מחזור 13 בליגת העל: ק"ש וב"ש מאבדות נקודות, ת"א ממשיכה לנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏12/12/14.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

התחזות מגוחכת של יובל שבתאי.
    והטיפש הזה עוד מעז לצלול בצורה כזו דקה אחרי שקיבל צהוב אחרי עבירה ברורה מאחור, אם חכמון לא מרחם עליו הוא בחוץ וגומר לקבוצה שלו את המשחק.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שבתאי לא הורחק בצהוב שני? צלילה ברורה ברחבה מחייבת צהוב שני. והנה העונש...2-0, עידן ורד. כל זה אחרי שבתשעים אחוז מהזמן מכבי חיפה פשוט חלשה.

EO11 אוהב/ת את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

דיברתי שבוע שעבר על תוצאות גרועות למכבי חיפה? זו תוצאה גרועה בטווח הרחוק למכבי חיפה. מחצית חלשה, בקושי מגיעה להזדמנויות מול הקבוצה הכי חלשה בליגה ועדיין תוצאה שעל הנייר מרשימה.

4. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לנו מזל שהפועל חיפה קבוצה ברמה של ליגה לאומית,פשוט אפורים שמוצאים את עזרא גדול ואת עידן ורד עם שער מכלום.
    למרות 2 השערים אחד כמו ורמוט חסר לנו מאוד,אנחנו נראים זוועה.

5. Nave ורק מי שאוהב אותך באמת מבין היכל התהילה

באופן מפתיע מצדיק את חכמון. לא גומרים משחק על דבר כזה פעם ראשונה. מזהרים אותו שבפעם הבאה לא ירחם. מובן.

חיפה מובילה 0-2 במחצית מ1.5 מצבים..יפה להם...

6. XabiAlonso Member

המזל של מכבי חיפה שהיא משחקת מול הקבוצה הכי חלשה בליגה.

7. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפועל כאלה פראיירים

8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצטער, אבל על התחזות צריכים לקבל צהוב. על עבירה עוד אפשר לתת אזהרה, בטח עבירה קלה, אבל שבתאי יודע שיש לו כבר צהוב. חכמון פשוט טעה פה ובגדול.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

גולים וכלום. מדהים כמה אנחנו חלשים.
    כמו שכבר אמרתי, תחת המאמן הזה אנחנו לא נגיע רחוק מהסיבה הפשוטה שהקבוצה פשוט ניראית לא טוב. כן, אפשר להאשים את הסגל או השחקנים, אבל נראה שסטנובייץ לא עושה כלום במהלך כל השבוע. אין התקפות מסודרות, אין מצבים. כלום.

דגני כבר כמעט ועלה לנו בשני שערים עם טעויות שהשאירו את ריקטס פנוי. הוא פשוט בלם כושל. אני מעדיף את קינן עם עין קשורה ולא אותו.

נ.ב עם כל הכבוד לבניון, עזרא היחיד ששווה משהו בחלק ההתקפי של הקבוצה הזאת.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד אני מסכים, אבל לדעתי יש יותר בעיות בקבוצה. הקישור נותנת במשך דקות רבות את השליטה במגרש ליריבה וזה מול האחרונה בטבלה, לא המובילה. בניון אולי הבקיע, אבל למעשה משחק כמו יניב קטן. מיצ'ל? מתי ינואר? ג'אבר עטאא בכלל משחק?
    חלוצים? עמאשה בחוד, עומד על אי בודד. שולחים לו כדורי גובה ואין מסביבו איש. גם ההגנה לא משהו. קבוצה יותר טובה היתה מבקיעה היום. זה שדגני באנקר בהרכב אומר משהו על המאמן.

לא, צריכים יותר משחקן אחד בשביל שנוכל לאיים על הקבוצות המובילות בליגה.

שי, קינן יכול לעבור להפועל ת"א. שחקן גמור. אני רק לא מבין למה אוחיון לא מקבל הזדמנות? הוא בלם לא?

11. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

להפועל חיפה יש קבוצה גרועה על גבול המחורבנת, שמישהו יספר לי מה ראובן עטר לקח כשלפני תחילת העונה הוא ישב והסתכל על רשימת הסגל שלו ואמר לעצמו "יש לי אחלה קבוצה" ועוד צריך לציין שדג'אני ומגרלשווילי עוד הצטרפו תוך כדי תנועה על מנת למזער נזקים. אין לי מושג איך הוא בנה שם על שחקנים כמו סטיבן כהן, גל כהן ויובל שבתאי כישראלים המובילים שלו ואיך אושרי רואש והישאם כיוואן עוד משחקים בליגת העל, אני זוכר אותם עוד כפוטנציאלים עם שלומי דורה בלאומית ואפס התקדמות, נשארים שם רק כי הם שחקני בית אני מניח.

דג'אני היחיד שיש לו כדורגל שם(פה ושם גם מגרלשווילי)הצעירים סרדל ושוקרני בסדר וריקטס יכול להיות מסוכן אם ימסרו לו מדי פעם.
    חוץ מהם חושך מצרים וגם הם עם כל הכבוד לא שחקנים שיכולים להשאיר את הפועל חיפה בליגה.
    אם עטר וכץ רוצים להישאר בליגה הם חייבים לעשות מהפכה בסגל בינואר.

אוסטוינד עכשיו נכנס, ממה שאני זוכר שחקן נחמד, בואו נראה אולי הוא יעשה שינוי.

12. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלינגר יש רק אחד.

13. Civil Anti Madridista

המזל שלנו הוא שהיריבה שלנו זו רק הפועל חיפה, כי כל קבוצה עם קצת יותר איכות הייתה מענישה אותנו על הנאיביות הזאת
    חן עזרא אומנם עם שני בישולים במחצית הזו אבל מעט מדי מעורב, כנ"ל לגביי עידן ורד שזה משחק רביעי ברציפות שהוא כובש.
    עמאשה נבלע בהגנה הבינונית של הסרדינים, ואילו ריקטס כל הזמן בורח לצ'וצ'אליץ'.

14. yros1 Member

"חגיגה ירוקה"
    מצאו על מי לחגוג - הקבוצה הכי חלשה בליגה, עם רגל וחצי בלאומית.
    שם אלטרנטיבי לדרבי הזה:
    "את כל כך גרועה"
    - "לא, את!"

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  15. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

יום שבת, הפועל חיפה נגד הפועל עכו. ניצחון עכואי והפועל חיפה יכולה לתכנן את העונה הבאה בליגה הלאומית לדעתי, ואנחנו בדצמבר. כמו שעכו נראית העונה היא תבעט בדלי בטוח. קבוצה הזויה לוקחת נקודות איפה שאף אחד לא חושב שהיא תיקח ומול קבוצות שהיא צריכה להיות שווה/לנצח/באה במומנטום, מתרסקת