כשהשיטה עובדת ורואים כדורגל, הקבוצתיות בולטת וחולשת היחידים נעלמת. השריף עם הסגל הזה היה עושה נפלאות. אצלו היינו רואים משחק מסירות, היינו רואים תנועה, צירופים, מצבים, כדורגל התקפי. היה כדורגל חלומי אז ביחס לרמה האינדיבידואלית של הקבוצה.
ואלי גוטמן, גם אם לא מתאים לך לציין אותו. המאמנים בישראל מזכירים לי את הפוליטיקאים - מתעסקים הרבה יותר באיך לשמור על הכיסא שלהם מאשר על בעשיית העבודה שלהם. ההתנהלות של אסי דומב בשבועות האחרונים היא דוגמא קלאסית, לדוגמא הריאיון הזה: "הקבוצה שיחקה בסדר וספגנו גולים מטעויות אישיות", "יש לנו סגל קצר ושחקנים חסרי ניסיון, בעיקר בהגנה"(שימו לב כמה פעמים בריאיון הזה הוא מזכיר שיש לו סגל עם שחקנים צעירים וחסרי ניסיון, אני ספרתי 4), "לא יכולתי להסתכל על חמישה שחקני הגנה ולבחור מתוכם, זה מה שנתנו לי מבחינה תקציבית, וידעתי את זה", "קיבלתי שני זרים עם חוזים מהשנה שעברה, לוקאש סאשה ויורגן קולין. לא היה כסף לזרים, ולא הגיעו שחקנים למבחנים. ראיתי קלטות ועשיתי בדיקות. אמרו שאין כסף להביא ולא היו ברירות", "יש נתונים סטטיסטיים, שמראים שאנחנו עולים על היריבות שלנו בכל הפרמטרים", "ברור שאני רוצה חיזוקים בכמה עמדות, אבל איל אמר שאין כסף ונצטרך להתמודד עם מה שיש". תיכננתי לעשות העתק הדבק רק למשפטים שהם תירוצים ללמה הוא בסדר וכל העולם לא ויצא שציטטתי את כל הריאיון. איזה איש עלוב.
לשריף(שאין ספק שהוא מאמן הרבה יותר טוב מקורצקי שלא תבין לא נכון) היה סגל שחקנים טוב יותר שרץ כמה וכמה שנים ביחד. אזולאי זה לא פרננדס, ממן זה לא ריקן, אצילי ולידור כהן פחות אפקטיביים מעזריאל ובן-שושן, אפילו ברוכיאן שמשחק היום בליגה א' יותר טוב מכל הקשרים ההתקפיים שיש לנו. הבעיה הכי גדולה של קורצקי זה שהלחץ גומר אותו. החילופים בהפסדים הקודמות נבעו מפאניקה, כמו כן גם הראיון ההזוי שלו היום במחצית והחילוף המוזר 4 דקות אחרי המחצית.
אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל אני ממש מופתע מהחולשה של רעננה... מספרים לנו כל משחק כמה הם טובים וחסרי מזל... הם פשוט לא עושים כלום! ראיתי אותם בתחילת העונה באים למשחקים כאנדרדוג כולל נגד מכבי ת"א בבלומפילד ומשחקים נהדר, ראיתי אותם בנתניה יושבים עלנו מחצית שלמה ומגיעים למצב וחצי וזה אם אני ממש לארג' איתם... בהחלט קבוצה בירידה...
יש לי מה לענות לזה, אבל באמת שאין לי כוח. אם אתה אומר לי סיבה אחת נורמלית לתמוך בקורצקי עם 3 ניצחונות בסיבוב, יכולת ביזיונית וגישה סופר הגנתית אני אעריץ אותך. הביתה!
את מי תביא במקום קורצקי? את לחמן? שלומי דורה? מקסימום מרקו בלבול. בעונה שעברה רוני לוי מאמן מוערך לכל הדעות הגיע באמצע העונה וקיבל 6 שחקנים בינואר ואפילו אפשר לצרף אליהם את ברוכיאן שהגיע קצת קודם ובקושי ניצח, היכולת הייתה ביזיונית והגישה סופר הגנתית, סיימנו בפלייאוף התחתון עם 1,500 צופים בטדי במשחקים האחרונים. ככה שאין לך גרנטי שאם קורצקי ילך המצב ישתפר פלאים והשחקנים הבינוניים האלה יהפכו לאריות. יש לי ביקורת על קורצקי אבל יש לך בעל בית מעורב מאוד שאחראי במידה לא מבוטלת על המצב הנוכחי, להפיל את הכל על המאמן לא נכון ולא יתן לנו כלום.
באמת שאלו מהמשחקים שאני אומר לעצמי שאם הייתי השופט הייתי מפסיק את המשחק הזה הרבה קודם. איזה אנטי כדורגל
וכמובן שאוהדי בית"ר לא ייצאו מהאיצטדיון בהרגשה טובה אם הם לא ישחיתו ויהרסו הנזק היום : 6 אסלות מנופצות , 2 מראות מנופצות ו19 כיסאות שבורים אם בדוחא אפשר להגיד איצטדיון ישן לא יודעים מי עשה בראש הזהב הכלללל מצולם כולל השירותים רק צריך להסתכל ולעצור אבל ברור שגם אם יתלוננו לא יקרה כלום
אז מה יתן לנו להפיל על בעל הבית שאי אפשר לגעת בו? לוזון, השריף וכן, שלומי דורה. בכיף הייתי מביא אחד מהם.
לוזון והשריף אפילו לא אופציות אין טעם להפריח את השמות שלהם לאוויר, טביב אם יחליף את קורצקי יביא מאמן זול. שלומי דורה וקורצקי זה מאמנים באותה רמה, בדיוק כמו שאני אגיד לך בוא נחליף את קוראץ' ונביא במקום איזה צ'אם ממאדו. ואם כבר אמרתי שאני מבקר את קורצקי אז אני חייב להתייחס לראיון ההזוי שלו בסיום המשחק. בשום פנים ואופן מאמן של בית"ר לא יכול לומר שהוא גאה בשחקנים שלו אחרי תיקו ביתי עם רעננה, ומילא היינו רואים משחק קצבי ושוטף אבל אני אפילו לא זוכר עצירה אחת של שוער רעננה. את מי הוא בא לשקר? גם לתקוף את שדרת הקווים מראה בעיקר על לחץ. ציון 3 בעמידה מול התקשורת.
לפני שמחפשים להחליף מאמן, אולי יש מצב שימנו כבר יו״ר לקבוצה הזאת? כבר שנה וחצי אין לקבוצה הזאת מנהל והעולם שותק.