מחזור 13: הסופר-קלאסיקו של בארסה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏26/11/10.

1. שלו Guest

אה ואבי מלר אמר משהו נכון: "זו לא ליגה של שתי קבוצות, זו ליגה של קבוצה אחת". גם הסופר קלאסיקו הפך עם השנים לעוד אחד מהמשחקים של ברצלונה. הוא אמנם יוצר יותר עניין, אבל אפילו ויאריאל ומיורקה שהם קבוצות הרבה פחות טובות מריאל מדריד לא התבזו ככה בקאמפ-נואו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/11/10
  2. riquelme1 Member

אין ספק שהיה לו הרבה מזל, שהוא הגיע לקמאפ נאו הוא הגיע במטרה אחת לשמור על התוצאה, אינטר בעטה כל המשחק פעם אחד לשער, לעומת זאת היום הוא הגיע במטרה לנצח או לפחות להוציא תיקו, והוא שילם את המחיר.

חוץ מיזה היום באמת ברצלונה נתנה תצוגה מדהימה, והקרדיט מגיע לה.

רק להזכיר שבאותו משחק בקמאפ נאו, וגם בסן סיירו, איינסטה לא שיחק, ובארסה בלי איינסטה היא קבוצה אחרת.

אם זה נכון, אז אז ברצלונה הקבוצה הכי טובה בעולם בפער משמעותי, כי ריאל מדריד רחוקה מלהיות ''זבל'', וחוץ מבארסה אין אף קבוצה שעולה עלייה.

אל תספידו את ריאל, בארסה עוד תאבד נקודות, והיא עוד תגיע לברנבאו, ואני לא צריך להזכיר את הסטיסטיקה של מוריניו במשחקי בית.

שום דבר לא גמור.

נערך לאחרונה ב: ‏30/11/10
  3. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

5-0 זה לא הפער בין ברצלונה לריאל מדריד באופן כללי, אבל זה כן היה הפער היום. ג'וזה מוריניו הגיע לניו-קאמפ עם אותה הגישה שמאמן כדורסל בישראל מגיע למשחק מול מכבי תל אביב כשהוא חושב שיש לו מה למכור מולה - הוא רצה לראות אם הוא מסוגל לרקוד לפי הקצב של החליל הקטלוני. הוא גילה בדרך הקשה שלא.
    אין לי ספק שבקלאסיקו הבא הפורטוגלי לא יחשוב פעמיים לפני שיבחר בדרך בה הוא מאמין, משמע לשחק למען התוצאה.

סך הכל, זה לא משנה איזה שחקן או מאמן ריאל מדריד תחליט לצרף אליה. כל עוד לבלאנקוס אין תשובה ליכולת של צ'אבי, הכל הבל הבלים.

4. שלו Guest

זה נכון שברצלונה כרגע הקבוצה הטובה בעולם, אבל זה רק מחזק את דבריו של מלר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏30/11/10
  5. רמי Member

אני מסכים איתך שהיום הכל התחבר להם ואי אפשר היה לעצור את זה. אני גם מסכים שאם קבוצה תשלח שחקן רק על צ'אבי,נניח, אז אינייסטה ומסי יהרגו אותו.
    אין ספק, מדובר בקבוצה, וחשוב להדגיש קבוצה, שיכולה להביס את כל יריב בכל מגרש ביום נתון, בטח כמו היום.

אבל, ויש אבל, אתה עדין יכול לנסות ולהקשות עליה, ואי אפשר להגיד שמישהו ניסה להקשות עליהם היום. פשוט כלום, אפס התנגדות. המשחק היה גמור לפני שהתחיל. יהיו כאלה שיגידו שזו החוכמה של בארסה וחלק מהגדולה שלה, וגם זה נכון, אבל זה עדין לא מצדיק את המשחק העלוב של ריאל.

יש לריאל חסרונות שבארסה תחשוף כל פעם מחדש, גם בברנבאו, עד שריאל תטפל בזה. בראש ובראשונה הרכות במרכז והחור בצד שמאל.

חסרונות שלא היו למוריניו בעונה שעברה עם אינטר. חסרונות שאין ליונייטד ולצ'לסי אם וכאשר הן יפגשו את בארסה בהמשך העונה.

6. לירן מנהל כללי מנהל כללי

אני חושב שזה משהו שקל לומר ולכתוב, קל לומר שריאל לא הקשתה על ברצלונה, אבל לא יודע, אולי אני נסחף עם ההערכה למשחק היום של ברצלונה, אבל אני פשוט מאמין שריאל כן ניסתה, פשוט זה בלתי אפשרי. אם היית לוחץ יותר בשטח של ברצלונה אז מסי ווייה היו הורגים אותך בכדורי עומק שהיו נשלחים אליהם מצ'אבי, ברגע שאתה לא לוחץ עמוק מדי אז הם יהרגו אותך מקרוב, אין איך להתמודד עם זה, ולא יודע מה מוריניו היה יכול לעשות כדי שהמשחק הזה יתפתח אחרת.

7. xavi6 Member

חבר'ה, תבינו משהו אחד לגבי מוריניו, הוא לא בא לנצח בקרב, הוא בא לנצח במלחמה. את התואר שלו העונה הוא יקח.

אבל להגיד לכם את האמת, אני מאוכזב מהמשחק. דווקא ברגעים כאלה אני מתגעגע לדקו ומארקז שלי, אם הם היו שם ראמוס לא היה יוצא חי מהמגרש. הוא היה מורחק ל-3 משחקים, הם ל-40. פיקה ובוסקטס האלה, שתי ילדי כאפות...

8. SeRgInHo Member

הכי מצחיק יהיה אם מוריניו בסוף יקח עם ריאל את האליפות...

שאפו לברצלונה על ההצגה היום. אבל אנשים שוכחים שזה בכל זאת, רק עוד שלוש נק', ואנחנו אפילו לא בדצמבר. אני בטוח שריאל וברצלונה עוד יחליפו ביניהן לא פעם את הפסגה העונה.

9. Carlo Zampa Member

5-0 לברצלונה כשהם מוצאים את ריאל מדריד במומנטום הכי טוב אולי מזה שנים.
    ומוריניו התנפח שם בצד ונהיה עגבניה וכבר לא היה מסוגל לרשום כלום במחברת. יום גדול לראות את החתיכת טינופת הזאת לא מסוגל לקום מהספסל מרוב בושה.
    אפשר לנצח את ברצלונה במשחק אחד אם אתה מתכונן למשחק בצורה יוצאת דופן ותופס משחק שיא. אבל ברצלונה גדולה על עולם הכדורגל נכון להיום.

10. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה5-0 הזה לא סתם כזה ניצחון גדול אין בטוח בכדורגל אבל אני די בטוח שבגומלין אנחנו לא נקבל חמישיה וזה אומר שאם נסיים עם ריאל עם אותו מס' נקודות אז יהיה לנו יתרון במפגשים

11. xavi6 Member

אני לא מצפה מאנגלופיל שיבין את היריבות של ברסה-ריאל. אז אל תפגע כי אתה יודע שאני אוהב אותך, אבל התגובה שלך מפגרת בעיניי סרגיי. הדרך היא המשפילה והיא הכואבת, והמעמד הוא המשפיל. זה קלאסיקו. הנקודות לא באמת חשובות פה, התוצאה היא החשובה.

12. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי אני באמת לא מבין אבל לי זה לא נראה כמו יריבות מטורפת (אולי פעם זה היה...). ריאל חטפה 3:0 מברצלונה פעם אחת והאוהדים מחאו כפיים ליריבה... אומר הכל. זה גם מרגיש כאילו יש סוג של אחווה בין הרבה שחקני נבחרת ספרד על הדשא בשתי הקבוצות, ואת זה אני אומר למרות הקריזה שראמוס (יצא גבר) חטף היום.

13. xavi6 Member

אנחנו פשוט לא עיוורים, אנחנו יודעים להעריך כדורגל טוב. גם למרדונה הם מחאו כפיים בזמנו, בשיא היריבות של המועדונים. זה נהוג בספרד. כמו שנהוג להוציא מטפחות לבנות בשביל להביע דעה מסוימת על השופט\הקבוצה.

בנוגע לראמוס-לי אישית אין טענות, הוא לא בנאדם, אבל את זה אמרתי יותר בגלל הקטנה לצ'אבי. אין מה לעשות-זה לגיטימי מבחינתי. הם חברים לנבחרת, אבל הם לא חברים כשיש קלאסיקו. כשיש קלאסיקו שינגחו אחד בשני. אני הייתי מצפה מפיקה לעשות אותו דבר. אבל אין לו בייצים, פרגסון לא לימד אותו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

14. alexshw Member

הייתי מציע למוריניו לפלוט עוד משהו מסריח לפני הגומלין, כדי להיות מורחק בו.
    אחרת מאזן הבית שלו הולך להיארס.

15. DorG Member

קבוצה נדירה יש לכם, אתם משחקים כדורגל לא מהעולם הזה, אין ספק שיזכרו את ברצלונה של עידן גווארדיולה לשנים רבות.

הבעיה שלי איתכם היא השחצנות וחטא הגאווה. "מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו", עליתם לגדולה בזכות עצמכם וכך גם ברצלונה תיפול. אוהדים כמוך רק מחזקים אצלי את הטענה שלי שאתם חושבים שהשמש זורחת לכם מהתחת. אתם חושבים שכל העולם סובב סביבכם, שמגיע לכם הכל, שאם מישהו מבקר אתכם אז הוא לא בסדר. אני לא מסוגל לאהוב את ברצלונה בגלל שחקנים כמו מסי, סרחיו בוסקטס, פדרו ורונאלדיניו בזמנו. מסי צוטט בעבר כשאמר שססק צריך לשחק במועדון בסדר גודל של שחקן כמוהו - לתת כבוד ליריב זה לא דבר אלמנטרי שאמורים ללמד אותו במחלקת הנוער האקסקלוסיבית של בארסה? משונה, לאללה משונה.