מחזור 13 בפרמיירליג: ארסנל ויונייטד מנצחות

Discussion in 'פורום כדורגל אנגלי' started by Nigel Winterburn, Nov 9, 2007.

  1. spurs Member

    Joined:
    Dec 19, 2004
    Messages:
    4,215
    Likes Received:
    0
    אשלי יאנג בסגל של אנגליה למשחק הקרוב
     
  2. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    לא נכון, צמד המגנים היו קראגר בימין ונוויל בשמאל.
     
  3. Stretford Ender Member

    Joined:
    Jun 4, 2006
    Messages:
    3,290
    Likes Received:
    24
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/images/44216000/Xxx/_44216011_manu_bla_0506.Xxx

    תאריך: 11.11.2007
    שעה: 17:00
    שופט: כריס פוי
    איצטדיון: אולד טראפורד, מנצ'סטר.

    בלאקבורן רוברס תצא למשחק חוץ באולד טראפורד בתקווה להמשיך לקחת נקודות מהגדולות. בינתיים הקבוצה של יוז שיחקה נגד ארסנל, צ'לסי וליברפול וסיימה בתיקו את כל שלושת המשחקים האלה. הרוברס נראים מצויין העונה ובינתיים הם במקום השביעי, אך עם משחק חסר שיכול להעלות אותם עד המקום השלישי. הרוברס הצליחו לעשות דאבל על יונייטד בעונת 2006, וה2-1 של אותה עונה הוא ניצחון הפרמיירליג היחיד של בלאקבורן עד היום באולד טראפורד. גיבור אותו משחק, מורטן גמסט פדרסן שכבש צמד, הוא אחד השחקנים המוערכים ביותר בסגל של הרוברס אך הוא בינתיים לא מראה את היכולת שהתרגלנו לראות ממנו. זה גרם ליוז להוריד הנורווגי לספסל עד שהוא החזיר אותו במשחק הקרלינג בפורטסמות' (ניצחון 2-1) בו פדרסן כבש את שער הניצחון ומאז הוא גם פתח נגד ליברפול. אם יתפוס יום טוב, פדרסן יכול להוות בעיה רצינית ליונייטד שעדיין חסרה את המגן הימני הראשון שלה גארי נוויל ותעלה שוב עם ווסלי בראון באגף ימין. יוז שתוצאותיו הטובות זיכו אותו בתואר מנג'ר החודש התייחס למשחק ואמר: "הם חזקים בהגנה ונצטרך להיות טובים בשביל לפצח אותה, אבל אנחנו מרגישים שאנחנו מספיק טובים". כיום בפרמיירליג יש שלושה מנג'רים ששיחקו תחת פרגוסון – סטיב ברוס, רוי קין וכמובן מארק יוז. מבין שלושתם יוז הוא היחיד שהצליח לנצח את סר אלכס בפרמיירליג והוא ירצה מאוד לחזור על ההישג. בלאקבורן לא הפסידו במשחק ליגה מחוץ לאיווד פארק מאז הפעם האחרונה שהם הגיעו לאולד טרפוארד והפסידו 4-1 לאחר קאמבק של השדים האדומים במחצית השנייה. הרוברס ישתדלו להכשיר למשחק את שני הקשרים אארון מוקואנה ודייויד דאן, שבינתיים בספק. מי שבטוח ישב בחוץ, ושחקני יונייטד בהחלט יגידו תודה על כך הוא רובי סבאג' שגם הוא פצוע. מלבדם רק ג'ייסון רוברטס שלא רואה הרבה דקות משחק בכל מקרה יפספס את המשחק, גם הוא בגלל פציעה.

    אצל המארחים מאולד טראפורד הדברים נראים מצויין. שער שוויון של ארסנל בתוספת הזמן באמירויות אמנם קטע את רצף הניצחונות הנהדר של השדים האדומים אבל הקבוצה עדיין נראית טוב וחזרה למסלול הניצחונות באמצע השבוע עם 4-0 קליל על דינמו קייב שסגר את העלייה לשמינית הגמר של הצ'מפיונס ליג. מה שיקשה על יונייטד להמשיך בדרך שלה בליגה הוא הפציעה של החלוץ המצויין ווין רוני באימון האחרון. רוני נפצע בקרסולו וצפוי להיעדר כחודש. המכה קשה עוד יותר אם מסתכלים על המאזן של שמונה שערים בשבעת המשחקים האחרונים שזיכה את ילד הפלא בתואר שחקן חודש אוקטובר. את מקומו של רוני ימלא כנראה לואיס סאהה שחזר לא מזמן מפציעה ועכשיו חשוב יותר מתמיד שישמור על רגלי החרסינה שלו, מכיוון שליונייטד אין עוד חלוץ על הספסל. אמצע השבוע הביא ליונייטד גם חדשות טובות – נמניה וידיץ' הבלם הסרבי המעולה חתם על הארכת החוזה והודיע שהוא מתכוון להישאר בקבוצה עוד הרבה זמן, חדשות מצויינות להגנה הטובה בליגה יחד עם ליברפול. פרגוסון היה מלא שבחים למארק יוז חניכו לשעבר כשנשאל לגבי המשחק ואפילו אמר שהוא חושב שיוז יכול להוביל את בלאקבורן לפריצה לטופ פור.
    יונייטד מגיעה למשחק במצב לא מזהיר, כאשר רוני כאמור בחוץ, סקולס שעבר ניתוח מוצלח באמצע השבוע עדיין לא חוזר ויש גם ספק לגבי ואן דר סאר שנפצע קלות באמצע השבוע נגד קייב. אין החלמות אצל הפצועים ארוכי הטווח, אבל גארי נוויל סבל עיכוב נוסף בהחלמה שלו. סילבסטרה, פוסטר ופארק שוב יחמיצו.
     
  4. eduardo9 Member

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    48
    Likes Received:
    0
    מקלארן צריך להתעורר והזמין לסגל את תיאו וולקט
     
  5. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    רועי,
    יופי של פריוויו, כרגיל.
    רק תוספת קטנה - מוזר שאף אחד לא מדבר על היעדרותו של סטיבן ריד האירי המצוין שהגיע ממילוול, הפך לשחקן חשוב מאוד ברוברס, והוא כבר 14 חודשים מושבת בגלל פציעה, בהחלט מכה גדולה ליוז.
     
  6. THE STRETFORD END Member

    Joined:
    Jun 11, 2004
    Messages:
    20,005
    Likes Received:
    0
    צודק ג'ורג,
    ריצארדס נכנס במקומו.
     
  7. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jan 3, 2004
    Messages:
    19,692
    Likes Received:
    0
    סטיבן ריד כדורגלן מאוד הפכפך ולא יציב, אני חושב שבסך הכל גם כשיחזור ימצא את בנטלי בעמדה שלו, ובנטלי כיום מהטובים בליגה מהמשבצת הימנית בקישור. תיאורטית גם עמדות אחרות סגורות בפניו - גם החלוצים של בלקבורן טובים ממנו, רגל שמאל אין לו ובאמצע יוז מעדיף שחקנים אגרסיביים יותר. אני בהחלט רואה תסריט שבו הוא עוזב את בלקבורן בעתיד הקרוב, וזה עוד בהנחה שהוא יחלים כמו שצריך מהפציעה שלו.
     
    Last edited: Nov 11, 2007
  8. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    שגיא כהן היה קורא לזה שער ציני, כי ליאם ריד'גוול, שהגיע לברמינהאם מאסטון וילה העונה, מעלה את האקסית ל0-1 בדרבי בסט.אנדרואז בשער עצמי.
     
  9. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    אני רואה את הדרבי של ברמינגהאם וצ'לסי-אברטון במקביל.

    צ'לסי-אברטון, משחק גרוע של אברטון, חצי מצב של פינאר ופרט לזה שום מצב מסוכן. צ'לסי לעומת זאת במשחק לא הכי טוב, אבל עדיין הייתה צריכה להוביל ב-2 שערים לפחות.

    ברמינגהאם הרבה יותר טובה במחצית השנייה, אבל הנאיביות אוי הנאיביות..3 דקות לפני הגול הצלה מהקו, ואז נגיחה נפלאה של אגבונלהור לרשת. שחקן גדול גבי.
     
  10. beitar4ever Member

    Joined:
    Sep 9, 2007
    Messages:
    2,286
    Likes Received:
    0
    צ'לסי במשחק בינוני הייתה צריכה להוביל לפחות 1-0 לאחר כמה החמצות שלה, אני חושב שאם הם ימשיכו כך השער יבוא .
     
  11. ManUtd Fan Member

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    3,278
    Likes Received:
    26
    וואו, לא התגעגעתי לראות באינטרנט אבל המשחק הזה היה שווה את זה. דרמה ענקית בסט.אנדרוז, משחק מצוין של שתי הקבוצות. מה עוד אפשר לבקש? גביראל אגוובלנהור כמובן איש המשחק שלי. דקה לפני השער שלו (אחרי הרמה נהדרת של יאנג יש לציין) הוא הציל שער בטוח מהקו מנגיחה של רידג'וול, ואיזו הצלה זאת הייתה. לא הייתה מביישת שום שוער שבעולם. הקהל של אסטון וילה גם ראוי לציון לטובה. לא הפסיק לשיר כל המשחק, ואחרי השער של אגוובלנהור בכלל בקושי שמעו את השדר.

    מדהים, משחק פשוט מדהים!
     
  12. KirkH Member

    Joined:
    Nov 27, 2002
    Messages:
    13,515
    Likes Received:
    70
    איך מיקל (חוץ מהגול...)?
     
  13. אבו Member

    Joined:
    Aug 13, 2006
    Messages:
    10,824
    Likes Received:
    13
    איזה פאקינג שעררר :aaa021:
    תודה דיוויד, תודה טימו.
     
  14. Ofek7 Member

    Joined:
    Mar 12, 2007
    Messages:
    1,060
    Likes Received:
    0
    שער אדיר במספרת של טים קייהיל מביא לחלוקת נקודות בסטמפורד ברידג' בתיקו 1:1 בין צ'לסי לאברטון.
    משחק לא רע בכלל, צ'לסי הייתה יותר טובה, אבל אברטון יודעת לקחת נקודות ממצב או שניים. בן חיים סוף סוף קיבל דקות משחק אחרי פציעה של קראבליו.
     
  15. Fergie's Legend Member

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    930
    Likes Received:
    0
    טים קייהיל! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx
    תמיד טענתי שהוא מהחלוצים הטובים בפריימר.