מחזור 14 בליגת העל: הפועל ב״ש מביסה את בית״ר בטדי

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Nigel de Jong, Dec 19, 2014.

1. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מחר לא נספיק להגיב לקראת המשחק, אז נעשה זאת הערב.
    מבחינת יכולת, אין ספק שהפערים בין הקבוצות ממש ממש לא רציניים. לכן זה משחק שהכל יכול להיות בו, אנחנו עדיפים מבחינת איכות השחקנים, בית"ר מאזנת את זה עם התלהבות מול הגדולות והמגרש הביתי, שאת זה נשאף לבטל בעזרת הקהל שלנו, בכל מקרה זה משחק פתוח שניצחון בית"רי ממש לא יהווה הפתעה.אנחנו פגיעים במשחקי החוץ ובטדי זה יכול להיות בעיה עבורנו.
    מבחינה מקצועית הכל תלוי בנו, אבל אם נמשיך כמו דוחא ולפני כן בלומפילד אנחנו שוב נפסיד, אם נחפש לשלוט ונפעיל לחץ בכח, מההתחלה, אני לא חושב שלבית"ר יהיו הפתרונות, אבל השאלה היא האם אלישע ישאף לשחק כך בטדי.בית"ר תשחק על התלהבות ורצון להשאיר את הנקודות בבית, הם מדברים המון על ההישג הרציני שלהם העונה- בכך שלא הפסידו לגדולות עד כה ויחפשו לשמור על זה בכל הכח.

משחק פתוח, נקווה שיהיה התקפי מצד 2 הקבוצות.

2. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אני חושב שמבחינה טקטית אין לכם כל כך מה להציע. המשחקים החזקים שלכם העונה היו נגד קבוצות שטקטיקה זו מילה זרה בהן והתקשתם גם מול קבוצות די בינוניות מהבחינה הזאת. אני חושב שצפוי משחק מאוד קשה מחר לשתי הקבוצות, ואם אחת תגנוב גול היא גם תנצח את המשחק עם אותו גול. אני חושב שהסיכוי שנראה משחק רב שערים הוא נמוך. חד צדדי, בין אם ביכולת ו/או בתוצאה, לזה כבר יש סיכוי יותר גבוה.

3. לירן מנהל כללי מנהל כללי

מסכים לגמרי. מה שיש לנו זה יכולת אישית, אם בוזגלו, ברדה, הובאן , ארבייטמן ייתנו משחק טוב, המשחק יהיה שלנו, שלא נדבר אם מליקסון סוף סוף יופיע.. מבחינה טקטית אין דבר כזה, אלישע חלש.

rivaldo likes this.
  4. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

אם מליקסון סוף סוף יופיע? שקודם כל בכלל יעלה לשחק. כרגע לא כשיר.

מצטרף אלייכם לירן ואור, ובעיקר שמול אלישע עומד מנחם קורצקי הטקטיקן שעד כה לא הפסיד לאלישע, פעמיים מול רעננה עונה שעברה, ובמחזור הראשון העונה. והאמת שגם בגביע הטוטו לא, אבל אני לא ממש לוקח את זה בחשבון.

ערן זהבי עם כובש 17 משחקים ברציפות, וכמו שכתבתי בעמוד הקודם, הופך לשני בהיסטוריה עם רצף הכיבושים, שני רק למסי עם 21. מטורף!

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההבדלים ביכולת האישית של שחקני ההתקפה של ב"ש לאלה של בית"ר עצומים, אני לא בטוח בכלל שקוראץ', אצילי, ממן ולידור כהן מתלבשים בהפועל ב"ש ואצל בית"ר הם נחשבים לטאלנטים הבכירים, זה אומר הכל. בצד השני של המגרש אמנם ההגנה היא החלק החזק של בית"ר עד עכשיו אבל צריך לזכור שהמשחק מחר בטדי והקבוצה תצטרך לזוז קדימה ולצאת קצת מהמסגרת כי זה מה שהקהל ידרוש וכאן ב"ש עם היכולת האישית של בוזגלו, מליקסון, ברדה והשאר יכולה לתפוס את בית"ר עם המכנסיים למטה לא פעם ולא פעמיים ובניגוד לממן וקוראץ' הם יכולים לכבוש גם מחצי מצב. בואו נחכה נראה מה קורצקי מכין למחר.

הבדלי הכוחות ברורים, ב"ש פייבוריטית אבל מצד שני אני יכול לתת אינספור מקרים שניצחנו בטדי קבוצות עדיפות בהרבה ולא רק מהארץ. יאללה בית"ר תפתיעו אותי.

6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

קצת מפתיע שלא רק שבאר שבע נמצאת בצפוני היא גם מקבלת מחיר של 50 שקלים.
    אנחנו גם השנה התארחנו בדרומי. גם בהתחלה מחירי הכרטיסים היו 115 שקל, בסוף אחרי מחאה זה ירד ל 90 ו 105 אחרי עמלת אינטרנט.

7. Abu George כותרת משתמש מותאמת אישית

כל משחקי הבית האחרונים שלנו היו במחיר אחיד של 50 שקלים וטוב שממשיכים עם זה. כנראה גם טביב הבין שהמוצר לא שווה יותר מזה.

Don Joan Roman and לירן like this.
  8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שלא יהיה כשיר.. יותר טוב. כי אז גורדנה יפתח ועם גורדנה אנחנו פשוט טובים יותר.

9. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

עם גורדנה ע"ח ברדה אנחנו טובים יותר. לא יודע מה לגבי גורנדה במקום מליקסון ..

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גורדנה חייב לשחק. מליקסון לא מועיל כמעט בכלום מתחילת העונה. המשוואה פשוטה.
    שמליקסוו יהיה כשיר כי אנחנו נזדקק לו, שינוח על הספסל והוא יכול לעשות את השינוי אם נזדקק.

11. Love Is Red Member

אם גורדנה ישחק במקום מליקסון אז שישחק איפה שברדה משחק ושברדה יעבור לאגף, רק זה חסר לנו לשחק עם גורדנה באגף עוד פעם, אגף כל האפקטיביות שלו יורדת לטמיון...

12. South Boy Member

אני מקווה שהאיוולות הטקטית של אלישע לא תבלוט יותר מדי, המאמן הזה פשוט עושה עוול לסגל שיכול לאכלס את נבחרת ישראל.
    לא מפחד מביתר ולא מאף שחקן בה, היחיד שמפחיד אותי זה מנחם קורצקי, עוד בלאומית כשהיה שוער ברמת השרון (נשאר אותה חבית) אף פעם לא הלך לנו מולו בין אם בתור שחקן או בתור מאמן, הוא כבר הוכיח העונה כמה אפור ומסוגר הוא יכול להיות וזה בדיוק אופי המשחק שלבאר שבע אין תשובה אליו, יש לנו איכויות עצומות בחלק הקדמי שלא באות לידי ביטוי בגלל שיטה מקובעת שיותר ראויה להקרא העדר שיטה, המקריות וחוסר התיאום שלנו בולט ובעיק מחוץ לוסרמיל, אני מקווה שהמשחק הזה לא יגמר ב-0:0 משמים כי יש לו פוטנציאל אדיר להגמר ככה, ואיבוד נקודות כרגע זה דבר שאי אפשר להרשות שייקרה.

נשלח מה iPhone שלי ע"י Tapatalk

13. לירן מנהל כללי מנהל כללי

גורדנה שחקן כל כך חכם ויעיל, שאיפה שאלישע שם אותו הוא הורגש והשפיע לטובה על המשחק. הוא יודע לבוא לאמצע שצריך ולתת משם מה שצריך. ברור שגורדנה עדיף באמצע, אבל מבחינתי הכי חשוב שיהיה על המגרש.

המשחק הזה קריטי עבורנו. ניצחון ואנחנו נשארים עדיין קרובים לת"א וק"ש. תיקו או הפסד ואנחנו מצטרפים לחבורה שמתחתינו, כל שיהיה נותר הוא לשמור בחירוף נפש על המקום השלישי.

14. Love Is Red Member

יש לך טעות, ב3 משחקים שהוא שיחק באגף הקבוצה נראיתה רע, שהוא משחק מתחת לחלוץ או אפילו כ50-50 הוא הרבה הרבה יותר אפקטיבי...

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

הקבוצה שיחקה רע כי לרוב היא משחקת רע, הטענות לא היו לגורדנה. גורדנה בכל משחק ששיחק, גם בגרועים שלנו, הוא היה בין היחידים שכן ניסה והיה פעיל.
    ושוב אני אומר, שהוא במרכז ברור שזה עדיף, אין לנו ויכוח על זה.