ביג דיל, ברבאטוב לבד כבש חמישייה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx וואו, על סף השלמות. גרמו לריאל להיראות כמו אקסטרמדורה ביום רע.
מה הקשר? אלוהים זה כאילו אתם בוחרים מה לראות ומה לא. נכון ראמוס עשה את זה. מה עם גווארדיולה? מה עם ואלדז צ'אבי ואינייסטה? מה עם הצוללן מארגנטינה מסי? זה נעלם לכם מהרדאר? זה שפויול רץ כל הדרך מההגנה לראמוס בלי סיבה ועוד אחר מתפלא למה ראמוס העיף אותו לעזעזל? באמת שהתגובות שלכם משגעות אותי.
ברצלונה היום מנצחת כל קבוצה 4-0 מינימום, לא משנה אם ממול עומדת צ'לסי, אינטר, מנצ'סטר יונייטד או כל קבוצה אחרת, כדורגל מושלם, ליריבה אין סיכוי. מושלם.
לא יצא לי לראות את המשחק. חייב להגיד שכל הכבוד לברצלונה. אני לא חושב שזה משקף את הפערים בין הקבוצות, יש לריאל מחסום כשזה נוגע לברצלונה, לא יודע להסביר אותו ומוריניו יצטרך למצוא לזה פתרון. אני סומך עליו שלא יתן לריאל להדרדר ואולי נוכל לנצח בברנביאו ולבטל את ההשפלה הזאת (לפחות חלקית)
כדי להיות יותר טובה מברסה הנוכחית, ריאל צריכה שחקנים של ברסה והשיטה של ברסה. מצחיק לשמוע עדיין שמסי מחזיק את ברסה. מסי חלק מהשיטה. ברסה זה שיטה. לא מסי. אח, איזה אושר. כל כך שמח שמוריניו הושפל.
אתה כועס על מה שפפ עשה אבל שוכח את העובדה שרונאלדו דחף אותו אחרי זה?הוא יכל גם לא לגעת בו אבל החליט לדחוף אותו.ואני זה שבוחר מה לא לראות.
כנס לאתר AS.COM חפש את הכתבה על הפנדל על רונאלדו ואז תחזור אלי , כי בסך הכל אני מאמין שעיתונאי עם תעודות "קצת" יותר מבין מאחד כמוך .
ה''אס'' הוא העיתון של מדריד, והוא בעד מדריד והוא עיתון לא אוביקטיבי. תפסיק להביך את עצמך, אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר.
תגיד מה אתה עושה צחוק? שחקן בא לקבל כדור והמאמן בכוונה מעיף את הכדור הרחק ממנו? גם אני במקום רונאלדו דוחף אותו! ואם למשל היה שחקן יותר חמום מח (כמו קאנטונה או רוי קין) רוב הסיכויים שזה היה נגמר באגרוף לפנים של גווארדיולה. וכן אתה בוחר מה לראות!
Patito Rodriguez, אל תבזה את עצמך עם תלונות על פנדל מפוקפק כזה או אחר. אין לי מושג באיזה צד של הקלאסיקו אתה נמצא, אבל אם אתה מהצד הנכון - הרם את הראש ושתוק.
ואם הוא "רק" דחף אותו ולא נתן לא אגרוף זה עושה את זה בסדר?אני מתאר לעצמי שאם פויול היה דוחף את מוריניו לא היית אומר שזה בסדר.