מחזור 13 בליגת העל - הפועל מאכזבת עם 1:1 מול עכו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Dec 11, 2009.

1. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא, יבחרו במכבי נגד בית"ר כי הדרבי של חיפה לא מעניין אף אחד פרט לאנשים בעיר חיפה עצמה...עם כל הכבוד זה לא הדרבי התל-אביבי והפועל ומכבי חיפה אפילו לא מתחרות אחת עם השניה...האחת דורסת והשניה מנסה להסדיר את הנשימה בליגת העל. בנימה יותר רצינית יבחרו במכבי נגד בית"ר כי זה מעניין את הציבור. הערוצים משדרים את מה שהם חושבים שיראו יותר אנשים ועם כל הכבוד לדרבי של חיפה, את מכבי נגד בית"ר יראו יותר אנשים בעוד הדרבי של חיפה המגרש אפילו לא יהיה מלא וגם אז יהיה יתרון לאוהדי מכבי חיפה בדרבי שהפועל מארחת וזה דבר עצוב בפני עצמו.

בקשר למשחק. אני שמח בשביל אבידור, הייתי בטוח שהקוון מרים אופסייד במאיוקה ישר הסתכלתי עליו מהיציע אבל בכלל אני חושב ששלטנו ללא עוררין 90 דקות ובאמת רק שלומילאיות בהתקפה של מכבי, מה שמראה כמה אנחנו צריכים עוד חלוץ אחד לפחות ואני מוכן לקבל את הכל חוץ מאבוחצירה, אני מעדיף אפילו את ג'יבארו מהפועל פ"ת שלא יודע לרוץ שלא לדבר על לבעוט ולא את אבוחצירה, קיצר רק שלומיאליות של מאיוקה וכחלון מנעה ממכבי לגמור את המשחק במחצית הראשונה.

Last edited: Dec 15, 2009
  2. alexshw Member

אני בעד לשדר את שתי המשחקים בערוץ 1. אפשר לחשוב מה יש להם לשדר חוץ מכדורגל.

3. Igi Member

אני חושב שהדרבי החיפאי ישודר, המשחק של מכבי ת"א מול בית"ר לא מעניין מקצועית ותחרותית(המצב בטבלה) כמו הדרבי.

4. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי הדרבי של חיפה מעניין מקצועית ותחרותית נכון? קבוצה שהפסידה 7 משחקים רצוף מול קבוצה שניצחה 304 משחקים רצוף בליגה.

ערוץ 1 שמשדר לא מעניין אותו מי משחק נגד מי, מעניין אותו באיזה משחק יצפו יותר, ואת האמת אין מה לעשות יצפו יותר במכבי ת"א נגד בית"ר מאשר בדרבי החיפאי.

5. Igi Member

פגעת בול.

נעזוב את זה שבדרבים זה לא משנה כמה הקבוצה ניצחה או הפסידה ברצף כי הכל יכול לקרות, העובדה הפשוטה היא שהמשחק בין מכבי ת"א לבית"ר לא מעניין אף אחד חוץ מאוהדי שתי הקבוצות, בדיוק כמו שהיה מכבי חיפה מול מכבי ת"א בתקופות של רוני לוי - משחק בין שתי מועדונים גדולים, אבל מקצועית הוא פשוט לא כ"כ מעניין, בטח לא אם יש משחק קצת יותר אטרקטיבי לשדר(כמו שהיה אז עם היריבות בין הפועל לבית"ר).

6. Don Joan Roman Member

איגור אתה לא מציאותי.
    בחיים, גם אם 2 המועדונים יהיו בליגה ג' יהיו יותר צופים ומתעניינים במשחק בין מכבי ת"א לבית"ר מאשר בדרבי החיפאי, אם המשחק של מכבי מול בית"ר לא ישודר זה יהיה אחד מהבזיונות הגדולים בתולדות הטלויזיה הישראלית.

7. Igi Member

גם אם המועדונים לא יהיו קיימים יהיו יותר צופים וגם למה רק של הכדורגל הישראלי? של הספורט העולמי בכלל... בוא לא נגזים. אני ממש לא אופתע אם הם ישדרו בסופו של דבר את הדרבי החיפאי. כמו שאמרתי, במצב הנוכחי של מכבי ת"א לבית"ר שהן לא נלחמות על האליפות(כמו שאמרתי, מזכיר מאד את המצב של מכבי חיפה ומכבי ת"א בזמנו עם רוני לוי שהוחלט שלא לשדר אותם), המשחק ביניהן פשוט לא מעניין יותר מדי. כנראה שכחתם מהדרבים החיפאים, שתמיד היו מרתקים, בגלל ההתנתקות הממושכת של הפועל מליגת העל, אבל אם יש משחקים שיכולים להיות מוקשים עבור חיפה בליגת העל חוץ מהמשחקים בבלומפילד וטדי, הרי שזה הדרבים.

8. alexshw Member

וכששידרו את סכנין מול בית"ר במקום את מכבי ת"א מול מכבי חיפה, זה היה בסדר?
    נכון שלמפגש הזה מכבי חיפה באה עם 0 נק' ומכבי ת"א עם נק' מתוך שלושה משחקים, אז מה?

אבל שוב, יעשה טוב ערוץ 1 אם ישדר את שני המשחקים.

9. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם מכבי ת"א וגם מכבי חיפה באו עם 0 נק' מ-3 משחקים לאותו משחק...

10. Don Joan Roman Member

משחק בין בית"ר ירושלים לבני סכנין הוא יותר אממוציונאלי ומושך אש מאשר הדרבי החיפאי בגלל שהתקשורת יצרה את זה כמאבק של יהודים נגד ערבים וכשאתה יוצר מאבק כזה הוא חייב להיות משודר למרות שאז גם הייתי בעד שהמשחק של מכבי מול חיפה היה משודר, כי לנסוע לסכנין זו חוויה שאין כדוגמתה, אחד המגרשים שאני יותר אוהב במדינה, אחריי ניצחון זה בכלל מראה מרענן לראות את כל אלו שמתים לרצוח אותך בוכים מכאב, חוץ מזה שמשחק של בית"ר נגד מכבי ת"א הוא יותר גדול ועם יותר מטען היסטורי מאשר מכבי חיפה נגד מכבי ת"א, עם כל הכבוד לכך שאלו שניי המועדונים הכי מעוטרים בישראל, יש דברים שהם מעבר לתארים.

11. alexshw Member

זו בדיוק היריבות שניפחה התקשורת. רצו מכות. אין קשר ליריבות הסטורית, אין קשר למשחק צמרת.
    רק מסביר את עיקרון שהנחה כאן בהחלטה.
    בושה.

12. Don Joan Roman Member

בהחלט בושה, אבל זו התקשורת המחורבנת שלנו, רוצים דם ואש על פניי יריבות ארוכת שנים ואיכות כדורגל, אבל את המשחק של מכבי מול בית"ר פשוט אי אפשר שלא לשדר בערוץ פתוח.

13. עומר משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים. זה לא שיש פה איזושהי תחרות מצד הדרבי החיפאי כי מדובר במקום 1 נגד מקום 4 שוואלה הפועל חיפה נראית נפלא וזה הזדמנות שלה להיצמד ממש למכבי חיפה או משחק עונה...אין מה לעשות. בשנות ה-90 המאוחרות כשהפועל חיפה שלטה בעיר והיתה למעלה וגם מכבי חיפה היתה למעלה אז כן המשחק בינה לבין מכבי חיפה היה בשיא היילייט של המחזור כשהמשחק הזה שוחק.

14. alexshw Member

כמה שזה קלישאה אבל היא נכונה, דרבי זה דרבי.
    המיקום פחות ישנה. זה נכון יש פער באיכות, אבל עדיין משחק מאוד מעניין.

15. Don Joan Roman Member

דרבי זה דרבי נכון, אבל מכבי - בית"ר זה עדיין מכבי - בית"ר.