ראו שהכדור שינה כיוון אבל למרות הכל זה לא אמור להשפיע על שוער כמו דוידוביץ' , משחק ממש לא מלהיב .. מעניין אם פאנטיני היה איך זה היה מסתיים .. ארבייטמן קיבל הזדמנות שאפילו באימונים לא זוכים בה .. ללא ספק השחקן הזה מאכזב אותי .. ולמליקסון יש כישרון [ כמו כן גם לארבייטמן ] אבל שני השחקנים האלה לא צריכים להיות במכבי חיפה , שיצברו דקות משחק וביטחון בקבוצות אחרות ..
בשביל להיות הקבוצה מספר 1 בארץ מסתבר שלא צריך להבריק בכלל, אז להיות מספר 2... לא מפתיע אף אחד. כישלון מקצועי של מכבי חיפה, בית"ר מאבדת נקודות- חיפה לא מנצלת. תוצאה רעה לחיפה.
פשוט גועל נפש. רוני לוי הביתה ויפה שעה אחת קודם. לא זכור לי הרבה זמן משחק התקפה כזה צפוף, למה לא לפתוח משחק? למה שוב לפתוח עם אפס חלוצים מול יריבה כזאת נאיבית? למה להרוג את ארבייטמן ורפאלוב. ובכלל מה הקטע של צורת המשחק הזאת שיוצאים להתקפה תמיד עם מסירות אחורה, מזה פה ליגה ב? פשוט גרוע http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx
אפק כבר עלה מספר פעמים, ואף כבש ותרם לנו לא מעט בדקות בהן שיחק, גם היום במחצית השנייה הוא היה סביר. ואיך אני אמור לזכור תקופה ארוכה שבה הוא יהיה טוב אם הוא הגיע רק העונה לקבוצה? (אם דיברת על אפק). ואם דיברת על מליקסון, כבר אמרתי שלא היו לי ציפיות ממנו לכלום. לא ברור לי למה רוני לוי מחכה עד הדקה ה- 73 כדי להכניס את רפאלוב. מליקסון היה בשלב כלשהו במשחק טוב שהיתה סיבה לחכות עם החילוף? יותר מידי מצבים מהן לא כבשו, וחבל כי הגיע לנו לנצח הערב. דוידוביץ שוב עושה שטות שעולה לנו בשער, בוקולי משהיה מהשחקנים היותר טובים שלנו, דווקא הוא עושה את הטעות שעולה לנו בספיגה. היינו צריכים לנצח את המשחק הזה, ולא עשינו זאת. לוזרים. ולגבי ארבייטמן, בדיחה עצובה, מהמצב שהוא קיבל מקטן גם אני בלי כושר, עם כפכפים כובש.
לא ראיתי את המשחק, כך שלא אוכל להגיב אם התיקו מוצדק, אך אוכל לומר דבר אחד - מכבי חיפה פספסה הזדמנות עצומה לצמצם את הפער מבית"ר. אני לא יודע מתי תגיע הפעם הבאה שבית"ר תפסיד נקודות, כי כזכור הקבוצה של שומי לא ניצחה רק ארבע פעמים העונה. באחת הפעמים היחידות שבית"ר הפסידה נקודות, ומכבי חיפה ידעה זאת מראש, היא עושה במכנסיים ומסיימת בתיקו עם מכבי פ"ת. המצב בצמרת נשמר. בית"ר ירושלים במקום הראשון עם פער של תשע נקודות מהמקום השני, ונראה שהיא בדרך לעוד אליפות קלילה. זה בדיוק מה שאתה לא מבין. חוזק המכה לא משנה, העיקר העבירה ללא כדור. אם באירופה מוציאים כרטיס אדום על מעשים מהסוג הזה, אין סיבה שגם בישראל לא ינהגו באותה דרך. המצלמה צילמה את האירוע כי הכדור היה בידיים של קאלה, בניגוד למקרים אחרים, שהכדור לא נמצא באזור. מלכה היה צריך לקבל צהוב, וקאלה אדום, או במקרה הטוב עבורו, גם צהוב. גם איגוד השופטים חושב בצורה הזו.
לא יאמן איזה לוזרים השחקנים של מכבי חיפה. אם הם היו מנצחים הם גם היו מקטינים את הפער, גם נכנסים למומנטום חיובי וגם יוצרים לחץ ענק בבית"ר. אבל עכשיו הם עשו ההפך, כי אחרי המשחק העלוב, המחפיר והמבייש של בית"ר הם יבואו בשיא המוטיבציה במשחק הבא נגד סכנין, אני בטוח בזה. בקיצור יצאו לוזרים.
אפשר להגיד שיצאנו היום סופית מהמאבק על האליפות, ניצחון היום ובית"ר נכנס ללחץ ואנחנו שמונה נקודות מבית"ר, חבל כל כך חבל, אני מקווה שנסיים במקום השני. בסך הכל אני אישית לא נהנתי מהמשחק, אפשר היה לראות כמה רנאטו משפיע על הקבוצה, היום לא היה טוב ושמו לב שהוא חסר לעומת זאת שהוא משחק כמו שהוא יודע אנחנו נראים הרבה יותר טוב. לגבי ארביטמן, שחקן כל כך גרוע, אני מבקיע את ההזדמנות הזאת, רק לדחוף את הכדור לשער, מה כל כך קשה? אני במקום שחר מציע להפועל ת"א כסף רק שיקחו אותו, הוא כל כך גרוע.
לא לשכוח אנשים. הפסד שבוע הבאה של בית"ר וניצחון של חיפה ואנחנו 7 הפרש מהם. נותרו לנו עוד שתי משחקים מולם העונה ויש זמן עד סוף העונה. איך אתם ישר ממהרים להוציא את חיפה אחרי משחק אחד.
אבל זה מה שאמרתם גם היום לפני המשחק. למה שאתם לא תפסידו ותאבדו נקודות? כי לפי איך שזה נראה, הסיכוי שאתם תפסידו הוא יותר גבוה.
אחח הנאיביות... פתח תקווה ללא הזדמנויות שמה גול. לא פלא שדבידוביץ' התעופף כאילו בעטו לו רימון ולא כדור.. לא נגע בכדור משחק שלם, התקרר http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx בוקולי לעומת זאת למרות הטעות היה הכי טוב על המגרש. קטן התעורר פתאום בדקה ה-70 והוביל את המשחק, אבל החוסר דיוק של כולם היה פשוט משווע. דבר נוסף שלא הבנתי הוא מה מליקסון עשה על המגרש במשך 70 דקות. כל כך פתטי, מהרגע שליאור נכנס הקבוצה נראתה יותר יצירתית, הייתה עוד אפשרות מסירה... חבל, מכבי חיפה שלטה במשחק הזה בצורה אבסולוטית אך פשוט לא מספיק יעילה. מה נראה בדיוק? במחזורים האחרונים בית"ר לא מראה שום עליונות על חיפה. הסיכויים של כל קבוצה לאבד נק' די שווה כרגע לדעתי.
לא ראיתי תמשחק היום כך שלא יוגל להגיב לגבי המשחק.אבל ממה ששמעתי המשחק היה חלש מאוד מצד שתי הקבוצות.וחיפה פיספסה הזדמנות גדולה לחזור למאבק האליפות כי לא יהיה עוד הרבה מצבים שביתר לא תנצח טז פיספוס גדול מבחינת חיפה ומכבי פתח תקווה לחזור למאבק האליפות.אפ ביתר לא מפסידים שבוע הבא כנראה שהאליפות תהיה שלהם כי אני לא רואה שום סיכוי שחיפה תזכור את פער 9 הנקודות אם ביתר לא מפסידה.אברטמיין שחקן כל כך חלש וגרוע חיפה חייבת לשחחרר אותו להפועל תל אביב הוא רק מזיק לחיפה שילך הכי טוב יהיה לחיפה וגם תקבל כסף עליו!
המשחק לא התעלה לרמה גבוהה, אבל לא ניתן להגיד עליו שהוא היה משעמם. שתי הקבוצות אמנם לא הציגו יכולת גבוהה, אך היה ניתן לראות שהן רוצות לנצח את המשחק, לפחות עד לשער הראשון של מכבי פתח תקווה. עופר פביאן הזמין את השער של מכבי חיפה כשהכניס את בלאסינג קאקו ובעצם ויתר על הלחץ שמכבי פתח תקווה עשתה על פני מגרש שלם לטובת מרכז שדה חזק יותר.
עבירה ללא כדור זו עבירה ללא כדור. הסיבה לא משנה. לקאלה היה אסור לעשות את מה שעשה, גם אם מלכה היה עושה כל דבר אחר.
אז לאחר שנרגעתי קצת מהמשחק, אני אומנם מאוכזב מהתוצאה אך יכול בהחלט לראות דברים חיוביים במשחק אתמול, כאלו שלא ראינו עד כה העונה. אם נספור את המצבים אליהם הגענו נראה כי היו לנו קרוב לשבעה ניסיונות הבקעה, כמות שכזו אני לא זוכר במשחקים האחרונים. אז בשבועות האחרונים היינו מגיעים לשני מצבים ומהם כובשים ומנצחים, אתמול הגענו להרבה יותר ולא ניצחנו. מי שגם המשיך את מגמת השיפור היה קטן, שבמחצית הראשונה עוד היה רדום, אך בשנייה התעורר והיה מעורב בכל המהלכים החשובים שלנו. מנגד, ראנטו שרף הציפיות ממנו גבוה איכזב.