מחזור 13 ליגת העל: משחקים כדורגל בצל אסון הכרמל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏3/12/10.

1. alexshw Member

לא תירוץ.
    הוחלט לשחק, אז צריך לשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/10
  2. Green Lantern Member

ברור שלא תירוץ.
    ועדיין,קשה לי להאמין שתהיה היום אוירה של כדורגל,גם ביציעים וגם במגרש.

3. alexshw Member

לא הזמן הנכון לכדורגל, אבל הקבוצה שלנו תצטרך בכל זאת לייצר כדורגל.

4. Raulito Madridista

תדבר יפה קודם כל כי אני רחוק מלהיות חבר שלך. חתיכת חוצפן. אתה צבוע בעצמך.
    הדעה הרווחת על הקהל של הפועל ת"א הוא שמדובר בקהל הטוב בארץ מבחינת עידוד אך כמוכן ישנו שימוש בביטויים מגעילים כמו השואה, שירי נאצה על מוני פנאן שהתאבד בנסיבות מצערות ועוד.
    אז כנראה שגם הקהל של מכבי חיפה לא תלית שכולה תכלת, זה הכל.
    אתמול לראשונה שמעתי את השיר 'מכבי לכרמל' באירוע מטעם אוהדי הפועל ת"א בפאב האוזן-בר. זה היה מגעיל. אני לא יכול לעשות כלום בנידון אלא פשוט לא 'להשתתף' ב'שירה' הזאת.

זה לא מוסרי כל-כך לקיים משחק היום אבל אחרי שנקלחה החלטה - חיפה באה במטרה לנצח. וגם הפועל חיפה, שאולי שכחתם - גם היא קבוצה מליגת העל ובמקרה מאותו איזור - שיחקה ביום שבת והצליחה לשים את האירועים בצד ולנצח. לא אכפת לי אם מכבי חיפה תנצח היום כי זה מגיע לה מבחינת הצדק הפואטי.

5. Green Lantern Member

המוזר הוא שכשהיה מדובר ברובי שפירא ידעת לשים תמונה של השלט ולגנות אותו ולהכפיש את הקהל של מכבי חיפה(בצדק),אבל כאשר מדובר בשירה מזעזעת של "מכבי לכרמל" או אפילו השלט "סוף גנב לתליה" - שהוא אגב הרבה רבה יותר נוראי,כי בשלט של אוהדי מכבי חיפה היה מדובר בתאריך בלבד,8 שנים אחרי האירוע(שזה כשלעצמו,ממש לא בסדר)ואצלכם היה מדובר בשלט שהונף כשהאירוע היה רחוק מלהיות "קר" בסדר היום ושלט הרבה יותר שפל ועוקצני מבחינת התוכן שלו,נמנעת מלהזכיר אותו,לכן אתה צבוע.

בנוסף,אשמח אם תסביר לי מדוע אני צבוע בעצמי,או חוצפן.
    אף פעם לא טענתי שאתה חבר שלי.

6. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

תן לי להבין, אתה מעדיף לשפוט את עזורי על ההצלחה שלו בנוער של בית"ר כשגאידמק שפך על הנוער של בית"ר עשרות מיליונים (גם המחליף של עזורי בנוער של בית"ר המשיך וזכה בדאבל) ועל מחזור וחצי כמאמן הבוגרים בבית"ר י"ם מאשר על התקופות בהפועל אשקלון והפועל באר שבע שהוא קיבל מהבעלים יד חופשית ולא מעט כסף ונכשל בצורה מוחלטת?
    כיצד אפשר לערוך השוואה בין אימון של נוער לאימון של קבוצה בוגרת?
    כיצד אפשר לערוך השוואה בין מחזור או שני מחזורים כמאמן בבית"ר למספר רב של מחזורים בבאר שבע ואשקלון כשהוא פותח איתם את העונה ואף בונה את הקבוצה?
    לא רק שעזורי הוא לא מאמן טוב, כל קשר בינו לבין התואר "מאמן" הוא מנותק מהמציאות. מקסימום מאמן כושר וגם אז צריך להזכיר את פרשת האפדרין עם כפיר אדרי בזמנו.

קשה לי להבין את העצבים שלך כלפי משהו שהוא פיקציה. אוהדים לאשדוד? למ.ס אשדוד? אין חיה כזאת. מאז האיחוד אוהדי הכדורגל באשדוד מצביעים ברגליים. לא לדבר על כך שבמשחק שפוצץ מולנו הם גם הראו שרבים מאלה שעוד באים הם עבריינים, לא פחות ולא יותר.

דור, תרשה לי לא להיכנס לסוגיה של - הקהל של הפועל ת"א טוב או רע, אלא פשוט להגיד שאין דבר כזה שאתה לא יכול לעשות כלום בנידון. לשבת ולשתוק בזמן שאחרים שרים את אותו שיר הוא הסכמה בשתיקה. תחשוב לרגע איך השתיקה שלך הייתה מתפרשת. היית צריך לקום ולהשתיק אותם, לקום ולצאת נגדם.
    נכון, זה לא דבר פשוט, אבל הצעד הנכון הוא בחיים לא קל.

כאוהד ביציע שלא מוכן לשמוע לידו נהמות או קריאות גזעניות והתעמת פעמים רבות עם אותם "אוהדים" אני אומר לך בוודאות שברגע שתקום על אותם אנשים עוד אוהדים שפוים יצטרפו אלייך. ברגע שאתה שותק אתה נותן להם לגיטמציה. אם היית במגרש הייתי אומר לך להתחיל שיר אחר באותו רגע ולגבור עליהם (כפי שאני עשיתי פעמים רבות בעבר) אבל מכיוון שפאב האווירה אינטימית יותר אני במקומך הייתי קם ועושה מעשה.
    ואני אומר את הדברים האלה דווקא בגלל שאני מעריך אותך ויודע שאתה לא מאותם אנשים ששרים שירים כל כך לא ראוים.

7. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

המשחק המרכזי מדרים לוסרמיל, בפעם השנייה העונה ולא האחרונה (עוד שבועיים שוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx). וסרמיל נראה שונה לגמריי במתכונת המשחק המרכזי, עם שלטי הפרסום האלקטרוניים, הזרקורים וכמובן מסך המגע של בוני וחבריו. הכי מצחיק אם ירד עלייהם גשם היום ומעניין מה אז יקרה עם הפאנל החיצוני שלהם.

בנוגע למשחק - ב"ש וק"ש קבוצות שוות בהחלט. שתייהן מכוונות גבוה ולא מסתנוורות מהמיקום שלהם בטבלה. אצל ק"ש מרגישים ירידה ביכולת במחזורים האחרונים ואילו אנחנו עם 10 נקודות מתוך 12 בחודש החולף, ו2 הנקודות שהלכו לאיבוד הן בגלל שער שיויון מטומטם בדקה 91.

אני דיי מתלהב מהחבורה של רן בן שמעון, בסה"כ רוב הסגל מהעונה שעברה נשמר והצעירים נותנים את הטון בראשות אלרואי כהן שתופס את מקומו של מליקסון כ"תגלית העונה".

הקבוצה של השנה מאוד לא צפוייה, משחק אחד הם יכולים להפציץ שלישייה בעכו ובמשחק השני לא להצליח להכניס להפועל פתח תקווה בוסרמיל. כפי שציינו בסיקור, זה יהיה המשחק הראשון מאז מכבי חיפה (מחזור 3) שקבוצה תגיע לוסרמיל כדי לשחק כדורגל ולא להסתגר. אני חושב שזה משחק לטובתנו, כי יש לנו יופי של כלים התקפיים ושמשחקים מולנו כדורגל אנחנו מחזירים בשערים (עכו ואשדוד 3, הפועל תל אביב 2). אם בוסרמיל ההגנה שלנו התמודדה עם ההתקפה של מכבי חיפה (לא שהיא התקפה משובחת ביותר) היא יכולה להתמודד עם בדש ואלרואי כהן.

נקווה לטוב, הפסד יהיה כואב, תיקו? אולי, אבל מה שחשוב הוא לא להפסיד.

בהצלחה !

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

החשיבה שלי היא לעתיד, אני רוצה משחק שלא יוציא לאוהדים את האוויר מהמפרשים, יום שבת הבא, אנחנו בנתניה, אני אהיה שם ואני מקווה לכמה שיותר אדומים, אין לי ספק שאם ננצח הערב נראה כמות רצינית בקופסא, אם יהיה הפסד זה יהיה פגיעה בכמות וחבל.. אני מאוד מקווה שהשחקנים שלנו יעמדו בלחץ, כי אין מה לעשות, אין שום מצב להיות בבאר שבע ולא לנסות להתמודד עם לחץ, האוהדים דוחפים, האוהדים רוצים, האוהדים באים. קרית שמונה קבוצה מצויינת, שיכולה בכיף לנצח פה, זה משחק שקול, ואני מקווה שהשחקנים שלנו ידעו להשאיר את הנקודות בבית.

9. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יוצא עכשיו למשחק כדי לתפוס מקום לי ולחברים. חייב להגיד שיש התרגשות, סוף סוף מפגש צמרת וכפי שכבר אמרתי יש לי הרגשה למשחק עם הרבה שערים.
    שבוע הבא בנתניה וכמו שלירן אמר ניצחון זה קריטי מבחינת האוהדים (גם אני כמובן אהיה שם). בכל מקרה לא יהיה קל, קריית שמונה קבוצה שאני מאוד מאוד מעריך...

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

0-0 בקרית אליעזר. לדעתי בצורה הזאת לא נראה שערים מתי שהכרמל שוב יהיה ירוק...המשחק של הקבוצה שלי פשוט עלוב ואנחנו לא מגיעים להזדמנויות. נותר רק לקוות שבמחצית השנייה מכבי חיפה תתחיל לשחק כדורגל, אבל אני לא אופטימי. מהמר על 0-0 אחרי 90 דקות משעממות...

עריכה:
    טעיתי...1-0 לעכו אחרי טעות אומללה של דווידוביץ'. אגב, אני ראיתי שני שחקני עכו מוכנים לנגיחה כשרק מסיללה נמצא באזור. דווידוביץ' יצא כמו טירון, אבל גם ההגנה לדעתי פישלה בגדול.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/10
  11. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

1-1 וזה מוצדק לגמרי.

12. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה שמכבי חיפה מגעילה, 1:2 שממש לא מגיע לה, נוכח המשחק הנוראי שהיא נתנה...

טוב אי אפשר הרי לא לנצח בבית לעד...

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

עומר, היה ברור שלא תאהב את הניצחון הזה, אבל היא בהחלט הגיעה למכבי חיפה. גם אחרי השיוויון היא הלכה קדימה ואלישע לוי הכניס כנגד דרכו רק שחקני התקפה. זה שלמעשה שער הניצחון נופל שתי דקות לסיום זה חמוץ בשבילך, אבל מכבי חיפה היתה ראויה לניצחון.

14. alexshw Member

הקבוצה הזו מעצבנת אותי ועושה אותם טעויות.
    היום זה התחת של אלישע.
    אבל זו לא אסטרטגיה.
    חייבים חיזוק בהתקפה ובהגנה.

יש 3:1 ויש 3:1.
    מי שלא ראה את המשחק עוד יחשוב שאנחנו מועמדים הכי חזקים באליפות.

מה שמעניין זה מה יקרה קודם?
    נשחק כמו בני אדם, או שנעשה פאדיחה אדירה שתגלה את הבלוף?

15. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

עומר, את המרמור שלך תוציא במקום אחר. הגיע לנו לנצח, עכו לא באה למשחק, כנראה שההפסד "הביתי" לבאר שבע הוריד מההתלהבות ועצר את המומנטום החיובי של הקבוצה. מחמאות לדבלאשווילי על משחק טוב, אין יותר מדי מה לנתח את המשחק מקצועית, העיקר 2 הנקודות.