקור האימים ובגשם שהלך והתחזק ובסוף הגיע ברד. אגב זו שנה שנייה ברציפות שבידיוק ביום הולדת שלי משחק של הפועל נדחה.

לפי מזג-האוויר של הימים האחרונים, טוב יעשו אם ידחו גם את המשחק המסקרן מחר. אסור שחווית כדורגל כזאת תיהרס למרות שלפני שנתיים ק"ש כבר ניצחה את חיפה במשחק בתת-תנאים.

4. Don Joan Roman Member

אני לא חושב שיש תקדים לזה בכדורגל הישראלי, המשחק בין מכבי חיפה המדובר הופסק בדקה השמינית עקב בעיה בחשמל ושוחק מתחילתו ועד סופו אבל כאן שיחקו כבר מחצית שלמה אני באמת לא יודע מה יקרה אבל גם אני חושב שבסופו של דבר ישחקו 90 דקות

ועכשיו בחדשות הספורט מאשרים שישוחקו 90 דקות מלאות.

5. eran levy Member

יש תקדים בכדורגל הישראלי.

בשנת 1991 שיחקה הפועל ר"ג מול הפועל עכו במכתש ובדקה ה-80 התוצאה היתה 1:6 לר"ג, ואז דני קורן החליט להפסיק את המשחק בגלל גשמים שהרסו לגמרי את המגרש במכתש, שהיה מוכר יותר כארגז חול מאשר משטח דשא. המשחק החוזר (90 דקות מלאות) הסתיים בתיקו אפס.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עודכנו כלל החלקים בדיון הסטטיסטיקה פרט לסך שערים במחזור שלא הושלם וכמות קהל במחזור שלא הושלם מה שכן, זה עשוי להיות המחזור הכי דל בקהל העונה...

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

מאיר לוי בדק לפני שעתיים את המגרש בק"ש ואישר שהמשחק יתקיים כל עוד הגשמים החזקים לא יתחדשו, על פי התחזיות זה לא יקרה.

המשחק בין בני יהודה להפועל תל אביב יתחיל מההתחלה ביום רביעי. בני יהודה וויתרה על עתירה לבית הדין בעקבות העברת המשחק ליום רביעי.

8. JackSparrow Member

אבל יש להם גם משחק ביום שבת... כמו שהשחקנים אמרו. תכנית של לוזון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/laughing4.Xxx

9. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

http://images.one.co.il/images/teams/Logos_111x111/3112.Xxx עירוני קריית שמונה - מכבי חיפה http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/7/182547.Xxx

שני, 20:45
    שופט: מאיר לוי

בשל מזג האוויר הסוער ברחבי הארץ, בעיקר בצפון, היה ספק גדול לקיום המשחק בין הראשונה לשלישית,
    אך הספק בוטל, כאשר מאיר לוי הגיע מוקדם לאיצטדיון, בדק את כר הדשא והחליט שהמשחק ישוחק.

קריית שמונה אולי הקבוצה שהכי סבלה ממזג האוויר, זאת לאחר שעברה להתאמן באולם הכדורסל בעיר. בפן המקצועי, כאב ראש לא קטן צפוי לבן שמעון לאחר שהמגן השמאלי, אורי שטרית, חולה בשפעת ולא צפוי לשחק. שטרית, שעדיין לא הפסיד דקת משחק העונה, לא התאמן ומי שצפוי להחליפו הוא תומר ברוקס הצעיר. קיימת אופטימיות לגבי הקשר הזמבי, וויליאם נג'ובו, שהשלים שני אימונים מלאים וצפוי להכלל בסגל.

http://images.one.co.il/images/d/400_221/gg940011.Xxx
    אורי שטרית. יחסיר משחק שלם ראשון העונה.

בחיפה נערכים כבר עכשיו למקרה שהמשחק יערך בתנאים חורפיים של ממש והקבוצה הכינה ציוד חורפי הכולל מעילים, צעיפים, כפפות, וכל האביזרים הנלווים כדי להתגבר על התנאים הקשים. אלישע שוחח עם השחקנים לפני תחילת האימון ואמר להם: "אנחנו צריכים לדעת להיערך מנטלית למשחק מהסוג הזה בו תנאי מזג האוויר יהיו קשים". מקצועית, שלומי אזולאי יחזור לפעילות מלאה רק לאחר הפגרה. ההרכב שניצח את עכו צפוי להמשיך.

http://img.mako.co.il/2009/11/04/gg900987.Xxx
    אלישע לוי. יודע שמזג האוויר לא יעשה חסד עם קבוצתו.

10. שלו Guest

אם המשחק בק"ש יתקיים בסופו של דבר המצב יכול להיות דומה לזה בבלומפילד אמש. הגשם עלול לרדת שוב ולהביא להפסקת המשחק. לדעתי עדיף בכ"מ לדחות אותו ליום רביעי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/12/10
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתנאים שנוצרו בארץ אני אהיה מבסוט אם נוציא תיקו. תנאי המגרש לא יהיו נוחים, אבל אם השופט מחליט על תחילת המשחק אז יאללה לעבודה.

12. Green Lantern Member

תנאי המגרש פוגעים בק"ש לא פחות אם לא יותר מאשר בנו.
    מה שכן,משחק קלאסי של תיקו.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים לגמרי. לפני שנתיים ק"ש לדעתי לא היתה אז בצמרת ואז ברור שנקודה היתה מספיקה. היום עם ניצחון היא יכולה לפתוח קטנקטן כך שהמקומיים ירצו ללכת בשלב זה או אחר קדימה. אני מקווה שהשחקנים ייבדקו היטב לפני המשחק איפה אפשר ואיפה אי אפשר לכדרר.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מה שלא ציינתי בסיקור זה שתומר חמד יפתח לראשונה העונה בהרכב. אלישע לא פתח איתו מול רמת גן ושאר קבוצות התחתית, אז במבצר של קריית שמונה בתנאי אקלים לא פשוטים? עושה רושם שבצוות המקצועי רוצים להקשות עליו ולגרום לו להכשל, לא מובן.

15. alexshw Member

קולמה על הספסל. סנסציה עולמית.