מחזור 13 ליגת העל: משחקים כדורגל בצל אסון הכרמל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏3/12/10.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס, אנחנו בסה"כ הקבוצה השנייה או שלישית בטיבה בליגה (הפועל ת"א ביתרון ברור הקבוצה הטובה בארץ), אבל הרצון לתקוף ולנצח לבסוף השתלם לנו. הדרך עוד ארוכה וקשה, אבל הניצחונות האלו נחוצים בשביל לא להכנס לפיגור מיותר. ברור שאנחנו צריכים לשחק הרבה יותר טוב עם או בלי קיזוז.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/10
  2. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

עכו לא באה לשחק? ב-20 הדקות הראשונות היא שלטה לגמרי בנעשה על כר הדשא, וגם אחרי שהיא כבשה 10 דקות אחר כך היא המשיכה לשלוט עד שקיבלה את הגול, וגם ב-10 הדקות האחרונות היא היתה יותר מסוכנת מחיפה...

מרמור אני יוציא היכן שבא לי תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

מכבי חיפה ניצחה לא בצדק, אבל היא ניצחה, אין מה להגיד...מוצדק או לא? אני חושב שלא, כי את הדשא ממש לא שטפתם מה שנקרא וכו היתה יותר קרובה ממכם לניצחון לקראת הסיום...עצם העובדה שאתה כותב אין מה לנתח מקצועית העיקר 3 הנקודות רק מראה שלא הגיע לכם, כי אין מה לומר על המשחק הזה.

3. alexshw Member

אבל זו יכולת בלופרית.
    נראה לך באמת שאפשר ככה לשחק ולקחת אליפות?
    דרוש חיזוק מידי של שני שחקנים. אחד חלוץ, אחד בלם.
    בדיוק בגלל שהדרך עוד ארוכה.
    בפליי אוף למשל יצחקו עלינו.
    אפילו הרבה לפני.
    הקבוצה חוזרת על אותם טעויות.
    גם אלישע היום טעה שהוציא את ורד.
    כן טעה. יכל להוציא את גולסה או בכלל את בוקולי.
    גולסה וורד באמצע.

4. Muurad Member

עוד מישהו תמיד מעוצבן מזווית הצילום שיש כשמשדרים משחקים מוסרמיל?

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

זה שאין מה לנתח מקצועית את המשחק, לא סותר את הטענה שלי שהגיע לנו לנצח, גם ביכולת סבירה של הקבוצה, היינו עדיפים על עכו, ששחקניה נפלו מהרגליים ולא הציגו את היכולת שאפיינה אותם בחודשיים האחרונים. שלא תהיה אי הבנה, לא טענתי שאנו משחקים כדורגל אטרקטיבי ומשכנע, אך במשך 90 דקות היינו שווים ניצחון, כל אחד ומה שהוא ראה.

6. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיון הסטטיסטיקה:

עודכנה הטבלה
    עודכנה טבלת הבית
    עודכנה טבלת החוץ
    עודכן סך כיבושים
    עודכן סך כיבושים ממוצע
    עודכן סך ספיגות
    עודכן סך ספיגות ממוצע

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, אצלך הכל שחור ולבן בגלל שאתה אוהד מכבי ת"א ואתה רוצה בכשלון היריבות שלך בצמרת. זה בסדר גמור, אבל לדעתי התפתח המשחק בצורה אחרת, רק שאני אוהד מכבי חיפה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אני ראיתי את המשחק החל מהדקה ה-15. במחצית הראשונה שתי הקבוצות היו חלשות ולדעתי המצב היחיד היה הבעיטה של גולסה.

במחצית השנייה עכו מיד עלתה ליתרון ואז מכבי חיפה התחילה לשחק. לא בצורה מרהיבה, אבל היא הבקיעה שער שנפסל בצדק למרות שהנבדל היה מינימלי. היא קיבלה שתי הזדמנויות ברציפות שהוחמצו בשלומיאליות ואז הגיעה השיוויון המוצדק. בדקות שאחרי זה מכבי חיפה חיפשה את הניצחון ומוחמד גאדיר היה צריך לכבוש את השני שלו להערב. רק אז ראיתי הזדמנות ענקית של ערפאת. מכבי חיפה סגרה אז עניין עם השער של רפאלוב. בדקות שנותרו עכשו נשארה לגמרי ללא כוחות ולבסוף קיבלה את השלישי.

אני מצטער, אבל למכבי חיפה הגיע לנצח, אולי לא 3-1, אבל היא לגמרי ניצחה בצדק.

8. Raulito Madridista

ממש מרגיש כמו לשחזר תגובות מהבוידעם אחרי משחקים של מכבי חיפה. עכו לא הייתה ראויה לניצחון אבל אני ראיתי שממש לפני השיוויון של חיפה רועי דיין החמיץ ממצב של מאה אחוז. וגם במצב של 1-1 ערפאת העדיף לבעוט במקום למסור לשחקן שהיה בעמדת כיבוש מצויינת, אולי הוא רצה לתת גול וירטואוזי ולהרשים את הקבוצה שממול כדי שתחתים אותו. חיפה מראה אופי אבל לא משחקת כדורגל טוב. שחקנים כמו גולסה, ורד, רפאלוב וקטן צריכים לגרום למשחק של חיפה להיות הרבה יותר אטרקטיבי ומהיר. אני לא מבין למה אלי כהן הכניס את הקבוצה שלו לפאניקה כשויתר על חלוץ לטובת בלם. אומנם הייתה נפילה בכושר הגופני של שחקנים בעכו אך בכל-זאת היא נותרה עם פחות מחץ בהתקפה?

הסיכום שלי בנוגע למכבי חיפה הוא כזה - איבוד נקודות בשלב כזה של העונה הוא קצת פחות חשוב. אבל יש תחושה שבמשחק עונה אמיתי גם אם בקרייה - חיפה לא תדע להתעלות. מכבי כן משדרת יותר כוח הרתעה והפועל ת"א, במידה ותשמור על הסגל הנוכחי - היא הקבוצה הטובה בארץ. ועוד מעט העומס מאירופה יעזוב אותנו...

מכבי חיפה בטח שלא ראויה להיות במקום הראשון אך גם לא הפועל ת"א או מכבי ת"א. עד עכשיו אף קבוצה בארץ לא משחקת כדורגל מספיק טוב להוציא את ק"ש אבל כמובן שאנחנו עושים לה 'הנחות' כי הציפיות ממנה נמוכות יותר.

9. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלכס, בסה"כ אני מסכים איתך, אבל ברגע שאתה ממשיך להצמד לתל אביביות מצבינו בכלל לא כזה רע. אני רוצה להאמין שבינואר נראה לפחות שני שחקנים חדשים, אבל אין לי מושג אם אלה יביאו את השינוי המתבקש. לבוא באמצע העונה לקבוצה/מדינה חדשה לא אתגר פשוט, ההבדל צריך לבוא ע"י השחקנים הקיימים. אני יכול להבין שאתה כרגע לא מתרשם מהיכולת שלנו, בזה אני לגמרי מסכים, אבל אנחנו עדיין במרוץ. אל תשכח את לוזון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

10. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

קרית שמונה באר שבע - משחק נחמד סך הכל, אווירה נחמדה, משחק די שקול והיו מצבים לגולים...

מה שכן תסכימו איתי שהרבה יותר כיף משחק בשני ואחריו עוד משחק מאשר משחק אחד בראשון ואחד בשני? אולי עדיף לטוטו ווינר לעשות את זה ככה כי ביום ראשון גם ככה יש מלא ליגות ויהיה משחקים...ואם יהיה 2 ליגת העל ביום שני זה יהיה יותר טוב בשבילם.

11. Muurad Member

מסכים איתך ב-100%.. זה הרבה יותר נחמד ככה... מה גם שבראשון בד"כ המשחק שיהיה באותה שעה כמו משחקים מאירופה, ככה שזה עדיף להם גם מבחינת רייטינג שיהיה משחק אחד מוקדם ביום שני.

12. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

מסכים, זה הרבה יותר מעניין כשזה אחד אחרי השני ולא בהפרש של 24 שעות.

עד כה במחזור, 26 שערים בשבעה משחקים, ממוצע של כמעט ארבעה שערים למשחק, מרשים. יש לי הרגשה שהמשחק בוסרמיל יהרוס את הממוצע ויסתיים ללא שערים, חרף ההתקפות הטובות של שתי הקבוצות.

13. JackSparrow Member

איזה מהר מחזור 14... כבר עוד שני מחזורים מתחיל הסבב מחדש...

נ.ב
    לא הגיע לחיפה לנצח.

נ.ב2
    איפה היה קטן במחצית הראשונה?

14. לא מצאתי כינוי Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx
    + רמת המשחק הנוראית, זה כבר יותר מדי בשבילי. העברתי לספורט 1 לסיכום הליגה האנגלית.
    איך ניתן לצפות בסיוט כזה איך?

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

רק דיברתי, שער נהדר של עדי אלישע.