מחזור 13: הסופר-קלאסיקו של בארסה

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Raulito, Nov 26, 2010.

1. The_Arsenal Member

מסי הוא פשוט ילד מפגר שנפל לו המזל. אני יודע שזה עלול לגרור פרובוקציה, אבל זה באמת מה שאני חושב עליו. כמה כישרון, ככה אפס של ספורטאי. עצוב לי שכזה כישרון נפל דווקא על בנאדם כזה.

ברצלונה היום עם קונצרט אמיתי, אבל הגועל שנשפך מהקבוצה הזאת מעיב על הכל. צריך גם לדעת לנצח בכבוד. מה שברצלונה עשו בדקות האחרונות היה פשוט התעללות בגוויה, ואני מקווה שזה יתנקם בהם בגומלין.

2. TonyAdams Member

חחחחחחחחחחחחחחחחחח
    באמת אין לי דרך להגיב לזה. באמת כמו שאמרתי מקודם, התגובות פה של אוהדי ברצלונה (עוד הפעם מצטער אם אני מכליל) פשוט גורמות לי לשיאים חדשים של צחוק.

עכשיו מסי לא צלל (תגיד אתה אח של נדב יעקובי האפס?), עכשיו גווארדיולה לא עשה פרובוקציה, עכשיו מוריניו היה עושה אותו הדבר וטוב ששחקני הקבוצה הקדושה מקאטלוניה אצו כדי להגן על הוד רוממותו הקייזר גווארדיולה....

באמת שתהיה בריא. או כמו שקופמן אומר:"כדור קטן עושה אחלה של דבר".

3. 亚历山大帕托 Member

:aaagath:

http://img10.imageshack.us/img10/2528/1291063771547.Xxx

4. לירן מנהל כללי מנהל כללי

שמע, אין שום חוק נגד זה, ברצלונה וריאל מדריד יריבות ספורטיביות מאוד וותיקות, ברצלונה הייתה גדולה ורצתה גם להשפיל, זכותה, כל עוד זה לא איכשהו הגיע לאלימות מצידה, חלק מהמשחק. שריאל תנסה להחזיר את הכבוד, ראמוס יצא משיוויו משקל, אבל זה לא מפתיע לגביו.

5. riquelme1 Member

פתטי כל כך מאנשים לחפש כאן את הפרוקבציות על ההצגות של ברצלונה וכו', זה כל כך מעצבן וכל כך מגעיל, במקום לפרגן לאחת התגצוגות היותר טובות שננראו על מגרש הכדורגל, אם לא התצוגה המרשימה ביותר.

דרך אגב, אני עם לירן לחלוטין, זה הרבה יותר בארסה טובה, גם אינטר של מוריניו ספגה 2 בקמאפ נאו שהיה צריך להיות 5.

מה שהיה בגומלין היה, שמוריניו על תוצאה הוא מאמן פשוט אדיר(גם לא אבל ניחא).

6. TonyAdams Member

באמת שתהיו בריאים אוהדי ברצלונה.....

טוב למרות הצחוק הגדול שגורמים לי פה, לי יש עבודה מחר ואני צריך לישון.

לילה טוב.

7. WellNeverDie Member

הצחקת אותי, איפה את חיי. ברסה מול יריבות אנגליות היו מאבדות הרבה יותר נקודות, ולא מצליחות להגיע ל120 שערי זכות. תעשה טובה, הליגה האנגלית הרבה יותר איכותית, אז חלאס עם השטויות.
    ברצלונה הקבוצה הטובה בעולם, אבל לא הטהורה בעולם או המשולמת ביותר - ראינו היום כמה דברים מכוערים, אבל כנראה שאתה רואה יותר מידי ערוץ הספורט ומאמין לאבי מלר על השטויות שהוא אומר בזמן שהוא מאונן על מסי.

אני לא מבין מה מסתכלים על רגעים נקודתיים כיאלו נגמר 1-0 או 3-2, תוצאה צמודה כלשהי. נגמר לעזאזל 5-0, ריאל לא בעטו למסגרת יותר מפעם אחת והחזיקו בסביבות ה25 אחוז בכדור! השפלה, התמוטטות, להשתין במכנסיים והכנה טקטית גרועה - הכל ביחד בתוספת אותו דבר, רק הפוך, מצד ברצלונה, זה מה שהוביל ל5-0.

הקבוצה שלך תפסה יום נהדר, היריבה הייתה אומללה - ומשחק מדהים.

מה שכן אהבתי במשחק הזה שראו שברצלונה לא קבוצה של מסי, ויה, או שחקן מסוים -היא קבוצה של שיטה, שלרוב השחקנים לוקח זמן אבל הם מתחברים אליה. סך הכל מסי נהדר, אבל צ'אבי הוא המפתח, וזה עניין די ברור שמוריניו לא הצליח לבטל, וזה לא נראה שהוא ניסה (למרות שזה כבר נעשה בכמה משחקים בעבר).

חחח, הציונים בספורט 5 בדיחה.

8. לירן מנהל כללי מנהל כללי

כן, מסי צלל, נגיד (אני גם חושב), אבל צריך להבדיל, זה לא הדבר העיקרי, וזה לא הדבר שצריך להוציא פה את כולם משיווי משקל. ראינו פה כדורגל מושלם, כדורגל שאף אחד מאיתנו לא ראה בעבר, זה הנושא העיקרי.

הליגה האנגלית פה לא אישיו, אל תגרמו למחוק הודעות... הליגה האנגלית תחרותית יותר וזה ברור לכל ילד, אבל לא נוגד את העובדה שברצלונה הכי טובה.

Last edited: Nov 30, 2010
  9. M_T_A Member

לא אכפת לי קדושה או לא קדושה, היא לא צריכה להיות קדושה, היא אחרי הכל מורכבת מבני אדם.. או לפחות ככה הם נראים, עד שהם מתחילים לשחק כדורגל.
    עם כל המילים שנשפכו על הקבוצה הזאת, הפעם היא הצליחה לשדרג את המשחק המדהים הרגיל שלה למשחק אלוהי. הצורה שבה כל אחד מוסר, נמצא במקום כדי לקבל מסירה, נוגע בכדור בכזה טאץ' שלא משאיר לשחקן היריב סיכוי לא משאירה מילים בפה. זה לא רק השלישייה האגדית הזאת של צ'אבי-אינייסטה-מסי, זה גם בוסקטס, אבידל, פויול, פשוט כל אחד. כל מילה שתיאמר כבר באמת תהיה מיותרת אז אני אפסיק פה. אני רק אגיד שזה נותן סיפוק ענק לראות גם את מוריניו המיוחד, הגאון, הכל-יכול, הבלתי מנוצח, הסיוט הכי גדול של ברצלונה, מגיע לקאמפ נואו ואוכל חמישייה. פשוט חלום..

ואין לי כוח להגיב על הכיסוחים של ריאל בחצי שעה האחרונה. אפשר להגיד שזה גועל נפש ובלה בלה.. אבל תכלס? אני מבין אותם. הם חזו בתופעה שאין דרך להגדיר אותה, שלא נראתה על מגרשי הכדורגל, הם לא ידעו איך לעכל את זה.

החמישייה הזאת משאירה ל6-2 אבק.. לוקחת אותו בזחילה. פשוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

10. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

קל להגיד "איך ריאל חטפה 3 פעמים את אותו השער" אבל כמעט בלתי אפשרי לבצע לחץ על הקישור של בארסה. צ'אבי, מסי ואינייסטה זה שחקנים שעל כל אחד אתה צריך לשלוח שני שחקנים (ואנחנו מדברים על קשרים אחוריים ברמה הכי גבוהה שיש) ואם תיתן להם מטר אחד חופש, אז כבר יוצאת מסירת עומק לוייה שמחכה על קו ההגנה. אני מסכים עם לירן, ביום כזה אף קבוצה בעולם לא יוצאת מהנואו קאמפ עם נקודה אפילו.

11. riquelme1 Member

תודה שיש קול אחד שפוי בפורום הזה כמו לירן, אנשים מחפשים את השטויות בכוח.

דרך אגב, מילה טובה לוייה, שפתח את העונה בצורה נוראית וחזר לעצמו במשחקים האחרונים, והיום הוא נתן תצוגה, לא רק 2 הגולים שהיו גולים קלאסים בתנועה הפנטסטית שלו, גם הנגיעות הרבה יותר רכות, הבישול הנהדר לפדרו.

אל גואחה מתחיל להתאקלם.

12. Bensh Member

מזתומרת? ברור שהיא קדושה, אפילו יותר ממה שאנחנו חושבים

הוא לא אפס של ספורטאי, הוא ספורטאי גדול וככל הנראה הכדורגלן האינדבידואלי מספר אחד מאז מראדונה (יכול מאוד להיות שצ'אבי שחקן גדול ממנו, אבל לא כאינדבידואל). כמו כן הוא לא מפגר

לא נשפך מברצלונה שום גועל. סגנון המשחק שלה מבוסס על הנעת כדור (אתה אמור לדעת את זה, כאוהד של קבוצה שכל מהותה היא למעשה חיקוי זול של בארסה), ונצחון בכבוד הוא ברוב המקרים נר לרגליו של פפ, וכאמור, מילה של פפ בחדר ההלבשה היא קודש הקודשים. יחד עם זאת, כאשר אתה משחק מול הקבוצה השנואה עליך, שבמקרה רצה הגורל והגיע המאמן השנוא עליך לאמן אותה, והוא מפמפם כבר שבועיים לפני המשחק שהוא יותר טוב וינצח ועוד כל מיני פנינים בין שיטיניות יותר או פחות, אני לא רואה סיבה לעצור ב2-0. בטח לא כשכל מה שהיריב שלך עושה הוא לבעוט לך ברגליים, להתלכלך ולנסות לפגוע בחברים שלך לקבוצה. אתה מקווה שזה יתנקם בנו בגומלין? אני מקווה שטוטנהאם יביאו בכם חמישיה ויעיפו אתכם מהטופ 4 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

בשורה התחתונה - קנאים, תפסיקו לזיין בשכל. מפרגנים, תודה. חבריי הקולס, תחסכו אנרגיות ותלכו לישון. עבר עליכם לילה נדיר

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רק מקווה שבימים הקרובים יבוא איזה עיתון או תקציר וידיאו שיספור את כמות המסירות בגול השני זה מגיע ללפחות ל20-30 .

מסי באמת היה מגעיל עם ההצגה שלו אבל זה עדיין לא מונע את מה שהיה במשחק עצמו .

עם סרחיו ראמוס יורחק רק למשחק אחד זו תיהיה שערוריה ושמוריניו ימשיך להתבכיין על שופטים.

תמונת המשחק ללא ספק לא שייכת לאף שחקן בארסה , אלה לקאסיאס שמשלב את הידיים ולא חסר הרבה שהוא ממרר בבכי.

14. M_T_A Member

כמה שאני מחזק כל מילה מהתגובה הזאת. כל אלה שנכנסו במסי אחרי היד ההיא מול אספניול לפני 3 וחצי שנים יוצאים מהחורים עכשיו. תקלטו כבר, זה שנמאס לכם שמפמפמים לכם בתקשורת בארסה מסי מסי בארסה לא אומר שמסי בן אדם אפס וברצלונה קבוצה מגעילה.
    שבו על הכורסה שלכם, תסתכלו איך הקבוצה הזאת משחקת ואולי תבינו שהפימפום הזה מוצדק לחלוטין

15. 亚历山大帕托 Member

מה שקרה בסאן סירו ובקאמפ נואו בחצי גמר היה גניבה אופיינית של אינטר. שער אחד מנבדל של מיליטו, פסילת שער חוקי של בוז'אן. אמנם מוריניו שיחק נכון בהתאם להתפתחויות, אבל היה לו "מזל" גדול.