מחזור 13 בליגת העל: מכבי ת"א אלופת הסיבוב; 0-3 לבית"ר על הפועל ת"א

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by שי, Dec 7, 2018.

1. Telkiyski Member

גם את ורמוט חלק מהקהל שלכם לא קיבל שהגיע. 2-3 משחקים טובים ו90% מהאלה לא קיבלו אותו היו מקבלים אותו. שוב, בדיוק כמו עם שכטר.

כל החבר'ה שלכם ש"לא קיבלו את שכטר כשהגיע", מה היחס שלהם אליו היום אחרי שנתן כמה גולים וכמה משחקים טובים?

2. Jakur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בטוח שתמיד יש כאלה טיפה יותר טעונים שאולי לא מקבלים את שכטר במאה אחוז.
    אני מבין גם שאתה יושב הרבה ביציעי מכבי כדי לדעת איך ולמה ומתי הזמן המתאים "לקבל" שחקן לקבוצה.
    גם ישבת ביציע שלנו כשוורמוט הגיע אני מבין , אני יכול להבטיח לך שהקהל שלנו לא היה מקבל את וורמוט.
    לא מקללים אותו כמו עם הבן האבוד שלכם רייכרט כי כאן כבר מדובר במקרה "ילד חרא" קלאסי ואלוהים יודע מה גרם לג'ורדי לפתוח את הארנק ולקנות אותו (אבל זה דיון אחר)
    ברור לך שיש הבדל בין שכיר חרב שזורק הערת "זיינו את אמא שלהם" לסמל היריבה העירונית שבסרטון יום הולדת מאחל לבעלת השמחה שש"ל.

3. Raulito Madridista

לגבי עומר דמארי, אוהב אותו מאוד, מעריך את זה שהיה חשוב לו לא לשחק במכבי. בחורף 2014 הוא היה במרחק נגיעה מסלטה ויגו. אוי ואבוי אם הוא היה עוזב ושכטר היה נשאר, לא בטוח שהיינו בפלייאוף העליון בכלל ומנגד הקריירה שלו הייתה יכולה להיות אחרת. ברור שדמארי מזוהה עם הפועל, כבר 3.5 שנים במועדון ומצטבר והצליח מאוד בפרק הקודם. ועדיין, עם כל הכבוד, מבחינת השמות שאפיינו את מפגשי העבר אז - שמעון גרשון, שביט אלימלך, סלים טועמה, יוסי אבוקסיס(כן, אבוקסיס הוא דמות, כן גם אם היה 'בצד השני' במשחק השרוכים), פיני בלילי ועוד, ועל הצד הבית"רי גם כן לא צריך להרחיב, קורנפיין בראש ובראשונה...

שכטר היה בטח קצת שיכור, חגיגות אליפות, עברו מאז 8 שנים, מגוחך לנטור לו טינה. הוא עבר בכל הגדולות, לא חייב שום דבר לאף אחת. גם היה ברור ששכטר בא לעבוד במכבי, הוא לעולם לא שבע. הוא לא בא עם טייטל של כוכב.

אגב, אם כבר להוסיף על מקרי עבר - ורמוט היה קצת קורבן במעבר למכבי, לא אכפת לי שאוהדי הפועל לא ממש יאהבו לקרוא את זה. הוא בטח גם היה מעדיף שלא לעלות לשחק באותו ערב ועוד עם סרט הקפטן אבל אף אחד לא שאל אותו[ואצל מנוול כמו רמון אני לא אתפלא אם זה נכון שעדכנו אותו רק אחר-כך בנעשה. אף אחד לא באמת יודע מה קרה שם, לא בטוח שעיתונאים יודעים. ג'ורדי קרויף יודע]. ורייכרט? נקלע גם כן לסיטואציה בעייתית כשהוא הרבה-הרבה-הרבה יותר צעיר. הבעיה של בן אפילו מעבר לזה שהוא ילד חרא - הוא לא שיחק כדורגל כבר הרבה זמן. באמת לשחק, לא לכאסח.

4. קשר שמאלי Member

מאוד מוזר הקטע הזה שאוהדי הפועל עדיין אוהבים שחקנים שעזבו את הפועל לטובת הכסף של היריבה העירונית השנואה
    יש לי תחושה שהם מוכנים לקבל את זהבי בחזרה בזרועות פתוחות

Last edited: Dec 10, 2018
  5. Telkiyski Member

אף אחד לא מוכן לקבל את זהבי וגם לא את ורמוט בזרועות פתוחות. גם לא בזרועות סגורות.
    את ורמוט, למרות המעבר, אני לא שונא. את זהבי כן.

6. עידן444 Member

וואלה?
    אתה שונא את זהבי?
    איך אתה מצליח להסוות את זה ככה?

Nigel de Jong likes this.
  7. yakov_y YNWA

בעונה שעברה מכבי נתניה הציגה יכולת נהדרת שלא באה לידי ביטוי בנקודות, הרגשתי רע מאוד עם זה, סיימנו את הסיבוב הראשון אשתקד עם 20 נקודות.

בעונה הנוכחית מכבי נתניה מציגה יכולת מזעזעת הגנתית והתקפית, מבחינת יעילות ? כבר לא נעים לי לגנוב נקודות מיריבות שטובות מאיתנו, סיימנו סיבוב עם 18 נקודות.

הסגל הזה שווה יותר אבל צמד המאמנים עושים כל כך הרבה טעויות, אפילו לעידן נמאס מהם וזה אומר הכל.

שיחרור ברשצקי מהלך כל כך מטומטם של הפועל, אתמול הוא לא הורגש אבל במעט ששיחק בסיבוב הנוכחי היה טוב מאוד.

בנוגע לרכש של מכבי נתניה, במקום לרכוש קשר התקפי שצמד המאמנים ייעשה, שיביאו קשר מרכזי וישחררו את קניקובסקי להתקפה (גם אברהם וירושלמי לעת הצורך) ונרוויח 2 שחקנים סגל חדשים אבל זה לא ייקרה, ייקחו עוד קשר התקפי לשחק הגנה.

Last edited: Dec 10, 2018
    Maccabi Diamond likes this.
  8. avicii Member

באופן לא הגיוני,מרגיש שיש בליגה יותר קבוצות שמפסידות מאשר קבוצות שמסיימות בתיקו אז הפועל באר שבע רביעית עם כמות ניצחונות של קבוצת תחתית בספרד.
    ליגה הזויה

9. Telkiyski Member

צודק. אחרי שהעזתי לטעון שהוא לא שחקן שמתאים לליגה רצינית, הרי ברור שאני שונא אותו. הרי רק מי ששונא אותו יכול לחשוב שהוא לא שחקן כזה טוב.

10. avicii Member

כי את זהבי שונאים כי הוא זהבי.יכל לעבור באותה מידה לאחי נצרת ולקבל אותו יחס.

קטונתי חלילה מלשפוט את המנהלת, אבל למה המשחק הזה הוא משחק מרכזי?

11. Telkiyski Member

כי זה הפועל-ביטר.

בדיוק כמו שדרבי חיפאי או חיפה-בש זה משחק מרכזי.

הליגה גמורה והעניין היחיד בה הוא קרבות התחתית, ככה שגם אם זה היה היום אשדוד-ביתר זה היה ראוי להיות משחק מרכזי.

12. Telkiyski Member

הליגה לא הזויה, היא פשוט שוויונית (להוציא קבוצה אחת).

אני בטוח שלהוציא את המשחקים של מכבי אז שיעור המשחקים שנגמרו בליגה הזו בתיקו גבוה מ33%.

היא גם גרועה וגם לא מותחת, הכי גרוע שיש.

13. Maccabi Diamond משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתוך חמשת הקבוצות שמאיישות את מקומות 1-5, שתי קבוצות עם מאזן שערים שלילי.

זה מסביר איך מכבי נתניה, ביכולת בינונית לרוב, מוצאת את עצמה בתם הסיבוב הראשון במקום החמישי.

14. yedidel Member

הלוואי, תן לי כדורגל יעיל ונקודות ולא 4-4 ו2-2 ו1-1 מול עשרה שחקנים

15. הנתנייתי Member

בית"ר ירושלים מגיעה לחוצה בטירוף. צפיה במשחקים של הפועל העונה זה עינויי מתמשך (14 שערים ב12 משחקים...). לא נראה לי שהולך להיות משחק מהנה הערב.