מחזור 13 ליגת העל: משחקים כדורגל בצל אסון הכרמל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏3/12/10.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק דיברת וגם מליקסון כבש שער יפה, אומנם עמוס תרם וגם הרגל של חסארמה שהסיטה אותו אבל 0:0 לא נראה וטוב שכך.

הגול של עדי אלישע בהחלט מתחרה עם זה של אלירן עטר על שער המחזור.

וואו איזה הזדמנות לב"ש...סוארז לקורה ועמוס מתחיל להיות בבעיה, גיא חיימוב תתכונן. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

סך הכל אנחנו עכשיו בדקה 70 בערך, המחצית השניה הרבה יותר טובה מצד שתי הקבוצות, ב"ש חזרה בגדול עם הגול הזה ומאז כבר 5-6 דקות זה רק היא, לפני כן קרית שמונה שלטה אבסולוטית, הניעה כדור והיה מצב שכמעט נכנס והיה כמו בארסה נגד ריאל עם איזה 30 מסירות רצוף, גם אלרואי כהן נתן כדור אדיר לחיבורים שאוהד כהן לקח...

מחצית ראשונה ציון 5.6 מחצית שניה ציון 8.2 עד דקה 72 (נראה אם זה יעלה או יירד לפי המדד שלי עד לסיום)

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/10
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עודכנה טבלת ליגת העל
    עודכנה טבלת הבית
    עודכנה טבלת החוץ
    עודכן סך כיבושים וסך כיבוש ממוצע
    עודכן סך כספיגות וסך ספיגות ממוצע
    עודכנה כמות השערים במחזור, כללי ופר משחק
    עודכן דיון סטטיסטיקה מחזור 13 בכלל הפרמטרים

מחר:

עידכון קהל.

3. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

היה צפוי שקריית שמונה תעצר בוסרמיל, הימרתי נכון על התוצאה. סך הכל התיקו שיקף את המשחק.

4. alexshw Member

אנחנו מכבי חיפה.
    צריך להגיד תודה על זה שאנחנו במירוץ?
    לא ידעתי שכאן זה פרמייר ליג.

כדאי מאוד ששני שחקנים חדשים יוסיפו לנו.
    יש לנו בעיה קשה גם בהגנה וגם בחוד.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/10
  5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

משהו פסיכולוגי בקבוצה הזאת שהיא פשוט לא מצליחה לחבר 3 ניצחונות רצוף. בסך הכל קריית שמונה בבית זה משחק לא קל, וכתבתי שבדרך כלל אני כותב "קונה תיקו" לפני המשחק ואחריו בא ואומר "לא קונה, היינו צריכים לנצח".

אז זהו שהפעם אני דווקא יצאתי בסדר עם התיקו הזה. כמובן שיכלנו לנצח כי הייתה התלהבות גדולה מאוד אחרי השיוויון הנפלא של מאור, ולפחות פעמיים הוציאו להם כדור מהקו ומנגד ההגנה שלנו ממשיכה להראות עליונות ואני חושב שמלבד השער לא היה איום ממשי על המסגרת של כהן.

יאללה לקופסא.

6. yedidel Member

משחק מרכזי כמו שצריך, חבל רק שהקהל עדיין לא מספיק מגיע. כנראה שלאנשים (ובצדק) נמאס מ"חווית" המשחק בוסרמיל ועד שלא יהיה אצטדיון נורמלי יהיה קשה למלא אותו.

משחק קצבי, הזדמנויות משני הצדדים, קרית שמונה קבוצה שכיף לראות עם שחקנים שרצים וחיים את המשחק. אצלנו המשחק זורם בחלקים מאוד קטנים של המשחק אבל איכשהו בדקות שלנו עשינו יותר הזדמנויות ממה שקרית שמונה עשתה כל המשחק.

אני מסמן עוד וי על גרף השיפור של פרננדש, אני מקווה שגג עוד חודש כבר נראה את המספרים שלו מגיעים סוף סוף...

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פשוט תענוג לראות איך קרית שמונה משחקת , הלוואי ואנחנו היינו משחקים כמוהם עם הלחץ והנעת הכדור הנכונה ולא העפת כדור דבילית לואשקולנקס כדי שיוריד לאסולין/מליקסון/רביבו זו שיטת משחק של שנות ה90 .

לא יודע ממה היו מרוצים חלק מהקהל שלנו , נתנו 10 דקות טובות אחרי הגול וזהו.

ומאיפה יצא למליקסון הטיל הזה , בן אדם כזה צנום ואיזה עוצמה בבעיטה

8. Number 8 Member

זה גם מה שניצח לה את מכבי ת"א. קריית שמונה לא הייתה כל כך טובה נגד מכבי אבל הנעת הכדור ושיטת המשחקים הם אלה שניצחו בבלומפילד. רן בן שמעון עושה שם עבודה נפלאה ורואים שיש שם נגיעה של מאמן.

9. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שעירוני קריית שמונה הראתה היום שמקומה בצמרת הוא לא מקרי. זה לא פשוט להגיע למגרש כמו וסרמיל, כשהחומר בהתקפה דל מתמיד עקב פציעות ולהציג 60 דקות ראשונות כל כך איכותיות. דווקא משחקים מהסוג הזה וכמו הנצחון על מכבי תל אביב, שבהם הקבוצה הראתה שיש לה גם בשר ולא רק כדורגל טוב של התלהבות, מחזקים אצלי את האמונה שיש סיכוי שהקבוצה של רן בן שמעון באמת יכולה לעשות הסטוריה השנה ולוא דווקא אליפות.
    הפועל באר שבע כבשה שער מכלום וזה מה שהעיר אותה. חבל שהאדומים לא הטיבו לשחק באותה התלהבות לפני השער, כי אז אולי כל המשחק היה נראה אחרת.

10. Muurad Member

עם כל הכבוד, מה שניצח לה את מכבי זה טעות של לירן שטראובר.. הם לא עשו שום דבר, פשוט שום דבר ב-90 דקות של כדורגל נגדנו.

11. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני נאלץ להודות בטעותי, מודה ועוזב ירוחם מה שנקרא, למרות שאחרי ההפסד של חיפה להפועל אמרתי שהיא לא תהיה פקטור, והאליפות תוכרע רק בין 2 התל-אביביות, לצערי עצם העובדה שמכבי ת"א לא יציבה בעליל, והיא גם לא מרשימה וגם יש לה עדיין לא מעט בעיות, והפועל עוד לא החליטה מה איתה ומי נשאר ומי עוזב (וזה יהיה ככה עד סיום השנה כי שחקנים מינואר כבר מתחילים לחשוב על הקיץ) ויש גם את ק"ש וכמה קבוצות שבהחלט נראות יותר טוב מהשנה שעברה, המאבק יהיה משולש עד הסוף, מכבי חיפה, מכבי ת"א והפועל ת"א, ומי שתהיה יותר מרוכזת בפלייאוף מהשתיים האחרות תיקח.

12. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

1. מוריד את הכובע בפני קריית שמונה. מדובר בקבוצה הטובה ביותר והמלהיבה ביותר שהגיעה השנה לוסרמיל. יותר מבני יהודה שהיא הקבוצה היחידה שניצחה אותנו בוסרמיל, וגם יותר ממכבי חיפה איתה סימנו בתיקו.
    קבוצה צעירה, תוססת שמשחקת כדורגל מודרני והתקפי.

מהדקות הראשונות קריית שמונה טרפה את המגרש ובדקות מסוימות הניעה כדור בצורה פשוט מושלמת.
    קריית שמונה הייתה הפתעה סופר נעימה, בטח בנוף הישראלי.
    עד עכשיו לא באמת ידעתי איך להתייחס לתופעה שנחשבת קריית שמונה אבל אחרי אתמול אני בהחלט יודע, להוריד את הכובע בפני שרצקי ובעיקר בן שמעון שבנו קבוצה מאומנת ומלהיבה.
    וכל זה כשחסרים להם 2 שחקני מפתח בדמות נג'ובו הקשר וכמובן עמאשה החלוץ.
    הדבר היחיד שחסר לקריית שמונה זה רוע, זה יכולת לגמור את המשחק מוקדם. הם הגיעו לרחבה שלנו המון ולא ניצלו את ההזדמנויות כדי לכבוש עוד שערים ובגלל זה הם גם נענשו וספגו בצד השני.

2. אם אני מתסכל על הקבוצה שלי, ראיתי אתמול את הקבוצה שיש לי (הפועל באר שבע ) השנה לעומת הקבוצה שכל כך היינו רוצים להיות מבחינת גישה למשחק ועמידה על המגרש (קריית שמונה).
    אחרי השער המדהים של מליקסון (בהתחלה חשבתי שהכדור בכלל נהדף לקרן) משהו התפרץ בקבוצה, וזה כבר קרה העונה, אבל לצערי רק אחרי שאנחנו כובשים.
    פתאום הקבוצה משחקת חכם, פתאום אנחנו מבודדים את מליקסון על השחקן באגף שלו, וכשמליקסון טוב, אין מגן בארץ שמסוגל להסתדר איתו, בטח לא בהתקפות שבאות גלים גלים, בטח כששער 5 בגב של מליקסון דוחף אותו ואת הקבוצה קדימה.
    פתאום אנחנו גם נזכרים שאסולין מהיר יותר מכמעט כל בלם ששומר אותו ואנחנו מנצלים את המהירות של אסולין ויכולת המסירה המצוינת של רביבו ופרננדש (כמה חבל שהוא עדיין לא תכליתי) כדי להגיע שוב ושוב לרחבה של קריית שמונה ולעשות בלאגן.
    השער השני של באר שבע היה באוויר ורק חיסרון של חלוץ איכותי בספסל (בסיט פשוט לא מתאים לרמות האלה ואיבד כדור אחרי כדור) וכושר גופני לקוי (רביבו וז'אן גמרו את האוויר כבר בדקה ה70) מנעו מאיתנו לכבוש עוד שער.

3. הקהל של הפועל באר שבע אתמול בא בכמות יחסית יפה (בסביבות 6000 איש, אולי קצת יותר, אין ספק שאנחנו יכולים להביא יותר) כשכמו הקבוצה עד לגול הקהל לא היה עקבי אבל אחרי הגול משהו התפוצץ והקהל דחף את הקבוצה מכל היציעים קדימה ושחקני קריית שמונה פשוט נכנסו ללחץ (אחד מהחסרונות של קבוצה צעירה).

לסיום, תיקו שמשקף את מה שהלך על הדשא. תיקו שמצד אחד מנע אכזבה של הפסד ועצירת המומנטום לגמרי אבל מצד שני מנע מומנטום אדיר של הקבוצה שהיה מביא לנתניה אלפי באר שבעים.
    נפגש בקופסא...

http://images.one.co.il/Images/Packages/14252/557_372/IMG_9958.Xxx

13. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמעט שכחתי, השיפוט היה קסטרופה אתמול.
    עבירה ברורה על אביתר אילוז במהלך שקדם למתפרצת בגול של קריית שמונה והשופט לא מסמן. מהצד השני אותה סיטואציה רק עם שחקן של קריית שמונה, תאקל נקי לגמרי של פרננדש אם אני זוכר נכון, יצאנו כבר למתפרצת עם יתרון מספרי ודווקא אז השופט שרק.
    בכלל, הקוון לקח חהלטות פחדניות והחליט לעזור לשופט רק בהחלטות ברורות לטובת ההגנה של קריית שמונה.
    שום איזון בשריקות וחבל שכך.

14. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

כמה אוהדים הגיעו מקריית שמונה?

15. לירן מנהל כללי מנהל כללי

לא הייתי במשחק לצערי, ומהתקציר לא יודע כמה אני יכול ללמוד, אבל אפשר בהחלט להתפעל מהמשחק של קרית שמונה, כמו משה גם אני מעריך שזו הקבוצה הטובה ביותר שהגיע לשחק אצלנו עד כה העונה (בני יהודה לא שווה איזכור, קבוצה מסכנה שבאה להתבנקר פה), מהלכים יפים, שחקנים צעירים עם הרבה ביטחון, זה ללא ספק יכל להיגמר גם לכיוון ניצחון של קרית שמונה. היו לנו מצבים לגמור את המשחק, אבל מצד שני יכולנו להפסיד. אם כבר תיקו אז לפחות שאנחנו חזרנו מפיגור ולא להיפך, אני שמח לשמוע ולקרוא שהאוהדים המשיכו להוות גורם חיובי ביציע, תמיכה בעת המשחק וגם בסיום המשחק, שוב, למרות שהקבוצה לא מנצחת, מגיע את זה לשחקנים, מגיע את זה לקלינגר שלא מתבייש להעלות בכל הזדמנות את הבעיות שיש, לא חי בהכחשה, ולא חושב שהוא לא צריך לספק הסברים, הגישה של קלינגר הרוויחה לו אותנו, האוהדים, כי אני חייב לציין שמבחינה התקפית אין שינוי מהותי מהעונה שעברה, ההגנה נראית טוב יותר, אבל קלינגר לא עשה פה מהפך מטורף באיכות הקבוצה על הנייר, אבל רואים הבדלים וזה נובע בעיקר מהפערים שבין מאמן הכושר לניר קלינגר.
    שמח שלא הפסדנו, זה גם משהו, אני מקווה שמזד האוויר ירחם עלינו ביום שבת, אני מאוד מקווה שזה לא יהיה משהו שימנע מלא מעט אדומים להגיע לקופסא.