מחזור 13: הסופר-קלאסיקו של בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Nov 26, 2010.

1. xavi6 Member

אנחנו לא נותנים כבוד כאשר לנו לא נותנים כבוד. אתה צריך להבין את זה. ברצלונה וארסנל רוכשות בוז ענק אחד לשני, מאותו "גניבה" של ססק כשהיה ילד. מבחינתי במשחקים מולם אני מצפה להכי הרבה לכלוך וחוסר ספורטיביות שאפשר. ברסה מתנהגת בצורה ג'נטלמנית כלפי מי ששווה את זה, לא כלפי מועדון צבוע פי כמה וכמה יותר מאיתנו. ומה לעשות, ארסנל באמת לא ברמה של ססק.

אפשר לבקר אותנו על דברים שהם נכונים. כן, פיקה בוסקטס ואלבס מסריחים בידיוק כמו רונלדו, אבל אני מסרב להגיד על מסי שהוא צוללן. אני גם חושב שפפ הוא דוגמא לאיך מאמן צריך להתנהג. תבקרו אותנו על דברים שבאמת נכונים, אבל מאז שברצלונה נהפכה לקבוצה הטובה בעולם, אוהדים של קבוצות אחרות, והרבה מהקהילות האנגליות, רק מחפשות "לחבוט" בברסה. זה נהיה מגעיל, אבל יוצא מצב שטמבלים כמו בן שציטטת (הוא אידיוט אבל, אז אל תתיחס אליו ותראה בו כמייצג את אוהדי ברסה) פשוט לא מתחילים דיון נורמלי אלא מגיבים בציניות מוגזמת. האמת? אני חושב גם להתחיל ככה. לנסות לנהל דיון כלשהו עם שונאי ברסה זה כבר משעמם...

אנחנו הכי מגעילים, הכי צוללנים, הכי רמאים, אנחנו כל מה שרע בכדורגל. קפצו לנו.

Last edited: Nov 30, 2010
  2. SerieA Il Capitano

גניבה של אינטר? הנבדלון הזה של מיליטו, שבכלל לא בטוח שהיה, ושום עין אנושית לא יכולה לראות, ממש לא אומר שזו גניבה של אינטר. בסן סירו אינטר עלתה על ברצלונה בכל פרמטר והייתה צריכה להבקיע עוד שער אחד לפחות ולגמור את זה ב-4:1. ברצלונה בסן סירו לא הייתה טובה בכלל.

ואולי אם בוסקטס לא היה גורם לשופט לשלוף אדום למוטה אינטר הייתה עושה עוד משהו חוץ מלהתבנקר בקאמפ נואו.

ואגב, אייג'נט, אם כבר אתה מזכיר נבדלים, בתחילת המשחק היה מצב בטוח לשער של מיליטו שנפסל בשל טענת נבדל לא חוקית. אבל את זה האובייקטיביות שלך לא מסוגלת לומר. גניבה עלק.

כשאתה תפרגן לאינטר חזירים יעופו.

3. Davemustaine87 Member

תגידו לי, איך כול שנה, כול מאמן של ריאל(מאמן מהשורה הראשונה בעולם) מגיע למסקנה שהוא רוצה את מרסלו בתור המגן השמאלי שלו? איך זה קורה?
    מילא אם השחקן היה גרוע, מילא אם היה לו חוסר מזל, אבל הוא פשוט לא יודע לשחק בתור מגן שמאלי!
    במשחק הזה קיבלתי פלאשבק לכול הניסויים של פרננדז בנבחרת ישראל בעמדת המגן הימני.

ולעניין המשחק, כניראה שה"מיוחד", לא כול כך מיוחד בקבוצה שבה "בונקר" זו מילה שלא באה בחשבון(נקודת זכות לריאל)

4. TonyAdams Member

אתה כזה שחצן.... זה פשוט לא ייאמן.
    גניבה של פברגאס, תגיד אתה לא מתבייש?

תהנה לך מהניצחון.

5. 亚历山大帕托 Member

אני מהמר שייקח. בארסה גדולה על ריאל במשחק נתון, מוריניו גדול על כל העולם ב-long run.

6. 亚历山大帕托 Member

http://www.asoccer.co.il/index.php?showtop...dpost&p=1308354

את "הנבדלון" של מיליטו היה מזהה כל קוון, אם היה קוון נורמלי שיודע לעמוד איפה שצריך. בפועל הובקע שער לא חוקי של מיליטו ונפסל שער חוקי של בוז'אן. מצבי הבקעה בטוחים והתחזויות אלה סיפורים לפני שינה.

7. riquelme1 Member

8. SeRgInHo Member

בלה בלה בלה...

עם כל היריבות הזאת ושאר הירקות (טענתי אחרת?) זה עדיין משחק ששווה רק שלוש נק' בשלב הזה של העונה כשיש עוד בקופה 75 (!!) נקודות. מוריניו כבר הפסיד משחקים גם בצ'לסי, גם בפורטו וגם באינטר ועדיין לא סיים עונה ללא תואר כלשהו.
    אם מוריניו יזכה באליפות נראה לך באמת שהוא יזכור משחק נתון מהעונה הזאת? הביאו את מוריניו בדיוק בשביל זה ולא בשביל שהוא יאיים על ברצלונה במשחק נתון.

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    בדיוק מה שהתכוונתי.

9. Raulito Madridista

זה ישמע פאתטי אבל אני מרגיש שגם אם נגיע לקאמפ-נואו עוד מאה פעמים במצב הנוכחי, לא היינו חוזרים עם מניטה לרשת. אני מרגיש נורא ולא מאמין שאני מצליח לכתוב פה משהו בכלל, ורק נותר לי לקנא בתחושה שאופפת את אוהדי ברצלונה עכשיו, תחושה שאני כנראה לא אכיר בעולם - איך זה לתת חמש בראש ליריבה השנואה. רק התפללתי שהמשחק יגמר. במחצית אמרתי לאלה שהיו לידי - "אני קונה הפסד 2:0, רק שלא נחזור הביתה עם תבוסה שתיזכר לדורות". זו הייתה החותמת הסופית על כך שברצלונה הנוכחית היא אחת הקבוצות הטובות ביותר בהיסטוריה. לא האמנתי שעם מוריניו זה מה שיקרה. מוריניו טעה אתמול עם מערך התקפי מידי ולא מובן לי איך כל כדור עומק הפך למצב לגול. זה יהיה מטופש להתנפל לשחקנים יחידים עכשיו כי בארסה טובה מאיתנו בכמה וכמה רמות, אבל חדיירה למשל הראה שזה גדול עליו - אפס תנועה ובמשחק כזה? ראמוס כשל מול ויאה שוב ושוב למרות שכולם ידעו שהוא ילך לאגף וימסור משם וכנראה שגם מבחינה הגנתית הוא ביזיון כבר זמן רב, שלא נדבר על מרסלו, וגם קסיאס אשם בגול הרביעי שהפך את כל העסק להשפלה. אבל אם ריחמתי על מישהו בסיום זה על קסיאס. וגם אם הם טובים פי מאה, המשחק הזה הוא כל-כך מיוחד אז אני לא מבין איך אנחנו יורדים מובסים שוב ושוב ונראים מגוחכים לא פחות מכל האלמריות, בילבאו, סראגוסה וכו' וכו' שאנחנו צוחקים עליהם במשך כל העונה. כשריאל מדריד הייתה הקבוצה מס' 1 באירופה בתחילת העשור הקודם - אני לא זוכר שהבסנו את ברצלונה בתוצאות כאלה. לפחות ראול לא היה שותף לביזיון הזה. הוא חטף חמישייה בליגה אף יחי ההבדל 'הקטן'. צריך להרים את הראש אבל אני לא בטוח שאפשר. כל הכבוד לברצלונה.

10. SerieA Il Capitano

הנבדלון של מיליטו, כן, נבדלון, הוא נבדל של אף בערך, והאף של מיליטו לא ארוך כל כך. כל נבדל שמזהה קוון נכון הוא פוקס מהסרטים. בטח ובטח שמדובר בנבדלון כזה.

ואת ה"קריירה" משערים לא חוקיים שאינטר מקבלת רק צבועים כמוך מחשיבים לדבר לגיטימי. תסתכל קודם על הנשיא המושחת והגועלי של המועדון שלך ואחר כך תדבר על אינטר.

11. Ampelmann Member

כמה תגובות לתגובות מהעמוד הזה-

1. הנבדלון של מיליטו היה נבדל של סנטימטרים. מבחינתי במצב כזה אפשר לקרוא לזה קו אחד וללכת עם ההתקפה (ושלא תהיה אי-הבנה: הייתי אתמול בצד של הבלאנקוס, פשוט צריך להיות הוגן גם כשזה תופס נגדך)

2. גם אם ריאל תיקח אליפות וצ'מפיונס העונה, זו תהיה אליפות עם צלקת. מבחינת ברצלונה ומדריד, נצחון באל קלאסיקו זה תואר בפני עצמו.

3. אני חושב שבארסה כן רמה אחת מעל ריאל. אמנם מדריד של מוריניו עוד תהיה קבוצה גדולה ובשבוע האחרון ראינו למה היא מסוגלת, אבל אסור לשכוח שלאורך רוב העונה הם היו די פושרים, ניצחו משחקים בקושי ולא בקלילות ובסטייל כמו השכנה מצפון-מזרח המדינה.
    זה לא שראינו, למעט בחצי החודש האחרון, ריאל ענקית שדורסת בלי סוף. סה"כ ראינו קבוצת בוגרים בליגת נוער שלפעמים התאמצה יותר ולפעמים פחות ותמיד זה הספיק לה לנצח. אולי בקלאסיקו הבא זה יראה אחרת.

4. ואם בקלאסיקו הבא, קרי בעתיד, עסקינן, אז אני מאמין שהנזק הפסיכולוגי של ריאל יגרום לה גם לשרשרת תוצאות בינוניות בזמן הקרוב וגם לתצוגה בינונית מאוד בקלאסיקו הבא (שמישהו בבקשה יזכיר לי שאמרתי את זה באפריל, קיי?). למה? כי אחרי שקבוצה מפרקת אותך כמו שבארסה פרקה אתמול את ריאל, אתה תרעד בפעם הבאה שתדע שהיא באה לבקר.

5. מי שחשב שמסע הרכש של הבלאנקוס נגמר בקיץ מתעורר היום לבוקר שבו שוב מבינים שאי אפשר לסמוך על מרסלו ושלריאל חסר גם חלוץ רציני. אני מעריך שלקראת ינואר, ובטח שבטח לקראת יולי, שמות כמו מאיקון ושמות של שחקנים בעמדות שציינתי קודם יעלו שוב בהקשר של ריאל - אפשרי שגם וויין רוני (שלדעתי הסאגה שלו ביונייטד לא באמת הסתיימה).

6. כפיים לברצלונה. כפיים.

12. xavi6 Member

ראבאק למי אכפת מאינטר? קבוצה בלי אופי שתתמקם במקומה הטבעי בקרוב אחר שיובה תתאסף מהשברים, וזה להתקוטט עם רומא על מקומות 3-4. טעויות שיפוט יש רק לטובת ברסה לא ידעתם?

טוני אדמס, אני מבין שאתה מתלהב מהפורום כמשתמש חדש שגילה את עולמו, אבל די, תנוח. ניפחת לי את האוזן. לא גנבתם את ססק, אנחנו מתים עליכם ואתם מתים עלינו. יאללה, בהצלחה בגביע אופ"א!

13. Ohad_Glr Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

הצלילה של מסי במשחק הייתה אחת המגעילות שראיתי. זאת אפילו לא הייתה צלילה בשביל פנדל אלא בשביל להשיג אדום לקראבליו. ומה שעצוב הוא שרונאלדו עשה בדיוק אותו דבר נגד מילאן.

עצוב ששני השחקנים שהם "הפנים" של הכדורגל העולמי היום (מסי ורונאלדו) פשוט שני צוללנים מסריחים.
    לא מעניין אותי כמה מסי מוכשר או כמה רונאלדו טוב- שיפסיקו עם ההצגות ויתחילו לשחק כדורגל.
    באמת שיקח קצת זמן עד שאני אראה שוב משחק כדורגל. הצלילות האלה פשוט מחליאות אותי והן נהפכו לנפוצות מידי.

לצערי אפשר לספור על כף יד אחת את מספר השחקנים ההוגנים בשתי הקבוצות ביחד.

לגבי הקלאסיקו- ברסה כרגע פשוט יותר טובה. אני מאמין שההשפלה נבעה בעיקר בגלל מרסלו, אבל גם בלעדיו ועם מגן שמאלי נורמלי (אם נניח אבידל היה בריאל) עדיין היינו מפסידים, רק 2-0 במקום 5-0.

14. zoharco Member

אז מה, ריאל בקיץ תנסה לקנות את זאמורנו כדי להחזיר שוב לבארסה? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx

משחק במעמד צד אחד- די ריחמתי על הבלאנקוס, לא נראה שלמישהו שם חוץ מראמוס וקסיאס התבוסה הזאת הזיזה

15. xavi6 Member

אוהד,
    http://www.youtube.com/watch?v=lU4Qxd8nmPs

תגיד עליו מה שאתה רוצה. אני יודע שמסי צולל או "מתלכלך", יש לו סיבה מספיק טובה. כשאין לו "עילה" להתלכלך הוא פשוט קם מהר או לא צולל. הפעם כנראה עלה לו הפיוז מקרבליו שחימם וצעק עליו בלי סיבה. אז מסי נתן לו סיבה. עדיין הוא היה צריך לקבל אדום, כי הוא כן נתן מרפק.