מחזור 14 בליגת העל: חיפה ניצחה, נתניה והפועל אכזבו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Number 8, ‏12/12/08.

1. Number 8 Member

א' אני לא יודע מאיפה הבאת את השטויות האלה שאוהדי מכבי התחזו ואיימו על הקוון. אלו שטויות, לא היה כתוב את זה בשום מקום, ואני לא אופתע אם אוהדי הפועל הפיצו אותם. אין לאוהדי מכבי שום סיבה לאיים על קוון שבזכות ההחלטה שלו הפועל לא ניצחה, גם לא בשביל להפליל. אוהדי הפועל הם אלו שאיימו על הקוון וצריכים להתבייש על התנהגות מגעילה ודוחה, נקודה.

ב' הוא אוהד מכבי ת"א בכדורסל. שני דברים שונים. יש מספיק אנשים בארץ שאוהדים את מכבי בכדורסל אבל לא אוהדים אף קבוצה בארץ, כמו המשתמש כאן בפורום samoel. עכשיו בודקים את העניין כדי לחזק את העובדה שאין קשר בין שני הדברים. לא צריך לעשות מכל דבר פיל.

נערך לאחרונה ב: ‏15/12/08
  2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אומר מה ששמעתי, ואת שני הדברים האלה שמעתי. אמרתי ממה שהבנתי, אני לא אמרתי ששום דבר בטוח ב100%.

3. oFiRzZz Member

רועי אין טעם להתבכיין על השופטים ..
    הם מהמרים וגרועים כבר הרבה שנים ..

4. Igi Member

אויש נו באמת, כמה מסכנים הפועל יכולים להיות?! מאיימים על הקוון עלק, אנשים חסרי חיים.
    בלי קשר לדקה, אפשר לחשוב שהטעות שלו הייתה כ"כ נוראית ובלתי מובנת...

5. King Kenny Member

הכעס הזה זה משהו שהצטבר עם כל השודים שהקוונים עשו לנו השנה, אז קרה והוא עשה את הטעות (אני עדיין לא מבין איך הוא ראה שם פנדל) אז הכל מוציעים עליו (לא שאני מצדיק את האיומים על חייו שבכלל באו מאוהד אחד ולא מהקבוצה).

6. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

סך הכל פנדל קטן במחזור ה-14 , אם זה היה קורה בסוף העונה הייתם יוצאים למסע של ציד שופטים וקוונים.
    אני מאוד מקווה שהפועל תיפגע מהאירועים האלה , יש גבול לכמה אפשר לחפור על אירוע כל כך קטן ועוד לאיים על חיים של בן אדם - בושה!
    ואוהדי הפועל ת"א , אם המקרה היה הפוך גם אז הייתם כל כך תוקפניים וצדקנים.

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רוצה להבעיר פה משהו, אם 2 אוהדי בית"ר היו מאיימים על חייו של הקוון היו עושים מזה בדיוק אותו רעש, כי כשעושים רעש מבית"ר זה לא 2 אוהדים אלה 100 שמחכים לאוהדי הפועל כדי להכות אותם אחרי משחקים(לפני 3 שבועות במשחק של הפועל אוסישקין) או כש7000 אוהדים שרים:"מוות לערבים".

8. מקסים לנגו Member

לקראת המפגש בין בני יהודה למכבי חיפה הערב, הגיע יעקב שחר למלון בו שוהים שחקני חיפה ודירבן אותם למשחק - ניצחון בכל מחיר.

9. לירן מנהל כללי מנהל כללי

המשחק של היום אולי מסמל משהו.. תקנו אותי אם אני טועה אבל עבר הרבה הרבה מאוד זמן מאז שמכבי חיפה שודרה כאשר יש לה משחק נגד קבוצה לא מהגדולות...

בקשר למשחק, מכבי חיפה כבר קיבלה כמה הזדמנויות מנתניה לברוח ולא השכילה לעשות כך, אז אם בחיפה באמת חושבים שהם טובים יותר הם לא יכולים להרשות לעצמה לפספס שוב הזדמנות שכזו, שבוע הבא מכבי חיפה נגד בית"ר ירושלים שעדיין יכולה לנצח בכל יום נתון, ולכן מכבי חיפה חייבת להגיע למחזור הבא בפער בטוח, כזה ש-3 נקודות יקנו לה.

בני יהודה בתקופה טובה, קבוצה טובה, לא יהיה לחיפה פשוט ובני יהודה בהחלט יכולה לנצח.

10. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לירן, גם בסיבוב האחרון היא הייתה נגד בני יהודה במשחק המרכזי.

11. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מי שראה את דגל הפריסה של בני יהודה שהתעסק בגלעד שליט ורוצה לדעת מעט יותר פרטים, מוזמן להיכנס לכאן. כל הכבוד. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/08
  12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אני מצדיע לאותם אוהדים שחשבו על הרעיון ואף יזמו אותו, פשוט מצמרר ומרגש. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx

אז במחצית חיפה יורדת ביתרון מינימלי של 1:0 משער של יניב קטן,
    לאחר שפאנטיני פרץ מאגף שמאל לאמצע, בעט לעבר איינוגבה, האחרון הדף וקטן הגיע לריבאונד.

אני לא מסכים עם ארבל את ברקו שטענו שזו עקיצה, אמנם בני יהודה הגיעה לפני כיבוש השער ליותר
    הזדמנויות והיתה מסוכנת יותר אך השליטה במרכז השדה היתה שלנו, פשוט לא השכלנו לתקוף הרבה, רפאלוב במחצית חלשה עד כה.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

כבי חיפה משחקת בקצב של צב, בני יהודה הגיעה ממש בדקות הראשונות לשתי הזדמנויות, אבל אח"כ די נעלמה. ההרגשה שלי שאם מכבי חיפה ממש רוצה היא יכולה הביס את הכתומים, אבל לדעתי בני יהודה עדיין לא אמרה את המלה האחרונה שלה.

אני מצפה במחצית השנייה לכדורגל יותר טוב.

עריכה:
    ראינו כדורגל יותר טוב? לדעתי לא. הרגעים הגדולים היו הקורות, אבל חוץ זה? רמה נמוכה ביותר. אנ מאמין שבית"ר כבר תכריח את קבוצתי בשבוע הבא לשחק יותר טוב, בכל זאת אנחנו עכשיו 4 פור על נתניה. לדעתי מכבי חיפה פשוט הכי יציבה מכל הליגה אחרת אין לי סיבה למה אנחנו מובילים את הטבלה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/12/08
  14. שגיא Guest

יש לנו מזל. אחד המשחקים החלשים שלנו העונה לדעתי ואיכשהו יצאנו עם ניצחון. זה מזכיר מאוד את המשחק בין הקבוצות בסיבוב הקודם. גם אז בני יהודה הייתה טובה יותר בחלקים רבים מהמשחקים וגם אז מכבי חיפה ניצחה 1-0 קטן. והאמת, זו הייתה המטרה הערב, לנצח סופסוף כשמתאפשר לנו לפתוח פער, לפחות את המטרה הזו השגנו. בכל הנוגע למשחק, יניב קטן חזר לשחק כדורגל, אבל מעבר אליו קשה לי לציין לטובה שחקנים. אמיר אדרי ראוי גם לכמה מילים טובות. שי מיימון המשיך עם טעויות בהגנה, רפאלוב שוב נעלם, בוקולי כבר הרבה זמן מחוק ופנטאני אנמי מאוד. הכניסה של משומר החלישה עוד יותר את ההגנה של חיפה. לא יאומן כמה איבודי כדור סתמיים היו לו מצד אחד, וכמה נסיונות הגבהה כושלים מהצד האחר. חבל שאפק לא מקבל הזדמנויות בתור מגן, גרוע ממושמר יהיה לו קשה להיות. היה כלכך צפוי שחמד יכבוש מול מכבי חיפה, ועם קצת יותר ריכוז הוא גם היה עושה את זה. למזלנו זה פגע בקורה. 1-0 קטן. יניב קטן.

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

חיפה מנצחת את בני יהודה 1:0 משער של יניב קטן בדקה 28.
    לסיכום, משחק לא טוב שלנו, אולי הפחות טוב מתחילת העונה, בוקולי כבר לא תורם, רפאלוב מחפש את עצמו,
    בירם כיאל ממשיך לעלות קדימה ולאבד כדורים, יניב קטן למרות הגול במשחק בינוני ולא יותר, אני מצפה להרבה יותר.

אני מאושר שאדרי ממשיך להציג יכולת טובה בין הקורות,
    עם הצלות לא רעות בכלל ובניגוד לכל המבקרים אני טוען שהוא יותר מראוי להיות השוער המשני שלנו.

גולסה מאז שנכנס הראה נחישות ולחימה, רואים שהשחקן הוא פייטר, פשוט שחקן נשמה, אך זה לא הספיק להכפיל את התוצאה.

בשני מילים - ניצחון קטן