אין דברים כאלה. 5-0. בארסה המציאה סטנדרטים חדשים לכדורגל העולמי, ההנעת כדור שלה הייתה משהו שלא יודע עם תיהיה קבוצה שיכולה להגיע לרמות האלה.
פויול נפל על הרצפה כאילו שעכשיו הנחיתו עליו סקאד. ברצלונה לא יכולה לסיים משחק בלי איזו נפילה תיאטרלית?
ברצלונה ענקית מושלמת איזה לילה איזה ערב ....הנעת כדור מהסרטים מהחלומות......תודה לך ברצלונה. איפה אוהדי ריאל ,מוריניו
אתם לא מבינים, זה הכל בגלל שרונלדו התעסק עם האבא. אחרת עוד היינו נותנים להם סיכוי לחזור ל2-2, אבל אם היריב שלנו מתנהג בצורה מכוערת-אנחנו נתעלל בך. ראמוס לא בנאדם. 5-0!!!!
מוריניו ידע מה הוא אומר ועל ראמוס אין מה להגיד חוץ מתודה , אין ספק שבארסה הזמינה את זה. לא הייתי מופתע עם ריאל היו מסימיים עם 8 שחקנים .
איזה משחק אדיר של ברצלונה,האל קלאסיקו הכי גדול שצפיתי בו אי פעם ברצלונה ביטלה את ריאל על המגרש וזה מראה כמה ריאל קבוצה בינונית לרמות הגבוהות חד וחלק! ברצלונה פשוט עשתה לה בית ספר לכדורגל מתקדם.
אם היית מביא את כל המהלך היית רואה שהרגל של רונאלדו נכנס בין הרגליים של ואלדז אחרי שהוא כבר היה על הדשא. וכמובן שזו הבעיה הכי גדולה של ריאל-השופט.הוא הרי פירק אותה והוא זה ששלח את מרסלו.
אלוהים אתה שובר שיאים בכל הודעה. את ריאל אתה מאשים בהתנהגות מכוערת? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/lol.Xxx ריאל פשוט קבוצה של קוקסינלים אין לי מה להגיד. לא ראיתי, מה ראמוס עשה בסיום? ראמוס עשה עבירה על מסי ואז השופט הוציא לו אדום ואז פויול כמובן שהיה חייב להגיע וראמוס פשוט שם לו יד על הפנים והעיף אותו קיבינימט!
ריאל מדריד לא בינונית ולא נעליים, חוץ מבארסה אני לא רואה שום קבוצה באירופה שעולה עלייה, לא אולי מנצ'סטר וצ'לסי. כל המחמאות לבארסה. מוריניו עשה כמה טעויות שמיותר לציין כאן, משחק גם איום לראמוס ומרסלו, אבל עכשיו שטויות. גם פה אתה עושה צמווק מעצמך? תראה את ההילוך החוזר, בחיים לא היה פנדל, בחיים. עם כבר השופט היה לטובת ריאל, שהגיע לריאל כמה אדומים כמו היד של קראבליו, והוא פשוט ריחם עליהם.
אחרי עבירה שבה הוא קיבל אדום ישיר (נראה לי על מסי) פויול בא לצעוק/לקלל/לדחוף אותו ראמוס שלח פצצה לפנים . וגם לאחר שירד לכיוון חדרי ההלבשה צ'אבי בא באותה הכוונה של פויול וגם הוא נדחף על ידי ראמוס .