אז מה נשתנה הלילה הזה, מכל הלילות? שוב התבזינו מול החלאות במבצרם, שוב נראינו כמו ערימה של פחונים במשחק גדול, שוב צ'אבי סחרר את הבלמים, שוב ברצלונה השתעשעה בגופה. אפילו הערס השכונתי, ראמוס, דאג לספק את המנה השנתית עם כסאח מגעיל לברך של מסי וכרטיס אדום, בדיוק כמו שהוא אוהב (כבר התחלתי לחשוב שזה לא יגיע). חכו, בברנבאו כבר נפרק להם את הצורה. עד ש... נתעורר מהחלום, אל עבר עוד נצחון אדום-כחול בקלאסיקו. הקלישאה המתבקשת הייתה לומר שעם ראול, ביזיון כזה לא היה מתרחש. אבל אי אפשר. הרי כבר חטפנו מהם שישייה בבית, לפני שנתיים, עם "המלך" בהרכב. אז נשארנו, האוהדים, לבד. ריאל מדריד הישנה, הקבוצה שהייתה אימת אירופה מאז שנוסד הכדורגל, כבר מתה ונרקבה מזמן. לילה טוב, לוס בלאנקוס. נוחו על משכבכם בשלום.
אם מוריניו היה עושה את מה שגווארדיולה עשה אז כן הייתי גם כועס על מוריניו. אז נכון הדחיפה לא הייתה בסדר. שגווארדיולה יפסיק לעשות פרובוקציות.
איי, השפלה שכזו. וישבתי עם אוהד ריאל מדריד, כאב לבחור הלב. פעם אחרי פעם, ריאל לא מצליחה לבעוט אפילו לשער. זה הולך ונהיה גרוע יותר, ורחמים על קאסיאס. ריאל באו בפחד, ספגו גול מוקדם - ונדפק להם המשחק, כי אז ברסה קיבלה ביטחון. בכל מקרה, משחק מושלם של ברצלונה, אבל ריאל יכלה למזער נזקים ולא לקבל חמישיה. צ'אבי הרננדז - גאון כדורגל. איזה שחקן, אני נהנה ממנו כל משחק מחדש. לא משנה לו היריבה, המעמד, פשוט כלום - הוא גאון!
ברצלונה חתיכת קבוצה, אין מה להגיד. אבל ההפסד הזה הוא יותר הפסד של ריאל ופחות ניצחון של בארסה. בארסה משחקת בלי חלוץ. שלושה שערים הגיעו מאותו מהלך! פשוט שידור חוזר של שבירת קו נבדל. לגמרי אבל לגמרי טעות של מוריניו. צ'אבי שחקן גדול, אבל למה לא נדבק אליו מישהו ל90 דק' ומשתק אותו? בלי צ'אבי זה לא אותו דבר!. אם לאס דיארה הוא הקשר האחורי היחיד בקבוצה אז תפתח איתו את המשחק, במקום ח'דירה או קדירה או מי שזה לא יהיה, ותדביק אותו לצ'אבי וכבר עשית חצי עבודה. ריאל היו כ"כ רכים באמצע, נתנו לבארסה בדיוק את מהש הם אוהבים וצריכים כדי לשבור קבוצה, שטח באמצע. מוריניו הפסיד את המשחק כי ריאל קבוצה רכה. לא קרובה אפילו לסגנון שהיה לו באינטר או בצ'לסי. אין לריאל אפילו רבע מהכח שהיה לו אז במרכז השדה, ומשם הדרך לתבוסה קצרה מאוד.
אתה ממשיך עם הראייה הסלקטיבית? רונאלדו בא לקבל את הכדור, גווארדיולה בכוונה זרק את הכדור הרחק ממנו ובתגובה רונאלדו דחף אותו. מה יותר פרובוקציה מזה אני לא יודע אולי הצלילה של מסי.
אני לא מבין על מה אתם מדברים כל כך הרבה, כשבשורה התחתונה, מוריניו זיין את המוח הרבה יותר מדי זמן ועכשיו הוא קיבל בראש כמו שהוא לא קיבל אף פעם. זה מה שחשוב
זה עובדה ידועה. הויכוח פה הוא זה שמשום מה אוהדי ברצלונה (ומצטער אם אני מכליל) לא מוכנים לקבל את העובדה שהקבוצה שלהם לא קדושה כמו שהם חושבים.
מה שאתה אומר ברובו נכון, אבל המשפט הראשון לא. לא משנה כמה רכה ריאל מדריד, שום קבוצה לא הייתה יוצאת עם נקודות היום מהקאמפ נואו, נגד כדורגל שכזה (צ'אבי, נטו) אי אפשר לשחק, ולא משנה באיזה מערך, באיזו שיטה הייתה עולה ריאל מדריד, הם היו חוטפים פה בראש, היום הכל התחבר לברצלונה ויצא להם משחק מושלם, לא פחות מזה, כל קבוצה הייתה חוטפת פה בראש, לא יעזור להידבק לצ'אבי, כי הם תבזבז עליו משאבים יבוא אינייסטה, ואם אותו תנטרל יבוא מסי ואין לזה סוף, שברצלונה הנוכחית שוטפת אין שום דרך לעצור אותה, לא בונקר ולא משחק התקפה ולא כלום.
האויב כבר לא מפחיד, הוא רק זקוק לרחמים. מצחיק אותי לראות כל פעם מחדש אנשים מחפשים פרובוקציות, אני יענה על אחת ואחת סתם כי זה משעשע ואין לי משהו אחר לעשות עם החיוך שדבוק לי על הפרצוף כן מסי בא מאחורה לקרבליו, ואולי בכוונה-אבל זה הגיע לקרבליו. מסי לא צלל, וקרבליו כטיפוס מגעיל ומלוכלך בא וצעק עליו בלי קשר. מסי לא ביקש פאול ולא צלל ועשה הצגה. קרבליו גם ראה את מסי מאחורה-הוא עדיין בחר לתת מכה קטנה. הוא יכל גם לא להרים את היד. קרבליו היה צריך לקבל אדום לא בגלל שהמכה הייתה חזקה, היא אפילו הייתה חלשה-אבל היא הייתה מכוונת. גורדיולה לא בעט את הכדור ולא הרחיק אותו ליציע, כולה זרק אותו לכיוון איפה שהכדור אמור להיות. מה ציפיתם שהוא פשוט יביא לו? אולי גם ציפיתם שיהיה פנדל לריאל פפ יבוא ויסדר לו את הכדור? ממתי מביאים ליריב שלך כדור מהר? באיזה סרט אתם חיים? כולה זרק לו את הכדור איפה שהוא יצא. אני בטוח שמוריניו היה עושה אותו דבר. אבל בחיים מסי לא היה דוחף את מוריניו. זה ההבדל. וטוב שהילדים קפצו להגן, כי ככה צריך. בכל קבוצה. וכמו שאמרתי בהתחלה-חבל, זה היה יכול להיגמר ב2-0, אבל הם התלכלכו ראשונים-אז התעללנו. תודה רבה לכולכם שצפיתם בהצגה, אנחנו מקווים שנהנתם. היה בה הכל. גם מכות, גם כדורגל, גם כניסות, גם אהבה, גם טירוף, ומעל הכל היה פה כדורגל. אם נהנתם, ספרו לחבריכם, אם לא-תחזרו לליגה האנגלית לראות 2 קבוצות משחקות סטנגה וקוראים לזה ליגה תחרותית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx לילה שכולו לבן!
ריאל מדריד הייתה בדיחה, היה לה בקושי מצב ממשי אחד אל מול מי יודע כמה מצבים של ברצלונה. אין כ"כ הרבה מה לפרט. זה "טיקי-טאקה".