מחזור 14 בליגת העל: מכבי מנצחת בטדי; ב"ש מפסידה בנתניה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Nigel de Jong, ‏15/12/17.

1. Telkiyski Member

אבוקסיס אחד מ2-3 המאמנים הישראלים הכי טובים שיש כרגע.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מסכים אתך בכלל. המחצית הראשונה אופיינה בכך שאף קבוצה לא התעלתה על יריבתה ודווקא הפועל אשקלון הצליחה להגיע למצב אחד מסוכן במיוחד, אך במחצית השנייה הפועל חיפה תקפה עם הרבה שחקנים ויצרה כמה וכמה מצבי הבקעה טובים. לו הייתי אוהד של הפועל חיפה, הייתי יוצא מעודד מהמשחק הזה ובמיוחד מהמחצית השנייה.

3. סמואל אטו Member

רמי גרשון, דוס סנטוס, גל אלברמן, נטע לביא, שלומי אזולאי, רועי קהת, גילי ורמוט, מאור בוזגלו, סלליך, רוקאביצה, דמארי.
    אם זה לא סגל טוב, אז אפשר לסגור את הכדורגל.

כל פעם שקבוצה לא נראית טוב מתחיל להשתלט פאניקה על האוהדים וטענות על רמת השחקנים. בדיחה.
    כדורגל זה לא הוקוס פוקוס ויש דברים מסביב שמשפיעים על רמת השחקנים עצמם ויכולת הקבוצה.

oFiRzZz ו-EsheD אוהבים את זה.
  4. Raulito Madridista

סגל השחקנים של חיפה טוב משמעותית משנים עברו, לדעתי זו הגזמה שלא להסכים על כך. בפועל, חלק מהשמות שכתבת הם שחקנים מעבר לשיא - ורמוט, דמארי(ממנו אני די מאוכזב), אלברמן, רועי קהת שלא התחבר. בוזגלו חוזר אחרי פציעה ארוכה ושלומי אזולאי פצוע. אני חושב שלא היה מנוס מלפטר את לוזון אבל הבעיה במכבי חיפה היא שאין המשכיות מבחינת ההרכב ואף-אחד לא באמת יודע מה קורה. לגבי ה-'פאניקה אצל האוהדים' - מי שלא יכול לעמוד בלחץ שיילך לשחק שש-בש. מותר לצטט את יצחק שום לפעמים.

יוסי אבוקסיס שני רק לברק בכר לדעתי. חובת ההוכחה עליו בקבוצה גדולה. לא זוכר אותו לטובה בגלל הפיאסקו בהפועל אבל כמו שהבנו בהמשך - הפועל הייתה בית זונות 'מלמעלה'.

אגב, מוגרבי אתמול מבצע מהפך על הפועל עכו ואני מתחבר לטור של עמיקם במעריב - זה תופעה מה שקורה בסכנין. קבוצה בלי תקציב, עם מעט מאוד שחקנים שהם שלה ולא מדובר בהשאלות, הפעם ללא המגרש הביתי - והיא שורדת ושורדת ושורדת. לא חושב שמוגרבי שחקן שמתאים למכבי חיפה וקצת עפו עליו אבל כמו עם הרבה שחקנים - גם שם היה כישלון כלפיו, ולא רק בגלל שיש שוני בסגנון המשחק.

5. DRORIKO Member

אגב כל הזמן מבקרים את ההנהלה של סכנין שהיא ממהרת לפטר מאמנים. אז צריך להגיד מילה טובה לחבר'ה האלה שנותנים גיבוי לפליקס נעים למרות כל האידיוטים ביציע שצועקים לו להתפטר.

6. Raulito Madridista

משחק מאוד מעניין היום בנתניה - היהלומים מנתניה נגד האלופה מבאר-שבע, משוכנע שיהיה הרבה קהל ורק שהפקקים לא יוציאו אתכם מדעת.
    באר-שבע במקומה הטבעי כי היא הקבוצה הטובה בישראל, אבל הפער לא גדול, והיא רוצה שהדרך תהיה טובה יותר והיא צריכה להעביר הילוך. ההפסד למכבי בגביע הטוטו אחרי משחק די אדיש מצידה - יחזיר את הרעב והטירוף אבל לבאר-שבע קשה מאוד בלי וואקמה(אוחנה אמור לשחק מקדימה יותר, אז הוא צריך להמשיך לתת מספרים) וגם ההיעדרות של ויטור מורידה ממנה את הפלוס הגדול לגבי הליגה. אני חושב שנתניה, בהנחה ותצליח באמצעות מאמץ קבוצתי למלא את החסר(מוחמד פצוע) - יכולה להפתיע. נוח לה לחכות מאחורה, הפעם אין לה מה להפסיד והיא לא פייבוריטית, הלחץ יורד. הייתי רוצה לראות את ערן לוי משחק פעם אחת קרוב יותר לשער, בכל מחיר. דראפיץ' אגב מת לנצח כבר את באר-שבע, זו הקבוצה מולה יש לו את האחוזים הנמוכים. שימו לב שנתניה לפי הסטט' לא מצליחה להפוך פיגור לניצחון. היא רוצה להוכיח את עצמה מחדש ולהמציא את עצמה כי נראה שלמדו אותה.

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

תוציא מהרשימה הזאת את דמארי וגילי ורמוט. ערן לוי עם עודפי המשקל שלו נותן לקבוצה שלו יותר מאשר גילי ורמוט תורם. שלומי אזולאי כבר חודשים פצוע. הוא לא תורם עכשיו דבר...בוזגלו משחק רק כמה שבועות.

בלי צל של ספק שמכבי חיפה צריכה לסיים במקום השלישי, אבל המציאות אומרת דברים אחרים. הקטע הוא שזה כבר מספר שנים לא קטן שהירוקים לא מתפקדים כך שהמערכת פשוט רקובה. לכן אני אומר, הבעיה מתחילה קודם כל אצל שחר.

Bluekipper אוהב/ת את זה.
  8. עידן444 Member

נראה לי כמו מקרה קלאסי של מאמן שמאוהב בעמדת האנדרדוג.
    הלואי ואני טועה ויוסי אבוקסיס הוא חבילה שלמה. אני די בטוח שאני לא טועה.

Abu George ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  9. alexshw Member

ראינו אותו במועדון גדול כמאמן ראשי. פוטר במחצית העונה.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  10. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://scontent.ftlv6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/25348818_1523410681047388_2357234756758156701_n.Xxx?oh=23d1666f5c41e461e8bda0c47af14a49&oe=5AB7FA14

המשחק המרכזי הראשון של הסיבוב השני יפגיש את שניים מהמועדונים הגדולים והאהודים בכדורגל הישראלי - בית"ר ירושלים ומכבי תל אביב. שתי הקבוצות נמצאות בצמרת ומכוונות גבוה, כרגע בית"ר מקדימה את מכבי ת"א בטבלה וגם ניצחה אותה 0-3 בסיבוב הקודם אך במכבי יודעים שהליגה עוד ארוכה ולאחר הזכיה בגביע הטוטו יש להם הזדמנות מצוינת לשפר עמדות בצמרת עם ניצחון יוקרתי בטדי.

הקבוצות נפגשו באצטדיון טדי 33 פעמים במסגרת הליגה, בהן בית"ר ניצחה 14 במשחקים, מכבי עם 9 נצחונות ועוד 10 משחקים הסתיימו בתיקו.

בבית"ר מגיעים למשחק לאחר שני נצחונות רצופים על עכו ורעננה בהם הקבוצה לא הציגה יכולת טובה וגררה שריקות בוז וביקורות מהקהל לעבר המאמן בני בן-זקן. בבית"ר יודעים שניצחון ביתי על יריבה גדולה כמו מכבי ת"א יחד עם כדורגל סביר יכול להרגיע את הלחץ מהקהל לקראת ההמשך וינסו לעמוד במשימה. בצד המקצועי עידן ורד שעדיין מתאושש ממחלה ימשיך להיעדר ומלבדו צפוים לא מעט שינויים בהרכב. ז'אורז'יניו וחן עזרא שהחלימו מפציעות יפתחו על חשבונם של יוסי בניון וגאטאן וארן כאשר גם מיקי סירושטיין חוזר מהרחקה ישירות להרכב במקומו של של עופר ורטה שיפנה את צד ימין בהגנה לאנטואן קונטה שלא מצליח לשחזר העונה את היכולת הטובה מחצי העונה שעברה. הדאגה העיקרית של בית"ר לפני המשחק נמצאת בשער שם בוריס קליימן נמצא בספק גדול למשחק ויעבור מחר מבחן כשירות, אם לא יפתח סתיו שושן יעלה בשער בפעם השניה העונה בליגה.

הרכב משוער: בוריס קליימן (סתיו שושן) - מיקי סירושטיין, טל כחילה, אנטואן קונטה, מרסל הייסטר - קלאודמיר פריירה, דוד קלטינס, אריק סאבו - ז'אורז'יניו, חן עזרא, איתי שכטר

מחזיקת גביע הטוטו הטריה מכבי תל-אביב נמצאת בצומת דרכים לקראת המשך העונה. אחרי שהיה נראה שג'ורדי קרויף בדרך החוצה בעקבות פתיחת העונה הרעה ורצף אי הנצחונות בליגה לאחרונה הגיע גמר גביע הטוטו ואיתו הניצחון על הפועל ב"ש והזכיה בתואר ראשון מאז הטרבל בעונת 14/15 וההרגשה היא שהעונה עדיין לא אבודה ובקרית שלום עוד יכולים לתת פייט על האליפות. עושה רושם שכובש שער הניצחון בחמישי וידאר קיארטנסון ישוב להרכב כאשר גם קפטן בית"ר לשעבר אלי דסה עשוי לפתוח באצטדיון בו התחיל את קריירת הבוגרים שלו. מי שימשיך לחכות לחזרה לטדי הוא עומר אצילי הפצוע, כמוהו גם איגור פיליפנקה שיחמיץ את ההתמודדות.

הרכב משוער: פרדראג ראיקוביץ' - איתן טיבי, ז'אן סילבן באבין, יובל שפונגין, אלי דסה, אופיר דוידזאדה - דור פרץ, אייל גולסה, דור מיכה (חוסה רודריגס) - ניק בלקמן, וידאר קיארטנסון

*/aaa031

שי אוהב/ת את זה.
  11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

האופי המסריח שלו בתור שחקן שרף לו 2 אופציות של מועדונים גדולים שבחיים לא יקחו אותו.
    בהפועל ת"א הוא כבר הספיק להיכשל ואני לא רואה את מכבי חיפה או באר-שבע לוקחות אותו בקרוב.

שיהנה בבני יהודה, סכנין ושאר המועדונים בסדר גודל הזה.

12. DRORIKO Member

אני בהחלט רואה אותו מגיע אלינו מתישהוא. רק שיכין את המצנח מראש.

13. עידן444 Member

אני כן מאמין שמאמן יכול להתקדם עם הזמן.
    אבל יוסי אבוקסיס במהות שלו הוא ערס מצוי.
    עלה על איזה נוסחה שמתאימה למועדונים שזה מתאים להם.
    זה עדיין לא משכנע אותי שהוא מאמן טוב יותר מהממוצע.

14. הפועל כפר סבא Member

בחייאת ראבק אני היחיד שרואה גול בבעיטה של רומאריו פירס נגד אשדוד?זה נראה כאילו יש חור בתוך הרשת.

15. Telkiyski Member

יש מצב שאתה היחיד שפתח תקציר של המשחק הזה.

zivmay, yakov_y, עידן444 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.