מחזור 13 בליגת העל: ק"ש וב"ש מאבדות נקודות, ת"א ממשיכה לנצח

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י שי, ‏12/12/14.

1. hbs7 Member

אני כמעט ולא זוכר משחק יותר גרוע ממה ששיחקנו היום.
    לא ברור לי איך לעזאזל מגיעים בכזו שאננות למשחק חשוב שכזה.
    היה לנו מבחן רציני לפני בלומפילד- לצאת עם 6 נקודות מדוחא וטדי.
    אם היינו עומדים בזה זה היה מראה על בגרות מנטלית ואולי בשלות לריצה לאליפות. כבר במבחן הראשון מבין השנתיים קרסנו לחלוטין.
    מאכזב מאוד.

כל עוד לא נעשה צעד קדימה ללא לשוב מיד לאחור, גם המקום השני לא יהיה שלנו.

2. Raulito Madridista

http://msc.wcdn.co.il/w/w-635/1821778-18.Xxx

עמוק בבוץ. הייתי כותב 'שטיח אדום' אבל הכותרת לא מקורית, מי לא משתמש בה. בסיום המשחק הקהל צעק 'הנהלה זונה', אבל אין הנהלה. אין שוער, אין הגנה, אין קישור, אין התקפה. אין עתיד, אין תקווה, אין חלום. המועדון הזה פשוט מת. כבר הייתי ברצף של 4 הפסדים רצופים, זה קרה בעונת 12/13 וזה הרצף הכי גרוע שאני זוכר מהפועל ת"א מאז שאני אוהד אותה. אבל העונה תראו למי הפסדנו, זה פשוט מביך. אפילו לאקס רב"ש שקיבל בעונה שעברה תקציב של 50 מליון ועשה איתו - כלום. הוא אשם לא מעט במה שקרה למועדון הזה. מכבי פ"ת ניצחה משתי בעיטות לשער.
    בעוד יש חתיכת חרא כמו דני עמוס, שוער שפשוט מועל בתפקידו ולא מנסה להדוף אף כדור(כל בעיטה נכנסת נגד הפועל - זה לא יאומן, מכבי פ"ת היו פח בדיוק כמונו) - עצוב על שחקן כמו אבו אל-היג'א, צעיר שנותן הכל והחליק והגול עליו, והוא גם בכה. לשחקן כזה אני בחיים לא אשרוק בוז. תתאושש ילד, כולם זבלים, זה לא אתה.

פעם עוד הייתי מקלל אחרי החמצות מזעזעות כמו של אזולאי וגוזלן, פעם הייתי יותר אגרסיבי בתגובות. היום כבר לא, באמת שלא. אבל החשש שהפועל ת"א תרד הוא כבד, זה לא מרפה. אנחנו אחת הקבוצות הכי חלשות בליגה. אנחנו לא רגילים למאבקי תחתית, אין לנו שום אופציה לשנות דברים. גילי ורמוט לבד לא יספיק.

בעוד שלב של ייאוש מתחילים הדיונים. חוץ מדני עמוס הפח אשפה שהוא לא שחקן כדורגל, אם נעבור על ההרכב של הפועל בהשוואה לשאר קבוצות התחתית, ואני מתנתק לרגע מהליגה של 3 קבוצות הצמרת(מכבי, ב"ש וק"ש), ושם בצד כרגע גם את מכבי חיפה ובית"ר - אין אף קבוצה שאני לוקח ממנה יותר משחקן אחד להפועל ת"א. אז במכבי פ"ת זה דדי בן-דיין, בעכו זה סליחי, בהפועל פ"ת זה דור כוכב\שחר הירש(זה לא חשוב), בסכנין זה פאפאדופולס, בנתניה זה קאיודה, ברעננה זה נאווקמה ובאשדוד זה זריהן. אז איך זה שהן משחקות כדורגל והפועל פשוט לא עושה כלום משחקים שלמים ואין שיפור מתחילת העונה? הסגל פח, אבל לא עד כדי כך נוראי. אף-אחד לא בועט לשער, כולם מפחדים לעשות את הפעולה המכרעת ורק נהנים להניע כדור כמו קוקסינלים וסליחה על הביטוי. מהפועל ת"א נשאר רק השם ואסי לא בהכל אשם - אבל שדומב יחזיר את המפתחות. חבל, היה שחקן עבר מכובד, אהבנו אותו בתור בלם, התחברנו אליו. הוא לא צריך להיות חתום על הכישלון הזה. יוחזר שייע פייגנבוים לאלתר!!

"בכל העיר כולם יודעים, שבלעדייך אין לנו חיים.
    יש רק קבוצה אחת בלב - אותך אוהב גם כשכואב".

Hapoel_Tel_Aviv אוהב/ת את זה.
  3. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסגל בינוני לא סתם.
    נעזוב רגע את מה שהלך בהפועל בשנתיים הקודמות שהביאו שחקנים יקרים בכסף שלא היה ולמעשה נוצרו חובות. בקיץ הנוכחי במקום להביא מנג'ר שמומחה בלשקם קבוצות במצב כזה כמו השריף הביאו את ברקוביץ' ותחתיו את דומב המוקיון שהספיק להיות עוזר מאמן של 3 מאמנים שפוטרו ואיכשהו שרד במועדון. ההתעקשות על ורמוט הייתה מיותרת, תקראו לזה אגו, תקראו לזה קנאה למכבי או פחד מ"זהבי 2" אבל להשאיר את ורמוט בשכר גבוה ולוותר על דמי העברה גבוהים החלישו את הפועל והותירו אותם להתפשר על כל מיני זרים מצחיקים ומושאלים סוג ב' ממכבי חיפה(ועל הדרך הפכו את ורמוט לחצי אלוהים והרימו לו את האף לשמיים, עכשיו מה הפלא שהקבוצה כבר לא לרוחו?) אני בטוח שאצל מאמן רציני זה לא היה קורה, בשכר שחקנים של 13 מיליון ש"ח לא יתכן שיש רק 10 שחקנים שאולי שווים משהו, משהו התקלקל בדרך, זאת אומרת בקיץ בבניה של הקבוצה.

אז מצד אחד השחקנים צודקים שחסר בהפועל מאמן עם ניסיון וסמכות, מצד שני זה עוד מקרה קלאסי של אי לקיחת אחריות מצד השחקן הישראלי וזה מגעיל.

Don Joan Roman ו-סמואל אטו אוהבים את זה.
  4. wings Member

ראיתי עכשיו את התקצירים. איזה גול של מנגה! מזכיר קצת את הגול של חמאס מהמונדיאל וגם הגול של סטפני ראש מרשימת שערי השנה של פיפ"א. במשחק של מכבי פ"ת נראה שהיה להם יותר מזל משכל. לגבי הפועל ת"א, זו קבוצה שמנוהלת ע"י איל ברקוביץ' וככה זה נראה. לא מאמין שורמוט יעבור לחיפה. הוא תמיד איכשהו מקושר אלינו ואף פעם זה לא יוצא לפועל, סביר להניח שזה שוב אותו סיפור. מה גם שכרגע לפחות המעבר הזה לא יעזור לו יותר מדי, הוא שוב ימצא את עצמו מוקף בהרבה מאוד שחקנים חלשים. אבל הלוואי שיבוא. ניצחון יפה של סכנין מול ב"ש. מוגרבי תמיד מעורב בכל דבר טוב שקורה שם, וגם ריאן לפי התקציר מראה ניצוצות. גדיר לעומתם ממשיך לשחק בלי מוח. יאללה ורמוט + מוגרבי זה יופי של חיזוק לקישור.

5. Civil Anti Madridista

לא סתם קוראים לברקוביץ' "הקוסם", הוא הצליח לערבב אתכם טוב טוב. הפועל זו קבוצה של שחקן אחד, וגם לו מתחיל להימאס מזה.
    לסכנין יש את החלק הקדמי השלישי בטיבו בליגה, ואם הייתה להפועל את הפריבילגיה היא הייתה מניחה את שלושתם מעכשיו לעכשיו בלי להסס בכלל. לעומת זאת פאפאדופולוס שהזכרת עשה בגביע הטוטו קולות של שחקן עילוי נעלם. כדי רק שמישהו יספר לו שגביע הטוטו הסתיים כבר לפני למעלה משלושה חודשים, והערב הסתיים לו הסיבוב הראשון בליגה ועוד לא ראינו ממנו כלום.
    אני לא יודע עד כמה זה נכון אבל במהלך השידור דיווחו שכבר מתנהלות שיחות בין המועדונים, וכמו שזה נראה זה תלוי ברצון של ורמוט. אם הוא ירצה לשחק במכבי חיפה זה יקרה בינואר.

נערך לאחרונה ב: ‏14/12/14
  6. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הבעיה היחידה במה שאתה אומר זה שהפועל מנוהלת בצורה כל כך גרועה שגם מכירה של ורמוט אני בכלל לא בטוח שתביא לשיפור או שדרוג מקצועי בעמדות אחרות. בדיוק כמו שמכירת דמארי דרך אגב לא ממש הביאה עימה בשורה חדשה אלא רק "סגירת חובות".

7. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבעיה היא לא שהשאירו את ורמוט אלא שלא הפכו את השארת ורמוט למודל להתנהלות המועדון. בלי ורמוט אנחנו בלי ספק היום במקום האחרון וזה מגובה גם סטטיסטית. מאז שברקוביץ' הגיע להפועל הוא רכש 12 שחקנים ועל אף אחד אי אפשר להגיד שהוא טוב או תרם משהו. חלק מהשחקנים כבר שוחררו ו/או לא זכו לדקת משחק. אין שום סיבה בעולם לחשוב שאם היחסית מעט כסף שהיה נחסך על גילי ורמוט היו מגיעים שחקנים טובים, כי אין אנשי מקצוע טובים שיביאו את השחקנים האלה.

אוראל דגני הוא דוגמא מעולה לבנייה לרוחב הזאת. שיחררו שחקן סביר שהיה יחסית טוב בהפועל, במקומו הביאו את סארי פלאח המזעזע ואת שלומי אזולאי החלוץ הכי חלש ששיחק בהפועל מאז שאני רואה אותה. מה עשו בזה בדיוק? אם היו בונים קבוצה סביב ורמוט, זגורי, דגני, סאשה, ליאור לוי, שחקן-שתיים רציניים שבאמת ישדרגו את הקבוצה ושאר השחקנים יהיו השלמות של צעירים ושחקנים שכבר פה(נגיד שרם שלא פחות טוב בשום דבר משובל גוזלן ושלומי אזולאי) היינו נראים הרבה יותר טוב ממה שהולך היום, שאני אפילו לא יכול להגיד שזאת קבוצה פחות גרועה מהפועל של גיא לוזון שהייתה במקום האחרון בזמנו. אבל במקום זה הביאו את איקנדה, פרנסיס, אזולאי, גוזלן, פלאח, אוחיון, חבורת הלזמו והדדואים ותיקח את כל השחקנים האלה שלא תורמים כלום ובמקומם יכולת להשאיר את דגני ולהביא שחקן אחד באמת טוב.

וחוץ מזה אסי דומב הוא מאמן נוראי שצריך להוציא הרבה יותר גם מהסגל הזה. אנחנו לא הקבוצה הראשונה שלו וגם בלאומית הוא פתח עונה עם כפר סבא לפני שנתיים ועזב אותם 4 נקודות מ36 אפשריות. לא הייתה שום סיבה בעולם לחשוב שהוא יצליח בהפועל. רק על הביזיון שהוא עוד נותן לחבר האפס שלו אבוטבול לשחק ומשאיר את אוחיון היחסית סביר על הספסל צריך לבעוט אותו חזרה לכפר סבא.

8. alexshw Member

בן בסט תוך שנה וחצי עשה את הדרך ממעמד של חלוץ פותח של הנבחרת ושחקן הרכב בליגה הצרפתית, לספסל בליגת העל.
    חבל מאוד. בטוח שההתנהלות שלו הובילה לכך.
    קרה פה מצב של "אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים" - קבוצת האם שלו מכבי חיפה משוועת לחלוצים בכירים אבל אפילו לא חשבה על להחזיר אותו ואילו מכבי ת"א הביאה אותו כי חשבה שצפוי לה קמפיין אירופי ארוך, וככה הוא נתקע על הספסל.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

רציתי לכתוב שזה צפוי והגיוני שבן-בסט בינואר ילבש ירוק, אבל זה הסתכלתי על התאריך וראיתי שאנחנו כבר לא בשנת 2004...מכבי חיפה כבר מזמן לא מסתערת על שחקנים בכירים וג׳ורדי ילחים את התחת של עדן לספסל לפני שישחרר אותו לחיפה או לכל מתחרה אחרת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Civil ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  10. crazyblue5 למען האיש עם המגל והפטיש

הקהל של מכבי ת"א הדהים אותי אתמול אבל ממש לא לטובה
    כמויות גדולות של קהל יציע שלם צהוב ודממה
    חוץ מדקה בתחילת המשחק ועוד דקה אחרי כל אחד מהגולים אין שום עידוד שום כלום אפילו תנועות של עידוד לא היו מלבד 20 אנשים במרכז היציע

לקום לעשות פיו פיו אחרי גול של זהבי זה יפה אבל שנייה אחרי זה הם חזרו לקונצרט
    קהל שהתרגל לטוב מידי , נחכה לראות מה יקרה במשבר קטן או עוד הדחה מביכה מהגביע בטח יחזרו הקללות והבלאגן

ועוד דבר קטן , ראדי כבש אתמול גול מדהים והיה אחד הטובים במגרש
    היה מצחיק לראות חצי יציע קופץ וחצי שורק בוז.

oranfu, Don Joan Roman ו-שי אוהבים את זה.
  11. Raulito Madridista

ראדי באמת נתן גול גדול והיה מס' 1 על המגרש בדקות שראיתי - אבל תיכף יגיע הסנגור ויגיד לנו למה איגבור תרם אתמול יותר(לא מסוגל לבעוט לשער בלי שיפגע בשחקן הגנה) או מיטרוביץ' הסתמי - תורמים יותר ממנו.
    חואן פאבלו מנסה לשמור על עניין בליגה עם המתנות שהוא מחלק שבוע אחרי שבוע, מתחרה עם דני עמוס על תואר השוער הגרוע בליגה, אבל דני לוקח.
    שהפועל פ"ת יהיו בריאים, הגול של זהבי הגיע בדקה קריטית - 44'. כאילו היה ברור שמכבי תנצח את המשחק, אבל איך משאירים את זהבי כל-כך חופשי. שלושה שחקנים קרובים אליו, באיזור - אבל לא מספיק. ולא תגידו שהיה איזה סלאלום, אלא סתם פס של ייני האפור והמזוקן.

שי אבוטבול הוא היניב קטן החדש, הפעם אצל הפועל ת"א. אין ספק שמשה אוחיון טוב ממנו. שניהם צבים ולא עושים כלום בהגנה, אבל אוחיון משחק הרבה יותר לעומק. ועדיין - להפיל עליו את התיק זה הזוי. היחיד שבאמת מאכזב השנה הוא זגורי.
    ברקוביץ' אמר בזמנו שהביא הרבה שחקנים כדי להשלים סגל, להפועל לא היו שחקנים לאימונים. בכל-מקרה, ברור שהיה עדיף לחפש איכות ולא כמות. יש לנו ספסל של ליגה לאומית וגם ההרכב הוא לא שוס גדול.
    אפילו המאזן המושלם שלנו במגרש בנתניה, חוץ ממשחק נגד היהלומים ב-2013 - נגוז. ובשבוע הבא אנחנו שוב בנתניה, נראה אם יהיו את הכוחות הנפשיים ללכת.

ואתמול בשבת ביציע הגיע להתארח ניר קלינגר שפתאום מדבר על פלייאוף עליון. זה אולי מתאים לדיון התקשורת, אבל ששואלים אותו על המטרות הוא אומר 'זה לא מעניין אותנו'. די מביך הייתי אומר. יונתן הללי שבדר"כ לא מוסיף כלום ורק מהמר תמיד על חיפה(ונופל) - אמר לו 'לך תאמן במתנ"ס'. זה בהחלט נוגד את האופי של קלינגר שהיה ווינר כשחקן.

12. orimor2212 מיטשיסט, יועץ תקשורת לשר בן מנספורד אטבריאן

אתה טיפה מגזים בתיאורים שלך, אבל צודק בגדול. הקהל של מכבי כבר תקופה ממושכת לא משהו.
    היה עידוד דיי שיוויוני אתמול.

וראוליטו - ראדי בהחלט נתן משחק מצוין אתמול, אבל בוא לא נהיה נמהרים ולא נצא מגדרנו, כי המשחק הזה מהווה סטיית תקן למה שרואים ממנו בשנה וחצי האחרונות וצריך לזכור שזה היה משחק מול אחת מהקבוצות החלשות בליגה, מינוס שחקן הרכב או שניים, ושלא לחצו אותו כמעט בכלל (ראדי, בדומה למיטרוביץ', מאוד מתקשה תחת לחץ).
    באשר לאייגיבור - בנושא של מכבי הבאתי נתון לגביו אתמול - הוא חטף כדור אחד יותר מאלברמן וראדי ביחד. אכן לא תורם בדבר, מה שתגיד..

13. עידן444 Member

התמרמרתי אתמול על זה שנאלצנו לשחק מוקדם כל כך בגלל הרדיוס של הפועל...
    לפחות ניצלנו מגשם שוטף... :)

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  14. עידן444 Member

קיבלתי מידע לפיו אוהדי הפועל ב"ש בדרכם לרכבם, מבואסים גם כך מהמשחק, גם ספגו צרור גידופים, חלקם גזעניים.
    "מוות ליהודים", "הלואי ותהיה שואה לכל היהודים", "פה זה פלסטין" ועוד שלל קללות וגידופים.
    חברים יקרים,
    אלה לא היו אוהדי בית"ר י-ם, לא הקומץ של מכבי ת"א שמקלל את ראדי, וגם לא הקומץ הגזעני של אוהדי בני יהודה.
    אלה היו אוהדי הפועל ב"ש בדרך לרכבם, בלי שום רצון להתעמת, אפילו נמנעו מלהגיב כי בכל זאת הבינו איפה הם נמצאים... קבוצה שמעולם לא היתה גזענית, ובדרך קבע משחקים בשורותיה שחקנים ערבים.
    אז מאזן גנאים ואבו יונס יכולים מהיום עד מחר לעלות ולדבר יפה ברדיו על דו קיום, והכנסת אורחים, ולהשמע כמו חסידי אומות העולם.
    מדובר בקבוצה גזענית ומגעילה! לא יודע מה אתכם, אני יודע באיזה צד אני...

rivaldo אוהב/ת את זה.
  15. Love Is Red Member

נמאס לי מאלישע לוי פשוט נמאס לי!
    הוא לא מכין את הקבוצה במשחקי חוץ כמו שצריך הוא עושה חילופים מטומטמים והשיא אתמןל שאנחנו לא נראים טוב הגנתית הוא מוציא את בן ביטון ומכניס את גורדנה!
    כל הכבוד אלישע המשך כך ואז אולי תעזוב אותנו!