וואלה בערב כזה בא לי כמו בתל אביב שתהיה בחיפה קבוצה שלישית.. באמת איך זה שאין אף קבוצה לגיטימית מכל הקריות??
קצת קשה לבנות קבוצה באיזור שכל כולו מכבי חיפה. אולי אנשי הכפר של הפועל נשר יהיו יום אחד אלטרנטיבה שלישית : )
קצת אכזרי להכנס ככה בהפועל חיפה אחרי מחצית ראשונה טובה ובנתיים גם מחצית שנייה בהמשך לראשונה. הם שולטים במשחק. חסרה להם טיפה איכות וחוכמת משחק למעלה (ושוער). שמנית רשימה של שחקנים עם פוטנציאל אמרת 5 שחקנים שזה בערך חצי הרכב ושכחת את ללה המעולה על הספסל. לא בטוח שמהפכה בינואר זה מה שצריך. בליגה החלשה שלנו העונה, הפועל חיפה בהחלט יכולים להישאר עם חיזוק נקודתי ומאמן מנטלי או משהו בסגנון.
כל פעם כשאני מסתכל על טור הכיבושים של הפועל חיפה אני המום איך הצלחנו לקבל מהם 3 ועוד יצאנו בזול כי זה היה המשחק הראשון שאריאל הרוש עמד אצלנו בשער...
לדעתי הדבר הכי מלהיב העונה זה שבניון עושה בכל משחק בסמי עופר הקפה מסביב למגרש.... 3-0, מיצ'ל בשער יפה (שער פרידה?)
בעקבות השער של מיצ'ל, הוא ימשיך לקבל קרדיט בהרכב ואולי ישאר כאן גם אחרי ינואר... כמובן שתפסתי את הראש באותו רגע. ובעודי כותב את ההודעה, אבוחצירע עם הרביעי. שמחה שמהולה בתסכול.
ערב לזכרו של רובי שפירא ז"ל נגמר ככה... כמה עצוב מבחינת האדומים... מקווה בשבילם שלפחות הפועל רובי שפירא ניצחה אתמול.
עם ההנהלה המטומטמת שלנו זה רק עניין של זמן עד שנשמע שבעקבות השער מיצ'ל מקבל חוזה ל 5 שנים פלוס רכב לאבוחצירא שדרוג בשכר, מגדילים את הנפח מנוע ווישרים חדשים. בא לי לבכות מהקבוצה הזאת.
האמת? לנו זה הלך טוב ראובן עטר הוא המאמן בעל טביעת העין הגרועה ביותר בכדורגל הישראלי היום ובין הגרועים ביותר באספקט הזה בהיסטוריה. הסגל שהוא בנה פשוט איום ונורא. הפועל חיפה, בלי הקהל שלה, תרד ליגה אלא אם כן יקרה משהו לא צפוי.