מחזור 13 בליגת העל - הפועל מאכזבת עם 1:1 מול עכו

Discussion in 'פורום כדורגל ישראלי' started by Maccabi Diamond, Dec 11, 2009.

1. שער 7 Member

בוא אני אסביר לך למה על איבוד נקודות נגד עכו אנחנו מאבדים עשתונות :
    1. כי חיפה בחיים לא תאבד נקודות מול עכו.
    2. כי לאבד נקודות נגד עכו זו בושה למועדון כמו הפועל.
    3. כי חיפה הולכת לשחק נגד עכו, רעננה ורמת גן בשלושת המחזורים הקרובים.
    4. כי לנו יש את בית"ר, מכבי פתח תקווה (המנחוס הקבוע) ובאר שבע בשלושת המחזורים הקרובים.
    5. כי אניימה יוצא לאליפות אפריקה.
    6. כי באדיר מורחק.
    7. כי ידין שיחק כבלם רק נגד ראפיד וינה ואין זה מעיד על יכולתו או נותן מדד על יכולתו כבלם.
    8. כי אין לנו חלוץ נוסף שישלים את שכטר.
    9. כי ווצ'יצ'ביץ' פצוע, וכשגילי ורמוט לא משחק טוב, אין פליימייקר אמיתי בהפועל (ולא, זה לא נאתכו)
    10. כי הפער גדל ל- 8 נקודות, ועוד יגדל בהמשך החודש, עם תבוסות לבית"ר ולחיפה.

זה לא מספיק? או שחיפה עדיין מאמינים שאנחנו שווים משהו?

נ.ב. : אני בחיים לא אשמח ואיהנה מאליפות בגלל קיזוז הנקודות.
    האלופה האמיתית צריכה להיות אחרי 30 מחזורים.

Last edited: Dec 30, 2009
  2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמע לגבי שאין צדק בכדורגל אני איתך. אני יותר מדי פעמים ראיתי כהולנדי איך אנחנו מפסידים עם הנבחרת וכאוהד אייאקס תארים אפילו אם כבשנו הכי הרבה שערים ושיחקנו 'הכי יפה'. מה לעשות, בכדורגל חשוב דבר אחד וזה השערים. מה שקורה באמצע המגרש לא מזיז כעיקרון אף אחד...

לגבי הלחץ, היות שיהיה קיצוץ נקודות מה הפאניקה? מקסימום הפער יהיה 4 נקודות...תנצחו בסיבוב השני בקרית אליעזר ולך תדע מה יקרה. המציאות לא כל כך נגד הפועל ת"א, גם לא דעת הקהל, אבל אתם סובלים מתסביך נחיתות נוראית. למה? כי מכבי חיפה שולטת למעשה בעשור הזה? תסתכלו על הסגל שלכם ותגלו שיש לכם הרבה מה להציע!

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לך כדור בדולח? למה מכבי חיפה לא יכולה לאבד נקודות בעכו? כי רק מכבי ת"א עשתה את זה לנו בסיבוב הראשון? אם זה כך אז אנחנו צריכים לצאת לפגרה ולחזור באוגוסט 2010 לעונה חדשה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

אני מבין את העניין שהפועל ת"א עוד מעט משחקת נגד קבוצות יותר חזקות, אבל בסופו של דבר לך תדע מה מכבי חיפה תעשה במשחקים שלה? אולי בתוך כמה שבועות הקבוצה תסבול ממכת פציעות? (ואני כאוהד מכבי חיפה מקש עכשיו על עץ שזה לא יקרה)

קצת מצחיק, אבל דווקא אוהד מכבי חיפה כמוני עוד חושב שהכל אפשרי, אז למה לא אתם? שכחתי את קיצוץ הנקודות של לוזון http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

Last edited: Dec 30, 2009
  4. eran levy Member

למה אי אפשר לכתוב על כדורגל בלי להיות מזוהה? מנין המסקנה החותכת שאני אוהד הפועל ת"א? כבר לא ניתן לנהל דיון ענייני בלי חשד להעדפה מתקנת? עכשיו, כשייתכן שאיני אוהד הפועל, אפשר להמשיך...

אתה לא יכול לדרוש מקבוצה שלא תיקח את העניינים ברצינות ולא תפגין עצבים רק בגלל שבעוד כמה חודשים מקצצים את הנקודות בחצי. עם דינמיקות כאלה לא מגיעים לשום מקום. אז מה הפועל ת"א צריכה לעשות? לאבד נקודות מול הפועל עכו החלשה ולהיות רגועים ושלווים כי "מקסימום הפער יהיה ארבע נקודות"? הפועל לא משחקים כדי לשמור על פער של ארבע נקודות, הפועל משחקים כדי לסיים ראשונים בתום הסיבוב השני. הגישה שאתה מציג היא גישה מפסידנית, ואת זה גם מי שאינו אוהד הפועל יזהה.

5. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

תשמע עידן לא ברור לי אם אתה מדבר בקטע של מנחוס או באמת מאמין למה שאתה אומר,אני מקווה שזה עניין של מנחוס כי אם לא אני ממש לא מבין איך זה יכול להיות שהקבוצה שלך נותנת עונה כזאת מדהימה ואתה כזה פסימי.
    נכון שהתחלתם חלש אבל סיימתם ממש חזק את העונה מלבד התיקו הזה מול עכו שגם הוא יכל להסתיים בקלות אחרת.

6. eran levy Member

יש יותר מדי אנשים שמבססים תיאוריות שלמות על משחק אחד. אני עוד זוכר איך התחילו לכלוכים קטנים בתקשורת מצד חיפה אחרי ההפסד הראשון והיחיד למכבי ת"א. עכשיו התחילו הלכלוכים בהפועל בגלל תיקו. עבור רבים משחק אחד מתוך שלושים ומשהו חורץ גורלות. אין עניין של מנחוס, מנחוס הוא הפתרון למי שלא מוצא פתרון.

7. Fratelli d'Italia משתמשים של כבוד היכל התהילה

8. rainman משתמשים של כבוד היכל התהילה

מזכיר לי את משחק האליפות שלהם מול מכבי פתח תקווה,בלי קשר למכבי תל אביב אני חושב שלעשות דברים כאלה זה לא ספורטיבי,גם נראה לי בעבר אנחנו "התארחנו" אצל קבוצות (שהם לא הפועל חיפה מן הסתם) בקריית אליעזר,זה לא ספורטיבי בכלל.
    אבל מה שיותר הזוי,סכנין תארח ברמת גן,לא ידעתי שסכנין זה כפר שנמצא ליד רמת גן.

9. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

שער 7 אתה בן-אדם עם רגשי נחיתות ובלי שום קשר למציאות, אתה חושב שכולם דופקים אותך ואת הפועל ת"א בכל מצב, המקרה שציינת עם אוהדי בית"ר גם מאוד מאוד קשור למציאות כי הרי אוהדי בית"ר כל משחק פורצים למשחק עם אולר, לא אוהדי הפועל ת"א שכבר פרצו לדשא על-מנת לזרוק רימון עשן על אוהדי מכבי ת"א(ותודה לקובי מוסא).

רק להזכיר כאן לכולם שמול בית"ר עכו הבקיעה שער מנבדל ברור בדקה ה-84, כמעט ולא התלוננו כאן והפנינו את רוב התלונות לשחקנים שהרשו לעצמם להגיע למצב כזה ושלא נזכיר את המשחק בב"ש, דבר כזה לא קרה אף פעם להפועל ת"א ואני לא רוצה לתאר לעצמי מה היה קורה אם...

10. Igi Member

שחם, הדבר הזה שעשית, להביא הודעות שלי ושל זיו מלפני כמעט 4 שנים(חח אולארה.. איזה ישן זה!) היה אחד הדברים היותר הזויים שראיתי פה בפורום.
    לא הבנתי מה המטרה שלך הייתה, אם זה להראות שאוהדי הפועל/אתה לא בכיינים או אנערף מה, אבל להביא הודעה שלי בתור ילד מסכן בן 16(שאין לי מושג כ"כ עד לאיפה חפרת כדי להביא הודעה כזו) על איזה משחק מול בית"ר שאני בכלל לא זוכר ולהשוות את זה לעצמך, עשה לך את השירות ההפוך מלהוציא את עצמך צודק או חכם... חלק גדול מכם בכיינים כי זה מה שאתם. הקבוצה שלכם משחקת הכי יפה בליגה, מנצחת 8 משחקים רצופים ופתאום אחרי תיקו אחד מול עכו שהשופט במקרה לא נתן לכם להוציא קרן, אתם מפציצים אותנו בזבל הזה ש"האליפות של חיפה היא מגעילה ובזכות השופטים"? (כשאנחנו כולה אחרי סיבוב אחד בלי קיצוץ) אתם רוצים להגיד לי שזה מה שיקרה פה כל פעם שתפסידו נק'?

11. alexshw Member

הבנתי שהרחקת באדיר אינה אוטומטית(כי הוא הורחק אחרי שריקת הסיום), אלא תלויה בבית דין של ההתאחדות.
    אם כך אני חושב שיהיה הוגן אם יטילו עליו קנס והרחקה על תנאי.
    בכל זאת מדובר באחד הספורטאים הגדולים שיש כאן בכודרגל שלנו. שחקן עם קריירה מפוארת, אבל גם מאוד הוגנת. הוא מהזן של שחקנים כמו חרזי, קורנפיין או אלימלך.
    צריך להתחשב בזה.

12. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם זה לגמרי. זה כמו עם הימים בשנות התשעים שמכבי ת"א היתה קבוצת צמרת לכל דבר (ובלי לפגוע אז היא היתה פשוט יותר טובה), אבל איכשהו הרבה פעמים שיחקה במשחק חוץ בבלומפילד או רמת גן. הימים העליזים של ההצגות המשותפות כדי שהקבוצות הקטנות ירוויחו עוד קצת כסף. אני זוכר מספיק משחקים שבני יהודה ארחה את מכבי ת"א לא בשכונה אלא בבלומפילד או רמת גן. הדברים האלה לא שייכים למדינה שרוצה לחשוב שהיא שייכת לאירופה. כשבית שאן לא יכולה לארח את בית"ר בגלל שמפחדים מהתפרעויות אז לא מעבירים את המשחק לאזור המרכז אלא כבר דואגים בפגרה שהאיצטדיון מוכן לליגה. אם המקום לא בטוח אז לקבוצה יש בעיה, אבל לא מעתיקים משחקים לאזור אחר. אגב זיו, אני לא ממש זוכר הרבה משחקים שמכבי חיפה שיחקה 'בחוץ' בקרית אליעזר (לא הפועל חיפה כמובן).

אם יש בעיות בסכנין אז בודקים איך מונעים דברים כמו שראינו בסוף השבוע האחרון (כמו הרבה יותר שיטור, הפרדה מוחלטת של אוהדים, השארת אוהדי היריבה באיצטדיון לתקופה ארוכה), לא סגירת איצטדיון ולא בטיח. אפשר לתת עונש רדיוס בלי קהל, אבל בשום אופן אי אפשר לתת לסכנין לארח ברמת גן וזה עוד מול מכבי ת"א.

אני רוצה להדגיש שהבעיה פה איננה מכבי ת"א אלא ההתאחדות שלוקחת החלטות בלתי ספורטיביות!

Last edited: Dec 31, 2009
  13. אלי מתחן Member

האמת החלטה ביזיונית, המשטרה אחראית על אבטחת האוהדים היריבים והיא לא עשתה את העבודה שלה, על זה סכנין משלמת כל משחק.
    אם הם רוצים לשחק ככה, אז שיהיה מסריח עד הסוף.

14. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההודעה הספיציפית הזאת שלך היא אחד הדברים העלובים שראיתי. תראה איך אתה מנסה להגן על עצמך בלי לחשוב מה יוצא לך מהפה. כאילו, לפני 4 שנים זה היה בסדר אבל היום לא? "לבכות" 25 שנה על נבדל של לנדאו שבכלל לא היה זה בסדר אבל "לבכות" על נבדל של ארבייטמן זה לא בסדר? אמרת שהיית רק בן 16, ובן כמה אתה חושב שאני? 30?

והאמת לא חפרתי לשום מקום, ראיתי לפני המון זמן הודעה ישנה באוף טופיק שמדברת על "שאוהדי חיפה יפסיקו להיות בכיינים", הלכתי שניה בפורום הישראלי לתאריכים האלה לראות על מה הם מדברים ושמרתי את זה במועדפים, כדי שכל פעם שתגידו שאנחנו בכיינים אני יראה לכם כמה אתם צבועים.

למה אנחנו פאסימיים?
    אולי כי מאז שווצ'יצביץ' נפצע משהו כבה, ולמרות שלושת ניצחונות הליגה[והתיקו] רואים שזאת לא הקבוצה המדהימה שהייתה לפני זה, ששיחקה את הכדורגל הכי טוב שראיתי מקבוצה ישראלית. אולי כי אנחנו הולכים להיות בחודש הכי קשה שלנו בלי נמה, אניימה ובלי חלוץ מרכזי נורמאלי. אולי כי השופט נתן הרחקה מפגרת לבאדיר(ולא אכפת לי כמה תגידו לי שזה מוצדק, שי אמר שבהולנד הוא 'צעק' כמה מילים לשופט, אפילו זה באדיר לא עשה, דה סילבה והוא עברו ליד השופט, באדיר אמר לעברו משהו בקול רגוע, עוד לפני זה השופט היה עם היד בכיס וישר הוא הוציא אדום, הוא רק חיכה לזה) מה שיגרום שהוא יחמיץ את המשחק נגד בית"ר ואולי כי יש תחושה שמשהו בין השחקנים בקבוצה התרסק, ושלא משנה כמה נהיה טובים זה אף פעם לא יהיה מספיק, ולא בגלל גורמים שקשורים לכדורגל על המגרש(כי לא משנה איך תהפכו את זה, עם שופטים נורמאליים די בטוח שהיום אין פער בין הפועל לחיפה).

15. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל עדיין זאת לא טעות כל-כך קשה שממש הכריעה את המשחק, סך-הכל אולי עוד דקה וזה לא שנמנע מהפועל ת"א פנדל או שער חוקי אבל ההד שנעשה כאן פשוט ענקי וההשלכות שתיקו מול עכו יעשה...
    אם תנצחו את בית"ר בשני(95% שתנצחו) אז תקבלו את הדחיפה המוראלית שלה אתם זקוקים.