מחזור 13 בליגת העל - הפועל מאכזבת עם 1:1 מול עכו

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י Maccabi Diamond, ‏11/12/09.

1. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עד כמה שהבנתי דה סילבה חילץ כדור אחושרמוטה חוקי ונשרק עבירה שממנה הגיעה הגול(זה גם מה שדור דיבר עליו אני מניח), והטעות עם באדיר היא מאוד חמורה. אתה אומר שאנחנו עם רגשי נחיתות ואומר ש95% שננצח אתכם, כשלמשחק נגד הפועל רמת גן אני בא עם חששות.

2. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי את המשחק והתקציר ולפי אתרי האינטרנט והעיתון לא הייתה שום טעות שיפוט שקבעה משהו, אבל שאתה מאשים שופט במכירת משחק זה מאוד חמור והאדום לא הגיע משום מקום, באדיר היה יכול לשמור את זה לעצמו.
    לא האשמתי אותך ברגשי נחיתות אלא את המוזר הזה 'שער 7' ולומר שאתם תנצחו ב-95% זה לא רגשי נחיתות אלא חזרה למציאות.

3. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן מציאות, שננצח 95%, כאילו אתם מקסימום בית"ר שמשון.
    ולא האשמתי אף אחד במכירת משחק, אלא בטמטום או בעיוורות.

4. שלו Guest

איגוד השופטים תומך בשופט המשחק של הפועל עכו הפועל ת"א ומגבה אותו על החלטתו לא לשרוק לקרן מכיוון שתוספת הזמן חלפה.
    באדיר מהצד השני הטיח בו האשמות כגון: "אתה לא נורמאלי" || "נתת לחיפה את האליפות" וכו' ומבחינתי הורחק בצדק.
    חבל מאוד, דוקא לפני משחק חשוב נגד בית"ר.

נערך לאחרונה ב: ‏31/12/09
  5. Don Joan Roman Member

אנחנו בית"ר ירושלים ואנחנו באים לנצח, אבל אני לא צריך לספר לאף אחד שבהפועל רואים את בית"ר הם הופכים ישר לפי 2 יותר טובים, יותר מפוקסים ועם פי 2 יותר מזל.

6. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקטע שזה היה 15 שניות לסיום, וכמו שאמרתי זאת לא הטענה היחידית.
    היה 15 שניות לעשות את הקרן מהר, נאתכו כבר רץ לעמדת הקרן להרים אותה.

7. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמובן שאנחנו באים לנצח כמו שבאנו לכל מגרש בארץ כולל קרית-אליעזר ובלומפילד נגד מכבי אבל כמו שאמרת הם עולים נגדנו בטירוף ולא פותחים רגליים כמו נגד מכבי חיפה ורוב הסיכויים שהם ינצחו למרות שאני מת לניצחון שלנו כמתנה ליומולדת צריך להיות בכוננות ספיגה.

8. alexshw Member

פותחים רגליים מול מכבי חיפה? בדיחה טובה.
    אולי פשוט מכבי חיפה קבוצה יותר טובה? לא חשבת על זה?

9. Don Joan Roman Member

להפועל יש מחסום מנטלי מאוד גדול מול מכבי חיפה וזו הסיבה שהיא לא מצליחה לנצח אותה בהתמודדויות בניהן.

10. לירן מנהל כללי מנהל כללי

להפועל ת"א יש גם מחסום מנטלי נגד עכו? הפועל ת"א פשוט שברירית יותר, אם היא הייתה מאבדת נקודות רק מול מכבי חיפה הייתי מסכים לייחס יותר חשיבות לעניין המנטלי. אבל הפועל ת"א איבדה נקודות גם נגד קבוצות אחרות, שהיא הייתה חייבת לנצח.
    לכן אני מעדיף להסביר את ההפרש ביניהן כתוצאה של משהו שקיים במגרש ולא בחדרי הפסיכולוג. מכבי חיפה הרבה יותר יעילה מהפועל ת"א.

11. Don Joan Roman Member

אני לא מדבר דווקא על המפגש היום אלא על המפגשים בניהן בעשר אפילו ב12 השנים האחרונות, הפועל מנצחת מעט מאוד את מכבי חיפה, ובהחלט שיש ם משהו פסיכולוגי.

12. alexshw Member

באותן 12 שנים שבהם הפועל ת"א ניצחה רק פעם אחת בקריה, למכבי חיפה גם היה סגל יותר איכותי.
    פשוט קבוצה יותר טובה. אפילו בעונת האליפות של הפועל ת"א, זה היה נכון(אומנם באותה עונה מה שניצח להפועל ת"א תואר, היה אופי יותר חזק, ארגון ומשמעת).

זה לא רק מחסום פסיכולוגי, זה הרבה יותר עניין מקצועי.
    תשווה את השחקנים ששיחקו בשנים האלה במכבי חיפה ובהפועל ת"א. אין מה להשוות בכלל.

זה שבני יהודה ניצחה בקריה רק פעם אחת ב - 16-17 שנים, זה רק בגלל מחסום פסיכולוגי? לא.

בכלל בעשור האחרון מכבי חיפה כנראה הפסידה הכי מעט מעשורים אחרים והכי מעט מיתר הקבוצות, בטח בבית. ככה שזה לא רק הפועל ת"א או כל קבוצה אחרת.

13. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלאס כבר, תעשה לכולנו טובה ותפסיק לזיין את השכל. השנה לא ניצחנו בגלל כמה סיבות, אחת מהן זה שמתי ששחקני הפועל שומעים את השם "מכבי חיפה" ובמיוחד "קריית אליעזר"(שנה שעברה) רועדות להם הביצים. זה אחושרמוטה מחסום פסיכולוגי, כי השנה יש להפועל סגל יותר איכותי מלמכבי חיפה, רוב הדעות חושבות ככה ולא רק אוהדי הפועל ד"א.

14. alexshw Member

תמשיך לאכול את כל מה שמאכילים אותך לגבי איכות הסגל.
    הבלון שלכם עוד יתפוצץ.
    קבוצה של נגרים, פרט לורמוט ושכטר.
    השחקן היצירתי השלישי, נפצע. זנדברג - סוס מת.

עם מי רצית לנצח בקריה במשך 12 שנים? עם סימירוטיץ' ובלילי? את ז'וטה ורוסו? את פראליה? או אולי את בניון?

15. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בטדי תמיד אתם מפרקים אותנו, המשחק שאני הכי פוחד ממנו בכל עונה זה נגדכם בטדי. השנה עשיתם לנו בצפר שם, וגם שנה שעברה ב2-0 שניצחנו איכשהו.