יש משחק היום,משחק חוץ. מכבי חיפה עומדת עם מאזן של 7 הפסדים ב-12 משחקים. יותר מ-22 אלף קנו כרטיסים למשחק הזה. קנו, לא מנויים, לא תושבי הדרום ולא ילדים מבתי ספר. קנו. מזוכיזם במיטבו. נ.ב שאפו כבר אמרנו?
משחק חוץ. איפה משחק החוץ? במגרש הביתי. המבחן האמיתי של הקהל של חיפה יהיה בעונה הבאה, למרות שעד עכשיו הם מאוד מרשימים. אפקט האצטדיון עדיין קיים.
צריך להודות באמת, זה אפקט האצטדיון ואם הייתה לי האפשרות הייתי מגיע גם הערב. המחלוקת על היציע הצפוני נפתרה בפתרון יצירתי שבו כ1,000 ירוקים יתמקמו בסמוך לסרדינים עם הפרדה בין האוהדים כמובן.
עצוב לראות את יציעי הפועל חיפה בדרבי בית הזה, באשמתו ואחריותו הישירה של יואב כץ. במועדון מנוהל רגיל והיטב, היו פה עכשיו 10,000 אדומים בהליכה וזה עם אפס הצלחות, עם עלייה במנטליות, רמת ההישגים והתנהלות המועדון במשך מספר שנים אין לי ספק שגם כמות הקהל היתה עולה בהדרגה...עצוב לראות את הכמות קהל של הפועל חיפה. אם יש פה 6,000 אוהדי הפועל חיפה, אני בצל.
יציב? מרסק אותו מיום ליום והתוצאות, כמות הקהל במשחקים וההתנהלות המקצועית והניהולית מראים את זה מיום ליום.
לא זוכר שהסתכלתי לעומק על הדשא בשאר המשחקים ב'סמי' מלבד המשחק של ישראל וזה של עכשו .. הוא תמיד כזה לא-טוב ?
דקה 27 הראו את בניון ונראה דאנחנו בדקה ה120 לפי איך שהוא מתנשף. דווקא מאחד כזה שעבר בטופ של הכדורגל לא ציפיתי שיראה ככה למרות שלא שיחק כמעט
תתפלא לדעת כמה זה קל להרוויח מקבוצת כדורגל בישראל מיליונים מי שרוצה בכך...ועוד כשאתה לא שופך שקל מהכיס כמעט, בליגת העל זה אפשרי מאוד, בלאומית ומטה ממש לא.