מחזור 14 בליגת העל: חיפה ניצחה, נתניה והפועל אכזבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏12/12/08.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

ארבייטמן חייב לשחק יותר. הוא חלוץ אמיתי, גם בשבוע שעבר שהוא נכנס, הוא גורם לעצמו להגיע למצבים, ברבע שעה הוא מגיע ליותר מצבים מאשר פאנטיני במשחק שלם, יש לו מיקום נהדר, הוא יודע איפה להיות והיום היה קרוב שוב לכיבוש. אמיר אדרי הפתיע אותי לטובה בכדורי הגובה, יצא לכולם, ידע טוב מאוד לאגרף וכך מנע מצבים מסוכנים. לבני יהודה לא הגיע להפסיד, היא הגיעה ליותר מצבים מחיפה אבל החמיצה... מעל כל ההחמצות זה שוב תומר חמד הסופר מחמיצן עם נגיחה שאין לי מושג איך אפשר להחמיץ דבר כזה.
    מכבי חיפה עשתה את שלה למרות הדרך הלא מרשימה, 4 נקודות פער מהמקום השני לפני שבית"ר מגיעה לחיפה.

2. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

תאמינו לי, בני יהודה יכלו כבר לקחת אליפות אם תומר חמד לא היה מחמיץ כל משחק מצב בטוח. כנראה שהוא לא מסוגל לסיים משחק מבלי שתהיה לו החמצה מזעזעת לאוסף. אם הוא ישפר את יכולת הסיום שלו, הוא יוכל להפוך ולהיות אחד החלוצים הטובים ביותר בכדורגל שלנו.

לבני יהודה לא הגיע להפסיד. כמעט כמו בכל משחק שלה, היא משחקת טוב מאוד, מגיעה למצבים טובים, אבל מחמיצה ברשלנות. המיקום שלה משקר, כי היא צריכה להיות בעמדה טובה לקראת מקום באירופה.
    אלירן עטר בונבון של שחקן. בניגוד מוחלט לצעירים אחרים בכדורגל שלנו, הוא לא חולה בכדרור ועושה מהלכים שעוזרים לקבוצה שלו להתקדם עוד שלב בהתקפה.

מכבי חיפה הצליחה להשיג נצחון חשוב, במשחק שהיא לא הייתה בו טובה. רבים כאן ודאי לא יסכימו איתי, אבל אני חושב שהיא פחות טובה מכפי שנוהגים לצייר אותה. עד כה, אני לא זוכר שער שדה שלה שהוא לא תוצר של התקפה מתפרצת. היא מתקשה מאוד להבקיע שערים במצבים יזומים.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

בנתיים טוב מאד שארבייטמן ימשיך על הספסל. שחקן כזה נעלם ברגע שהוא רואה דקות משחק מהפתיחה. אם יש לך זר הא צריך לשחק אחרת למה הביאו את פאנטיני? אם זכור לי טוב ארבייטמן כבר מספיק שנים בקבוצה כדי להפוך לכוכב, אבל משום מה זה לא יצא לפועל.

רגע, אפשר גם לשחק עם פאנטיני וארבייטמן ביחד, לא? תשים את קטן מאחוריהם ותן אולי לרפאלוב כמה משחקים על הספסל. אני פשוט לא משוכנע שארבייטמן הוא הפתרון, לדעתי השחקנים האחרים פשוט צריכים 'להתעורר'.

4. Igi Member

לא ראיתי היום, אבל לפי מה שהבנתי במשחק מאד חלש, שלא משקף אפילו במאית את היכולת האמיתית של מכבי חיפה, עדיין הצלחנו להוציא את הניצחון וזה מה שחשוב.

4 מנתניה ו-9 מהפועל, אבל אלה שתי קבוצות די אפורות(במיוחד הראשונה) שברוב הזמן מתקשות לפתח משחק מול קבוצות שהן לא יכולות להשתמש בשיטה הרגילה של להתגונן ולעקוץ במתפרצות.
    אני יותר חושש מאיזה רצף פתאומי מטורף של בית"ר, נקווה מאד שלא יוכלו לפתוח רצף ניצחונות בשבוע הבא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx